kos έγραψε:rainmaker έγραψε: 2. Δυστυχώς, όντας νομίζω βέρος ΠΑΟΚτσής, έχω να πω πως, ΝΑΙ, ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ.
κουφαλα σαλπιγγιδη εσυ τους βαζεις και τα γραφου αυτα?
για να περασει η επιστροφη σου στο χαλαρο, ετσι δεν ειναι ποντιε?
ποιος αγγελος ρε μαγκες? τι θελετε δηλαδη να παιζουμε μπουνιες στην τουμπα μεσα στο κατακαλοκαιρο?
παει αυτος, προιστορια ειναι. βαλτε το καλα στο μυαλο σας. δεν γυρζει ουτε με βασιλικο διαταγμα.
ο,τι και να λες φιλε μου,ο λυκος στην αναμπουμπουλα χαιρεται.βλεπουν καποιοι το κενο εξουσιας και ελεγχου της καταστασης που,προσωρινα θελω να πιστευω,παει να δημιουργηθει στην ομαδα και καποιοι ορεγονται τον αγγελο,που αρεσκεται να δουλευει συγκεντρωτικα,οντας αυτος απο φυσιοθεραπευτης μεχρι προεδρος,μιας και πιστευω αδυνατει να αντεπεξελθει υπο καθεστως,στα πλαισια του οποιου θα περιοριζεται σε συγκεκριμενο-διακριτο ρολο!η ελπιδα πεθαινει,ως ειθισται να λεγεται,παντα τελευταια μονο που σ'αυτην περιπτωση εχει προαποβιωσει προ πολλου!
να πω κι εγω κατι εξτρεμιστικο,για τα δεδομενα μου παντα:αν ο διαδοχος του μπερεττα ειναι ο ρεχακλης,ορκιζομαι οτι η κυριακη στην τουμπα θα αποτελεσει γλυκοπικρη αναμνηση.το χρεος μου με το διαρκειας το επραξα,οποτε συνειδησιακο προβλημα δεν θα'χω!