tigon4 έγραψε:κοιτα sera εχεις δικαιο, εγω τους τα ελεγα να παρουν και κανονικα δεν θα επρεπε να μπουν αλλα ρε φιλε υπαρχει τετοια τρελα που δεν μπορεις να το διανοηθεις......απο εδω απο την καλλικρατεια θα ερθουν περισσοτεροι χωρις εισιτηριο παρα με εισιτηριο και μιλαμε για τεραστιο νουμερο κοσμου...ακομα και αυτοι που ειχαν σταματησει να ασχολουνται πλεον εχουν ζεσταθει.
στο αγιαξ - ΠΑΟΚ στην καλλικρατεια χωρις υπερβολη νομιζες οτι μιλαγε πρωθυπουργος κρατους...ολα τα μαγαζια βαρεσαν sold out και σαφως μετα πανηγυρια στους δρομους.
παντως ο ενας απο τους 3 ειναι ο αδερφος μου, εμεις θα μπουμε στανταρ μεσα τωρα τα αλλα 2 τα φιλαρακια μπορει να τα πεταξουμε σχοινι...και βλεπουμε.
Κι αν αποκλειστούμε θα...κρυώσουν απότομα και θα...έρθουν στα λογικά τους και θα αποχωρήσουν κράζοντας, γκρινιάζοντας και με τη γνωστή φράση αυτοικανοποίησης "εγώ φίλε τελείωσα..εγώ δεν ξαναπατάω γήπεδο" και θα μείνουμε εμείς που η αγάπη μας και αφοσοίωσή μας είναι αδιαπραγμάτευτες και μόνιμες.
Φίλε tigon, δεν έχω πρόθεση να θίξω ούτε τον αδερφό σου ούτε τους φίλους.
Απλώς, με αφορμή αυτά που γράφεις θέλω να εκδηλώσω τον εκνευρισμό μου για το τζαμπαντάν και την εξίσου τζάμπα μαγκιά που το συνοδεύει.
gate4mitsos έγραψε:Ειναι μικρο το γηπεδο,τοσα λιγα εισιτηρια για τοσο πολυ λαο σε ενα σπουδαιο παιχνιδι...
Η διψα του λαου για ευρωπαικα παιχνιδια ειναι μεγαλη και ΠΑΟΚ δεν ειναι μονο στη Θεσσαλονικη,δηλαδη ο Πατρινος ο ΠΑΟΚτσης ή ο Κρητικος ο ΠΑΟΚτσης ή ο αθηναιος ο ΠΑΟΚτσης τι να κανει?
Δεκτό αυτό που λες Μήτσο.
Αν θυμάμαι καλά είσαι από Λάρισα, οπότε το έχεις βιώσει και εσύ.
Πίστεψέ με όμως, η συντριπτική πλειοψηφία που θεωρεί το γήπεδό μας ξέφραγο αμπέλι και νιώθει πως έχει δικαίωμα να μπαίνει και να βγαίνει όποτε γουστάρει και να κουβαλάει ότι γουστάρει και να φέρεται όπως γουστάρει, ξέρεις ποιο είναι? Είναι Θεσσαλονικείς, είναι μιζεροπροπονητές της εξέδρας, είναι συνωμοσιολόγοι νηπιακού επιπέδου, είναι σκυλάκια εγκεφαλικά νεκρών ραδιοαστέρων της πόλης του Παπαγεωργόπουλου και λίαν συντόμως του Γκιουλέκα, είναι αυτοί που θα φτύνουν οικογένεις Νορβηγών που ήρθαν για το ματς με τη Βάλε Ρέγγα, είναι αυτοί που προπηλακίζουν και πουλάνε τρελίτσα σε κάθε στιγμή γιατί στο σπίτι πέφτει παντόφλα συζύγου ή μαμάς.
Τιμή και δόξα σε όσα παιδιά κρατάνε τη σημάια του ΠΑΟΚ ψηλά στην ελληνική επικράτεια αλλά το φαινόμενο του τζαμπαντάν και των πανηγυρτζήδων δεν έχει σχέση με αυτούς.