3. Anis Boussaidi
Re: 3. Anis Boussaidi
Καλά, δε θα μαλώσουμε κι όλας.
Έχουμε διαφορετική αντίληψη. Μακάρι να έχετε δίκιο εσείς, αλλά είχαμε σοβαρό πρόβλημα από την πλευρά του και προσωπικά μου φάνηκε μαύρη τρύπα σήμερα μαζί με τον Ιταλό.
Έχουμε διαφορετική αντίληψη. Μακάρι να έχετε δίκιο εσείς, αλλά είχαμε σοβαρό πρόβλημα από την πλευρά του και προσωπικά μου φάνηκε μαύρη τρύπα σήμερα μαζί με τον Ιταλό.
φανερα του λειπει ρυθμος αλλα σε κπς φασεις δειχνει να χει δυνατοτητες αμυντικα και επειθετικα....θα τον δουμε μετα απο κπα παιχνιδια.....πιστευω κ ελπιζω θα ναι εκπληξη για ολους μας...
Φιλε ειδες το ματς??????????fuzztone έγραψε:Κύριος υπεύθυνος της αποτυχίας ο Τυνήσιος. Απορώ, δεν είδατε ότι και τα τρία γκολ ξεκίνησαν από την πλευρά του που έλειπε από τη θέση του? Τι να τις κάνω τις 1-2 προωθήσεις? Τόσες έκανε κι ο Αραμπατζής.
Εξαιρετικά επικίνδυνος στα μετόπισθεν, δείχνει έλλειψη αντίληψης.
Ο Μπουσαιντι δειχνει καλουτσικα στοιχεια. Θελει παιχνιδια αλλα μου φαινεται καλος σε αμυνα και επιθεση και ειχε να αντιμετωπισει απο κει τον καλυτερο παικτη του αγιαξ, τον εμανουελσον. Θα δειξει βεβαια στο μελλον οταν και θα μπορει να κριθει καλυτερα αλλά μη τον συγκρινουμε με αραμπατζη. Ο νικολας είναι κλαση μπαλαφα. Για ομαδες που μαχονται για σωτηρια και παλι με επιφυλαξη.
Ο Τυνήσιος συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι στο Άμστερνταμ ήταν κατά πολύ καλύτερος. Ωστόσο αν θέλουμε να κάνουμε ορθολογική κριτική τότε καλό θα ήταν να περιμέναμε να τον δούμε σε μερικά ματς ακόμα ώστε να σχηματίσουμε μια πιο συμπαγή άποψη. Το σίγουρο είναι ότι σήμερα δεν ήταν αυτός η αιτία που ο ΠΑΟΚ έχασε την πρόκριση.
εγώ δεν θα κρίνω έναν παίχτη που είναι 20 μέρες στην ομάδα και έχει παίξει 3 παιχνίδια με την υπόλοιπη ομάδα και έχει και έναν χρόνο να παίξει μπάλα. αν δεν τα πήγε καλά εχθές ας κρίνουμε περισσότερο την διοίκηση που τον έφερε που είχε να παίξει τόσο καιρό μπάλα και εμείς θέλαμε έναν έτοιμο παίχτη για το c-l . αλλά έδειξε πολύ καλά στοιχεία . πολύ καλές υποσχέσεις για την χρονιά . τώρα αυτοί που τον κράζουν τι να πω . μάλλον άλλο παιχνίδι έβλεπα εγώ .
ε αμα και χθες δεν ειδατε τπτ τι να πω...εγω ειμαι σιγουρος οτι ο παιχτης ειναι παιχταρα...καλυψε και εσωσε πολλες φορες πισω δεν εφαγε σακουλες ειχε καλες προωθησεις μπροστα...και ειναι και πιο γρηγορος απο οσο αρχικα νομιζα...πιστευω με λινο και μπουσαιντι θα δουμε ωραια πραγματα.. 

Με Λίνο και Μπους βλέπω να μην ξέρουν οι αντίπαλοι από που τους έρχεται...
πολύ καλές σέντρες σχεδόν καμία δε πήγε στα χέρια του Στεκέλενμπουργκ...
Κέρδισε και το πέναλτυ νομίζω; γιατί κυνήγησε μία μπαλιά σχεδόν άκυρη αφού είχε σηκώσει το σημαιάκι το ταγάρι το άλλο...
πολύ καλές σέντρες σχεδόν καμία δε πήγε στα χέρια του Στεκέλενμπουργκ...
Κέρδισε και το πέναλτυ νομίζω; γιατί κυνήγησε μία μπαλιά σχεδόν άκυρη αφού είχε σηκώσει το σημαιάκι το ταγάρι το άλλο...
καλος αλλα μην στεκομαστε σε ατομικες εμφανισεις....για μεανα επρεπε να παιζει πιο κοντα στον τσιριλο και στα δυο γκολ που φαγαμε...αλλα αυτο ειναι προσωπικη εκτιμηση και ο τροποσ πο φαγαμε τα γκολ μου λεει οτι περισσοτερο ειναι θεμα αυτοσυγκεντρωσης της αμυνας παρα οτιδηποτε αλλο....
Καλος εχθες. Ολο και περισσοτερο μου φαινεται οτι πηραμε ενα πολυ καλο και ισορροποημενο δεξι μπακ. Το μονο αρνητικο που διακρινω ειναι καποια μπλακ αουτ που μαλλον οφειλωνται στην μακρα απουσια του απο επαγγελματικους αγωνες.
- toursounidis
Ελπιδοφορα εμφανιση.
Δειχνει να εχει στοιχεια που ταιριαζουν με τον ΠΑΟΚ των τελευταιων χρονων και επίσης να καλύπτει πραγματα που μας ελειπαν.
Δειχνει να εχει στοιχεια που ταιριαζουν με τον ΠΑΟΚ των τελευταιων χρονων και επίσης να καλύπτει πραγματα που μας ελειπαν.
Αυτό που είδα είναι ότι δε φοβάται να παίξει μπάλα...Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης...ας μη τον συγκρίνουμε με το Νικόλα...δεν τίθεται τέτοιο θέμα....
- navigator11
apaikto$ έγραψε:Ο Τυνήσιος συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι στο Άμστερνταμ ήταν κατά πολύ καλύτερος. Ωστόσο αν θέλουμε να κάνουμε ορθολογική κριτική τότε καλό θα ήταν να περιμέναμε να τον δούμε σε μερικά ματς ακόμα ώστε να σχηματίσουμε μια πιο συμπαγή άποψη. Το σίγουρο είναι ότι σήμερα δεν ήταν αυτός η αιτία που ο ΠΑΟΚ έχασε την πρόκριση.
συμφωνω απολυτως.