ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ πάντως, όπως είχα πει και πέρυσι τέτοια εποχή, είαι αντίθετος με τον να περιμένουμε να μπούμε σε ομίλους και ΜΕΤΑ να προχωρήσουμε σε μεταγραφές.
Η ομάδα, κατά την άποψή μου χρειάζεται μεταγραφές ΤΩΡΑ, προκειμένουν να της εξασφαλίσουν την είσοδο στους ομίλους. Αν έχουμε την ικανότητα να μπούμε στους ομίλους χωρίς μεταγραφές για ποιο λόγο να γίνουν μετά; Αλλά και καθαρά επιχειρησιακά να το δούμε, μια σωστή εταιρία πρώτα εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις να ανταποκριθεί σε ένα έργο και μετά το χτυπάει. Υπάρχει ρίκσο βέβαια, αλλά χωρίς ρίσκο δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Ή ρισκάρουμε και έχουμε πιθαβνότητες να πετύχουμε ή δεν ρισκάρουμε και απολαμβάνουμε τη χρυσή μας μετριότητα.
Το σκεπτικό: "πρώτα οι όμιλοι" ήταν αυτό που μας καταδίκασε πέρυσι και μας απέκλεισε η μετριότατη Χερενβέϊν. Απ' ό,τι βλέπω όμως τα παθήματα ΔΕΝ γίνονται μαθήματα.
Συμφωνώ με το πως σκέφτεσαι αλλά αν δεν μπούμε σε ομίλους και επιβαρυνθεί η ομάδα με 2-3 συμβόλαια ακόμα 1,5-2 μύρια που θα βρεθούν μετά αυτά τα λεφτά για να καλυφθεί το άνοιγμα? εμείς από έξω τα βλέπουμε όλα εύκολα αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. εδώ ακόμα χορηγό στην φανέλα δεν βρήκαμε και χρωστάμε και από πέρσι μισθούς σε παίχτες. δεν νομίζω ότι η ομάδα είναι έτοιμη να πάρει τέτοια ρίσκα.