FC Nürnberg – Π.A.O.K. 20/7 20:00

Συζήτηση για την προετοιμασία και τα φιλικα
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: FC Nürnberg – ΠAOK 20/7 20:00

Δημοσίευση από karlat85 »

Καλα που κανουν καμια λαθος πασα αυτοι και κανουμε καμια φαση
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παίζουμε χωρίς χαφ. Από την άμυνα η μπάλα με τη μία στην επίθεση. Πλάκα στου Ολλανδούς κάνουμε μάλλον...
Οι νεαροί της επίθεσης (Κουτσια, Σάκης και Κλάους) πολύ πιο κινητικοί και φρέσκιοι.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Σωστή πάσα-ασσίστ από Κουτσιανικούλη μετά από τρίπλα. Άντε αγορίνα μου, πάρε επιτέλους τα πάνω σου.

Συμφωνώ ότι οι νεαροί μπήκαν ορεξάτοι.
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Δημοσίευση από sunnyblack »

Aν μου πέφτει λόγος, απ'το να αρχίσουμε το παναίρ με βολές επι προσωπικού, ας ελπίσουμε οτι σε 8 μέρες και σε εντελώς διαφορετικό ambient θα υπερισχύσει η ανετοιμότητά μας έναντι της ολλανδικής
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Φίλε δεν είμαι κανα μωράκι.Αυτά να τα λες στους κωλοτούμπες...Αν πράγματι δείξει πως μπορεί δεν υπάρχει πρόβλημα...το λάθος είναι αποδεχτό και θα το παραδεχτώ...Τώρα εγώ λέω πως δεν...αυτή είναι η εντύπωση που παίρνω...τα στρώματα άστα για το τμήμα του ερασιτέχνη γιατί χρειάζονται...

:pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Photis την Τρί 20 Ιούλ 2010, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
niks

Δημοσίευση από niks »

ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ
Άβαταρ μέλους
karlat85

ΑποστόληςΑ έγραψε:Παίζουμε χωρίς χαφ. Από την άμυνα η μπάλα με τη μία στην επίθεση. Πλάκα στου Ολλανδούς κάνουμε μάλλον...
.
Μπα μαλλον αυτοι κανουν,προσωρινα πλακα μαζι μας
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Δέκα γιόμες μετρημένες έχει κάνει το ταγάρι.Δέκα χαμένες επιθέσεις και εύκολες μπάλες γιά τον αντίπαλο.
Καλά δεν το βλέπει κανένας να του πει τίποτα? ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Άβαταρ μέλους
jpm4_neo

Δημοσίευση από jpm4_neo »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι νεαροί της επίθεσης (Κουτσια, Σάκης και Κλάους) πολύ πιο κινητικοί και φρέσκιοι.
Αυτο θα ελεγα!
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

Photis έγραψε:Φίλε δεν είμαι κανα μωράκι.Αυτά να τα λες στους κωλοτούμπες...Αν πράγματι δείξει πως μπορεί δεν υπάρχει πρόβλημα...το λάθος είναι αποδεχτό και θα το παραδεχτώ...Τώρα εγώ λέω πως δεν...αυτή είναι η εντύπωση που παίρνω...τα στρώματα άστα για το τμήμα του ερασιτέχνη γιατί χρειάζονται...

:pano:
Δεν έχω σκοπό να σε θίξω. Θεωρώ επιπόλαιο το να κρίνουμε τον αν θα φύγει νύχτα ή όχι ο Μπερέτα από τόσο νωρίς..
Άβαταρ μέλους
_sleeper

Δημοσίευση από _sleeper »

Ανεξάρτητα από το σημερινό αποτέλεσμα και χωρίς το παραμικρό ίχνος επικριτικότητας και μακριά από οποιαδήποτε μίρλα, θέλω να πω αυτά που έχω δει στα 4 τελευταία φιλικά.

Πρώτα θα αρχίσω με τις (ρητορικές) ερωτήσεις:

1. Πως κατόρθωσε αυτή η ομάδα μέσα σε δύο μήνες να καταντήσει από τον ορισμό της ΟΜΑΔΑΣ, σε ένα συνονθύλευμα παικτών, σαν να παίζουν πρώτη φορά μαζί?

2. Ο Φιλομένο και ο Φωτάκης γιατί έγιναν εξτρέμ?

3. Ο Βιτόλο επέστρεψε από τις διακοπές?

4. Πως από βασικό ατού, τα στημένα (σε άμυνα και επίθεση), έγιναν αχίλλειος πτέρνα και μάλιστα από ομάδες τρίτης κατηγορίας?

5. Πως κατόρθωσε η ομάδα να γίνει ακόμη πιο αργή, παρόλη την προσθήκη του Σαλπιγγίδη?

6. Ο Τσιρίλο θα κερδίσει, έστω και μια προσωπική μονομαχία, είτε στον αέρα είτε στο έδαφος?

Τέλος με τις ερωτήσεις.

Αυτό που παρατηρώ είναι, οτι απόντων των Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς, η έννοια άξονας πολύ απλά δεν υπάρχει στην ομάδα. Και οι Φιλομένο και Φωτάκης, που είναι παίκτες κέντρου και δυνητικά θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην κάθετη ανάπτυξη, βολοδέρνουν στις πτέρυγες, κάτι που μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να θεωρηθεί. Ο Σορλέν μπορεί να βοηθήσει, αλλά το σώμα δεν ακολουθεί τις προσταγές του μυαλού. Απόντων των προαναφερθέντων, πάει περίπατο και το περίφημο pressing που κόβει τον αντίπαλο στα δύο. Ο Σαλπιγγίδης, φυσιολογικά, ακόμη δεν έχει ενταχθεί στην ομάδα.

Επίσης, δεν βλέπω καμία υπόνοια αυτοματισμού, κάποιας ενέργειας που θα πεις "Αυτό μοιάζει δουλεμένο στην προπόνηση". Αντ' αυτού παρατηρεί κανείς εντελώς παράλληλο ποδόσφαιρο: Χαλκιάς στον Μαλεζά, Μαλεζάς στον Τσιρίλο, Τσιρίλο στον Μπουσαϊντί, Μπουσαϊντί σέντρα για τον Γιουσεϊν Μπολτ. Και επειδή Μπολτ δεν έχουμε, η μπάλα καταλήγει άουτ.

Εχω κι άλλα να παρατηρήσω, αλλά αυτοί είναι οι βασικοί άξονες που έχω διακρίνει. Επαναλαμβάνω, οτι τα παραπάνω είναι τα λόγια ενός αδαούς, που δεν έχει ιδέα από μπάλα, αλλά ας μου πει κάποιος, οτι πέρσι ή ακόμη και πρόπερσι, η ομάδα παρουσίασε χειρότερο πρόσωπο στα φιλικά από φέτος. Η ομάδα δεν σου περνάει την "με το μαχαίρι στα δόντια" αίσθηση, που περνούσε όλο τον προηγούμενο καιρό. Το ποδόσφαιρό της είναι τόσο πληκτικό και προβλεπόμενο που απλά δεν αντέχεται. Και όταν τρώει το γκολ, ήδη 7 παθητικό σε 4 αγώνες, έναντι 3 ενεργητικό, μοιάζει παραδομένη, χωρίς θέληση να ανατρέψει την κατάσταση.

Ελπίζω να είμαι 100% λάθος και να βγω ρόμπα στη συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Αδερφε lion εχει μια ταση ο μπερρετα για φυγαιμο νυχτα ,ως τωρα,τείνει προς τα κει,μακαρι να κανουμε λαθος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

POULAINNNNNNNNNNNN
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τρί 20 Ιούλ 2010, 20:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

γκολ...
ωραια...

όχι για μας...για την πουτάνα την μουρμούρα..
Άβαταρ μέλους
karlat85

Γιατι?τι αλλαξε ηταν γκολ τακτικης?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία”