Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Nέος προπονητής-2

Δημοσίευση από Sera4 »

mesimvrinos έγραψε:ο Σαντος καταφερε να αναδειξει τον ιβιτσ τον μαλεζα και τον αραμπατζη και αλλους τωρα αν αυτοι συνεχισουν να ειναι καλοι δεν το ξερουμε .Αυτοι παντως ειναι μετριοι και ο σαντος τους εκανε καλους.
δεν ειναι κανενα παιδακι ο ιβιτς να περιμενε να αναδειχτει αν κοιταξεις την καριερα του και τις παραστασεις του καταλαβαινεις ασχετα που φετος εκανε εκπληκτικη χρονια...ναι οντως ο σαντος εκανε φοβερη δουλεια αλλα δε δεχομαι οτι εχουμε μετριο υλικο ο χαλκιας ο κοντρερας ο λινο ο βιτολο ο γκαρσια ο βιερινια δεν ειναι μετριο υλικο...συγκρινομαστε με βαση τα ελληνικα δεδομενα και το υλικο του ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη ειναι το 2ο καλυτερο απλα πραγματα...

υγ φυσικα και ο σαντος εκανε φοβερα πραγματα και δουλεψε πολυ και ανεδειξε την ομαδα δεν προσπαθω να τον μειωσω(αλλωστε ειμαι και σαντοσκυλο 8-) )...αλλα μη μειωνουμε και τους παιχτες μας το ροστερ μας αυτη τη στιγμη ειναι πολυ ποιοτικο και με 3-4 προσθηκες θα γινουμε υπερπληρεις...πρωτη φορα εγω εχω την αισθηση οτι δεν παμε και με λιγη τυχη μπας και καταφερουμε να πλασαριστουμε στις 2 πρωτες θεσεις αλλα παμε σαν διεκδικητες του τιτλου...σαν πραγματικοι διεκδικητες...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

+1...

(ρε αδερφέ Sera, αυτά δεν λέγαμε οι αντισαντοικοι πέρσι συνέχεια; :lol: )
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

οχι ρε εσεις μειωνατε τη δουλεια του σαντος και τον λεγατε λουζερ μεχρι ενος σημειου βεβαια...αλλα οχι απο τον λουζερ σαντος να κανουμε λουζερ την ομαδα ειπαμε...ο σαντος εκανε την πολυ δουλεια τον βοηθησε και το υλικο που ηταν καλο...ο σαντος εκανε την τακτικη τα συστηματα τη νοοτροπια κλπ και οι παιχτες ανταποκριθηκαν...ο σαντος του βοηθησε σε μεγαλο βαθμο και αυτοι βοηθησαν τον σαντος να αναδειξει το εργο του...αυτο που θελω να πω ειναι δεν πηρε ο σαντος τον ρουλη ή την καβαλα ξερω εγω και τους πηγε εκει που φτασαμε...εχουμε πολυ καλο υλικο αυτη τη στιγμη μην το υποτιμαμε...
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Πολύ paokmania διαβάζετε εκεί στο olapaok...

Μάλιστα, κατά την έξοδο του Μάριο Μπερέτα από το γήπεδο, αρκετοί εξ αυτών, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο, του επιτέθηκαν φραστικά χωρίς ωστόσο να πάρουν απάντηση. Το παιχνίδι αυτό αποτελεί στάμπα στην προπονητική καριέρα του βασικού υποψήφιου να αναλάβει το πόστο του προπονητή στον ΠΑΟΚ και φανερώνει ως ένα βαθμό την αγωνιστική του φιλοσοφία.

http://olapaok.gr/podosfairo/Proponitis ... 81458.html
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Ο Οντενίνο μίλησε και για αυτό που κάνει τον Μπερέτα να ξεχωρίζει: "Ο Μπερέτα δίνει μεγάλο βάρος στην τεχνολογία. Περνάει όλες τις επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά των παικτών του σε υπολογιστή. Πριν από κάθε ματς δίνει σε κάθε ποδοσφαιριστή usb με ψηφιακές εικόνες και αναλύσεις της αντίπαλης ομάδας. Σ’ αυτό τον βοηθάει πολύ το δεξί του χέρι, ο βοηθός του Μαξ Κένζι".

http://www.sport24.gr/html/ent/216/ent.366216.asp

Μήπως είναι καλύτερα να τους τα στέλνει με email;
Να χρεώνεται η ΠΑΕ τώρα 24 Usb κάθε αγωνιστική; :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

μπορεί να χρεωθεί 24 για όλο το πρωτάθλημα...

το θετικό όπως το βλέπω είναι οτι αφου ασχολείται με τεχνολογία,θα ψάχνει και πολύ το τι παίζει με νέες κυκλοφορίες σε θέματα προπονησης...
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Aπόσο γνωρίζω, υπάρχουν κάποια προγράμματα υπολογιστών, τα οποία είναι ειδικά για να δημιουργεί ενας προπονητής απο ασκήσεις τακτικής και αυτοματισμού μέχρι και παραλαγές του σχηματισμού της ομάδας ανάλογα στην περίσταση (σκορ, που βρίσκετε η μπάλα κτλ κτλ). Ενα τέτοιο πρόγραμμα προμηθεύονται οι υποψήφιοι προπονητές Ουέφα Β' (ξέρω είναι πολύ μακρυα απο το Pro Licence) και λογικά θα υπάρχει και κάτι ανάλογο για τους πιο προχορημένους σε επίπεδο προπονητές. Αν και εφόσον υπάρχει κάτι τέτοιο σε αυτο το επίπεδο και το χρησιμοποιεί, θα μπορεί να τους δίνει και homework :P
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Ας τους τα μάθει πρώτα στο χορτάρι...και βλέπουμε...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

οι ZZ κατέληξαν!
ο Beretta θέλει?
δεν ξέρω παιδιά ,μακάρι να κλείσει
όσο πιο γρήγορα γίνετε,για το καλο
τις ομάδας!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ο μονος λογος που δεν ανακοινωθηκε ακομα ειναι μια οικονομικη διευθετηση που εχει να κανει με την τορινο...
Άβαταρ μέλους
mesimvrinos

Δημοσίευση από mesimvrinos »

Sera4 έγραψε:
mesimvrinos έγραψε:ο Σαντος καταφερε να αναδειξει τον ιβιτσ τον μαλεζα και τον αραμπατζη και αλλους τωρα αν αυτοι συνεχισουν να ειναι καλοι δεν το ξερουμε .Αυτοι παντως ειναι μετριοι και ο σαντος τους εκανε καλους.
δεν ειναι κανενα παιδακι ο ιβιτς να περιμενε να αναδειχτει αν κοιταξεις την καριερα του και τις παραστασεις του καταλαβαινεις ασχετα που φετος εκανε εκπληκτικη χρονια...ναι οντως ο σαντος εκανε φοβερη δουλεια αλλα δε δεχομαι οτι εχουμε μετριο υλικο ο χαλκιας ο κοντρερας ο λινο ο βιτολο ο γκαρσια ο βιερινια δεν ειναι μετριο υλικο...συγκρινομαστε με βαση τα ελληνικα δεδομενα και το υλικο του ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη ειναι το 2ο καλυτερο απλα πραγματα...

υγ φυσικα και ο σαντος εκανε φοβερα πραγματα και δουλεψε πολυ και ανεδειξε την ομαδα δεν προσπαθω να τον μειωσω(αλλωστε ειμαι και σαντοσκυλο 8-) )...αλλα μη μειωνουμε και τους παιχτες μας το ροστερ μας αυτη τη στιγμη ειναι πολυ ποιοτικο και με 3-4 προσθηκες θα γινουμε υπερπληρεις...πρωτη φορα εγω εχω την αισθηση οτι δεν παμε και με λιγη τυχη μπας και καταφερουμε να πλασαριστουμε στις 2 πρωτες θεσεις αλλα παμε σαν διεκδικητες του τιτλου...σαν πραγματικοι διεκδικητες...
Εγω αυτο που λεω ειναι οτι ο Σαντος εκανε το εξης εξαιρετικο
:εκρυψε την αδυναμια του λινο στα μαρκαρισματα και στις επιστοφες βαζοντας δεξια τον σορλεν ο οποιος μαρκαρε
ενω αριστερα που επαιζε με κουτσο μπακ εβαζε τον βιτολο να τρεχει διπλά και τελος εβαλε τρεις στο κεντρο( γκαρσια ιβιτσ βιτολο) γιατι ο ιβιτσ κινηται σε 10 τετραγωνικα .
ο Σαντος ειχε κανει μια πολυ καλη χημεια και μια ισοροπημενη ομαδα
ΔΕν μειωνω την ομαδα αλλα μην βλεπουμε οτι θελουμε ο ΠΑΟΚ εχει καλους παικτες αλλα με αυτο το ροστερ τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα για πρωταθλημα.....
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Σερα, απο που προκύπτει αυτό; Πληροφορία η το διάβασες κάπου;
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

mesimvrinos έγραψε:
Sera4 έγραψε:

Εγω αυτο που λεω ειναι οτι ο Σαντος εκανε το εξης εξαιρετικο
:εκρυψε την αδυναμια του λινο στα μαρκαρισματα και στις επιστοφες βαζοντας δεξια τον σορλεν ο οποιος μαρκαρε
ενω αριστερα που επαιζε με κουτσο μπακ εβαζε τον βιτολο να τρεχει διπλά και τελος εβαλε τρεις στο κεντρο( γκαρσια ιβιτσ βιτολο) γιατι ο ιβιτσ κινηται σε 10 τετραγωνικα .
ο Σαντος ειχε κανει μια πολυ καλη χημεια και μια ισοροπημενη ομαδα
ΔΕν μειωνω την ομαδα αλλα μην βλεπουμε οτι θελουμε ο ΠΑΟΚ εχει καλους παικτες αλλα με αυτο το ροστερ τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα για πρωταθλημα.....

+++ Αυτή είναι η πραγματικότητα αδέρφια. Η ομάδα ήταν του προπονητή και το έβλεπε όλο το γήπεδο αυτό!
Για αυτό το άγχος για τον νέο προπονητή...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Η πραγματικότητα, βέβαια, είναι πως οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει, απλά η συμφωνία δεν μπορεί να ανακοινωθεί πριν ο Μπερέτα ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την Τορίνο, καθώς το συμβόλαιό του μαζί της ισχύει μέχρι τέλος του μήνα και εισπράττει τους μισθούς του. Ο Μιλανέζος προπονητής, προσπαθεί αυτές τις ώρες να διευθετήσει το θέμα, ώστε να ανακοινώσει ο ΠΑΟΚ τη συμφωνία τους.

paok24

ειμαι ο πιτσαδορος του μπερετα στην ιταλια και με το ειπε :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

καθε ομαδα που στηνεται απο την αρχη και συνεχιζει με τον ιδιο προπονητη ειναι ομαδα του προπονητη της...αλλα αυτο δε μειωνει την αξια των παιχτων της...ο σαντος δε μπορουσε να δειξει το εργο του με μπαλαφα και τις πολυσυζητημενες σαρδελες...

υγ αδερφε μεσημβρινε τα μπερδεψες λιγο εκει με τα δεξια αριστερα με φαινεται :lol: :lol: ολες οι ομαδες εχουν καποιες αδυναμιες σημασια εχει να ειναι ελαχιστες....και ο ΠΑΟΚ εχει ελαχιστες αδυναμιες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”