Π.Α.Ο.Κ. - Ajax 4/8 21:45 nova1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
nikos123

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ajax 4/8 21:45 nova1

Δημοσίευση από nikos123 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

εγω παντως θα παω μαζι με αλλα 3 ατομα....και το μονο που εχουμε ειναι 1 διαρκειας (το δικο μου)...πως γινεται να μπουμε 4 ατομα με 1 διαρκειας ....ηδη εχουμε αρχισει τον σχεδιασμο της εισβολης στον ΝΑΟ.
nikos123

και εγω ετσι θα παω λογικα...με τον συνδεσμο απο πτολεμαιδα....αν καταφερω να μπω καλως αλλιως φρατελι :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δλδ ρε συ τιγκον δεχεσαι να σε δουλευουν 3 φιλοι σου???εσυ ησουν ο μακακας της υποθεσης δλδ??για τον α ή β λογο δεν πηραν διαρκειας και δεν βρηκαν εισητηριο...δε θελει πολυ συζητηση σπιτακι ή καφετερεια με μπυριτσα να πουμε...δεν ειμαστε 25000 μακακες με εισητηριο για να κανουν και 3-4 χιλιαρικα τους εξυπνους...19200 ατομα καναμε το σκατο μας παξιμαδι για να παρουμε διαρκειας δλδ λιγο σεβασμος ρε αλανια... :evil: :evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Δευ 02 Αύγ 2010, 13:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
toursounidis

Δημοσίευση από toursounidis »

Γι αυτο σας λεω το προστιμο δεν το γλιτωνουμε...
Άβαταρ μέλους
toursounidis

ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρε μετρα!!!20πλασιο προστιμο στους τζαμπατζηδες που θα πιανονται.
Πιασε 20 βαλ'τους να πληρωσουν και στο επομενο ματσ δε θα υπαρχει ουτε ενας...
Και μετα προχωρας στο μετρο νο2:Καινουριο γηπεδο 50000 θεσεων.
nikos123

ετσι ακριβως
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

κοιτα sera εχεις δικαιο, εγω τους τα ελεγα να παρουν και κανονικα δεν θα επρεπε να μπουν αλλα ρε φιλε υπαρχει τετοια τρελα που δεν μπορεις να το διανοηθεις......απο εδω απο την καλλικρατεια θα ερθουν περισσοτεροι χωρις εισιτηριο παρα με εισιτηριο και μιλαμε για τεραστιο νουμερο κοσμου...ακομα και αυτοι που ειχαν σταματησει να ασχολουντε πλεον εχουν ζεσταθει.
στο αγιαξ - ΠΑΟΚ στην καλλικρατεια χωρις υπερβολη νομιζες οτι μιλαγε πρωθυπουργος κρατους...ολα τα μαγαζια βαρεσαν sold out και σαφως μετα πανηγυρια στους δρομους.

παντως ο ενας απο τους 3 ειναι ο αδερφος μου, εμεις θα μπουμε στανταρ μεσα τωρα τα αλλα 2 τα φιλαρακια μπορει να τα πεταξουμε σχοινι...και βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ο Θεός να βάλει το χέρι του.
Ήδη κάποιοι από εμάς έχουν αρχίσει την κατανομή των κερδών των ομίλων. Είναι οι ίδιοι που την Τετάρτη το βράδυ θα ανάψουν τους πυρσούς που πέρασαν, αν δουν να χάνεται η πρόκριση μετά το 85'. Είναι οι απόγονοι-συνεχιστές αυτοών που έριξαν το πορτάκι και έκοψαν το ΠΑΟΚ-PSG, κάποτε. Και έδιωξαν ΠΟΛΥ κόσμο απ' το "γήπεδο".
Ε, μην πάνε τζάμπα .... Δεν γαμείς. Αφού δεν θα πάρουμε το CL, τα άλλα τσιμέντο να γίνουν. "Εμείς" θα μιλάμε για χρόνια για την "καυτή" μας έδρα με τον Άγιαξ. Όπως κάποιοι ξιπάζονται σήμερα για τα μπουκάλια που έφαγε ο Μαραντόνα.

Οι Ολλανδοί "διαρρέουν" τραυματισμούς κάποιων παικτών, ντεφορμαρίσματα κάποιων άλλων, νεύρα του Σουάρεζ, προβλήματα ανετοιμότητας και απειρίας κλπ κλπ
Όπως είχα γράψει και την προηγούμενη βδομάδα, αποπροσανατολιστικά σχόλια, θαρρείς και ομάδες του βεληνεκούς του Άγιαξ (έχω διαβάσει-ακούσει και αστειότητες περί .... ξεπεσμού του Άγιαξ) και οι παίκτες που διαθέτουν (και που ο τελευταίος παγκίτης τους κοστίζει όσο το μπάτζετ μας), θα κωλώσουν και θα κομπλάρουν από τις φωνές και τα χαρτάκια μας. Λες και αυτοί δεν θέλουν την πρόκριση, δεν θέλουν καλή πορεία, δεν θέλουν να ανεβάσουν το κασέ τους.
Τα πράματα θα είναι πολύ δύσκολα. Οι Ολλανδοί θα κατέβουν και ψυλλιασμενοι και διαβασμένοι. Το γεγονός το ότι κατεβαίνει σύσωμο το προεδρείο τους (σε συνδιασμό με τις επενδύσεις που έχουν γίνουν στους Ολλανδούς από διοίκηση, χορηγούς και ... Ουέφα), φέρνει στο μυαλό μου την διαιτησία του Ιταλού του Τσέζαρε με την PSV, κάποτε. Και όσοι κατάλαβαν ....
Γι αυτό σας λέω και ας με βαφτίσετε κ.Μιζερόπουλο: ο Θεός να βάλει το χέρι του.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ντι σι καλα τα λες αλλα δε νομιζω να πεφτει κανεις στην παγιδα...το ματς δεν ειναι δυσκολο ειναι πανδυσκολο και δεν ειμαστε κανενα φαβορι σιγουρα πραγματα..τωρα αν αναφερεσαι σε τπτ αρδ δεν ξερω αλλα εδω μεσα τουλαχιστον δεν ισχυει κατι τετοιο...
Άβαταρ μέλους
toursounidis

tigon4 έγραψε:κοιτα sera εχεις δικαιο, εγω τους τα ελεγα να παρουν και κανονικα δεν θα επρεπε να μπουν αλλα ρε φιλε υπαρχει τετοια τρελα που δεν μπορεις να το διανοηθεις......απο εδω απο την καλλικρατεια θα ερθουν περισσοτεροι χωρις εισιτηριο παρα με εισιτηριο και μιλαμε για τεραστιο νουμερο κοσμου...ακομα και αυτοι που ειχαν σταματησει να ασχολουντε πλεον εχουν ζεσταθει.
στο αγιαξ - ΠΑΟΚ στην καλλικρατεια χωρις υπερβολη νομιζες οτι μιλαγε πρωθυπουργος κρατους...ολα τα μαγαζια βαρεσαν sold out και σαφως μετα πανηγυρια στους δρομους.

παντως ο ενας απο τους 3 ειναι ο αδερφος μου, εμεις θα μπουμε στανταρ μεσα τωρα τα αλλα 2 τα φιλαρακια μπορει να τα πεταξουμε σχοινι...και βλεπουμε.

Kαι ακριβως επειδη δεν εχουμε ακομα την ωριμοτητα οι μεν που ζητανε απο το φιλο τους να τους βαλει να μην το κανουν,και οι δε που δεχονται να βαλουν το φιλο τους να αρνηθουν να το κανουν,πρεπει να παρει μετρα η ΠΑΕ..Δυστυχως και μετα θα γινει κακια για καποιους και θα λενε ο Ζαγορακης αυτο κι εκεινο κτλ...
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Ειναι μικρο το γηπεδο,τοσα λιγα εισιτηρια για τοσο πολυ λαο σε ενα σπουδαιο παιχνιδι...

Η διψα του λαου για ευρωπαικα παιχνιδια ειναι μεγαλη και ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο στη Θεσσαλονικη,δηλαδη ο Πατρινος ο ΠΑΟΚτσης ή ο Κρητικος ο ΠΑΟΚτσης ή ο αθηναιος ο ΠΑΟΚτσης τι να κανει?
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις ....
tigon4 έγραψε:απο εδω απο την καλλικρατεια θα ερθουν περισσοτεροι χωρις εισιτηριο παρα με εισιτηριο και μιλαμε για τεραστιο νουμερο κοσμου...ακομα και αυτοι που ειχαν σταματησει να ασχολουντε πλεον εχουν ζεσταθει.
tigon4 έγραψε:εγω παντως θα παω μαζι με αλλα 3 ατομα....και το μονο που εχουμε ειναι 1 διαρκειας (το δικο μου)...πως γινεται να μπουμε 4 ατομα με 1 διαρκειας ....ηδη εχουμε αρχισει τον σχεδιασμο της εισβολης στον ΝΑΟ.
Να πάτε τιγκόν. Να πάτε και να μπείτε. Να γίνετε οι μάγκες με το ΝΤΟΥ.
Και μιλάς για ... "ΝΑΟ". Αυτόν που ο ίδιος έχεις κάνει μπουρδέλο.
Ντρέπομαι που υπάρχουν τέτοιοι ΠΑΟΚσήδες.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Sera4 έγραψε:ντι σι καλα τα λες αλλα δε νομιζω να πεφτει κανεις στην παγιδα...το ματς δεν ειναι δυσκολο ειναι πανδυσκολο και δεν ειμαστε κανενα φαβορι σιγουρα πραγματα..τωρα αν αναφερεσαι σε τπτ αρδ δεν ξερω αλλα εδω μεσα τουλαχιστον δεν ισχυει κατι τετοιο...
Ό,τι έγραψα παρακινείται από τους αρδ (το Καμίνι κλπ) αλλά όπως είδες δεν έκανα καμία αναφορά σε αυτούς.
Αυτοί κάνουν την δουλειά τους για την κονόμα τους. Ούτε και οι μόνοι ΠΑΟΚσήδες είναι αυτοί που γράφουν εδώ μέσα.
Όπως είδες και παραπάνω, υπάρχουν πολλά "είδη".
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

tigon4 έγραψε:κοιτα sera εχεις δικαιο, εγω τους τα ελεγα να παρουν και κανονικα δεν θα επρεπε να μπουν αλλα ρε φιλε υπαρχει τετοια τρελα που δεν μπορεις να το διανοηθεις......απο εδω απο την καλλικρατεια θα ερθουν περισσοτεροι χωρις εισιτηριο παρα με εισιτηριο και μιλαμε για τεραστιο νουμερο κοσμου...ακομα και αυτοι που ειχαν σταματησει να ασχολουνται πλεον εχουν ζεσταθει.

Κι αν αποκλειστούμε θα...κρυώσουν απότομα και θα...έρθουν στα λογικά τους και θα αποχωρήσουν κράζοντας, γκρινιάζοντας και με τη γνωστή φράση αυτοικανοποίησης "εγώ φίλε τελείωσα..εγώ δεν ξαναπατάω γήπεδο" και θα μείνουμε εμείς που η αγάπη μας και αφοσοίωσή μας είναι αδιαπραγμάτευτες και μόνιμες.
Φίλε tigon, δεν έχω πρόθεση να θίξω ούτε τον αδερφό σου ούτε τους φίλους.
Απλώς, με αφορμή αυτά που γράφεις θέλω να εκδηλώσω τον εκνευρισμό μου για το τζαμπαντάν και την εξίσου τζάμπα μαγκιά που το συνοδεύει.
gate4mitsos έγραψε:Ειναι μικρο το γηπεδο,τοσα λιγα εισιτηρια για τοσο πολυ λαο σε ενα σπουδαιο παιχνιδι...

Η διψα του λαου για ευρωπαικα παιχνιδια ειναι μεγαλη και ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο στη Θεσσαλονικη,δηλαδη ο Πατρινος ο ΠΑΟΚτσης ή ο Κρητικος ο ΠΑΟΚτσης ή ο αθηναιος ο ΠΑΟΚτσης τι να κανει?
Δεκτό αυτό που λες Μήτσο.
Αν θυμάμαι καλά είσαι από Λάρισα, οπότε το έχεις βιώσει και εσύ.
Πίστεψέ με όμως, η συντριπτική πλειοψηφία που θεωρεί το γήπεδό μας ξέφραγο αμπέλι και νιώθει πως έχει δικαίωμα να μπαίνει και να βγαίνει όποτε γουστάρει και να κουβαλάει ότι γουστάρει και να φέρεται όπως γουστάρει, ξέρεις ποιο είναι? Είναι Θεσσαλονικείς, είναι μιζεροπροπονητές της εξέδρας, είναι συνωμοσιολόγοι νηπιακού επιπέδου, είναι σκυλάκια εγκεφαλικά νεκρών ραδιοαστέρων της πόλης του Παπαγεωργόπουλου και λίαν συντόμως του Γκιουλέκα, είναι αυτοί που θα φτύνουν οικογένεις Νορβηγών που ήρθαν για το ματς με τη Βάλε Ρέγγα, είναι αυτοί που προπηλακίζουν και πουλάνε τρελίτσα σε κάθε στιγμή γιατί στο σπίτι πέφτει παντόφλα συζύγου ή μαμάς.
Τιμή και δόξα σε όσα παιδιά κρατάνε τη σημάια του ΠΑΟΚ ψηλά στην ελληνική επικράτεια αλλά το φαινόμενο του τζαμπαντάν και των πανηγυρτζήδων δεν έχει σχέση με αυτούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Δευ 02 Αύγ 2010, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”