15. Pablo Andrés Contreras Fica
- Mario Jardel
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
Αντι να σκεφτομαστε οτι Κοντρερας ειναι φυγοπονος και βαριεται και θα φυγει 100% εγω λεω μια αλλη σκεψη που μου κατεβηκε...
Περυσι ειχε εναν τραυματισμο που παθαινουν χαρακτηριστικα οπως λεγανε οι μαραθωνοδρομοι...Αρα κουβαλαει μεγαλη καταπονηση...Αρα σκεφτηκε και ειπε στη διοικηση μαγκες εχω πεθανει και με αυτο το μουντιαλ δωστε δυο μερουλες χαλαρα, ετσι κι αλλιως ειμαι πισω και δυσκολα προλαβαινω...Καλυτερα να βγαλω ολη τη σεζον και οχι μονο τα 2 πρωτα ματς...
Ο καθενας ετσι κι αλλιως οτι γουσταρει φανταζεται...
Περυσι ειχε εναν τραυματισμο που παθαινουν χαρακτηριστικα οπως λεγανε οι μαραθωνοδρομοι...Αρα κουβαλαει μεγαλη καταπονηση...Αρα σκεφτηκε και ειπε στη διοικηση μαγκες εχω πεθανει και με αυτο το μουντιαλ δωστε δυο μερουλες χαλαρα, ετσι κι αλλιως ειμαι πισω και δυσκολα προλαβαινω...Καλυτερα να βγαλω ολη τη σεζον και οχι μονο τα 2 πρωτα ματς...
Ο καθενας ετσι κι αλλιως οτι γουσταρει φανταζεται...
Δεν με νοιάζουν τα όσα ακούγονται και δεν με νοιάζουν τα όσα φημολογούνται.
Απλά στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι θα αργήσει τόσο να γυρίσει. Πόσο μάλλον τώρα που πήρε και έξτρα παρατάση.
Παίκτης ευαίσθητος σε τραυματισμούς, στα 32-33 πως περιμένεται να βγάλει μία τέλεια χρονιά χωρίς προετοιμασία; Πέρσυ που δεν είχε κάνει προετοιμασία ήταν χειρότερος από πρόπερσυ. Φέτος που δεν έχει κάνει προετοιμασία θα είναι ακόμα χειρότερος.
Επίσης για δεύτερη χρονιά θα τον στερηθούμε από τα πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς.
Χίλιες φορές να πουληθεί. Έχουμε δηλαδή την άνεση να πληρώνουμε 800.000 το χρόνο για να έχουμε έναν παίκτη της κλάσης του που να μην παίζει στα κρίσιμα ματς μας; Για δεύτερη σερί χρονιά; Και αν εξαιρέσεις τα πλέι οφ, η περσυνή χρονιά του δεν ήταν καλή.
Φυσικά, δεν αμφισβητώ ότι υπα΄ρχουν σοβαροί λόγοι που λείπει. Αλλά για αυτούς που λένε ότι πρέπει να ξεκουραστεί για να μην πάθει τα περσυνα, να ξέρουν ότι άμα έρθει και κάνει μία πολύ μικρή, έντονη και σύντομη προετοιμασία για να προλάβει τους άλλους, τα πράγματα θα είναι πολύ πιο επικίνδυνα.
Κρίμα. Με τις τωρινές συνθήκες, μιας και δεν προλαβαίνει να παίξει στα σημαντικά ματς, ας πουληθεί και ας κλείσουμε το άνοιγμα των δύο και μισό εκατομμυρίων ευρώ...!!!
Απλά στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι θα αργήσει τόσο να γυρίσει. Πόσο μάλλον τώρα που πήρε και έξτρα παρατάση.
Παίκτης ευαίσθητος σε τραυματισμούς, στα 32-33 πως περιμένεται να βγάλει μία τέλεια χρονιά χωρίς προετοιμασία; Πέρσυ που δεν είχε κάνει προετοιμασία ήταν χειρότερος από πρόπερσυ. Φέτος που δεν έχει κάνει προετοιμασία θα είναι ακόμα χειρότερος.
Επίσης για δεύτερη χρονιά θα τον στερηθούμε από τα πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς.
Χίλιες φορές να πουληθεί. Έχουμε δηλαδή την άνεση να πληρώνουμε 800.000 το χρόνο για να έχουμε έναν παίκτη της κλάσης του που να μην παίζει στα κρίσιμα ματς μας; Για δεύτερη σερί χρονιά; Και αν εξαιρέσεις τα πλέι οφ, η περσυνή χρονιά του δεν ήταν καλή.
Φυσικά, δεν αμφισβητώ ότι υπα΄ρχουν σοβαροί λόγοι που λείπει. Αλλά για αυτούς που λένε ότι πρέπει να ξεκουραστεί για να μην πάθει τα περσυνα, να ξέρουν ότι άμα έρθει και κάνει μία πολύ μικρή, έντονη και σύντομη προετοιμασία για να προλάβει τους άλλους, τα πράγματα θα είναι πολύ πιο επικίνδυνα.
Κρίμα. Με τις τωρινές συνθήκες, μιας και δεν προλαβαίνει να παίξει στα σημαντικά ματς, ας πουληθεί και ας κλείσουμε το άνοιγμα των δύο και μισό εκατομμυρίων ευρώ...!!!
γκικα περυσι ταλαιπωρηθηκε για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημε με ενα πολυ δυσκολο τρυαμτισμο δεν ειαι το ιδιο..φετος ειχε μουντιαλ η παραταση που πηρε ηταν λογικη...απο εκει και περα οταν θα ξαναερθει δε θα χριεαστει και τοσο καιρο να επανελθει μην ξεχνας οτι οταν οι αλλοι εκαναν διακοπες αυτος εκανε προπονησεις...
Θα δούμε. Για τα μουρμουρητά και τις φήμες χέστηκα. Αλλά σαν πιθανή απόδοση του παίκτη το φοβάμαι. ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...
Αυτό που λέει ο Γκικα είναι μεν σωστό, αλλά δυστυχώς αναπόφευκτο.
Λίγο πολύ η ιστορία της προετοιμασίας (και) του Κοντρέρας μου θυμίζει τα περυσινά. Τουλάχιστον ας είναι φέτος με ευτυχή κατάληξη στην Ευρώπη.
Λίγο πολύ η ιστορία της προετοιμασίας (και) του Κοντρέρας μου θυμίζει τα περυσινά. Τουλάχιστον ας είναι φέτος με ευτυχή κατάληξη στην Ευρώπη.
Ας μην χαλιόμαστε.. Θα τον έχουμε στα play-off του CL!gika έγραψε:Θα δούμε. Για τα μουρμουρητά και τις φήμες χέστηκα. Αλλά σαν πιθανή απόδοση του παίκτη το φοβάμαι. ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...

- Mario Jardel
Επισης εγω λεω οτι ο Κοντρερας εμεινε εκει για να ψησει παικτη...Ετσι μου κατεβηκε...
Οσο καποιοι σκεφτονται αρνητικα πραγματα τοσο εγω θα σκεφτομαι θετικα!
Οσο καποιοι σκεφτονται αρνητικα πραγματα τοσο εγω θα σκεφτομαι θετικα!
Γελοίοι!!!! (για το σάιτ αδερφέ λέω)lefis έγραψε:Ο Πάμπλο Κοντρέρας ζήτησε από τον ΠΑΟΚ επιπλέον άδεια δύο ημερών και όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο θα φτάσει στο Μπαντ Μπρούκενάου της Γερμανίας στις 18 Ιουλίου, δηλαδή τρεις ημέρες πριν η ομάδα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να μπει στη τελική της ευθεία για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της.
Από τον επίσημο ΠΑΟΚ ισχυρίζονται πως οι λόγοι που ο Κοντρέρας πήρε δύο ημέρες μεγαλύτερη άδεια είναι προσωπικοί του παίκτη και αρνούνται να μπούνε σε παραπάνω λεπτομέρειες.
Η αλήθεια είναι πως μετά την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί για το ενδεχόμενο πώλησης του Χιλιανού, το συγκεκριμένο γεγονός δημιουργεί επιπλέον ερωτηματικά.
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=1041
δεν μου πολυαρεσουν αυτά.σαν κάτι να μην πηγαίνει καλά...
Γράφει ''μετά την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί για το ενδεχόμενο πώλησης του Χιλιανού''...μα αφού εσείς μας ζαλίσατε με τις αποφάσεις να πουληθεί ρε...
Γράφει ''Από τον επίσημο ΠΑΟΚ ισχυρίζονται''...τώρα πετάμε την ουρά μας απ' έξω και δε μιλάμε σα να εκπροσωπούμε την ΠΑΕ ε;
Γράφει ''το συγκεκριμένο γεγονός δημιουργεί επιπλέον ερωτηματικά.''...τα προηγούμενα ερωτηματικά δε καταλαβαίνουμε που τα είδατε για τον παίκτη;
Ξεχαστε τον pablo οσο πιο γρηγορα το συνειδητοποιησουμε τοσο το καλυτερο.
Γιατί τόση απαισιοδοξία ρε bane ?? Παίχτης μας είναι και μάλλον θα παραμείνει...
Δεν νομιζω οτι θα μεινει Νικο δεν ειναι θεμα απαισιοδοξιας απλα τα γεγονοτα αυτο μου δειχνουν η μονη περιπτωση να μεινει για μενα ειναι να μην ερθει προταση πανω απο 500 χιλιαρικα, αλλα νομιζω οτι συντομα θα ερθει.
Αν αποφασιζαν οι δημοσιογραφοι της συγκεκριμενης ιστοσελιδας,ειναι αμφιβολο το αν θα ειχαμε μεινει με εναν εστω παικτη απουλητο..........
Μάκη είναι και η μόνη ικανοποίηση που εισπράττουν οι ΑΡΔ (το βραβείο ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ). Βέβαια από όλες τις μλκιες που λένε καθημερινά, στατιστικά, κάποια θα τους κάτσει.
Bane, έχω και εγώ ένα φόβο στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά η καθυστέρηση στην άφιξή του δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το αν θα πουληθεί ή όχι.
Bane, έχω και εγώ ένα φόβο στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά η καθυστέρηση στην άφιξή του δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το αν θα πουληθεί ή όχι.
+1000teod1980 έγραψε: Γελοίοι!!!! (για το σάιτ αδερφέ λέω)
Γράφει ''μετά την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί για το ενδεχόμενο πώλησης του Χιλιανού''...μα αφού εσείς μας ζαλίσατε με τις αποφάσεις να πουληθεί ρε...
Γράφει ''Από τον επίσημο ΠΑΟΚ ισχυρίζονται''...τώρα πετάμε την ουρά μας απ' έξω και δε μιλάμε σα να εκπροσωπούμε την ΠΑΕ ε;
Γράφει ''το συγκεκριμένο γεγονός δημιουργεί επιπλέον ερωτηματικά.''...τα προηγούμενα ερωτηματικά δε καταλαβαίνουμε που τα είδατε για τον παίκτη;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok87 την Πέμ 15 Ιούλ 2010, 11:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.