Ακόμα και εκείνη τh στιγμή, στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις λόγο χρεών, στιγμή που η προσπάθεια τις προσωρινής διοίκησις ορφανού έχει διακοπεί πρόωρα λόγο επαναφοράς του γούμενου στη προεδρία, ο Σαλπιγγίδης δίνει στο Ιωάννη τh δυνατότητα να διαχειριστεί εκείνος τα λεφτά τις μεταγραφής του στο Παναθηναϊκό. Την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι τον παρακαλάνε να μη φύγει εκείνη τι στιγμή αλλα να φύγει 6 μήνες αργότερα έτσι ώστε ο Ιωάννηs να μη πάρει φράγκο. Να μη πάρει φράγκο με αποτέλεσμα να σηκωθεί να φύγει εκείνη τι στιγμή. γιατί κάθε μέρα που ο Ιωάννηs έμενε , κάθε μέρα επέκτεινε το κόμα στο οποιο ήταν η ομάδα.Ο σαλπιγγίδης δε το έκανε αυτό . δε περίμενε 6 μήνες ώστε να σηκωθεί να φύγει. Αποφάσισε να φύγει εκείνη τι στιγμή οδηγώντας σε μια συμφωνία έκτρωμα με την ομάδα«Τον τελευταίο καιρό είχα ενημερώσει τον πρόεδρο ότι είμαι προβληματισμένος και δεν αισθάνομαι καλά με την κατάσταση στα αποδυτήρια και την οικονομική αβεβαιότητα των συμπαικτών μου, την ώρα που εγώ δεν είχα καμία οικονομική εκκρεμότητα. Τις τελευταίες δύο ημέρες ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και είπα στον κ. Γούμενο ότι εφόσον η ομάδα ικανοποιηθεί, τότε εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να φύγω.

That's the point stupid. ο κόσμος (sorry εννοώ αυτοί οι 200 κολλημένοι που έτρεχαν) ήθελε να διώξει το γούμενο εκείνη τh στιγμή και εσύ του έδωσες σωσίβιο για άλλους τρεις μήνες..Αυτή τη στιγμή από τη μεταγραφή μου θα ωφεληθεί και χρηματικά ο ΠΑΟΚ σε μια δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο. .
μετά από 3 μήνες, αφού η αγελάδα στέρεψε, ο Γούμενος έφυγε, η έκτακτη διοίκηση είχε κάποιες λίγες μέρες καιρό για να βρει λεφτά έτσι ώστε να μην εκπέσει η εγγυητική επιταγή και να μην αφαιρούνται βαθμοί από το ΠΑΟΚ.
ΥΓ: ανακοινώστε τοv να τελειώνουμε. εκεί που πρέπει να κάνετε επικοινωνιακά παιχνίδια καταπίνεται τι γλώσσα σας , στο Σαλπιγγίδη βρήκατε να το παίξετε επικοινωνιακή πολιτική