Μario Beretta
Re: Μario Beretta
O Βασιλόπουλος είπε ότι η αποζημείωση θα είναι μικρή και έκανε λόγο για κατα το ήμισι παραίτηση!
Ξεχαστε τον Αζαξ ρε,δεν ειναι ο Αζαξ το θεμα, η Τοτεναμ ειναι... 
Ποιος ειναι ο Βασιλοπουλος? οεο?

Ποιος ειναι ο Βασιλοπουλος? οεο?
-
Τι ειναι αυτο το καινουριο.μπερετα τελος ???.αν ισχυει αυτο τοτε δυσκολα τα κοβω τα πραγματα.οπως και να το κανεις σε 5 μερες παιζουμε ποτε θα ερθει αλλος προπονητης???????????εχω μεινει μ@λ@κας,αυτο δεν το περιμενα με ΤΙΠΟΤΑ.αυτο που λεγαμε ολοι να φυγει ο γιολ για να ειναι σκορποχωρι ο ajax το παθαμε εμεις.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος petros1994 την Πέμ 22 Ιούλ 2010, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ο ΣΑΝΤΟΣ ΕΚΕΛΕΙΣΕ για 2 χρονια. πλακιτσα. ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ. ΒΡΥΖΑ ΜΠΕΣ ΕΣΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ.
ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος petros1994 την Πέμ 22 Ιούλ 2010, 12:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το συμβόλαιο του Μάριο Μπερέτα λύεται κοινή συναινέσει, σύμφωνα με απόφαση που πήραν το πρωί της Πέμπτης ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας. Ο επίσημος ΠΑΟΚ αναζητεί προπονητή επειγόντως και οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας με τον Οτο Ρεχάγκελ!
http://dikefalos.com.gr/index.php?modul ... y&sid=1317
λάθος επιλογή Ζαγοράκη και Βρύζα, όμως αντρίκια πήραν την απόφαση να σώσουν την ευρωπαικη και όχι μόνο, παρτίδα για φέτος...χαίρομαι διότι και ο Θόδωρας και ο Ζήσης έχουν αλλάξει νοοτροπία και έχουν καταλάβει ότι καμία χρονιά πλέον δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη...σίγουρα τώρα ο μπάρμπα-Παράσχος πρέπει να νιώθει καλύτερα διότι τα πρωτεία του τα πήρε ο Μπερέτα! Πολύ λίγος ο Ιταλός για τον ΠΑΟΚ καταφερε να κάνει ανω κατω την ομάδα...παρόλο που το έργο του ήταν να διατηρήσει την ομοιογένεια...εύχομαι ποτέ ξανά τέτοιες επιλογες..
Ο Ρεχαγκελλ στον ΠΑΟΚ....
Στην Κορυφη της ομαδαρας μας το....
Νουμερο 3(Απο Θουπερ 3) Αγγελοοοοοοοοοος Χαριστέας....Κόλεεεεεεε

Στην Κορυφη της ομαδαρας μας το....
Νουμερο 3(Απο Θουπερ 3) Αγγελοοοοοοοοοος Χαριστέας....Κόλεεεεεεε
Αν έρθει τίποτα Τοπαλίδης η Ρεχάγκελ τότε εγώ τελειωσα με τον ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη.
Μας την έκανε μια φορα πέρσι με τον Γκαγκάτση φτάνει πια.
Μιλάμε για τον Γκαγκάτση, για το σκουλήκι που μας πηδούσε όπου μας έβρισκε.
Μας την έκανε μια φορα πέρσι με τον Γκαγκάτση φτάνει πια.
Μιλάμε για τον Γκαγκάτση, για το σκουλήκι που μας πηδούσε όπου μας έβρισκε.
αΥΤΟ ΤΟ "ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ" ειναι για πλακα...Δηλ ο Ιταλος δεν καταλαβε πως τον ειχαν για διωξιμο..Δεν αφουγκραζεται το κλιμα που υπαρχει, δεν καταλαβαινει τι γινεται...?
Τι να κανει δηλ να πει δεν γευγω..?
Για μενα πισωγυρισμα...Ποτε προλαβαμε να δουμε τι μπορε ινα διορθωσει ο Ιταλος η τι μπορε ινα κανει..?
Αλλα ας ειναι καλα ο βασιλο και οι υπολοιποι που κανουν καλα την δουλιτσα τους...
Απο εδω και περα ομως ,ΠΑΝΤΑ θα κανω συγκριση με το παρελθον το οποιο λεγεται Σαντος..
Θελουμε προπονητη μαλλον που να του λεμε εμεις ποιοι θα παιξουν ....
Απο σημερα θα κρινω πολυ αυστηρα, τον επομενο δε θα τον ξεσκισω γιατι οτι μου εμαθαν περι νοοτροπιας πηγαν στον βροντο..
Αναμενω τον επομενο που θα ειναι ανταξιος του Π.Α.Ο.Κ..!!
Τι να κανει δηλ να πει δεν γευγω..?
Για μενα πισωγυρισμα...Ποτε προλαβαμε να δουμε τι μπορε ινα διορθωσει ο Ιταλος η τι μπορε ινα κανει..?
Αλλα ας ειναι καλα ο βασιλο και οι υπολοιποι που κανουν καλα την δουλιτσα τους...
Απο εδω και περα ομως ,ΠΑΝΤΑ θα κανω συγκριση με το παρελθον το οποιο λεγεται Σαντος..
Θελουμε προπονητη μαλλον που να του λεμε εμεις ποιοι θα παιξουν ....
Απο σημερα θα κρινω πολυ αυστηρα, τον επομενο δε θα τον ξεσκισω γιατι οτι μου εμαθαν περι νοοτροπιας πηγαν στον βροντο..
Αναμενω τον επομενο που θα ειναι ανταξιος του Π.Α.Ο.Κ..!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Πέμ 22 Ιούλ 2010, 12:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ : ζαγορ βρυζα καντε οτι νομιζετε εσεις ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. κατι παραπανω ξερουν αναμφησβιτιτα.
JimPAok10 έγραψε:Το συμβόλαιο του Μάριο Μπερέτα λύεται κοινή συναινέσει, σύμφωνα με απόφαση που πήραν το πρωί της Πέμπτης ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας. Ο επίσημος ΠΑΟΚ αναζητεί προπονητή επειγόντως και οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας με τον Οτο Ρεχάγκελ!
δεν παιζει τετοιο πραγμα...
ξερει ο ζαγορακις ξερει ο ενας ξερει ο αλλος αλλα αμα γινει κανα τετοιο ................ δεν εχω λογια.
Δυστυχως μιλαμε για αρνητικο ρεκορ παραμονης στον παγκο του ΠΑΟΚ.........Η χρονια παει να χαθει........Τι απαιτησεις να εχεις απο εναν προπονητη που δε θα εχει κανει την προετοιμασια???????????
JimPAok10 έγραψε:Το συμβόλαιο του Μάριο Μπερέτα λύεται κοινή συναινέσει, σύμφωνα με απόφαση που πήραν το πρωί της Πέμπτης ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας. Ο επίσημος ΠΑΟΚ αναζητεί προπονητή επειγόντως και οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας με τον Οτο Ρεχάγκελ!
ανταλλασω διαρκειας στην θυρα 5 με πληρες σετ ψαρεματος. εστω και μεταχειρισμενο.
- mauros hmer
Enide έγραψε:Εγώ πάντως θέλω ο επόμενος να είναι αγέλαστος και κακοντυμένος
Ενίντε ,
Αυτός σου κάνει????