Μario Beretta

Άβαταρ μέλους
lion

Re: Μario Beretta

Δημοσίευση από lion »

O Βασιλόπουλος είπε ότι η αποζημείωση θα είναι μικρή και έκανε λόγο για κατα το ήμισι παραίτηση!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ξεχαστε τον Αζαξ ρε,δεν ειναι ο Αζαξ το θεμα, η Τοτεναμ ειναι... :twisted:
Ποιος ειναι ο Βασιλοπουλος? οεο?
petros1994

Δημοσίευση από petros1994 »

Τι ειναι αυτο το καινουριο.μπερετα τελος ???.αν ισχυει αυτο τοτε δυσκολα τα κοβω τα πραγματα.οπως και να το κανεις σε 5 μερες παιζουμε ποτε θα ερθει αλλος προπονητης???????????εχω μεινει μ@λ@κας,αυτο δεν το περιμενα με ΤΙΠΟΤΑ.αυτο που λεγαμε ολοι να φυγει ο γιολ για να ειναι σκορποχωρι ο ajax το παθαμε εμεις. :| :| :|
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος petros1994 την Πέμ 22 Ιούλ 2010, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Enide

Δημοσίευση από Enide »

Εγώ πάντως θέλω ο επόμενος να είναι αγέλαστος και κακοντυμένος 8-)
petros1994

Ο ΣΑΝΤΟΣ ΕΚΕΛΕΙΣΕ για 2 χρονια. πλακιτσα. ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ. ΒΡΥΖΑ ΜΠΕΣ ΕΣΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ.

ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος petros1994 την Πέμ 22 Ιούλ 2010, 12:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
JimPAok10

Δημοσίευση από JimPAok10 »

Το συμβόλαιο του Μάριο Μπερέτα λύεται κοινή συναινέσει, σύμφωνα με απόφαση που πήραν το πρωί της Πέμπτης ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας. Ο επίσημος ΠΑΟΚ αναζητεί προπονητή επειγόντως και οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας με τον Οτο Ρεχάγκελ!

http://dikefalos.com.gr/index.php?modul ... y&sid=1317
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

λάθος επιλογή Ζαγοράκη και Βρύζα, όμως αντρίκια πήραν την απόφαση να σώσουν την ευρωπαικη και όχι μόνο, παρτίδα για φέτος...χαίρομαι διότι και ο Θόδωρας και ο Ζήσης έχουν αλλάξει νοοτροπία και έχουν καταλάβει ότι καμία χρονιά πλέον δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη...σίγουρα τώρα ο μπάρμπα-Παράσχος πρέπει να νιώθει καλύτερα διότι τα πρωτεία του τα πήρε ο Μπερέτα! Πολύ λίγος ο Ιταλός για τον ΠΑΟΚ καταφερε να κάνει ανω κατω την ομάδα...παρόλο που το έργο του ήταν να διατηρήσει την ομοιογένεια...εύχομαι ποτέ ξανά τέτοιες επιλογες..
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Ο Ρεχαγκελλ στον ΠΑΟΚ.... :lol: :lol: :lol:
Στην Κορυφη της ομαδαρας μας το....
Νουμερο 3(Απο Θουπερ 3) Αγγελοοοοοοοοοος Χαριστέας....Κόλεεεεεεε
fonias4

Δημοσίευση από fonias4 »

Αν έρθει τίποτα Τοπαλίδης η Ρεχάγκελ τότε εγώ τελειωσα με τον ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη.
Μας την έκανε μια φορα πέρσι με τον Γκαγκάτση φτάνει πια.
Μιλάμε για τον Γκαγκάτση, για το σκουλήκι που μας πηδούσε όπου μας έβρισκε.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

αΥΤΟ ΤΟ "ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ" ειναι για πλακα...Δηλ ο Ιταλος δεν καταλαβε πως τον ειχαν για διωξιμο..Δεν αφουγκραζεται το κλιμα που υπαρχει, δεν καταλαβαινει τι γινεται...?
Τι να κανει δηλ να πει δεν γευγω..?
Για μενα πισωγυρισμα...Ποτε προλαβαμε να δουμε τι μπορε ινα διορθωσει ο Ιταλος η τι μπορε ινα κανει..?
Αλλα ας ειναι καλα ο βασιλο και οι υπολοιποι που κανουν καλα την δουλιτσα τους...

Απο εδω και περα ομως ,ΠΑΝΤΑ θα κανω συγκριση με το παρελθον το οποιο λεγεται Σαντος..
Θελουμε προπονητη μαλλον που να του λεμε εμεις ποιοι θα παιξουν ....
Απο σημερα θα κρινω πολυ αυστηρα, τον επομενο δε θα τον ξεσκισω γιατι οτι μου εμαθαν περι νοοτροπιας πηγαν στον βροντο..
Αναμενω τον επομενο που θα ειναι ανταξιος του Π.Α.Ο.Κ..!! :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Πέμ 22 Ιούλ 2010, 12:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
petros1994

ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ : ζαγορ βρυζα καντε οτι νομιζετε εσεις ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. κατι παραπανω ξερουν αναμφησβιτιτα.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

JimPAok10 έγραψε:Το συμβόλαιο του Μάριο Μπερέτα λύεται κοινή συναινέσει, σύμφωνα με απόφαση που πήραν το πρωί της Πέμπτης ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας. Ο επίσημος ΠΑΟΚ αναζητεί προπονητή επειγόντως και οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας με τον Οτο Ρεχάγκελ!

δεν παιζει τετοιο πραγμα...
ξερει ο ζαγορακις ξερει ο ενας ξερει ο αλλος αλλα αμα γινει κανα τετοιο ................ δεν εχω λογια.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Δυστυχως μιλαμε για αρνητικο ρεκορ παραμονης στον παγκο του ΠΑΟΚ.........Η χρονια παει να χαθει........Τι απαιτησεις να εχεις απο εναν προπονητη που δε θα εχει κανει την προετοιμασια???????????
kos

Δημοσίευση από kos »

JimPAok10 έγραψε:Το συμβόλαιο του Μάριο Μπερέτα λύεται κοινή συναινέσει, σύμφωνα με απόφαση που πήραν το πρωί της Πέμπτης ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας. Ο επίσημος ΠΑΟΚ αναζητεί προπονητή επειγόντως και οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας με τον Οτο Ρεχάγκελ!

ανταλλασω διαρκειας στην θυρα 5 με πληρες σετ ψαρεματος. εστω και μεταχειρισμενο.
Άβαταρ μέλους
mauros hmer

Δημοσίευση από mauros hmer »

Enide έγραψε:Εγώ πάντως θέλω ο επόμενος να είναι αγέλαστος και κακοντυμένος 8-)

Ενίντε ,
Αυτός σου κάνει????
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”