Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από obanebane »

Sera4 έγραψε:Ο αλμυρός Ρόμενταλ

Σύμφωνα με τον Έλληνα ατζέντη, που μεσολάβησε για την μεταγραφή του Ντένις Ρόμενταλ στον Ολυμπιακό, ο Δανός υπέγραψε στη νέα του ομάδα έναντι 875.000 ευρώ το χρόνο. Πριν τον Ολυμπιακό, είχε προταθεί και στον ΠΑΟΚ, αλλά από το κασέ του, καταλαβαίνειι κανείς, πόσο δύσκολο ήταν να σταματήσει το αεροπλάνο του στη Θεσσαλονίκη και να μη συνεχίσει για Αθήνα...

paok24

απλα γιατι καποιοι γραφανε για 300000-400000 το κασε του 8-)

300 του εδινε ο αζαξ για ανανεωση τοσο τον κοστολογουσαν αλλα αυτος προτιμησε τον απλα τον μαρινακη.
Αμα του δινει ο γαυρος πανω απο 500 εγω κοβω τα αρκιντια μου.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Rizla έγραψε:Αυτος το πρεπει να το γνωριζει... :twisted: :twisted: :twisted:
Γιατι δεν το κανει ομως? :twisted: :twisted: :twisted:
Eιναι αυτό που μου έρχετε στο πονηρό μου μυαλό??
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Εδώ που φτάσαμε (χρονικά), δεν πάμε για κάτι άλλο εκτός και αν εξασφαλίσουμε ομίλους. Η θέση που φαίνεται να "φωνάζει", είναι αυτή του δημιουργικού μέσου. Είναι και η μόνη που δεν μπορεί να καλυφθεί εκ των έσω, αν υποθέσουμε ότι στην πορεία η αριστερή πλευρά, μπορεί να λειτουργήσει με Κριστιάνο ή Κούτσια. Και στην ελάχιστη πιθανότητα που θα μπορούσε να παίξει εκεί ο Βιέρι (ο Μπερέττα δε φαίνεται να δοκιμάζει κάτι τέτοιο), θα χάναμε δύναμη στα άκρα. Πάντως είναι δυσεύρετοι οι παίχτες με τέτοιες ικανότητες και συνήθως "αλμυροί"....
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

οι 2 ποιοτικες μεταγραφες που ειχε προαναγγειλει ο βρυζας αργουν???
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Η μία είναι η γνωστή......................................
Η δεύτερη πήγε στα έργα της Τούμπας..................
Αν θες και τρίτη, μάλλον θα πάει στις μειωμένες χορηγίες (απ'όλους τους χορηγούς)........... :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
marolas

Δημοσίευση από marolas »

ΑΝ περάσουμε τον πρώτο προκριματικό (τουλάχιστον) κάτι θα πάρουμε.. Στη θέση του Ίβιτς φαντάζομαι γιατί δεν τη βγάζει μόνος του την χρονιά ο Βλάνταν...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω πιστευω οτι ενα χαφ θα παρουμε σιγουρα απλα μαλλον θα περιμενουν το αποτελεσμα του πρωτου προκριματικου για να κριθει αναλογα και το budget της οποιας μεταγραφης.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Νομίζω ότι πλέον το πήραν χαμπάρι και οι αρδ και ούτε παπάς κυκλοφορεί, ούτε καρδινάλιος...φτώχεια καταραμένη
Άβαταρ μέλους
paokathens

Δημοσίευση από paokathens »

ΠΙστεύω ότι θα κάνουμε άλλη μία μεταγραφή και θα είναι μεταγραφή αρχιδάτη και μπαλαδόρικη. Μόλις εξαντληθούν τα διαρκείας θα το κάνουν το δωράκι τους οι ΖΖ (και αν όλα πάνε καλά και έχουμε και καλή κλήρωση σήμερα..)
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

markos4 έγραψε:οι 2 ποιοτικες μεταγραφες που ειχε προαναγγειλει ο βρυζας αργουν???
Ζουέλα και Μπουσαϊντί..... :? :? :?

Αν δεν προκριθούμε δεν έχει άλλη... αν προκριθούμε άλλη μια και ίσως μείνει ο Κοντρέρας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ πάντως, όπως είχα πει και πέρυσι τέτοια εποχή, είαι αντίθετος με τον να περιμένουμε να μπούμε σε ομίλους και ΜΕΤΑ να προχωρήσουμε σε μεταγραφές.
Η ομάδα, κατά την άποψή μου χρειάζεται μεταγραφές ΤΩΡΑ, προκειμένουν να της εξασφαλίσουν την είσοδο στους ομίλους. Αν έχουμε την ικανότητα να μπούμε στους ομίλους χωρίς μεταγραφές για ποιο λόγο να γίνουν μετά; Αλλά και καθαρά επιχειρησιακά να το δούμε, μια σωστή εταιρία πρώτα εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις να ανταποκριθεί σε ένα έργο και μετά το χτυπάει. Υπάρχει ρίκσο βέβαια, αλλά χωρίς ρίσκο δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Ή ρισκάρουμε και έχουμε πιθαβνότητες να πετύχουμε ή δεν ρισκάρουμε και απολαμβάνουμε τη χρυσή μας μετριότητα.
Το σκεπτικό: "πρώτα οι όμιλοι" ήταν αυτό που μας καταδίκασε πέρυσι και μας απέκλεισε η μετριότατη Χερενβέϊν. Απ' ό,τι βλέπω όμως τα παθήματα ΔΕΝ γίνονται μαθήματα
.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

απορω πραγματικα γιατι "μεμφεται" η διοικηση που δεν ξανοιγεται στα μετεγγραφικα τη στιγμη που αρκετοι εξ ημων θελουν να μαθουν που πηγαν τα λεφτα και γιατι υπαρχει ανοιγμα (συν την αναμοχλευση καθε "φημης",που διαρρεεται,απο μεριδα του κοσμου),και σε περιπτωση αποτυχιας θα σπευσουν να σταυρωσουν τον τεο για κακη διαχειριση,λαθος επιλογες κοκ.αριστα κανουν και ειναι μαζεμενοι!στο τελος θα τ'ακουσουν που θα τ'ακουσουν,οποτε φροντιζουν πρωτα για το μακροπροθεσμο καλο του συλλογου,που καποιοι το βλεπουν σαν απροθυμια της διοικησης να μπει η ομαδα σε ομιλους,και παρεμπιπτοντως και για το δικο τους ......
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο κοσμος ανυσηχει και εχει αγωνια γιατι εχει συνηδητοποιησει ποσο σημαντικο εως αναγκαιο ειναι να μπουμε σε ομιλους και μιλαμε προφανως για το europa.Αρκει μια προκριση σε ομιλους ωστε να αλαξουμε γκρουπ δυναμικοτητας γεγονος που σε καποιο βαθμο θα μας δινει την δυνατοτητα να υπολογιζουμε με καλες πιθανοτητες σημαντικα εσοδα καθε χρονια.Ηταν χρυση ευκαιρια περσι η οποια χαθηκε και το ερωτημα ειναι ποσο πρεπει να ρισκαρουμε για να το πετυχουμε καποια στιγμη.
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ πάντως, όπως είχα πει και πέρυσι τέτοια εποχή, είαι αντίθετος με τον να περιμένουμε να μπούμε σε ομίλους και ΜΕΤΑ να προχωρήσουμε σε μεταγραφές.
Η ομάδα, κατά την άποψή μου χρειάζεται μεταγραφές ΤΩΡΑ, προκειμένουν να της εξασφαλίσουν την είσοδο στους ομίλους. Αν έχουμε την ικανότητα να μπούμε στους ομίλους χωρίς μεταγραφές για ποιο λόγο να γίνουν μετά; Αλλά και καθαρά επιχειρησιακά να το δούμε, μια σωστή εταιρία πρώτα εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις να ανταποκριθεί σε ένα έργο και μετά το χτυπάει. Υπάρχει ρίκσο βέβαια, αλλά χωρίς ρίσκο δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Ή ρισκάρουμε και έχουμε πιθαβνότητες να πετύχουμε ή δεν ρισκάρουμε και απολαμβάνουμε τη χρυσή μας μετριότητα.
Το σκεπτικό: "πρώτα οι όμιλοι" ήταν αυτό που μας καταδίκασε πέρυσι και μας απέκλεισε η μετριότατη Χερενβέϊν. Απ' ό,τι βλέπω όμως τα παθήματα ΔΕΝ γίνονται μαθήματα
.

Συμφωνώ με το πως σκέφτεσαι αλλά αν δεν μπούμε σε ομίλους και επιβαρυνθεί η ομάδα με 2-3 συμβόλαια ακόμα 1,5-2 μύρια που θα βρεθούν μετά αυτά τα λεφτά για να καλυφθεί το άνοιγμα? εμείς από έξω τα βλέπουμε όλα εύκολα αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. εδώ ακόμα χορηγό στην φανέλα δεν βρήκαμε και χρωστάμε και από πέρσι μισθούς σε παίχτες. δεν νομίζω ότι η ομάδα είναι έτοιμη να πάρει τέτοια ρίσκα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ακριβως 8-) 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”