Maximus έγραψε:Ελα να ξυπναμε ολοι! Και ο navigator και ο kos! Σημερα εχουμε σταυροφορια εναντιων των απίστων! Οι ορθόδοξοι ηρθαν να καταλαβουν για 90 λεπτά τον παγκο των φιλοξενουμενων, να "χτισουν" το προπυργιο της χριστιανοσυνης με εικονισματα και κομποσχοινια και να κατακεραυνωσουνε τις ορδες των απίστων με 3 μπαλάκια! Και μετά ας έρθουν στην Κωνσταντινουπολη...ε συγνώμη...στην Τουμπα ηθελα να πω!
3 μπαλακια λες,ε?δεν ακουγεται ασχημο,ψιλοαδυνατο παλι,κομματακι.
fratz8 έγραψε:Εαν ο Θεός και η παναγιά είναι μαζί μας , θα γουστάρουμε πρόκριση.
Με το πέρασμα των ετών οι οπαδοί μας , απο μάγκες, αλάνια και παιδιά του λαού , γίνανε "πολιτισμένοι" .
Τους ενοχλούν "λαικές" εκφράσεις .
Εγώ θα λεγα οτι γίναμε φλώροι .
Οσοι σας πειράζουν τέτοιες εκφρασεις , αντε πιές τε το γαλατακι σας και καθηστε στα επισημα .
Οι υπόλοιποι γουστάρουμε... να μην αλλάξουμε DNA.
αν μου το "συγχωρας",λεω αν,γουσταρω να πινω χυμο και να καθομαι στην 5.αν παλι οχι ......
δλδ το παοκτσηδικο dna σου και η πιστη σου στις αγωνιστικες επιτυχιες της ομαδας ηταν ανεκαθεν συνδεδεμενο με τις ..... διαθεσεις του Θεου και της Παναγιας?δεν το γνωριζα ......
Bono έγραψε:Εγώ θα έλεγα να κάνουμε ένα "dressing and behaving code" για τον εκάστοτε προπονητή του ΠΑΟΚ και να λέει ο καθένας τον πόνο του...αν επιτρέπεται να φοράει καφέ δερμάτινο,χαιμαλιά και κομποσκοίνια,σε τι θεό πρέπει να πιστεύει και σε ποιό βαθμό,πως πρέπει να μιλάει κ.λ.π.
βεβαια τωρα ειναι ..... κατακριτεοι οι κωδικες!πριν αρκετους μηνες ομως ηταν στην ..... ημερησια διαταξη.οταν στον παγκο καθοταν η προσωποποιηση της "μιζεριας",του σκατι ψευτοδερματινου,της ..... απαξιωσης του δυναμικου της ομαδας (σαρδελες) και του "εξευτελισμου" της με συγκρισεις με ατυχη καφενεια της γειτονος χωρος (νασιοναλ μαδεϊρα) και λοιπες φαιδροτητες .....
karlat85 έγραψε:Μπορει να ερθει ο Λινεν στην Τουμπα και να του παρει τα σοβρακα ο Δερμιτζακης?εκει ειναι ολη η ιστορια,και δεν παναχει ενα αγαλμα του Βουδα 200 κιλα και 2 μετρα διπλα στον παγκο,ειδαμε και τον μπερετα που δεν φορουσε κομποσκινια και ηταν (γερο)τρεντυ
πού ακριβως τον .... ειδες ειπαμε??