salonikiog4 έγραψε:ΧΑΧΑ ,τα ιδια ονοματα εδω και χρονια σε αυτο το φορουμ και κραζουν πισω απο την οθονη ! Ποιοι ειστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Θα μας βρειτε απεναντι μας , με η χωρις την ασπιδα του Θοδωρη ,με η χωρις τον σαλπιγγιδη σας.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ,Ο ΠΑΟΚ ειναι ο ΛΑΟΣ του .Δειτε που καταντησατε τον ΠΑΟΚ ρε δεν σας θελουμε τα πραγματα ειναι επικυνδινα για εσας ,για μενα εσεις ειστε χειροτεροι απο τους γαυρους .Αντε επειδη αρκετα πηγε το παραμυθι.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΔΩ,να ρθει στον συνδεσμο μου να με βρει γιατι καιρος ειναι να μιλαμε με ονοματα ! Ζορρο ; εσυ δεν εισαι ανθρωπος να μιλας για συνδεσμους και ανακοινωσεις οπως και οι περισσοτεροι εδωμεσα ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ρε χαζο ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΜΙΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ εισαι τυχερος γιατι δεν θα σου πω ποιος πιστευω εγω οτι ειναι το καρκινομα ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΙ του νετ γιατι δεν πας να το πεις αυτο σε κανα συνδεσμο και το αμολας εδωμεσα ;; ΧΑΧΑΧΑΧΑ αραγε γιατι ..;;
ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ..
σαλπι σαλπι οεοεοε ,,ααααα και κατι αλλο ολοι εσεις θα φυγετε απο την τουμπα μαζι με τον μαλακα σας το σαλπιγγιδη γιατι πολυ απλα ηρθε η ωρα μας ,ΑΝΤΕ ΝΙΑΟΥ ΤΩΡΑ
η χαζωμαρα σε ολο της το μεγαλειο αυτο ισχυει για σενα αλλα και για αυτους ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ
ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ .....ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ......