Συζήτηση πολιτισμένη

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Petm

Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα

Δημοσίευση από Petm »

«Τον τελευταίο καιρό είχα ενημερώσει τον πρόεδρο ότι είμαι προβληματισμένος και δεν αισθάνομαι καλά με την κατάσταση στα αποδυτήρια και την οικονομική αβεβαιότητα των συμπαικτών μου, την ώρα που εγώ δεν είχα καμία οικονομική εκκρεμότητα. Τις τελευταίες δύο ημέρες ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και είπα στον κ. Γούμενο ότι εφόσον η ομάδα ικανοποιηθεί, τότε εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να φύγω.
Ακόμα και εκείνη τh στιγμή, στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις λόγο χρεών, στιγμή που η προσπάθεια τις προσωρινής διοίκησις ορφανού έχει διακοπεί πρόωρα λόγο επαναφοράς του γούμενου στη προεδρία, ο Σαλπιγγίδης δίνει στο Ιωάννη τh δυνατότητα να διαχειριστεί εκείνος τα λεφτά τις μεταγραφής του στο Παναθηναϊκό. Την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι τον παρακαλάνε να μη φύγει εκείνη τι στιγμή αλλα να φύγει 6 μήνες αργότερα έτσι ώστε ο Ιωάννηs να μη πάρει φράγκο. Να μη πάρει φράγκο με αποτέλεσμα να σηκωθεί να φύγει εκείνη τι στιγμή. γιατί κάθε μέρα που ο Ιωάννηs έμενε , κάθε μέρα επέκτεινε το κόμα στο οποιο ήταν η ομάδα.Ο σαλπιγγίδης δε το έκανε αυτό . δε περίμενε 6 μήνες ώστε να σηκωθεί να φύγει. Αποφάσισε να φύγει εκείνη τι στιγμή οδηγώντας σε μια συμφωνία έκτρωμα με την ομάδα :lol: να παίρνει 1.7 εκ. euro :lol: και 3 φυρές που ήθελε να ξεφορτωθεί η ομάδα τις Παιανίας.
.Αυτή τη στιγμή από τη μεταγραφή μου θα ωφεληθεί και χρηματικά ο ΠΑΟΚ σε μια δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο. .
That's the point stupid. ο κόσμος (sorry εννοώ αυτοί οι 200 κολλημένοι που έτρεχαν) ήθελε να διώξει το γούμενο εκείνη τh στιγμή και εσύ του έδωσες σωσίβιο για άλλους τρεις μήνες.

μετά από 3 μήνες, αφού η αγελάδα στέρεψε, ο Γούμενος έφυγε, η έκτακτη διοίκηση είχε κάποιες λίγες μέρες καιρό για να βρει λεφτά έτσι ώστε να μην εκπέσει η εγγυητική επιταγή και να μην αφαιρούνται βαθμοί από το ΠΑΟΚ.

ΥΓ: ανακοινώστε τοv να τελειώνουμε. εκεί που πρέπει να κάνετε επικοινωνιακά παιχνίδια καταπίνεται τι γλώσσα σας , στο Σαλπιγγίδη βρήκατε να το παίξετε επικοινωνιακή πολιτική
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Δευ 31 Μάιος 2010, 01:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

gash04 έγραψε:Αυτός που προσπάθησε να σταματήσει τις διαμαρτυρίες εις βάρος του Ιωάννη Γούμενου λέγοντας πως κανένας δεν έχει δικαίωμα να δημιουργεί αναστάτωση στο σπίτι του προέδρου του ΠΑΟΚ.

Εφόσον το πιστεύεις αυτό τότε γιατί δεν πιστεύεις και αυτό που είπε πριν και μετά την προσφυγή?

Πες μας ρε Μπακούνιν ότι διαστρεβλώσαμε και την ανακοίνωση των Δυτικών και τι στον κόσμο άλλο θα ακούσουμε?
Απλά πιστεύεις μόνο αυτά που θέλεις να πιστεύεις.

Δικαίωμα σου είναι.
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

Gash δεν ειπα αυτο ολα τα αλλα διαστρεβλωνεις οχι την ανακοινωση,μην μπερδευεσαι εδω εφτασες να ποσταρεις συνεντευξη της κοντης ψολης για να με πεισεις οτι εφυγε για το καλο του ΠΑΟΚ.τρικυμια σας πιανει στα επι ταπητος ορισμενους.

petm ετσι φιλε απλα και κατανοητα,καποιοι τα ξεχασαν και τα γυρισαν ομως.....

mpafos εγω θεωρω δεδομενο οτι την τουμπα δεν την κοβω για κανεναν πουστη και γενικα τον ΠΑΟΚ,οι εξελιξεις τρεχουν θα δω και εγω πως θα το αντιμετωπισω κανεις δεν θελει να κανει κακο στην ομαδα...τωρα μπορει να στεναχωριουντε ορισμενοι που λεγαν να φυγετε να πατε αλλου αλλα αυτο δεν παιζει :D
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Μην τα παιρνεις,και συ, ολα τοις μετρητοις....Αφου καταλαβαινεις γιατι το ελεγαν.Δεν θελουν να δημιουργηθει προβλημα εντος γηπεδου.Και δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που να το θελει.Απλα,δεν περισσευει ΚΑΝΕΙΣ και γι'αυτο πρεπει ολοι να βαλουμε νερο στο κρασι μας.Ασε,που μες στη βδομαδα θα υπαρξει,κατα πασα πιθανοτητα και συναντηση διοικησης-συνδεσμων....Αντε,σταματηστε το....ολα καλα θα πανε!!!
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

ασχετο,για την συζητηση εσυ σε ποιο σημειο βαζεις νερο στο κρασι σου?
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

στο οτι κρατάς την αποψη σου για σένα...εγώ την δική μου για μένα...
εσύ δεν επευφημεις τον επαγγελματία..
εγώ ζητωκραυγάζω για σαλπιγγίδη...

και ολα πάνε καλα..
Άβαταρ μέλους
city_boy

ναι και εσυ που βαζεις νερο στο κρασι ξαναρωταω
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Η αληθεια λύτρωνει μπαφος και Σιντ.
ελπιζω να με πιανεται.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

το οτι τον δέχομαι πισω γιατί δεν θέλω να παρέμβω στον σχεδιασμό της διοίκησης....

για μένα το σημαντικότερο είναι οτι η προετοιμασία αρχίζει σε ένα μηνα...

δεν είναι λίγο αργά να ψάχνει έναν παίχτη σαν τον σαλπιγγίδη που δεν θα λέγεται σαλπιγγίδης?
Άβαταρ μέλους
city_boy

καλα αστο καλο βραδυ
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

city...Στο γεγονος οτι παρολο που διαφωνω σε παρα πολλα πραγματα με σενα θα σταματησω να μιλαω για το συγκεκριμενο θεμα...Αν θελεις,πες μου και συ την,απο δω και περα σταση σου,οταν ανακοινωθει ο Σαλπιγγιδης.

bakunin,με εναν,καυγας δεν γινεται...ελπιζω να με πιανεις.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

τι θα πει αστο..οταν σε στριμώχνω ή όταν δεν ακούς αυτό που περιμένεις άστο?
Άβαταρ μέλους
bakunin4

μια χαρα σε πιανω ;)
σου ειπα το θεμα ειναι να μπουνε τα πραγματα στην θεση τους και να σταματησει αυτο το επικοινωνιακο παιχνιδι για την αγιοποιηση με διαστρεβλωση γεγονοτων για την επιστροφη ως ηρωα.δεν ειναι ετσι ,εχουμε μνημη.
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

ρε αδερφια, δεν βαρεθηκατε? η αληθεια ειναι οτι το θεμα μου θυμιζει λιγους μηνες πριν οταν μαζι με ενα ακομη μελος προσπαθησαμε να παρουμε το μερος το κοντου..τοτε θυμαμε καποιο μπλε ανθρωπακια μπηκε δυναμικα και σταματησε ενα πολ που προσπαθησε να βαλει ο αλλος αδερφος περι κοντου.. φυσικα με τα αναλογα μηνυματα με καποιο μπλε ανθρωπακι (gash αδερφε σε χαιρετω) καταλαβα οτι υπηρχε σοβαρη πιθανοτητα να διχασουμε τα αδερφια εδω μεσα και το αποδεχτηκαμε και καναμε τουμπεκι...τελικα τα μπλε ανθρωπακια ειχανε δικαιο.. υπαρχει παντα ενα ποσοστο που θα αντιδρα, απλα πρεπει η αντιδραση να ειναι υγιεις... λοιπον τι βλεπουμε σε ολες τις παραπανω σελιδες?
ΥΠΕΡ ΣΦ
1. ειναι προδοτης
2. μας πουλησε για τα λεφτα και ισως πηρε τα λεφτα
3. εκανε σσσ σε οπαδους μας
4. κρυφτηκε απο τους οπαδους μας στο αεροδρομιο
5. στηριξε τον γουμενο
6. εδωσε παραταση σε γουμενο και χρεωθηκε ο ΠΑΟΚ μας παραπανω
7. χτυπησε πεναλτυ
...αν ξεχασα κατι να με συνχωρεσουν τα αδερφια και ας το συμπληρωσουν...
ΥΠΕΡ ΣΔ
1. ειναι ΠΑΟΚ
2. ερχετε με λιγοτερα λεφτα απο οτι παιρνει
3. φτηνει πατερα , μητερα και ολο το χαμουτζιδικο κακο συναπαντημα, πετωντας στα μουτρα τους την αρχηγια και την αψογη συμπεριφορα που του δειχνουν για να ερθει εδω που ολοι μας τον βρισαμε και καποιοι συνεχιζουν...
4. για πρωτη φορα στα χρονικα, ο ΠΑΟΚ μας και γενικοτερα ομαδα της Θεσνικης περνει βασικο και αναντικαταστατο παιχτη του ΠΟΚ (μπορει και να κανω λαθος αλλα ετσι θυμαμε)
5. παιχτη αξιας κοντου ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.αρα παλι θα χανοντε ευκαιριες και παλι θα λεμε να ειχαμε εναν γκολτζη..οποιος νομιζει οτι με ψιχουλα μπορουμε να αγορασουμε αποδεδιγμενα γκολτζη, πλανατε αδερφια..
6. θελει @@ να πας στα αποδυτηρια της αντιπαλης ομαδας για να παρεις φανελλα...
7. θελει @@ να φωναζεις οτι εισαι ΠΑΟΚ σε ολες τις πρασινες κολοφυλλαδες
8. θελει @@ να φτυνεις ομαδες του εξωτερικου , να φτυνεις σιγουρο CH.L, να ρισκαρεις την θεση σου στην Εθνικη (γιατι ο γερμανος μας εγινε ποιο ελληναρας και απο εμμας), να φτυνεις την διαιτησια η οποια θα σε παιζει και να ερχεσε να ΖΗΣΗΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, αν θα το ζησεις....
...πιθανον υπαρχουν και αλλα, απλα μπορειτε να τα συμπληρωσετε εσεις αδερφια..οπως θα κανουν και αντιστοιχα και τα αδερφια που δεν τον γουσταρουν...

προσωπικα βαζοντας τα παραπανω σε μια εππαγελαμτικη ζυγαρια θα πω...
ΣΑΛΠΙ, εισαι τρελος ρε που ερχεσε... οπως τρελοι ειναι και ολοι αυτοι που σε βριζουνε..οπως τρελοι αποδεδιγμενα ειμαστε και ολοι εμμεις για ολα αυτα που κανουμε για τον ΠΑΟΚ μας, οπως τρελοι ηταν και οι ΖΖ οταν μας αναλαμβανανε... αρα τι ψαχνουμε ρε αδερφια??? να βγαλουμε ακρη???? η ακρη θα βγει ΑΝ? ο κοντος φορεσει τον δικεφαλο, καρφωσει κανενα γκολ - γεια σας- και φυγει στην 4 απο την βλακεια του και εκει που αλλοι θα τον αγκαλιαζουν και αλλοι θα τον φτηνουν και οχι μονο..θα γινουν ενα κουβαρει και θα πανηγυριζουμε ολοι μαζι... τοτε θα καταλαβουμε παλι οτι ολοι μας ειμαστε ΠΑΟΚ ΑΔΕΡΦΙΑ...

αα.και κατι ακομη αδερφια.. αν 2-3 ατομα ξαφνικα εμφανιστηκανε απο την ονειραειδοχωρα το πότε,ποτέ και προσπαθουν να επιβαλλουν την γνωμη τους απαντωντας στον καθενα που γραφει εδω μεσα τοτε τα μπλε ανθρωπακια δειχνουν μεγαλη ανοχη... παντος η συμπεριφορα τους μου θυμιζει τη προσπαθεια του αγαπημενου μας μπεμπη gika, να φτασει τα 1000 μηνυματα το δυνατον γρηγοροτερα.. τουλαχιστον ο μπεμπης μας ειχε συλλογιστικη αποψη την οποια την κατεθετε εμπεριστατομενα... ειμαι σιγουρος οτι πριν αρχισει η επισημη των μεταγραφων θα εχετε το νουμερο, αν αυτο σας ενδιαφερει...

και επειδη κανενας σας δεν μου απαντησε στο μηνυμα μου πριν καποιες σελιδες..μπορω να το επαναλαβω... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΚΛΠΟΥΣ ΗΤΑΝΕ ΠΟΥΣΤΙΑ... ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥΣΤΙΑ... ΓΙΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ..ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ... και εσεις τωρα που βγενετε και φωναζετε περι κοντου..το ιδιο κανετε ..εκτος και αν δεν ξερετε οτι ο παιχτης εχει ηδη υπογραψει..γιατι αν δεν το ξερετε, καλυτερα ασχοληθητε με το πλεξιμο
Άβαταρ μέλους
city_boy

λοιπον.λεει ο μπαφος ας βαλουμε ολοι νερο στο κρασι μας.εγω λεω για την συζητηση και μονο εσυ που βαζεις?και εσυ μου λες στο οτι τον δεχομαι πισω

δηλαδη εγω που ας πουμε δεν τον θελω βαζω νερο στο κρασι μου και τον δεχομαι πισω

εσυ που τον θελεις βαζεις και εσυ νερο στο κρασι σου δεχομενος τον πισω

και αυτο μου λες οτι βγαζει και νοημα

μπαφος εχω πει για τον σαλπι,τον εχω γραμμενο οσο εκει που δεν παει και ως το σημειο που παθαινεις αναισθησια.ερθει,ξαναφυγει,ξαναερθει,ειναι διπλα μου και πινει καφε, δεν μου καιγεται καρφι

υ.γ.ποιον δεν βρηκαμε να πουμε?αστο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”