Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από sidpanos »

και να γελάσουμε λίγο...

γιατί θυμόμαστε τις κλάψες επειδή η ραπιντ πήρε τον γκουστάβο.. :lol: :lol: :lol: :lol:

που πήγανε μερικοί να τον βγάλουν μαικόν... :? :? :?
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

μια συνέντευξη του josemi που δείχνει και κάποιες φάσεις στο 2:14 του βίντεο δείχνει και μια επέλαση του που τελικά δεν κατέληξε σε γκολ
[youtube]houUNUganmo&feature=channel[/youtube]
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Mε τον εγκωμίτη μοιάζει αυτος στη φάτσα.. ξαδέρφια είναι;
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: τι σου ήρθε στο μυαλό ρε μ@λ@κ@ έλιωσα :lol: :lol: :lol: όντως του φέρνει λίγο στην φάτσα ελπίζω να βγάζει και το πάθος του Εγκωμίτη
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

DaFFy_NaSH έγραψε:Mε τον εγκωμίτη μοιάζει αυτος στη φάτσα.. ξαδέρφια είναι;
Kαι με τον Γιασεμή στο όνομα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οφείλω να συγχαρώ τους ΖΖ για τους Ζουέλα και Josemi αν τελικά όλα πάνε κατ' ευχήν. Αντίθετα δεν θα ήθελα με τίποτε τον Νέρι, γιατί μπορεί να είναι καλός τεχνίτης, αλλά ο αθλητής πάνω απ' όλα πρέπει να έχει ήθος και στον τομέα αυτό συμφωνώ με τον Πρακτορίνο 110%. Τον αγώνα αυτόν, του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό έτυχε να το βλέπω ζωντανά και εξεπλάγην τόσο από την αλιτεία του Νέρι, όσο και από αυτήν του διαιτητή που περιορίστηκε σε κίτρινη στο Νέρι (που χτύπησε βάναυσα και αφού είχε φύγει η μπάλα τον παίκτη του Ιωνικού), ενώ έδειξε κόκκινη στον αντίπαλό του.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο Χοσέ Μιγκέλ Γκονζάλες Ρέι ή (για να το κάνουμε πιο απλά) Χοσέμι, είναι η έκπληξη που ετοιμάζουν στον ΠΑΟΚ. Ο 31χρονος δεξιός οπισθοφύλακας είναι ο ποδοσφαιριστής με τον οποίον βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις οι επιτελείς του Δικέφάλου, ελπίζοντας ασφαλώς στην προσέγγιση του. Τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης θεωρούνται βατά για τις δυνατότητες του ΠΑΟΚ, ενώ δεν υπάρχει καμία αμφιβολία περί της ικανότητας του πρώην παίκτη της Λίβερπουλ.

Τις τελευταίες ώρες διέρρεε από τον Δικέφαλο το ενδεχόμενο προσέγγισης ενός ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου. Κι όπως φαίνεται αυτός είναι ο Χοσέμι.

Ο έμπειρος αμυντικός τη χρονιά που έκλεισε αγωνίστηκε στην Μαγιόρκα, αλλά λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ισπανικός σύλλογος, έχει να εισπράττει το μεγαλύτερο μέρος των οφειλών. Ο Ζήσης Βρύζας έψαξε περισσότερο το θέμα και φέρεται να μπήκε σε απευθείας συζητήσεις με τον Χοσέμι.

Το ποσό που απαιτείται για την προσέγγισή του δεν υπερβαίνει τα 300.000 ευρώ, αλλά υπάρχει μια εκκρεμότητα. Ο Χοσέμι δεν θέλει να πετάξει στο καλάθι των αχρήστων τα δεδουλευμένα του στην Μαγιόρκα και προσπαθεί να βρει μια συμβιβαστική λύση, για να κερδίσει και την ελευθερία του. Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως να χρειαστεί χρόνος.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστές ευρέως γνωστό στο ποδοσφαιρικό κοινό. Ανδρώθηκε στην Μάλαγα, έως το 2005 όπου αποτέλεσε μία από τις πρώτες επιλογές του Μπενίτεθ στην Λίβερπουλ.

Στο Ανφιλντ ήταν για περίπου 1½ χρόνο, αφού ο μεν Ισπανός προπονητής δεν του έδωσε πολλά παιχνίδια, ενώ εντάχθηκε στα ανταλλάγματα που έδωσε η Λίβερπουλ στην Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του Κρόμκαμπ. Στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2006-07, αγωνίστηκε σε 22 αγώνες με την φανέλα της Βιγιαρεάλ, ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Μαγιόρκα. Συνολικά, την τελευταία διετία αγωνίστηκε σε 53 αγώνες.
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=68683
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σχετικα με τον Χοσεμι,εχει σιγουρα καλο βιογραφικο,υπεραρκετο για εμας.Η μονη αμφιβολια μου ειναι γιατι ενας παικτης απο πριμερα μετα απο μια σουπερ χρονια να θελει να φυγει απο ισπανια και μαλιστα με τοσο χαμηλο κασε.Επισης δεν εχω ιδιαιτερη εμπιστοσυνη στους μεσογειους που φευγουν εκτος χωρας τους.

Υ.Γ Να προσθεσω τον εαυτο μου σε αυτους που θα ηθελαν τρελλα κιολας τον καστιγιο.Παικτη με τις ικανοτητες του και με καλο χαρακτηρα,με γεματες χρονιες οχι με 300.000 ουτε με 3 μυρια δεν βρισκεις και δεν το συζητω ειναι παικτης που σε ανεβαζει πολλα επιπεδα.
Υ.Γ2 Δεν καταλαβαινω γιατι πχ καναμε πισω στον Μαρκος αντονιο που ηταν και ελευθερος στα ιδια, ισως και λιγοτερα, λεφτα του Ζουελα και προτιμησαμε αυτον που ειναι δανεικος και φανταζομαι με καμια 500ρα ρητρα.Ως μονη δικαιολογια μπορω να σκεφτω οτι εχουμε ηδη πλεον βρει ομαδα τωρα για τον Κοντρερας ενω οταν μιλαγαμε με Αντονιο οχι, διαφορετικα δεν στεκει ιδιαιτερα.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

χωρις να θελω να το παιξω κανενος υποστηρικτης το προβλημα δεν ειναι ο νερι ή ο χαρακτηρας του καθε ποδοσφαιριστη...το προβλημα ειναι η ομαδα στην οποια παιζανε και εχει καθαρα αλητικη συμπεριφορα ειτε φοραει τη φανελα της ο καρεμπε ειτε ο τζιοβανι ειτε ο ντουντου ειτε ο ανατλακης και ο αβρραμ με τον τεροβουτα....η ομαδα εμφυσει την αλητεια στους παικτες και οχι το αναποδο...δεν ειναι τυχαιο οτι οταν φευγουν απο τους γκευ ή οταν πανε ολοι ειναι αρνακια (θυμηθειτε στα τελευταια του τον ανατολακη)...
αυτη ειναι η αποψη μου για το θεμα....
φυσικα παιζει ρολο και ο χαρακτηρας αλλα οταν μιλαμε για μικρα και αμορφωτα πλουσιοπαιδα νομιζω οτι περιμενουμε αλητικες συμπερφορες στην εν λογω ομαδα....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αυτοί τον κλείσανε κιόλας :shock:

Πάντως sidpanos για τους κλάψες να θυμίσω πως ακόμα ακούω κλάματα για τον Κοντρέρας και για το αν πουληθεί?

Πρώτα απο όλα δεν υπάρχει καμία πρόταση!

Δεύτερον και κυριότερο υπάρχουν πολλοί που μιλάνε για ξεπούλημα και άλλα περίεργα απο τον Ζαγόρ ή Ζ1.

Ποιος όμως απο αυτούς έχει πει ότι αν μείνει ο Κοντρέρας απο τα 650χιλ. που παίρνει με την νέα φορολόγηση του ΦΠΑ θα πρέπει να δίνουμε περίπου 1 Μύριο για τον Κοντρέρας των 30+ ηλικιακά?

Απαραίτητος μεν αλμυρότατος δε.

υγ

Αυτό με τον κυριούλη για την άμυνα παραπάνω με γλυκαίνει πάντως δεν ξέρω γιατί.
Μπορεί να παίζει ρόλο και το βιογραφικό του ξέρω γω δεν ξέρω ξέρω γω εντάξ :lol:
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Μου κανει εντυπωση οτι τον θυμαμαι οταν ακομα επαιζε στη λιβερπουλ ενω ημουν αρκετα μικρος τοτε...

Ελπιζω να μην ειναι παικτης παρομοιος του χουανφραν :shock:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

gash04 έγραψε:
Ποιος όμως απο αυτούς έχει πει ότι αν μείνει ο Κοντρέρας απο τα 650χιλ. που παίρνει με την νέα φορολόγηση του ΦΠΑ θα πρέπει να δίνουμε περίπου 1 Μύριο για τον Κοντρέρας των 30+ ηλικιακά?
Δεν ισχύει αυτό,η νέα φορολόγηση μπαίνει μόνο στα νέα συμβόλαια,γιαυτό δεν πολυ ήθελε και ο μουσλίμοβιτς
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

joshua έγραψε:Σχετικα με τον Χοσεμι,εχει σιγουρα καλο βιογραφικο,υπεραρκετο για εμας.Η μονη αμφιβολια μου ειναι γιατι ενας παικτης απο πριμερα μετα απο μια σουπερ χρονια να θελει να φυγει απο ισπανια και μαλιστα με τοσο χαμηλο κασε.Επισης δεν εχω ιδιαιτερη εμπιστοσυνη στους μεσογειους που φευγουν εκτος χωρας τους.
Για τις παραστάσεις του Χοσεμι τα λόγια νομίζω είναι περιττα. Ας μην ξεγιελόμαστε από το όνομα του το οποίο παραπέμπει σε Γιαπωνέζο νίντζα... Το βασικό μπακ της πέμπτης ομάδας πέρσυ στην Ισπανία παίρνεις!!!
Θυμίζω οι τελευταίοι παίκτες με αντίστοιχες παραστάσεις σε Ισπανία ( Κοντρέρας, Γκαρσία) σηκώσανε όλο το αγωνιστικό βάρος της ομαδας μας την τελευταία διετία..Με την διαφορά οι δύο που προανέφερα όταν αποκτήθηκαν ήτανε σε παρατεταμένη αγωνιστική κάμψη..Ο Χοσέμι όχι..

Πάντα φυσικά υπάρχει το ενδεχόμενο να μας βγει Juanfran..Στην προκειμένη περίπτωση η φείρα θα είναι 300χιλιάρικα ενώ τα γαμισιάτικα του Juanfran ήτανε πάνω από ένα μύριο!!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εχεις δίκιο. Φορολόγηση μπαίνει στα ΝΕΑ μόνο συμβόλαια...

Πάντως έχω εκνευριστεί πολύ με την υπόθεση Κοντρέρας.
Αν είναι να τον δώσουν ας το κάνουν.
Δεν είναι καθόλου ωραίο να τον παρουσιάζουν ως φευγάτο κάθε μέρα...και ότι θέλουμε να τον δώσουμε κλπ κλπ.
Το ίδιο κ για Αραμπατζή.

Αυτές οι δουλειές γίνονται στα κρυφά. Τα ίδια γινότανε και πέρυσι με Ζλάταν κ Γκαρσία. Και είδαμε που καταλήξαμε.

Πρέπει από τη διοίκηση να αποφασίσουν άμεσα τι θα κάνουν.

Κινδυνέυουμε να γίνουμε χανούμι που έχουν το Σκοκο-Μπλάνκο-Τζιμπουρ λες και είναι .. αντε να μη πω..

Προσωπικά έχω δυσαρεστηθεί πάρα πολύ και με τη διοίκηση που δε ξεκόβει το θέμα και δεν εμφανίζει καθόλου στεγανά.

Σε αυτό το θέμα είναι μακραν μεταξεταστέα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

karlat85 έγραψε:
gash04 έγραψε:
Δεν ισχύει αυτό,η νέα φορολόγηση μπαίνει μόνο στα νέα συμβόλαια,γιαυτό δεν πολυ ήθελε και ο μουσλίμοβιτς
ετσι ειναι. η φορολογηση ισχυει για συμβολαια που εγιναν απο 1/1/2010..

Υ.Γ. φοροδιαφυγη..θελουμε;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”