γιατί θυμόμαστε τις κλάψες επειδή η ραπιντ πήρε τον γκουστάβο..

που πήγανε μερικοί να τον βγάλουν μαικόν...

Kαι με τον Γιασεμή στο όνομα.DaFFy_NaSH έγραψε:Mε τον εγκωμίτη μοιάζει αυτος στη φάτσα.. ξαδέρφια είναι;
Δεν ισχύει αυτό,η νέα φορολόγηση μπαίνει μόνο στα νέα συμβόλαια,γιαυτό δεν πολυ ήθελε και ο μουσλίμοβιτςgash04 έγραψε:
Ποιος όμως απο αυτούς έχει πει ότι αν μείνει ο Κοντρέρας απο τα 650χιλ. που παίρνει με την νέα φορολόγηση του ΦΠΑ θα πρέπει να δίνουμε περίπου 1 Μύριο για τον Κοντρέρας των 30+ ηλικιακά?
Για τις παραστάσεις του Χοσεμι τα λόγια νομίζω είναι περιττα. Ας μην ξεγιελόμαστε από το όνομα του το οποίο παραπέμπει σε Γιαπωνέζο νίντζα... Το βασικό μπακ της πέμπτης ομάδας πέρσυ στην Ισπανία παίρνεις!!!joshua έγραψε:Σχετικα με τον Χοσεμι,εχει σιγουρα καλο βιογραφικο,υπεραρκετο για εμας.Η μονη αμφιβολια μου ειναι γιατι ενας παικτης απο πριμερα μετα απο μια σουπερ χρονια να θελει να φυγει απο ισπανια και μαλιστα με τοσο χαμηλο κασε.Επισης δεν εχω ιδιαιτερη εμπιστοσυνη στους μεσογειους που φευγουν εκτος χωρας τους.
ετσι ειναι. η φορολογηση ισχυει για συμβολαια που εγιναν απο 1/1/2010..karlat85 έγραψε:Δεν ισχύει αυτό,η νέα φορολόγηση μπαίνει μόνο στα νέα συμβόλαια,γιαυτό δεν πολυ ήθελε και ο μουσλίμοβιτςgash04 έγραψε:
Ποιος όμως απο αυτούς έχει πει ότι αν μείνει ο Κοντρέρας απο τα 650χιλ. που παίρνει με την νέα φορολόγηση του ΦΠΑ θα πρέπει να δίνουμε περίπου 1 Μύριο για τον Κοντρέρας των 30+ ηλικιακά?