15. Pablo Andrés Contreras Fica

Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Αντι να σκεφτομαστε οτι Κοντρερας ειναι φυγοπονος και βαριεται και θα φυγει 100% εγω λεω μια αλλη σκεψη που μου κατεβηκε...
Περυσι ειχε εναν τραυματισμο που παθαινουν χαρακτηριστικα οπως λεγανε οι μαραθωνοδρομοι...Αρα κουβαλαει μεγαλη καταπονηση...Αρα σκεφτηκε και ειπε στη διοικηση μαγκες εχω πεθανει και με αυτο το μουντιαλ δωστε δυο μερουλες χαλαρα, ετσι κι αλλιως ειμαι πισω και δυσκολα προλαβαινω...Καλυτερα να βγαλω ολη τη σεζον και οχι μονο τα 2 πρωτα ματς...
Ο καθενας ετσι κι αλλιως οτι γουσταρει φανταζεται...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν με νοιάζουν τα όσα ακούγονται και δεν με νοιάζουν τα όσα φημολογούνται.

Απλά στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι θα αργήσει τόσο να γυρίσει. Πόσο μάλλον τώρα που πήρε και έξτρα παρατάση.

Παίκτης ευαίσθητος σε τραυματισμούς, στα 32-33 πως περιμένεται να βγάλει μία τέλεια χρονιά χωρίς προετοιμασία; Πέρσυ που δεν είχε κάνει προετοιμασία ήταν χειρότερος από πρόπερσυ. Φέτος που δεν έχει κάνει προετοιμασία θα είναι ακόμα χειρότερος.

Επίσης για δεύτερη χρονιά θα τον στερηθούμε από τα πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς.

Χίλιες φορές να πουληθεί. Έχουμε δηλαδή την άνεση να πληρώνουμε 800.000 το χρόνο για να έχουμε έναν παίκτη της κλάσης του που να μην παίζει στα κρίσιμα ματς μας; Για δεύτερη σερί χρονιά; Και αν εξαιρέσεις τα πλέι οφ, η περσυνή χρονιά του δεν ήταν καλή.

Φυσικά, δεν αμφισβητώ ότι υπα΄ρχουν σοβαροί λόγοι που λείπει. Αλλά για αυτούς που λένε ότι πρέπει να ξεκουραστεί για να μην πάθει τα περσυνα, να ξέρουν ότι άμα έρθει και κάνει μία πολύ μικρή, έντονη και σύντομη προετοιμασία για να προλάβει τους άλλους, τα πράγματα θα είναι πολύ πιο επικίνδυνα.

Κρίμα. Με τις τωρινές συνθήκες, μιας και δεν προλαβαίνει να παίξει στα σημαντικά ματς, ας πουληθεί και ας κλείσουμε το άνοιγμα των δύο και μισό εκατομμυρίων ευρώ...!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

γκικα περυσι ταλαιπωρηθηκε για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημε με ενα πολυ δυσκολο τρυαμτισμο δεν ειαι το ιδιο..φετος ειχε μουντιαλ η παραταση που πηρε ηταν λογικη...απο εκει και περα οταν θα ξαναερθει δε θα χριεαστει και τοσο καιρο να επανελθει μην ξεχνας οτι οταν οι αλλοι εκαναν διακοπες αυτος εκανε προπονησεις...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Θα δούμε. Για τα μουρμουρητά και τις φήμες χέστηκα. Αλλά σαν πιθανή απόδοση του παίκτη το φοβάμαι. ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αυτό που λέει ο Γκικα είναι μεν σωστό, αλλά δυστυχώς αναπόφευκτο.

Λίγο πολύ η ιστορία της προετοιμασίας (και) του Κοντρέρας μου θυμίζει τα περυσινά. Τουλάχιστον ας είναι φέτος με ευτυχή κατάληξη στην Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

gika έγραψε:Θα δούμε. Για τα μουρμουρητά και τις φήμες χέστηκα. Αλλά σαν πιθανή απόδοση του παίκτη το φοβάμαι. ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...
Ας μην χαλιόμαστε.. Θα τον έχουμε στα play-off του CL! :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Επισης εγω λεω οτι ο Κοντρερας εμεινε εκει για να ψησει παικτη...Ετσι μου κατεβηκε...
Οσο καποιοι σκεφτονται αρνητικα πραγματα τοσο εγω θα σκεφτομαι θετικα!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

lefis έγραψε:Ο Πάμπλο Κοντρέρας ζήτησε από τον ΠΑΟΚ επιπλέον άδεια δύο ημερών και όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο θα φτάσει στο Μπαντ Μπρούκενάου της Γερμανίας στις 18 Ιουλίου, δηλαδή τρεις ημέρες πριν η ομάδα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να μπει στη τελική της ευθεία για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της.
Από τον επίσημο ΠΑΟΚ ισχυρίζονται πως οι λόγοι που ο Κοντρέρας πήρε δύο ημέρες μεγαλύτερη άδεια είναι προσωπικοί του παίκτη και αρνούνται να μπούνε σε παραπάνω λεπτομέρειες.
Η αλήθεια είναι πως μετά την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί για το ενδεχόμενο πώλησης του Χιλιανού, το συγκεκριμένο γεγονός δημιουργεί επιπλέον ερωτηματικά.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=1041
δεν μου πολυαρεσουν αυτά.σαν κάτι να μην πηγαίνει καλά...
Γελοίοι!!!! (για το σάιτ αδερφέ λέω)
Γράφει ''μετά την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί για το ενδεχόμενο πώλησης του Χιλιανού''...μα αφού εσείς μας ζαλίσατε με τις αποφάσεις να πουληθεί ρε...
Γράφει ''Από τον επίσημο ΠΑΟΚ ισχυρίζονται''...τώρα πετάμε την ουρά μας απ' έξω και δε μιλάμε σα να εκπροσωπούμε την ΠΑΕ ε;
Γράφει ''το συγκεκριμένο γεγονός δημιουργεί επιπλέον ερωτηματικά.''...τα προηγούμενα ερωτηματικά δε καταλαβαίνουμε που τα είδατε για τον παίκτη;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ειναι γνωστη η γραμμη του παοκ24 στο θεμα τεοντ...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ξεχαστε τον pablo οσο πιο γρηγορα το συνειδητοποιησουμε τοσο το καλυτερο.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Γιατί τόση απαισιοδοξία ρε bane ?? Παίχτης μας είναι και μάλλον θα παραμείνει...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν νομιζω οτι θα μεινει Νικο δεν ειναι θεμα απαισιοδοξιας απλα τα γεγονοτα αυτο μου δειχνουν η μονη περιπτωση να μεινει για μενα ειναι να μην ερθει προταση πανω απο 500 χιλιαρικα, αλλα νομιζω οτι συντομα θα ερθει.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Αν αποφασιζαν οι δημοσιογραφοι της συγκεκριμενης ιστοσελιδας,ειναι αμφιβολο το αν θα ειχαμε μεινει με εναν εστω παικτη απουλητο..........
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Μάκη είναι και η μόνη ικανοποίηση που εισπράττουν οι ΑΡΔ (το βραβείο ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ). Βέβαια από όλες τις μλκιες που λένε καθημερινά, στατιστικά, κάποια θα τους κάτσει.

Bane, έχω και εγώ ένα φόβο στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά η καθυστέρηση στην άφιξή του δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το αν θα πουληθεί ή όχι.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

teod1980 έγραψε: Γελοίοι!!!! (για το σάιτ αδερφέ λέω)
Γράφει ''μετά την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί για το ενδεχόμενο πώλησης του Χιλιανού''...μα αφού εσείς μας ζαλίσατε με τις αποφάσεις να πουληθεί ρε...
Γράφει ''Από τον επίσημο ΠΑΟΚ ισχυρίζονται''...τώρα πετάμε την ουρά μας απ' έξω και δε μιλάμε σα να εκπροσωπούμε την ΠΑΕ ε;
Γράφει ''το συγκεκριμένο γεγονός δημιουργεί επιπλέον ερωτηματικά.''...τα προηγούμενα ερωτηματικά δε καταλαβαίνουμε που τα είδατε για τον παίκτη;
+1000

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok87 την Πέμ 15 Ιούλ 2010, 11:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”