Μario Beretta

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Μario Beretta

Δημοσίευση από moican4 »

Μην λες πολλα γιατι το πτυχιο απο αυτον θα το παρεις στο τελος.!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
kos

Δημοσίευση από kos »

rainmaker έγραψε: 2. Δυστυχώς, όντας νομίζω βέρος ΠΑΟΚτσής, έχω να πω πως, ΝΑΙ, ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ.

κουφαλα σαλπιγγιδη εσυ τους βαζεις και τα γραφου αυτα?
για να περασει η επιστροφη σου στο χαλαρο, ετσι δεν ειναι ποντιε?

ποιος αγγελος ρε μαγκες? τι θελετε δηλαδη να παιζουμε μπουνιες στην τουμπα μεσα στο κατακαλοκαιρο?
παει αυτος, προιστορια ειναι. βαλτε το καλα στο μυαλο σας. δεν γυρζει ουτε με βασιλικο διαταγμα.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

moican4 έγραψε:Μην λες πολλα γιατι το πτυχιο απο αυτον θα το παρεις στο τελος.!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Δε σφάξανε... θα τον πάρει και θα τον σηκώσει!
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

mario GO VILLAGE
Άβαταρ μέλους
Enide

Δημοσίευση από Enide »

[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JwSKcdSP2Ew&amp;hl=en_GB&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JwSKcdSP2Ew&amp;hl=en_GB&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Λοιπόν, πάω για δουλειά. Κανονίστε μέχρι το βράδυ να έχει κλειδώσει το topic, γιατί αλλιώς θα κατασκηνώσω μόνιμα στην αίθουσα αφίξεων του malpensa...
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

από την στιγμή που το πείραμα Μπερέτα δεν πέτυχε γιατί πάμε να κάνουμε νέο πείραμα με Δερμιτζάκη και δεν παίρνουμε έναν έμπειρο προπονητή με παραστάσεις μεγάλες... το ξέρω δεν υπάρχει χρήμα αλλά δεν υπάρχει και χρόνος για άλλα λάθη... εύχομαι με καθαρό μυαλό να πάρουν την σωστή απόφαση στην ΠΑΕ. το ένα λάθος έγινε με τον Μπερέτα. άλλο λάθος δεν σηκώνει η υπόθεση.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Enide :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

kos έγραψε:
rainmaker έγραψε: 2. Δυστυχώς, όντας νομίζω βέρος ΠΑΟΚτσής, έχω να πω πως, ΝΑΙ, ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ.

ποιος αγγελος ρε μαγκες? τι θελετε δηλαδη να παιζουμε μπουνιες στην τουμπα μεσα στο κατακαλοκαιρο?
παει αυτος, προιστορια ειναι. βαλτε το καλα στο μυαλο σας. δεν γυρζει ουτε με βασιλικο διαταγμα
.

ο,τι και να λες φιλε μου,ο λυκος στην αναμπουμπουλα χαιρεται.βλεπουν καποιοι το κενο εξουσιας και ελεγχου της καταστασης που,προσωρινα θελω να πιστευω,παει να δημιουργηθει στην ομαδα και καποιοι ορεγονται τον αγγελο,που αρεσκεται να δουλευει συγκεντρωτικα,οντας αυτος απο φυσιοθεραπευτης μεχρι προεδρος,μιας και πιστευω αδυνατει να αντεπεξελθει υπο καθεστως,στα πλαισια του οποιου θα περιοριζεται σε συγκεκριμενο-διακριτο ρολο!η ελπιδα πεθαινει,ως ειθισται να λεγεται,παντα τελευταια μονο που σ'αυτην περιπτωση εχει προαποβιωσει προ πολλου!

να πω κι εγω κατι εξτρεμιστικο,για τα δεδομενα μου παντα:αν ο διαδοχος του μπερεττα ειναι ο ρεχακλης,ορκιζομαι οτι η κυριακη στην τουμπα θα αποτελεσει γλυκοπικρη αναμνηση.το χρεος μου με το διαρκειας το επραξα,οποτε συνειδησιακο προβλημα δεν θα'χω!
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Ο Μάριο Μπερέτα θα αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, αλλά «αγκάθι»
για τον Δικέφαλο αποτελούν οι απαιτήσεις του Ιταλού προπονητή. Όπως αποκάλυψε το «Αθλητικό Metropolis» ο Μάριο Μπερέτα διεκδικεί – αξιώνει όλο το συμβόλαιο του από την διοίκηση του ΠΑΟΚ, την ώρα που οι άνθρωποι του Δικεφάλου προσπαθούν να λύσουν τη σνεργασία με μια μικρή αποζημείωση.

http://www.metrosport.gr/telioni-o-bereta-apo-ton-paok

Τέλεια...
kos

Δημοσίευση από kos »

navigator11 έγραψε:αν ο διαδοχος του μπερεττα ειναι ο ρεχακλης,ορκιζομαι οτι η κυριακη στην τουμπα θα αποτελεσει γλυκοπικρη αναμνηση.

το ιδιο και η προεδρικη σουιτα για τον ζαγορακη :lol:
ενταξει ειπαμε οτι η διοικηση ειναι ντεφορμε αλλα αυτο ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας.
δεν μπορει να ειναι τοσο οτι να ναι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

navigator11 έγραψε:
kos έγραψε:

παει αυτος, προιστορια ειναι. βαλτε το καλα στο μυαλο σας. δεν γυρζει ουτε με βασιλικο διαταγμα
.

ο,τι και να λες φιλε μου,ο λυκος στην αναμπουμπουλα χαιρεται.βλεπουν καποιοι το κενο εξουσιας και ελεγχου της καταστασης που,προσωρινα θελω να πιστευω,παει να δημιουργηθει στην ομαδα και καποιοι ορεγονται τον αγγελο,που αρεσκεται να δουλευει συγκεντρωτικα,οντας αυτος απο φυσιοθεραπευτης μεχρι προεδρος,μιας και πιστευω αδυνατει να αντεπεξελθει υπο καθεστως,στα πλαισια του οποιου θα περιοριζεται σε συγκεκριμενο-διακριτο ρολο!η ελπιδα πεθαινει,ως ειθισται να λεγεται,παντα τελευταια μονο που σ'αυτην περιπτωση εχει προαποβιωσει προ πολλου!

να πω κι εγω κατι εξτρεμιστικο,για τα δεδομενα μου παντα:αν ο διαδοχος του μπερεττα ειναι ο ρεχακλης,ορκιζομαι οτι η κυριακη στην τουμπα θα αποτελεσει γλυκοπικρη αναμνηση.το χρεος μου με το διαρκειας το επραξα,οποτε συνειδησιακο προβλημα δεν θα'χω!

Ζονγκ!! Βρε όργια προφανώς δεν βλεπω κενό εξουσίας, γιατί δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, ούτε και ορέγομαι τίποτα!! Ακριβώς αυτό κάνω, αυτοσαρκασμό! Γι αυτό λέω "ως βέρος Παοκτσής", εννοώντας πως έχω την αυτοκαταστροφή και τη μανούρα μέσα μου! Μην τρελαίνεστε και βάζετε ταμπέλες τόσο έυκολα..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

θα το γραφω μεχρι να μαλλιασουν τα δαχτυλα μου.η ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΙΑ ειναι της διοικησης στο θεμα μπερεττα.το μπερεττα δεν τον κακιζω,δε γινεται εχεφρων ανθρωπος να τον χρεωνει.μη σας πω οτι πληττεται και επαγγελματικα απο μια τετοια συμπεριφορα!προφανως και με νοιαζει αποκλειστικα το καλο του ΠΑΟΚ αλλα ως προς καποιες παραμετρους δε γινεται να στρεψοδικουμε και να τα θελουμε ολα δικα μας!φταιξαμε και θα πληρωσουμε,μεταφορικα και κυριολεκτικα.κι εγω να ' μουνα στη θεση του μπερεττα,επειτα απο τετοια συμπεριφορα - να μη μου επιτραπει να κατσω στον παγκο της ομαδας ουτε σ'ενα επισημο παιχνιδι- ασφαλως και θα τα ' χα παρει κρανιο και θα ' μουνα οχι και ιδιαιτερα υποχωρητικος στις αξιωσεις μου!

βροχοποιε,οι μπηχτες μου αλλου κατευθυνονται.τελος παντων,σορρυ που σε πηρε η μπαλα,οχι αυτη που προεβλεψε το διαζυγιο με μπερεττα ...... :pano: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δυστηχως αυτοι που τοσο πολυ στηριζουμε χασανε τα αυγα και τα πασχαλια, απο εδω και περα κανεις στο απυροβλητο.

Υ.Γ Μεγαλη απογοητευση η ομαδα θα γινει μπαχαλο δυστηχως.
petros1994

Δημοσίευση από petros1994 »

plato6 έγραψε:από την στιγμή που το πείραμα Μπερέτα δεν πέτυχε γιατί πάμε να κάνουμε νέο πείραμα με Δερμιτζάκη και δεν παίρνουμε έναν έμπειρο προπονητή με παραστάσεις μεγάλες... το ξέρω δεν υπάρχει χρήμα αλλά δεν υπάρχει και χρόνος για άλλα λάθη... εύχομαι με καθαρό μυαλό να πάρουν την σωστή απόφαση στην ΠΑΕ. το ένα λάθος έγινε με τον Μπερέτα. άλλο λάθος δεν σηκώνει η υπόθεση.

αφου το λες και ο ιδιος δεν υπαρχει χρημα.Και ο μπερετα εμπειρος ηταν με την τορινο φετος εκανε το μεγαλυτερο επιτευγμα του.Μισο χρονο ηταν εκει και δεν εχασε σχεδον ουτε 1 παιχνιδι.και δεν λες οτι δεν εχει παραστασεις εχει περασει και απο αλλες μεγαλες ομαδες της ιταλιας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος petros1994 την Πέμ 22 Ιούλ 2010, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”