Παύλος Δερμιτζάκης

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Παύλος Δερμιτζακης

Δημοσίευση από navigator11 »

kos έγραψε:αντε να το γραψω τωρα γιατι εαν το γραψω μετα απο κανενα κλαρινο θα θεωρηθει γκρινια κτλ.

η εικονα της παναγιας δεν εχει καμια δουλεια στον παγκο επαγγελματικης ποδοσφαιρικης ομαδας. εαν ο δερμιτζακης ειναι πιστος χριστιανος (οπως ειμαστε οι περισσοτεροι νομιζω) ας φοραει 250 σταυρουδακια κατω απο το πουκαμισο και αλλα τοσα κομποσχοινια.
ας παρει του κανουν στα αποδυτηρια ενα εικονοστασι και ας του παρουν ενα φορητο για τα εκτος εδρας.

δηλαδη αυτα που βλεπαμε με τον κοστενογλου και γελουσαμε (οσοι γελουσαμε) τωρα τα θεωρουμε νορμαλ?

και φυσικα για τον δερμιτζακη το παθημα του ακατανομαστου επρεπε να γινει μαθημα. ελπιζω να εχει γινει και να αφησει τις εικονες στα αποδυτηρια.
navigator11 έγραψε:μου'ρχονται μνημες απο ...... "παλληκαρια" αλλοτινων εποχων !!

τα εικονισματα που κοσμησαν τον παγκο των φιλοξενουμενων στην τουμπα με τον πανθρακα ελπιζω μεθαυριο να μην κανουν την εμφανιση τους στο αρινα ......
navigator11 έγραψε:ευελπιστω να μη συνδυαζει κι ο δερμι τοσο αρρηκτα τις οποιες προπονητικες του ικανοτητες και τις επιτυχιες,που ευχομαι αυτες να αποφερουν στον ΠΑΟΚ μας,με τα πιστευω του.σεβομαι μεχρι εκει που δεν παει την πιστη του,αλλα αυτο που ειδα στην τουμπα με τον πανθρακικο δε μου αρεσε.ξεπερασε και τον αγγελο.αν γινει και μεθαυριο κατι τετοιο,φυσικα και δε θα το αφησω ασχολιαστο.αν θελει,ας προσευχηθει πριν την εναρξη του παιχνιδιου ή στο ημιχρονο (ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ),δικαιωμα του.αλλα εν ωρα αγωνα ειναι κατι που θα με ενοχλησει.γραφω τιμια και ειλικρινα την αποψη μου.πως αλλους τους ενοχλουσαν τα χαϊμαλια και τα κολιε του τουριστα και το καυτηριαζαν?το αυτο .....
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Επανάληψη λένε μήτηρ πάσης μαθήσεως αλλά εντάξει,νομίζω πλέον το εμπεδώσαμε....
Άβαταρ μέλους
navigator11

σιγουρα?επειδη σε αλλα θεματα στο προσφατο παρελθον οι εμπεδωτικες ικανοτητες μερικων φιλων υπηρξαν κομματι αμφισβητησιμες ......

οι ισοπεδωτικες παλι οχι !
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ελα να ξυπναμε ολοι! Και ο navigator και ο kos! Σημερα εχουμε σταυροφορια εναντιων των απίστων! Οι ορθόδοξοι ηρθαν να καταλαβουν για 90 λεπτά τον παγκο των φιλοξενουμενων, να "χτισουν" το προπυργιο της χριστιανοσυνης με εικονισματα και κομποσχοινια και να κατακεραυνωσουνε τις ορδες των απίστων με 3 μπαλάκια! Και μετά ας έρθουν στην Κωνσταντινουπολη...ε συγνώμη...στην Τουμπα ηθελα να πω!
fratz8

Να γουστάρουμε

Δημοσίευση από fratz8 »

Εαν ο Θεός και η παναγιά είναι μαζί μας , θα γουστάρουμε πρόκριση.
Με το πέρασμα των ετών οι οπαδοί μας , απο μάγκες, αλάνια και παιδιά του λαού , γίνανε "πολιτισμένοι" .
Τους ενοχλούν "λαικές" εκφράσεις .
Εγώ θα λεγα οτι γίναμε φλώροι .
Οσοι σας πειράζουν τέτοιες εκφρασεις , αντε πιές τε το γαλατακι σας και καθηστε στα επισημα .
Οι υπόλοιποι γουστάρουμε... να μην αλλάξουμε DNA.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Εγώ θα έλεγα να κάνουμε ένα "dressing and behaving code" για τον εκάστοτε προπονητή του ΠΑΟΚ και να λέει ο καθένας τον πόνο του...αν επιτρέπεται να φοράει καφέ δερμάτινο,χαιμαλιά και κομποσκοίνια,σε τι θεό πρέπει να πιστεύει και σε ποιό βαθμό,πως πρέπει να μιλάει κ.λ.π.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bono την Τετ 28 Ιούλ 2010, 08:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εμένα μου τι σπάει η τσίχλα του Φέργκιουσον...
Ο παλιόγερος πως την έχει δει και σε κάθε πλάνο μασάει σα κατσίκα...
:D
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Παύλο ξημέρωσε η μέρα που τα παιδιά γίνονται άντρες.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Το μόνο που ελπίζω είναι η "ενηλικίωση" να μην είναι η επώδυνη διαδικασία που απαντάται στους λαούς όλου του κόσμου.... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Μπορει να ερθει ο Λινεν στην Τουμπα και να του παρει τα σοβρακα ο Δερμιτζακης?εκει ειναι ολη η ιστορια,και δεν παναχει ενα αγαλμα του Βουδα 200 κιλα και 2 μετρα διπλα στον παγκο,ειδαμε και τον μπερετα που δεν φορουσε κομποσκινια και ηταν (γερο)τρεντυ
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Μέχρι τώρα μου αρέσει ως προς τον τρόπο σκέψεις.
Σήμερα τα αποκαλυπτήρια ως προς το ηθικό... σε περιμένω στην πορεία και σε πιστεύω μετά από την σφαλιάρα Μπερέτα.
Μαζί σου Δερμετζίκαρε πίστη και αγάπη για την οικογένεια, πάντα φέρνει αποτελέσματα, γιατί απλά σκυλιάζεις γι αυτήν!!! :pano:
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

Bono έγραψε:Παύλο ξημέρωσε η μέρα που τα παιδιά γίνονται άντρες.
++++Σωστός ο Bono και μακάρι ο Παύλος να γίνει Παυλάρας!!!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Maximus έγραψε:Ελα να ξυπναμε ολοι! Και ο navigator και ο kos! Σημερα εχουμε σταυροφορια εναντιων των απίστων! Οι ορθόδοξοι ηρθαν να καταλαβουν για 90 λεπτά τον παγκο των φιλοξενουμενων, να "χτισουν" το προπυργιο της χριστιανοσυνης με εικονισματα και κομποσχοινια και να κατακεραυνωσουνε τις ορδες των απίστων με 3 μπαλάκια! Και μετά ας έρθουν στην Κωνσταντινουπολη...ε συγνώμη...στην Τουμπα ηθελα να πω!
3 μπαλακια λες,ε?δεν ακουγεται ασχημο,ψιλοαδυνατο παλι,κομματακι.
fratz8 έγραψε:Εαν ο Θεός και η παναγιά είναι μαζί μας , θα γουστάρουμε πρόκριση.
Με το πέρασμα των ετών οι οπαδοί μας , απο μάγκες, αλάνια και παιδιά του λαού , γίνανε "πολιτισμένοι" .
Τους ενοχλούν "λαικές" εκφράσεις .
Εγώ θα λεγα οτι γίναμε φλώροι .
Οσοι σας πειράζουν τέτοιες εκφρασεις , αντε πιές τε το γαλατακι σας και καθηστε στα επισημα .
Οι υπόλοιποι γουστάρουμε... να μην αλλάξουμε DNA.
αν μου το "συγχωρας",λεω αν,γουσταρω να πινω χυμο και να καθομαι στην 5.αν παλι οχι ......
δλδ το παοκτσηδικο dna σου και η πιστη σου στις αγωνιστικες επιτυχιες της ομαδας ηταν ανεκαθεν συνδεδεμενο με τις ..... διαθεσεις του Θεου και της Παναγιας?δεν το γνωριζα ......

Bono έγραψε:Εγώ θα έλεγα να κάνουμε ένα "dressing and behaving code" για τον εκάστοτε προπονητή του ΠΑΟΚ και να λέει ο καθένας τον πόνο του...αν επιτρέπεται να φοράει καφέ δερμάτινο,χαιμαλιά και κομποσκοίνια,σε τι θεό πρέπει να πιστεύει και σε ποιό βαθμό,πως πρέπει να μιλάει κ.λ.π.

βεβαια τωρα ειναι ..... κατακριτεοι οι κωδικες!πριν αρκετους μηνες ομως ηταν στην ..... ημερησια διαταξη.οταν στον παγκο καθοταν η προσωποποιηση της "μιζεριας",του σκατι ψευτοδερματινου,της ..... απαξιωσης του δυναμικου της ομαδας (σαρδελες) και του "εξευτελισμου" της με συγκρισεις με ατυχη καφενεια της γειτονος χωρος (νασιοναλ μαδεϊρα) και λοιπες φαιδροτητες .....
karlat85 έγραψε:Μπορει να ερθει ο Λινεν στην Τουμπα και να του παρει τα σοβρακα ο Δερμιτζακης?εκει ειναι ολη η ιστορια,και δεν παναχει ενα αγαλμα του Βουδα 200 κιλα και 2 μετρα διπλα στον παγκο,ειδαμε και τον μπερετα που δεν φορουσε κομποσκινια και ηταν (γερο)τρεντυ

πού ακριβως τον .... ειδες ειπαμε??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 28 Ιούλ 2010, 13:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Εννοω απο εμφανιση,δοξα τον θεο απο φωτο στο διαδυκτιο...
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Ακουσε φίλε μου...κατανοητός και ο εκνευρισμός και η τάση σου να έχεις πάρει σβάρνα όλα τα τόπικ κάνοντας κριτική στα πάντα τώρα που έφυγε ο αγαπημένος σου Φερνάντο αλλά τα παράπονα σου καλύτερα να τα κάνεις σ' αυτόν που την κοπάνησε άρον-άρον και όχι σε μένα....άσε που δε θυμάμαι να με ενόχλησε και ποτέ το πως ντυνόταν ή σε ποιό Θεό πίστευε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”