Συζήτηση πολιτισμένη
Re: Συζήτηση πολιτισμένη
paok nafplio έγραψε:Τουλαχιστον μπορει να μην προσφερεις αλλα δεν κανεις κακο οπως μερικοι αλλοι.
ωραία πάσα μου έδωκες φίλε Ναύπλιε, για κάτι που ήθελα να γράψω εδώ και μέρες που παρακολουθώ τη μάχη των μεν και των δεν...
εγώ που λες (για να κάνω και την λεζάντα μου) πάω σε αρκετά ματς ΕΚΤΟΣ έδρας...
όχι όχι...μην πάει ο νους σου σε οργανωμένους κλπ... καμία σχέση... απλά στα εντός Αθήνας και στα κοντινά (Λειβαδιές κλπ) πάω (μαζί με άλλους)
2-3 φορές το χρόνο ανεβαίνω και στο ναό... έτσι για να πάρουμε και μυρωδιά...
και πριν προλάβουν οι others να με αποκαλέσουν ντερμπάκια, να πληροφορήσω ότι δεν έχω πρόβλημα να έρθω και σε ματς με τον Πανθραξ...
πάμε και στα σημαντικά τώρα...
εγώ προσωπικά (είπαμε λεζάντα κάνω) για να πάω στο ναό, πρέπει να αφήσω τη δουλειά μου (τη Δευτέρα τουλάχιστον) την 2,5 χρονών κόρη μου, τη γυναίκα μου 6 μηνών έγκυο, την μάνα μου μεταμοσχευμένη και μερικά ακόμα που δεν λέγονται εύκολα...
επίσης πρέπει να ελαφρύνω τουλάχιστον κατά 300€ το πορτοφόλι μου, έτσι απλά για ένα ματσάκι...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ από πιο απομακρυσμένες περιοχές που τα έξοδά τους είναι και μεγαλύτερα (νησιά κλπ)
για να μην μιλήσω για όσους έρχονται από εξωτερικό...
ή φέτος γνώρισα ένα παλικαράκι εδώ μέσα, που ήρθε με ένα σακίδιο με τρένο ΜΟΝΟΣ του για να δει ΜΠΑΣΚΕΤ Περιστέρι - ΠΑΟΚ
και καπάκι γύρισε επάνω...
ατομάκι από τα λίγα και αν και το αίμα του βράζει, μόνο κακό στον ΠΑΟΚ δεν κάνει με τη συμπεριφορά του....
ποιος μας γαμεί όμως μωρέ εμάς... τι θυσίες κάνουμε εμείς για τον ΠΑΟΚ ναουμ και ξερωγω νταξ...
αν δεν είσαι γραμμένος σε σύνδεσμο δεν κάνεις θυσίες λαίμαι και είσαι βολεψάκιας και μπε του Τόντορα....
(cityboy εσύ μην τσιμπήσεις με το παραπάνω, μιας και τα έχουμε πει και σε πμ παλαιότερα... απλά τα λέω για να ακουστεί και ο "αντίλογος"... ότι υπάρχουν και άλλες ιστορίες που γράφονται σε δρόμους και βγαίνουν από τη ζωή)
Το 2005-2006 η "εξυγίανση" ξεκίνησε και σταμάτησε στον ΠΑΟΚ για να βγει ο Σπανός Ευρώπη και να τον πάρει πίπα κώλο η Σεβίλλη. Το 2010 μια από τα ίδια. Μα τι ευνοημένη ομάδα είμαστε εμείς.
- sidpanos
Sera4 έγραψε:ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ...ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ...ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ...ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΦΕΛΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...
δεν βλεπατε οτι ολο κλεισμενη ηταν η χορηγια και τυπικα καθυστερουσε να ανακοινωθει???αφου δεχονταν πιεσεις απο παντου απλα τους δωθηκε η ευκαιρια να το φερουν ετσι ωστα να βγουνε πιλατοι ολοι τους...κατα τα αλλα τα γνωστα ψωμιαδης και λοιπα λ@μογια απο κοντα στο γηπεδο...τι νομιζετε απο τη μια βγαινουν και λενε για κινδυνο ανθρωπινων ζωων και απο την αλλη οτι το κανουν για τα επεισοδια στο χαντμπολ???δεν ξερουν οτι ετσι κινδυνευουν ανθρωποι???δεν ξερουν οτι ετσι γεννανε βια???και για τη δεπα τα επεισοδια φταινε???και για τη ρυθμιση των χρεων που μας δουλευουν τοσα χρονια τα επεισοδια φταινε???ειναι δυνατο να μην παιρνεις χορηγια στο ποδοσφαιρο για επεισοδια που εγιναν στην πολη της λαμιας στο χαντμπολ???ειναι σα να με λες σε ξυνεται ο κωλος και βαζεις αλοιφη στο ματι...να θεωρησω δλδ δεδομενο οτι το χανουμι δε θα αγωνιζεται στο ΟΑΚΑ και θα βγει εκτος αρθρου99...
- sidpanos
kass4 έγραψε:βλαμένοι, ηλίθιοι, φυτά,
χαζοβιόληδες, καράβλαχοι, σαχλοκούδουνα
ανεγκέφαλοι, κακομοίριδες
εν τέλει αντιπαοκτσήδες
είναι και θα είναι εσαεί
όσοι δώσουν έστω και ένα φράγκο στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ απόδω και στο εξής.
- sidpanos
agave έγραψε:Ναι. Επιθετική πολιτική. ΠΑΟΚ.
Φτάνει με την κακομοιριά και την μιζέρια και την μπάλα χαμηλά. Είσαι πρόεδρος του ΠΑΟΚ και έχεις πλάτες. Χρησιμοποίησέ τες.
Το έχετε καταλάβει οτι μας επιτίθονται? Fight back.
εισαι πρόεδρος του ΠΑΟΚ,και δεν μπορείς να βρείς λύση στα προβλήματα όταν ο κρόκους έχει πάρει γήπεδο και την μισή ελλάδα?
δεν ξερω εαν το οακα ειναι η καλυτερη λυση αλλα γενικοτερα μια πιο επιθετικη πολιτικη ειναι απαραιτητη.agave έγραψε:Ναι. Επιθετική πολιτική. ΠΑΟΚ.thrix έγραψε:Δηλαδή τί ακριβώς ζητάς από τον πρόεδρό σου να κάνει?agave έγραψε:Ζαγοράκη βγές και πες οτι λόγω ακαταλληλότητας της Τούμπας, οι προκριματικοί του ΠΑΟΚ θα δοθούν στο ΟΑΚΑ με 80.000 εκδρομείς. Κρατικό γήπεδο είναι, αν θέλουμε πάμε.
Και άσε τους μπάτσους να τρέχουν να συμμαζέψουν την κατάσταση. Και μετά βλέπουμε αν θα εγκρίνουν χορηγία ή όχι.
Να τους απειλήσει με περισσότερη βία αν δεν δεχθούν την υπάρχουσα ως αναγκαίο κακό?
Να παραδεχθεί δηλαδή ότι χρησιμοποιεί τη βία για τους σκοπούς του??????????
Να τους πει "δώστε τα φράγκα ή αλλιώς τους αμολάω όλους και σπάνε την Αθήνα"?
Ενδιαφέρουσα προσέγγιση δε λέω.
Φτάνει με την κακομοιριά και την μιζέρια και την μπάλα χαμηλά. Είσαι πρόεδρος του ΠΑΟΚ και έχεις πλάτες. Χρησιμοποίησέ τες.
Το έχετε καταλάβει οτι μας επιτίθονται? Fight back.
εαν σκεφτουμε οτι εχουν περασει σχεδον 3 χρονια με τον ζαγορακη προεδρο και δεν σημειωθει καμια ουσιαστικη προοδος στο καυτο θεμα των χρεων, τοτε η λογικη λεει οτι μια αλλαγη στην στρατιγικη ειναι επιβεβλημενη.
χαμηλα η μπαλα, χαμηλα η μπαλα αλλα δουλειες δεν βλεπουμε να τελειωνουν.
φτασαμε σε σημειο ο γερουλανος, ο ετσι

αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι θελουμε απο τον ζαγορακη να καταντησει γραφικος και να σηκωνει λαβαρα επαναστασης για ασημαντα θεματα. σε θεματα ομως που εχουν να κανουν με την υπαρξη του συλλογου πρεπει να σπασει και μερικα αυγα. να γινει λιγο πιο κακο παιδι.
ο ΠΑΟΚ εχει μετα απο πολλα χρονια προεδρο με κυρος και σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να τον οδηγησουμε σε ακραιες συμπεριφορες και σε γραφικη λαικιστικη ρητορια με εναν ζουραρη στη σκηνη να φωναζει παπαριες περι πρωθυπουργου.
- sidpanos
η δύναμη είναι στα χέρια των πολιτικών...
μια δύναμη που ξεκινάει απο τον λαο ομως...
να θυμήσω περίπτωση βενιζέλου?
που είχε βοηθήσει και με διαφορά ο λαος του ΠΑΟΚ τον έβγαλε πρώτο σε ψήφους?
να θυμήσω τον γενίτσαρο?
μια δύναμη που ξεκινάει απο τον λαο ομως...
να θυμήσω περίπτωση βενιζέλου?
που είχε βοηθήσει και με διαφορά ο λαος του ΠΑΟΚ τον έβγαλε πρώτο σε ψήφους?
να θυμήσω τον γενίτσαρο?
+απειρο με βαρκα τον οπαπagave έγραψε:Ζαγοράκη βγές και πες οτι λόγω ακαταλληλότητας της Τούμπας, οι προκριματικοί του ΠΑΟΚ θα δοθούν στο ΟΑΚΑ με 80.000 εκδρομείς. Κρατικό γήπεδο είναι, αν θέλουμε πάμε.
Και άσε τους μπάτσους να τρέχουν να συμμαζέψουν την κατάσταση. Και μετά βλέπουμε αν θα εγκρίνουν χορηγία ή όχι.
Δεν θα μας το δώσουν αδερφέ. Παίζουν ήδη δύο ομάδες σε αυτό, Κυριακή-Τετάρτη. "Λόγω καταπόνησης του αγωνιστικού χώρου" και μπλα μπλα, πάρτη τη χυλόπιτα. Πέρσι βέβαια ο Κόκκαλης έλεγε ότι σκεφτόταν να ζητήσει το ΟΑΚΑ για τους αγώνες του ch.l. αλλά δεν έμαθα γιατί δεν προχώρησε η ιστορία.agave έγραψε:Ζαγοράκη βγές και πες οτι λόγω ακαταλληλότητας της Τούμπας, οι προκριματικοί του ΠΑΟΚ θα δοθούν στο ΟΑΚΑ με 80.000 εκδρομείς. Κρατικό γήπεδο είναι, αν θέλουμε πάμε.
Κρίμα που το "Καραϊσκάκης", γήπεδο που επίσης ανήκει στο κράτος είναι νοικιασμένο μέχρι το 2053... σε κάποια ΑΕ.

Και καλώς επανήλθες!
- Caballo Viejo
Και επιπλέον ούτε ένα ευρώπουλο στα τυχερά τους παίγνια!
Εμπάργκο επίσημο λαίμαι! Αμ, πως!
Εμπάργκο επίσημο λαίμαι! Αμ, πως!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Caballo Viejo την Δευ 31 Μάιος 2010, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΙΕΣΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΑ MAIL ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ......
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΗ-ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ.....
Καλό θα ήτασν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, AdminTeam
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΗ-ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ.....
Καλό θα ήτασν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, AdminTeam
Θα πω κατι και οποιος καταλαβει καταλαβε .Κυριοι συνδεσμιτες ειστε κοτες .Και ξερετε γιατι .γιατι εσεις οι πολλυ που φορατε παντελονια σφυριζετε αδιαφορα οταν 100-200 λακαμαδες πρεζακηδες σουρομενακηδες ,οπως θελετε βαφτιστε τους,τα κανουν μπουρδελο.αυτοι ειναι ο ΠΑΟΚ η εσεις
Για μένα το ερώτημα είναι αν θέλουμε να παίρνουμε όλοι από τον κρατικό κουρβανά ή να μην παίρνει κανείς.
Προσωπικά προτιμώ το 2ο και νομίζω ότι προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να πιέσουμε όσο δεν πάει άλλο. Είναι μια μάχη που μπορούμε να κερδίσουμε.
Έχουμε πάρει κι εμείς κρατικά χρήματα και δεν χρειάζεται να κρύβόμαστε.
Το αν αρχίσουμε το πόσα πήρες εσύ και πόσα εγώ και πόσους φιλάθλους έχεις εσύ και πόσους εγώ, άκρη δεν θα βγει. Για όσους όμως δεν θυμούνται να πω ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε συνεχώς κρατική χορηγία στη φανέλα, όπως φυσικά και άλλοι. Κάποια περίοδο συνέβαινε κάτι που με ενοχλούσε ιδιαίτερα και μόνο περήφανο δεν με έκανε. Σε όποιο υπουργείο πήγαινε αυτός ο παμμέγιστος απατεώνας που λέγεται τσοχατζόπουλος ανάλογα άλλαζε και η χορηγία στη φανέλα της ομάδας μου. Όταν ήταν υπουργός άμυνας παίρναμε "γενική τράπεζα" (τότε άνηκε στο μετοχικό ταμείο στρατού αυτή η τράπεζα), όταν ήταν υπουργός ανάπτυξης παίρναμε "εκο". Το παλατάκι μας το έφτιαξε το κράτος και μάλιστα δεν έχουμε και υποχρέωση να το επιστρέψουμε ύστερα από κάποια χρόνια όπως το καραισκάκι, κλπ κλπ.
Προτιμώ να είμαστε όσο πιο μακρυά γίνεται από το κράτος και δεν με πειράζει καθόλου που θα τα πληρώσουμε από την τσέπη μας για να κάνουμε τα έργα στην Τούμπα. Μια μεταγραφή λιγότερη είναι αλλά δεν με πειράζει, θα το αντέξω. Θα έχω όμως τη δυνατότητα, τώρα περισσότερο από ποτέ να πιέσω να μην πάρει το σκουλήκι λεφτά από την εκο και ο γαύρος από τη νετ κλπ κλπ. Αυτή είναι ισονομία και όχι να γλύφουμε κι εμείς το ξεροκόμματο που μας πετάνε. Στο φινάλε να το βάλουν εκεί που ξέρουν.
Προσωπικά προτιμώ το 2ο και νομίζω ότι προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να πιέσουμε όσο δεν πάει άλλο. Είναι μια μάχη που μπορούμε να κερδίσουμε.
Έχουμε πάρει κι εμείς κρατικά χρήματα και δεν χρειάζεται να κρύβόμαστε.
Το αν αρχίσουμε το πόσα πήρες εσύ και πόσα εγώ και πόσους φιλάθλους έχεις εσύ και πόσους εγώ, άκρη δεν θα βγει. Για όσους όμως δεν θυμούνται να πω ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε συνεχώς κρατική χορηγία στη φανέλα, όπως φυσικά και άλλοι. Κάποια περίοδο συνέβαινε κάτι που με ενοχλούσε ιδιαίτερα και μόνο περήφανο δεν με έκανε. Σε όποιο υπουργείο πήγαινε αυτός ο παμμέγιστος απατεώνας που λέγεται τσοχατζόπουλος ανάλογα άλλαζε και η χορηγία στη φανέλα της ομάδας μου. Όταν ήταν υπουργός άμυνας παίρναμε "γενική τράπεζα" (τότε άνηκε στο μετοχικό ταμείο στρατού αυτή η τράπεζα), όταν ήταν υπουργός ανάπτυξης παίρναμε "εκο". Το παλατάκι μας το έφτιαξε το κράτος και μάλιστα δεν έχουμε και υποχρέωση να το επιστρέψουμε ύστερα από κάποια χρόνια όπως το καραισκάκι, κλπ κλπ.
Προτιμώ να είμαστε όσο πιο μακρυά γίνεται από το κράτος και δεν με πειράζει καθόλου που θα τα πληρώσουμε από την τσέπη μας για να κάνουμε τα έργα στην Τούμπα. Μια μεταγραφή λιγότερη είναι αλλά δεν με πειράζει, θα το αντέξω. Θα έχω όμως τη δυνατότητα, τώρα περισσότερο από ποτέ να πιέσω να μην πάρει το σκουλήκι λεφτά από την εκο και ο γαύρος από τη νετ κλπ κλπ. Αυτή είναι ισονομία και όχι να γλύφουμε κι εμείς το ξεροκόμματο που μας πετάνε. Στο φινάλε να το βάλουν εκεί που ξέρουν.
΄Ναι μας αδικουνε ,ναι μας κυνηγανε ναι μας την φυλαγανε τα δεχομαι ,δεχτειτε και εσεις οτι αυτοι που τα καναν ρημαδιο ηταν εξωγηινοι