Sera4 έγραψε:mesimvrinos έγραψε:ο Σαντος καταφερε να αναδειξει τον ιβιτσ τον μαλεζα και τον αραμπατζη και αλλους τωρα αν αυτοι συνεχισουν να ειναι καλοι δεν το ξερουμε .Αυτοι παντως ειναι μετριοι και ο σαντος τους εκανε καλους.
δεν ειναι κανενα παιδακι ο ιβιτς να περιμενε να αναδειχτει αν κοιταξεις την καριερα του και τις παραστασεις του καταλαβαινεις ασχετα που φετος εκανε εκπληκτικη χρονια...ναι οντως ο σαντος εκανε φοβερη δουλεια αλλα δε δεχομαι οτι εχουμε μετριο υλικο ο χαλκιας ο κοντρερας ο λινο ο βιτολο ο γκαρσια ο βιερινια δεν ειναι μετριο υλικο...συγκρινομαστε με βαση τα ελληνικα δεδομενα και το υλικο του ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη ειναι το 2ο καλυτερο απλα πραγματα...
υγ φυσικα και ο σαντος εκανε φοβερα πραγματα και δουλεψε πολυ και ανεδειξε την ομαδα δεν προσπαθω να τον μειωσω(αλλωστε ειμαι και σαντοσκυλο

)...αλλα μη μειωνουμε και τους παιχτες μας το ροστερ μας αυτη τη στιγμη ειναι πολυ ποιοτικο και με 3-4 προσθηκες θα γινουμε υπερπληρεις...πρωτη φορα εγω εχω την αισθηση οτι δεν παμε και με λιγη τυχη μπας και καταφερουμε να πλασαριστουμε στις 2 πρωτες θεσεις αλλα παμε σαν διεκδικητες του τιτλου...σαν πραγματικοι διεκδικητες...
Εγω αυτο που λεω ειναι οτι ο Σαντος εκανε το εξης εξαιρετικο
:εκρυψε την αδυναμια του λινο στα μαρκαρισματα και στις επιστοφες βαζοντας δεξια τον σορλεν ο οποιος μαρκαρε
ενω αριστερα που επαιζε με κουτσο μπακ εβαζε τον βιτολο να τρεχει διπλά και τελος εβαλε τρεις στο κεντρο( γκαρσια ιβιτσ βιτολο) γιατι ο ιβιτσ κινηται σε 10 τετραγωνικα .
ο Σαντος ειχε κανει μια πολυ καλη χημεια και μια ισοροπημενη ομαδα
ΔΕν μειωνω την ομαδα αλλα μην βλεπουμε οτι θελουμε ο ΠΑΟΚ εχει καλους παικτες αλλα με αυτο το ροστερ τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα για πρωταθλημα.....