Συζήτηση πολιτισμένη

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
λάρισα 4

Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα

Δημοσίευση από λάρισα 4 »

nafplio πολύ περίεργος μου φαίνεσαι...
Δεν μας τα λές καλά...

ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.....
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

salonikiog4 έγραψε:ΧΑΧΑ ,τα ιδια ονοματα εδω και χρονια σε αυτο το φορουμ και κραζουν πισω απο την οθονη ! Ποιοι ειστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Θα μας βρειτε απεναντι μας , με η χωρις την ασπιδα του Θοδωρη ,με η χωρις τον σαλπιγγιδη σας.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ,Ο ΠΑΟΚ ειναι ο ΛΑΟΣ του .Δειτε που καταντησατε τον ΠΑΟΚ ρε δεν σας θελουμε τα πραγματα ειναι επικυνδινα για εσας ,για μενα εσεις ειστε χειροτεροι απο τους γαυρους .Αντε επειδη αρκετα πηγε το παραμυθι.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΔΩ,να ρθει στον συνδεσμο μου να με βρει γιατι καιρος ειναι να μιλαμε με ονοματα ! Ζορρο ; εσυ δεν εισαι ανθρωπος να μιλας για συνδεσμους και ανακοινωσεις οπως και οι περισσοτεροι εδωμεσα ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ρε χαζο ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΜΙΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ εισαι τυχερος γιατι δεν θα σου πω ποιος πιστευω εγω οτι ειναι το καρκινομα ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΙ του νετ γιατι δεν πας να το πεις αυτο σε κανα συνδεσμο και το αμολας εδωμεσα ;; ΧΑΧΑΧΑΧΑ αραγε γιατι ..;;
ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ..
σαλπι σαλπι οεοεοε ,,ααααα και κατι αλλο ολοι εσεις θα φυγετε απο την τουμπα μαζι με τον μαλακα σας το σαλπιγγιδη γιατι πολυ απλα ηρθε η ωρα μας ,ΑΝΤΕ ΝΙΑΟΥ ΤΩΡΑ

Αδερφέ, πέρα απο τις αποψεις σου και τις δικές μου. Εισαι σε θέση εσυ να διώξεις κάποιον απο το γήπεδο; Εισαι σε θέση να απειλείς ΠΑΟΚτσηδες; Εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα να μιλήσω με κάποιον κατ'ιδίαν. Αν θες μπορούμε να πάμε για καφέ και να τα πούμε. Το θέμα είναι όμως οτι με τέτοια συμπεριφορά δεν μπορούμε να κάνουμε συζήτηση. Δεν ανήκω σε κανέναν σύνδεσμο, στηρίζω έναν βέβαια και ισως αύριο-μεθαύριο να είμαι μέλος του, δεν ενστερνίζομε απόψεις για "καρκινώματα" του ΠΑΟΚ, και έχω κάνει πολλές φορες προστατευτικά σχόλια για τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ. Δυστυχως ομως, το παραπάνω post που έγραψες δεν αρμόζει σε εναν άνθρωπο που αγωνίζετε για τον ΠΑΟΚ και λυπάμε που υπάρχουν τετοιες συμπεριφορές απέναντι σε ΠΑΟΚτσηδες, οπως επίσης λυπάμε για το σχόλιο του φίλου για τα καρκινώματα. Θα σου κάνω μια ερώτηση και αν θέλεις απάντησε μου εδω ή σε Προσωπικό Μήνυμα. Εγώ, επειδη διαφώνώ σε κάποια πράγματα μαζί σου, θεωρούμε για σενα παρίσακτος στην κερκίδα του ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

paok nafplio έγραψε:Κ επειδη κραζεται ολοι θα σας πω οτι δικαιωμα του καθενα να κανει οτι θελει τον ΠΑΟΚ γιατι τον ανακατεβει???αν ολοι θελαν το καλο της ομαδας θα υπηρχε ενας συνδεσμος κ τελος!οχι 200.αλλα εδω στην Ελλαδα ολοι θελουμε να ειμαστε προεδροι να κανουμε κουμαντο και τετοια.
super3 φαση ?
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Τσαμπα γραφουμε,ολοι εχουμε διαφορετικες αποψεις και ειναι πιστευω ανουσιο να χωριζομαστε σε 3-4 ομαδες και να ποσταρουμε επι ωρες...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Σ.Φ. ΠΑΟΚ και τελος!!!ενας μονο!οπως ειναι στο εξωτερικο.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

salonikiog4 έγραψε:ΧΑΧΑ ,τα ιδια ονοματα εδω και χρονια σε αυτο το φορουμ και κραζουν πισω απο την οθονη ! Ποιοι ειστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Θα μας βρειτε απεναντι μας , με η χωρις την ασπιδα του Θοδωρη ,με η χωρις τον σαλπιγγιδη σας.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ,Ο ΠΑΟΚ ειναι ο ΛΑΟΣ του .Δειτε που καταντησατε τον ΠΑΟΚ ρε δεν σας θελουμε τα πραγματα ειναι επικυνδινα για εσας ,για μενα εσεις ειστε χειροτεροι απο τους γαυρους .Αντε επειδη αρκετα πηγε το παραμυθι.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΔΩ,να ρθει στον συνδεσμο μου να με βρει γιατι καιρος ειναι να μιλαμε με ονοματα ! Ζορρο ; εσυ δεν εισαι ανθρωπος να μιλας για συνδεσμους και ανακοινωσεις οπως και οι περισσοτεροι εδωμεσα ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ρε χαζο ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΜΙΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ εισαι τυχερος γιατι δεν θα σου πω ποιος πιστευω εγω οτι ειναι το καρκινομα ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΙ του νετ γιατι δεν πας να το πεις αυτο σε κανα συνδεσμο και το αμολας εδωμεσα ;; ΧΑΧΑΧΑΧΑ αραγε γιατι ..;;
ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ..
σαλπι σαλπι οεοεοε ,,ααααα και κατι αλλο ολοι εσεις θα φυγετε απο την τουμπα μαζι με τον μαλακα σας το σαλπιγγιδη γιατι πολυ απλα ηρθε η ωρα μας ,ΑΝΤΕ ΝΙΑΟΥ ΤΩΡΑ
Εισαι απο αυτους που δινουν το δικαιωμα να λενε καποιοι,οσα λενε για τους συνδεσμους.....

Ειδικα,αυτο που γραφεις για την καταντια του ΠΑΟΚ......εχω να σου πως ειμαι πολυ χαρουμενος για την "καταντια"των τελευταιων δυο χρονων.......
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

που ακριβως στο εξωτερικο για να ξερω
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

και κατι αλλο στο ΠΑΟΚ-αεκ 1-0 δεν πηγα πηγε ο ανηψιος μου που ειναι κατα του ερχομου του σαλπι αλλα δεν γουσταρει τα καραγκιοζιλικια απο την στιγμη που τον παιρνει ο ΠΑΟΚ θα τον στηριξει....
γυρω απο το τυμπανο λεει στην νεαπολη και στην 4α χαμηλα αρχισαν τα συνθηματα κατα σαλπι και ο σταυρακης....
απο ΟΛΗ την υπολοιπη θυρα 4 αρχισανε τα ΠΑΟΚ ολε και αυτοι οι μαγκες μας κοιτουσανε λες και τους βρισαμε την μανα
.......γιαυτο το ξαναλεω την γνωμη του ο καθενας την ειπε απο κει και περα ειναι εγκλημα κατα του ΠΑΟΚ
να βριστει παικτης του ΠΑΟΚ στην τουμπα....ΣΤΟΝ ΦΟΥΤΡΕ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΝΕ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΕΜ....καλα για τον απλο κοσμο δεν το συζηταω το 99% θελει να ερθει ο σαλπι....
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Στις αναπτυγμενες χωρες......
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

ο κοντος πανω απο ολα εορτοπολ.
Άβαταρ μέλους
city_boy

paok nafplio έγραψε:Στις αναπτυγμενες χωρες......
πες μου μια.
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Ισπανια Αγγλια Γαλια
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

MHXANIKOS έγραψε:Ο καθένας εδώ μέσα (forum) εκφράζει τον εαυτό του. Μη γυρίσετε αύριο και πείτε οτι το paokmania χαρακτηρίζει τους συνδέσμους καρκινώματα.!!!!!
ολοι οι χαρακτηρισμοι που αναφερονται σε συνδεσμους και γενικευμενα σε οπαδους του ΠΑΟΚ απο την στιγμη που δεν σβηνονται χρεωνονται στο mania
Άβαταρ μέλους
city_boy

paok nafplio έγραψε:Ισπανια Αγγλια Γαλια
σορρυ εισαι λαθος.συνεχιζουμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

λάρισα 4 έγραψε:nafplio πολύ περίεργος μου φαίνεσαι...
Δεν μας τα λές καλά...

ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.....
ατυχεις εκφρασεις και πρεπει να ζητησει συγνωμη ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ" ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ
"ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ" ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

αν δεν υπηρχε ο απλος κοσμος θα σε ελεγα εγω τι δυναμη θα ηταν ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ αμεσως να αρχισετε
και οι μεν και οι δε αποκλεισμους.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”