http://www.corrieredellosport.it/video/ ... molto+sexy
υγ μπορει η παραγουαη να εχει τη θηκη για το κινητο αλλα η αργεντινη εχει τη χαρη
ο Bastos ειναι καθαρό αριστερό εξτρέμ μαλακία του Ντούνκα που δεν έχει τον Μαρσέλο της Ρεαλ για μπάκ και έτσι μαζί με Μπαστός η με Ρομπίνιο να κάνουν παπάδεςstefa667 έγραψε:Ο Bastos ,όπως και όλοι οι Bραζιλιάνοι (πες με Cafu,R.Carlos,Dani Alves...Lino,Gabriel,Leonardo ) είναι back-half με όλη την πτέρυγα στα πόδια τους..Έτσι εχουν μάθει από το σύστημα 3-5-2 που εφαρμόζεται κατά κόρον στη Βραζιλία!Πάντως ο συγκεκριμένος μαζί με τον Gilberto είναι ο αδύναμος κρίκος της άμυνας!
Προφανώς τότε είδες το Mundial του 1994 σε βίντεο, γιατί το 1997 δεν είχαμε παγκόσμιο κύπελο.paok kerkyra έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε συ αλλα απο το πρώτο μουντιάλ που είδα το 97 μέχρι σήμερα ειμαι ένθερμος οπαδός της Βραζιλίας
ΑποστόληςΑ έγραψε:Προφανώς τότε είδες το Mundial του 1994 σε βίντεο, γιατί το 1997 δεν είχαμε παγκόσμιο κύπελο.paok kerkyra έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε συ αλλα απο το πρώτο μουντιάλ που είδα το 97 μέχρι σήμερα ειμαι ένθερμος οπαδός της Βραζιλίας
ΥΓ: Ελπίζω οι κρίσεις σου για το ποδόσφαιρο να είναι πιο αξιόπιστες...
1. Συμφωνώ πρώτη ομάδα που αδικήθηκε ... ήταν η Γερμανία στον αγώνα με τους Σερβους.free4 έγραψε:Eπειδή εχω 3 μέρες να κάνω σχόλια..
1. Puta Διαιτησία..
2. Η Γερμανία μια ζωή στα κέντρα των αποφάσεων
3. Η Βραζιλία περπατώντας πάλι πέρασε..
4. Η Αργεντινή ζητά εκδίκηση από τους Λουκανικάδες..
5. Φορτσα Λαρίσα Ρικέλμε ή αλλιώς Παραγουάη!
6. Η μεγάλη Ολλανδία ετοιμάζεται να σας στείλει φιλάκια ρουφιχτά (προς Βραζιλιάνους το μήνυμα!)