Συζήτηση πολιτισμένη
Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα
Θα συνεχιστεί και φέτος αιμοδοσία έξω από το γήπεδο; Ή αυτό το έκανε η ΠΑΕ και οι σύνδεσμοι κάναν στα νοσμοκομεία; Δε θυμάμαι για αυτό ρωτάω...
Να κανω μια ερωτηση,ρε παιδια και στους τρεις σας.......Ξερετε,εαν δεν το ξερετε ηρθε η ωρα να το μαθετε, πως ο Σαλπιγγιδης εχει υπογραψει στον ΠΑΟΚ και απο την νεα περιοδο θα αγωνιζεται στην ομαδα μας.Εσεις,προσωπικα ο καθενας,πως θα αντιδρασετε?
Και,φυσικα,δεν ειστε υποχρεωμενοι να απαντησετε αλλα θα με ενδιεφερε πολυ να μαθω την αντιδραση σας σε αυτην την περιπτωση.
Και,φυσικα,δεν ειστε υποχρεωμενοι να απαντησετε αλλα θα με ενδιεφερε πολυ να μαθω την αντιδραση σας σε αυτην την περιπτωση.
Ακόμα και εκείνη τh στιγμή, στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις λόγο χρεών, στιγμή που η προσπάθεια τις προσωρινής διοίκησις ορφανού έχει διακοπεί πρόωρα λόγο επαναφοράς του γούμενου στη προεδρία, ο Σαλπιγγίδης δίνει στο Ιωάννη τh δυνατότητα να διαχειριστεί εκείνος τα λεφτά τις μεταγραφής του στο Παναθηναϊκό. Την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι τον παρακαλάνε να μη φύγει εκείνη τι στιγμή αλλα να φύγει 6 μήνες αργότερα έτσι ώστε ο Ιωάννηs να μη πάρει φράγκο. Να μη πάρει φράγκο με αποτέλεσμα να σηκωθεί να φύγει εκείνη τι στιγμή. γιατί κάθε μέρα που ο Ιωάννηs έμενε , κάθε μέρα επέκτεινε το κόμα στο οποιο ήταν η ομάδα.Ο σαλπιγγίδης δε το έκανε αυτό . δε περίμενε 6 μήνες ώστε να σηκωθεί να φύγει. Αποφάσισε να φύγει εκείνη τι στιγμή οδηγώντας σε μια συμφωνία έκτρωμα με την ομάδα«Τον τελευταίο καιρό είχα ενημερώσει τον πρόεδρο ότι είμαι προβληματισμένος και δεν αισθάνομαι καλά με την κατάσταση στα αποδυτήρια και την οικονομική αβεβαιότητα των συμπαικτών μου, την ώρα που εγώ δεν είχα καμία οικονομική εκκρεμότητα. Τις τελευταίες δύο ημέρες ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και είπα στον κ. Γούμενο ότι εφόσον η ομάδα ικανοποιηθεί, τότε εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να φύγω.
That's the point stupid. ο κόσμος (sorry εννοώ αυτοί οι 200 κολλημένοι που έτρεχαν) ήθελε να διώξει το γούμενο εκείνη τh στιγμή και εσύ του έδωσες σωσίβιο για άλλους τρεις μήνες..Αυτή τη στιγμή από τη μεταγραφή μου θα ωφεληθεί και χρηματικά ο ΠΑΟΚ σε μια δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο. .
μετά από 3 μήνες, αφού η αγελάδα στέρεψε, ο Γούμενος έφυγε, η έκτακτη διοίκηση είχε κάποιες λίγες μέρες καιρό για να βρει λεφτά έτσι ώστε να μην εκπέσει η εγγυητική επιταγή και να μην αφαιρούνται βαθμοί από το ΠΑΟΚ.
ΥΓ: ανακοινώστε τοv να τελειώνουμε. εκεί που πρέπει να κάνετε επικοινωνιακά παιχνίδια καταπίνεται τι γλώσσα σας , στο Σαλπιγγίδη βρήκατε να το παίξετε επικοινωνιακή πολιτική
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Δευ 31 Μάιος 2010, 01:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
gash04 έγραψε:Αυτός που προσπάθησε να σταματήσει τις διαμαρτυρίες εις βάρος του Ιωάννη Γούμενου λέγοντας πως κανένας δεν έχει δικαίωμα να δημιουργεί αναστάτωση στο σπίτι του προέδρου του ΠΑΟΚ.
Εφόσον το πιστεύεις αυτό τότε γιατί δεν πιστεύεις και αυτό που είπε πριν και μετά την προσφυγή?
Πες μας ρε Μπακούνιν ότι διαστρεβλώσαμε και την ανακοίνωση των Δυτικών και τι στον κόσμο άλλο θα ακούσουμε?
Απλά πιστεύεις μόνο αυτά που θέλεις να πιστεύεις.
Δικαίωμα σου είναι.
Gash δεν ειπα αυτο ολα τα αλλα διαστρεβλωνεις οχι την ανακοινωση,μην μπερδευεσαι εδω εφτασες να ποσταρεις συνεντευξη της κοντης ψολης για να με πεισεις οτι εφυγε για το καλο του ΠΑΟΚ.τρικυμια σας πιανει στα επι ταπητος ορισμενους.
petm ετσι φιλε απλα και κατανοητα,καποιοι τα ξεχασαν και τα γυρισαν ομως.....
mpafos εγω θεωρω δεδομενο οτι την τουμπα δεν την κοβω για κανεναν πουστη και γενικα τον ΠΑΟΚ,οι εξελιξεις τρεχουν θα δω και εγω πως θα το αντιμετωπισω κανεις δεν θελει να κανει κακο στην ομαδα...τωρα μπορει να στεναχωριουντε ορισμενοι που λεγαν να φυγετε να πατε αλλου αλλα αυτο δεν παιζει
petm ετσι φιλε απλα και κατανοητα,καποιοι τα ξεχασαν και τα γυρισαν ομως.....
mpafos εγω θεωρω δεδομενο οτι την τουμπα δεν την κοβω για κανεναν πουστη και γενικα τον ΠΑΟΚ,οι εξελιξεις τρεχουν θα δω και εγω πως θα το αντιμετωπισω κανεις δεν θελει να κανει κακο στην ομαδα...τωρα μπορει να στεναχωριουντε ορισμενοι που λεγαν να φυγετε να πατε αλλου αλλα αυτο δεν παιζει
Μην τα παιρνεις,και συ, ολα τοις μετρητοις....Αφου καταλαβαινεις γιατι το ελεγαν.Δεν θελουν να δημιουργηθει προβλημα εντος γηπεδου.Και δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που να το θελει.Απλα,δεν περισσευει ΚΑΝΕΙΣ και γι'αυτο πρεπει ολοι να βαλουμε νερο στο κρασι μας.Ασε,που μες στη βδομαδα θα υπαρξει,κατα πασα πιθανοτητα και συναντηση διοικησης-συνδεσμων....Αντε,σταματηστε το....ολα καλα θα πανε!!!
ασχετο,για την συζητηση εσυ σε ποιο σημειο βαζεις νερο στο κρασι σου?
- sidpanos
στο οτι κρατάς την αποψη σου για σένα...εγώ την δική μου για μένα...
εσύ δεν επευφημεις τον επαγγελματία..
εγώ ζητωκραυγάζω για σαλπιγγίδη...
και ολα πάνε καλα..
εσύ δεν επευφημεις τον επαγγελματία..
εγώ ζητωκραυγάζω για σαλπιγγίδη...
και ολα πάνε καλα..
ναι και εσυ που βαζεις νερο στο κρασι ξαναρωταω
Η αληθεια λύτρωνει μπαφος και Σιντ.
ελπιζω να με πιανεται.
ελπιζω να με πιανεται.
- sidpanos
το οτι τον δέχομαι πισω γιατί δεν θέλω να παρέμβω στον σχεδιασμό της διοίκησης....
για μένα το σημαντικότερο είναι οτι η προετοιμασία αρχίζει σε ένα μηνα...
δεν είναι λίγο αργά να ψάχνει έναν παίχτη σαν τον σαλπιγγίδη που δεν θα λέγεται σαλπιγγίδης?
για μένα το σημαντικότερο είναι οτι η προετοιμασία αρχίζει σε ένα μηνα...
δεν είναι λίγο αργά να ψάχνει έναν παίχτη σαν τον σαλπιγγίδη που δεν θα λέγεται σαλπιγγίδης?
city...Στο γεγονος οτι παρολο που διαφωνω σε παρα πολλα πραγματα με σενα θα σταματησω να μιλαω για το συγκεκριμενο θεμα...Αν θελεις,πες μου και συ την,απο δω και περα σταση σου,οταν ανακοινωθει ο Σαλπιγγιδης.
bakunin,με εναν,καυγας δεν γινεται...ελπιζω να με πιανεις.
bakunin,με εναν,καυγας δεν γινεται...ελπιζω να με πιανεις.
- sidpanos
τι θα πει αστο..οταν σε στριμώχνω ή όταν δεν ακούς αυτό που περιμένεις άστο?
μια χαρα σε πιανω
σου ειπα το θεμα ειναι να μπουνε τα πραγματα στην θεση τους και να σταματησει αυτο το επικοινωνιακο παιχνιδι για την αγιοποιηση με διαστρεβλωση γεγονοτων για την επιστροφη ως ηρωα.δεν ειναι ετσι ,εχουμε μνημη.
σου ειπα το θεμα ειναι να μπουνε τα πραγματα στην θεση τους και να σταματησει αυτο το επικοινωνιακο παιχνιδι για την αγιοποιηση με διαστρεβλωση γεγονοτων για την επιστροφη ως ηρωα.δεν ειναι ετσι ,εχουμε μνημη.