paok nafplio έγραψε:Τουλαχιστον μπορει να μην προσφερεις αλλα δεν κανεις κακο οπως μερικοι αλλοι.
ωραία πάσα μου έδωκες φίλε Ναύπλιε, για κάτι που ήθελα να γράψω εδώ και μέρες που παρακολουθώ τη μάχη των μεν και των δεν...
εγώ που λες (για να κάνω και την λεζάντα μου) πάω σε αρκετά ματς ΕΚΤΟΣ έδρας...
όχι όχι...μην πάει ο νους σου σε οργανωμένους κλπ... καμία σχέση... απλά στα εντός Αθήνας και στα κοντινά (Λειβαδιές κλπ) πάω (μαζί με άλλους)
2-3 φορές το χρόνο ανεβαίνω και στο ναό... έτσι για να πάρουμε και μυρωδιά...
και πριν προλάβουν οι others να με αποκαλέσουν ντερμπάκια, να πληροφορήσω ότι δεν έχω πρόβλημα να έρθω και σε ματς με τον Πανθραξ...
πάμε και στα σημαντικά τώρα...
εγώ προσωπικά (είπαμε λεζάντα κάνω) για να πάω στο ναό, πρέπει να αφήσω τη δουλειά μου (τη Δευτέρα τουλάχιστον) την 2,5 χρονών κόρη μου, τη γυναίκα μου 6 μηνών έγκυο, την μάνα μου μεταμοσχευμένη και μερικά ακόμα που δεν λέγονται εύκολα...
επίσης πρέπει να ελαφρύνω τουλάχιστον κατά 300€ το πορτοφόλι μου, έτσι απλά για ένα ματσάκι...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ από πιο απομακρυσμένες περιοχές που τα έξοδά τους είναι και μεγαλύτερα (νησιά κλπ)
για να μην μιλήσω για όσους έρχονται από εξωτερικό...
ή φέτος γνώρισα ένα παλικαράκι εδώ μέσα, που ήρθε με ένα σακίδιο με τρένο ΜΟΝΟΣ του για να δει ΜΠΑΣΚΕΤ Περιστέρι - ΠΑΟΚ
και καπάκι γύρισε επάνω...
ατομάκι από τα λίγα και αν και το αίμα του βράζει, μόνο κακό στον ΠΑΟΚ δεν κάνει με τη συμπεριφορά του....
ποιος μας γαμεί όμως μωρέ εμάς... τι θυσίες κάνουμε εμείς για τον ΠΑΟΚ ναουμ και ξερωγω νταξ...
αν δεν είσαι γραμμένος σε σύνδεσμο δεν κάνεις θυσίες λαίμαι και είσαι βολεψάκιας και μπε του Τόντορα....
(cityboy εσύ μην τσιμπήσεις με το παραπάνω, μιας και τα έχουμε πει και σε πμ παλαιότερα... απλά τα λέω για να ακουστεί και ο "αντίλογος"... ότι υπάρχουν και άλλες ιστορίες που γράφονται σε δρόμους και βγαίνουν από τη ζωή)