Ajax - Π.A.O.K. 28/7 21:45 nova1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Re: Ajax - ΠAOK 28/7 21:45

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Συμφωνώ με τους παραπάνω.
Δεν μασάω αν ο Αγιαξ έχει ή δεν έχει προπονητή.
Ομάδα με 4 πρωταθλητριών και 2 διηπειρωτικά πηγαίνει, σε τέτοια παιχνίδια, με αυτόματο πιλότο.
Οπότε είτε έτσι είτε γιουβέτσι ο Αγιαξ θα εμφανιστεί δυνατός και εμείς πρέπει να είμαστε εξαιρετικά σοβαροί και ορθολογικοί στον τρόπο παιχνιδιού μας.
Αν το πάμε π.χ. στις γιόμες δεν έχουμε ελπίδα.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Όταν ακούω το παλικαράκι μου (4,5 ετών) να τραγουδάει

Παοκάρα είμαι χάλια βλέπω έναν αετό με δυό κεφάλια ...

και από πίσω το άλλο το τσακαλάκι μου (2 ετών) να κάνει χέρια και ενώ δεν μιλάει ακόμα να προσπαθεί να τραγουδήσει το ίδιο με τον αδερφό του ...

γράφω στα παπάρια μου AJAX και λοιπές διηπειρωτικές ομάδες ...

ΠΑΟΚ δεν υπάρχει πουθενά ....

Εμείς μαζί για μια ζωή ΑΗΤΕ ΑΗΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ....
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Τον Ίβιτς δεν τον εμφανίσαμε πουθενά...Τον ξεκουράσαμε μετά την 1η εβδομάδα και την έβγαλε με τρέξιμο..
Το Βιερίνια και το Γκαρσία τους αφήσαμε έξω στο πιό δυνατό φιλικό...
Στο ίδιο που κατεβάσαμε 11άδα που δε θα ξαναπαίξει...
Ρε μπας και ο Βρύζας με τον Ιταλό παίζουν κλεφτοπόλεμο ??? Μαφιόζικα μου φαίνονται όλα αυτά :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

tad έγραψε:Όταν ακούω το παλικαράκι μου (4,5 ετών) να τραγουδάει

Παοκάρα είμαι χάλια βλέπω έναν αετό με δυό κεφάλια ...

και από πίσω το άλλο το τσακαλάκι μου (2 ετών) να κάνει χέρια και ενώ δεν μιλάει ακόμα να προσπαθεί να τραγουδήσει το ίδιο με τον αδερφό του ...

γράφω στα παπάρια μου AJAX και λοιπές διηπειρωτικές ομάδες ...

ΠΑΟΚ δεν υπάρχει πουθενά ....

Εμείς μαζί για μια ζωή ΑΗΤΕ ΑΗΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ....
Aυτο ρε αδερφε!
ΠΑΟΚ
Μα το θεο ρε παιδια δεν με νοιαζει το αποτελεσμα!
Μακαρι να παμε και πιο περα αλλα δεν θα χαλαστω ρε παιδια!
Γιατι απλα θα χαρω με αυτην την εκδρομη,γιατι το βλεπω σαν γιορτη το ολο σκηνικο!
Θα παμε,θα τραγουδησουμε για την μαστουρα μας και θα διδαξουμε οπαδισμο σε ολη την Ευρωπη!

Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΦΟΡΜΗ.. ;)
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Συγκρίσεις του Ιταλού με τον Σάντος δεν βοηθάνε σε τίποτα την παρούσα στιγμή.
Ο Σάντος καλώς ή κακώς έφυγε και δεν τίθεται θέμα επανόδου του τουλάχιστον στο άμεσο χρονικό διάστημα και ίσως και ποτέ.
Ακόμα και οι συγκρίσεις με την περυσινή περίοδο προετοιμασίας είναι σε βάρος μας .
1.Πέρυσι παίξαμε με 3 ομάδες Α' Εθνικής Ολλανδίας και μία Μεξικάνικη και η ανάπτυξη ήταν και πάλι προβληματική αλλά τουλάχιστον αμυντικά είμασταν σοβαρότατοι και πάλι χωρίς Κοντρέρας.
2.Το γεγονός ότι πέρυσι η εικόνα του ΠΑΟΚ στα φιλικά ήταν ίδια με τα πρώτα επίσημα ματς είναι λόγος ανησυχίας για φέτος....αμυντικά δεν είμασταν κακοί πέρυσι στην Ευρώπη αλλά χάσαμε την πρόκριση απ' την κάκιστη επιθετική μας ανάπτυξη και τα γκολ που δεν μπορέσαμε να βάλουμε.
Οι ομάδες δεν μεταμορφώνονται συνήθως απ' τη μιά μέρα στην άλλη.
3.Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι, ας μην ξεχνάμε ότι πέρυσι αποκλειστήκαμε από μία Χέρενφεν που παρέπαιε στο πρωτάθλημα της....και φέτος δεν θα έχουμε μπροστά μας το χωριό αλλά τον Αγιαξ που ας μην αυταπατώμαστε....δεν χρειάζονται προπονητή οι Ολλανδοί για να παίξουν όπως ξέρουν απ' την παιδική τους ακόμα ηλικία....και πολύ πιθανόν Χέρενφεν να μην ξαναβρούμε ούτε στον επόμενο γύρο για την πρόκριση στους ομίλους του Ουέφα.
Αρα το ζητούμενο είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι από πέρυσι και όχι ίδιοι.

Ασφαλείς κρίσεις για τον Μπερέττα σίγουρα δεν μπορούν να γίνουν...θα είναι και ανόητο και άδικο γι' αυτόν.
Μόνο που ευτυχώς ή δυστυχώς ξανά αποκλεισμός απ' την Ευρώπη και 10 βαθμοί πίσω στο πρωτάθλημα απ' τα πρώτα ματς η χρονιά θα πάει στράφι...ειλικρινά δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να το αντέξει αυτό.
Τα αποτελέσματα παίζουν το ρόλο τους και στην περίπτωση μας είναι στην αρχή και όχι τόσο στο τέλος της σεζόν.
Οπως το βλέπω εγώ,το θα κριθεί στο τέλος δεν ισχύει με τίποτα.....

Ντεφορμάρισμα βλέπω και στις επιλογές παικτών.
Ο Ζουέλα παρότι θα έπρεπε να είναι πιό έτοιμος απ' όλους αφού έχει ξεκινήσει προετοιμασία απ' τον Μάρτιο,δεν έχει δείξει καθόλου έτοιμος και σχεδόν δεν χρησιμοποιείται.
Ο Τυνήσιος δεν ξέρω τι θα βγεί αν και μάλλον είναι καλύτερος απ' τον Αραμπατζ'ή πάντως στα κρίσιμα ματς δεν θα είναι έτοιμος.
Και η έλλειψη αντι-Ιβιτς βγάζει μάτια ενώ έχουμε συμβόλαια αμυντικών και χαφ που είναι εντελώς 2ες επιλογές και δεν έχουν δείξει τίποτε το ιδιαίτερο και που πλησιάζουν τα 2 εκ......
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Bono, ποιοί είναι τα 2 μύρια που λες...Ο Αμπου και ο Μπαλάφας ? εκτός και αν εντελώς δεύτερες επιλογές είναι ο Σορλέν με το Φωτάκη...και πάλι τα 2 μύρια δεν τα πιάνουν...

Σαφώς και δεν περιμένουμε, όσοι τρέφουμε ελπίδες πρόκρισης, ότι η ομάδα σε μια εβδομάδα θα "πετάει". Οι λόγοι της δικής μου αισιοδοξίας είναι:

1. Με ξεκούραστους παίχτες και καλύτερα τρεξίματα, η αμυντική λειτουργία θα είναι κοντά στα περσινά.

2. Ο Άγιαξ δεν είναι Χέρενφεν και αυτό είναι ΠΟΛΥ θετικό. Θα επιδιώξουν να επιτεθούν και να έχουν την πρωτοβουλία.΄

3. Δε με απασχολεί όσο πέρισυ η επιθετική ανάπτυξη σε αυτή τη φάση, από την άποψη ότι δε θέλω να κάνω εγώ παιχνίδι.

4. Ο Σάλπι και ο Βιερίνια είναι αρκετά γρήγοροι για να κάνουν τη ζημιά στην κόντρα.

5. Δε βλέπω κανένα λόγο "λογικής αντιμετώπισης" μιας γιορτής για εμάς. Εμείς θα παίζουμε στην Αρένα και οι άλλοι στα χωράφια της Ανατολικής Ευρώπης. Αυτό από μόνο του είναι λόγος να είμαι χαρούμενος (δεν το κάνω άλλωστε κάθε μέρα) και να μη μιζεριάζω σκεπτόμενος τη φτώχεια, τα φιλικά κλπ.

6. Το έγραψα και παραπάνω, ο ΠΑΟΚ έχω την αίσθηση ότι δεν έδειξε τι ακριβώς μπορεί να κάνει στο γήπεδο και το έκανε εσκεμμένα (μπορεί να είμαι και ψυχοπαθής... :lol: :lol: :lol: )
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

"O Γιολ θέλει να καταστρέψει την καριέρα μου"
Ποδόσφαιρο, Ευρώπη 21 Ιουλ. 2010 13:33 - Από Τόλης Βρύσης

Δυσαρεστημένος από τον Μάρτιν Γιολ εμφανίστηκε ο επιθετικός του Άγιαξ, Μιραλέμ Σουλεϊμάνι, για την στάση που κράτησε ο Ολλανδός τεχνικός στο θέμα της μεταγραφής του στην Γουέστ Χαμ
Σχολιάστε

Και θέμα Σουλεϊμάνι φαίνεται πως προκύπτει στον Άγιαξ. Σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα ο Σέρβος τα είχε βρει σε όλα με την Γουέστ Χαμ, όμως, ο Μάρτιν Γιολ μπλόκαρε την μετακίνηση. Το γεγονός αυτό εξόργισε τον διεθνή Σέρβο παίκτη, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Δεν καταλαβαίνω. Η Γουέστ Χαμ θα ήταν για μένα ένα νέο ξεκίνημα. Ο προπονητής της, ο Άβρααμ Γκραντ, με βλέπει ως σπουδαίο ταλέντο. Είναι επίσης ένας προπονητής που λέει τα πράγματα με το όνομά τους".

Ο Σέρβος κοιτώντας την κατάσταση που επικράτησε την περσινή σεζόν και τα βήματα πίσω που έκανε, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Αϊσάτι, τόνισε: "Ήταν τόσο απογοητευτικό. Είμαι επαγγελματίας παίκτης και κοιτώ να κάνω όσο καλύτερα την δουλειά μου. Αλλά αυτή τη στάση δεν μπορώ να την καταλάβω. Ο Γιολ θέλει να καταστρέψει την καριέρα μου".
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ειμαχτε μια ωραια ατμοσσφαιρα στον αιαντα...Πρεπει να το εκμεταλευτουμαι και να σταματησουμε τα χαζα και εμεις....ενωμενοι για το στοχο.....

Σαν συστημα προτιμω 4 3 3με σαλπι βιερι ιβιτς απο πισω απο μουσλι ή φιλομενο....Ποτε τα τελευται α χρονια δε διαθεταμε 3αδα πισω απο τον φορ που αναα πασα στιγμη μπορει να γινουν φορ..ευλογια ειναι αυτο πρεπει να δουλευτει γνωμη μου....Τα σεν μπακ του αιαντα εινα δυνατα πολυ ψηλαμ πρεεπει να προσεξουμε ....
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Καμιά τηλεοπτική μετάδοση θα παίξει; Ο επαναληπτικός της Τούμπας έκλεισε στη Nova.
vasilis17

Δημοσίευση από vasilis17 »

εχει οριστει ποιο καναλι θα το δειξει το ματς?
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Όχι φίλε μου, ακόμα είναι στις διαπραγματεύσεις.

Δεν εντάχθηκε ούτε σήμερα στην προπόνηση του Άγιαξ ο Σουάρεζ λόγω της γέννησης του παιδιού του. Πιστεύω ότι είναι οριστικά έξω από το πρώτο ματς. Δεν νομίζω να ρισκάρουν να τον βάλουν με 5 μέρες προπόνηση.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οι δυο που διεκδικουν την αναμετρηση,απ'οτι λενε, ειναι nova και conn-x...Αμα το παρει το conn-x θα βλεπουμε παλι απο το ιντερνετ και θα κολλαει και αστα να παει...Μακαρι να το παρει η nova..
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Γιατί δεν δίνουμε και εμείς κανά έξτρα φιλικό το Σάββατο ή την Κυριακή?
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Όχι ρε, άσε να ηρεμήσουμε λίγο :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Και γω το σκεφτομουνα kolokotronis αλλα εμεις ειμαστε ικανοι να τιμωρηθουμε με την τρελα που κουβαλαμε... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”