Συζήτηση πολιτισμένη

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα

Δημοσίευση από sidpanos »

τώρα έξησες μεγάλη πληγή...
τα ποστς που χάθηκαν είναι απο διαδοχικές αλλαγές σέρβερ....
ειδικά τα ρετρό...ποδοσφαίρου και μπάσκετ...
έγιναν με πολύ κοπο...και χάθηκαν μάλλον εξαιτίας της αλλαγής...
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

αυτο που λες ειναι αλλο
τα ποστ μου χαθηκαν μαζι με την διαγραφη του λογαριασμου μου την ιδια ημερα
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Τα υπόλοιπα τα απάντησες και τα παρέθεσες αλλά για την ταμπακιέρα για το κλείσιμο της ανακοίνωσης για να είμαστε και στο θέμα δεν είδα να γράφεις κάτι συμφωνώντας ή διαφωνώντας με αυτά που είπα.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

οσοι ξερουνε την ιστορια των δυτικων σε καμια περιπτωση δεν θα ερμηνευαν το υστερογραφο ως απειλη για ακραιες πραξεις
για αυτο δεν το ανελυσαν περισσοτερο,δεν ξερανε οτι υπαρχει τοσος πολυς κοσμος που δεν ξερει καν τι ειναι οι δυτικες και αν υπαρχει ποτε περιπτωση οι δυτικες να κανουνε πραγματικο κακο στην ομαδα ;)
ελπιζω να σε καλυψα
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Μάλιστα. Δηλαδή τι μου λες; Ότι Βγάζω μια ανακοίνωση στα ΜΜΕ, στο ίντερνετ και παντού που αντιπροσωπεύει 18 συνδέσμους αλλά την άστοχη έκφραση μου στο τέλος δεν πρέπει να την παρεξηγήσετε γιατί οφείλετε όλοι που τη διαβάζετε να ξέρετε την ιστορία των Δυτικών και όσοι δεν την ξέρετε δε μας ενδιαφέρετε. Και όλα αυτά για να μη μου πεις απλώς "ναι, ρε oli ήταν άστοχη η λέξη και το κλείσιμο" λες και αν το κάνεις χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Και φυσικά μετά θα βρεθούν οι άλλοι από την απέναντι που θα σου πουν βάσει αυτής της τακτικής να μην αναγνωρίζεις ένα λάθος καθαρά και ΠΑΟΚτσήδικα ότι "πρώτα είστε ο σύνδεσμος σας και μετά Π.Α.Ο.Κ." και συνεχίζετε έτσι η παπαριά μεταξύ μας και δώστου και άλλα σχόλια μισαλλοδοξίας για να τρωγόμαστε μεταξύ μας τη στιγμή που βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική ευκαιρία που μπορεί να αλλάξει το μέλλον μας μια και καλή. Αν θέλουμε να λέμε ότι πρεσβεύουμε την αλήθεια και την ηθική όλοι μας ως ΠΑΟΚτσήδες θα πρέπει να ξεκινήσουμε παραδεχόμενοι πρώτα τα δικά μας λάθη (ακόμα και τα πιο μικρά όπως μια άτυχη λέξη σε μια ανακοίνωση) και αυτό να το κάνουμε αδιάλειπτα και τότε κατ'εμέ θα μπορούμε να μιλάμε και για τα λάθη των άλλων.
Όσο για την προσωπική σου ιστορία με τον Βαγγέλη δεν ξέρω τι έχει γίνει και είναι πιθανό να έχει κάνει και λάθος με το ban και τα post αλλά πρέπει να ξέρεις ότι μία περίοδο είχε φορτώσει άσχημα με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος πάνω από το κεφάλι του να απειλεί με μηνύσεις για διάφορα σχόλια λογιών-λογιών μελών οπότε μαζί με τα ξερά μπορεί να χάθηκαν και κάποια χλωρά. Από εκεί και πέρα δε θα ήθελα να το κουβεντιάσουμε αυτό άλλο εδώ γιατί είναι και off topic (υπάρχει αντίστοιχο αν θες να μιλήσεις) και ο Βαγγέλης δεν είναι πια στο site για να πει τη γνώμη του οπότε η κουβέντα θα είναι μονόπλευρη.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Τα σημερινά Σπορ του Βορρά μιλούν για ανακοίνωση ακόμη τεσσάρων συνδέσμων... Αλλά δεν είδα κάτι σχετικό... Ισχύει...??
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

emeissaspsirizoume4 έγραψε:οσοι ξερουνε την ιστορια των δυτικων σε καμια περιπτωση δεν θα ερμηνευαν το υστερογραφο ως απειλη για ακραιες πραξεις
θα φανει με πραξεις τι ενοουσε ο συγραφεας στο τελος πιστευω οτι κατα βαθος ουτε εσυ ξερεις τι εννοει
ο συγγραφεας απλα ευχεσε να μην ειναι πραγματικα τιποτε απειλητικο.....
ελπιζω ΑΝ Ο ΖΑΓΟΡ ΚΑΙ ΒΡΥΖΑΣ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ
ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΑΟΥΡΙΔΗΣ
ΔΙΟΙΚΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ.......
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

τι να πω εκει επιμενουν να κατεστρεψουν την ομαδα ...τελικα δε προκειται να παμε ποτε μπροστα δυστυχως....μια ζωη με το κομπλεξ και τα τις βλαχομαγκιες και τα μπουκαλια στο κορνερ οταν εχουμε ακομα κ φιεστα...!!!!!

αυτη ειναι η βαρια απαντηση μου ...κομπλεξικοι
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

η απαντηση μ απο πανω.... :D :D

υγ βλεπω για μεγαλη καταστροφη της ομαδας φετος με αυτο το φιασκο
Άβαταρ μέλους
totoka

Δημοσίευση από totoka »

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.

ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΟΣΟ "ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ" Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ. ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΗΡΕΜΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ (ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ - ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΙΕΣΤΕ ΑΛΛΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΧΩΡΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 10 ΜΥΡΙΑ.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΟΙΠΟΝ!!! ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κάπου ( gazetta) διάβασα ότι παρόμοια ανακοίνωση έβγαλαν κ οι ΒΕΜ.

Κατά τη γνώμη μου πιο ήπια αλλά και πάλι με αιχμές. Και παραδοχή ότι αν έρθει θα συνεχίσουν να γιουχάρουν.
Παρόλο που όπως λένε είναι καλός αγωνιστικά. Στα εξω-αγωνιστικά είναι ότι δε μας κάνει.

Προς τιμήν τους ότι κυριολεκτικά ΦΩΝΑΖΟΥΝ οτι δε θέλουν να διοικήσουν. Και δείχνει ότι αφουγκράζονται κ τις αντιδράσεις όλων μας ... Πολύ σωστοί στο ότι βάζουν τα πράγματα στη θέση τους.

Δε βλέπουν ομως ότι ασκούν τέτοια πίεση που στη πραγματικότητα είναι ΤΟ ΙΔΙΟ σαν να ζητάνε να διοικήσουν.
Τουλάχιστον έχω πειστεί πως τίποτα δε κάνουν από δόλο. Απο αγάπη είναι. Αλλά καταστροφική αγάπη. Οχι γόνιμη.

Στην αρχή νόμιζα ότι βρεθήκαν 20-30 θολωμένα παιδιά που βάζανε τον ΕΓΩΙΣΜΟ πάνω από την ομάδα.
Τώρα έχω πειστεί ότι πρόκειται για συνειδητή πράξη. ΠΙΣΤΥΕΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.
Και αυτό είναι το χειρότερο. Οτι το κάνουν συνειδητοποιημένα. Με βάση τη λογική , βγάζουν το συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να γυρισει ο συγκεκριμένος παίκτης , γιατί αυτό δε συνάδει με τη γενικότερη νοοτροπία ΠΑΟΚ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. Δε θα γράψω άλλο για να πείσω κανέναν. Οσο αλαζονικό και να είναι , θεωρώ πως η κίνηση τους είναι 10000% ζημιογόνα για το ΠΑΟΚ.

Αρκούσε να το έλεγαν στο Ζαγορ.
Οι ανακοινώσεις εξυπηρετούν μονο την ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ . Και καλά σας τα έλεγα εγώ . Αυτή είναι η θέση μου.
Οι ανακοινώσεις εξυπηρετούν μονο τους "εχθρους" μας καθώς τους δίνουμε τυράκι για προπαγανδα.

Δε νομίζω ότι ρόλος των συνδέσμων είναι να βγάζουν ανακοινώσεις.
Αν θέλει η διοικηση να μάθει την άποψη του κόσμου ας κάνει γκαλοπ ή δημοψήφισμα.
Οσο αστείο είναι αυτό που μόλις έγραψα αλλο τοσο αστειο είναι μια ανακοινωση ενος συνδέσμου που κάνει γνωστες τις θέσεις του.

Αυτα ...

Δυστυχώς έχω ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ.
Πραγματικά.
Σιγά σιγά μου γίνεται φανερό γιατί είμαστε στην αφάνεια 10ετίες ολοκληρες.
Σιγά σιγά καταλαβαίνω γιατί (μάλλον) θα συνεχίσουμε έτσι.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αδερφέ και γω εναντίον τους είμαι αλλά εσύ ξέφυγες... :lol:

Κι αυτοί ΠΑΟΚ είναι...

Αδέρφια είμαστε όλοι...
univ1

Δημοσίευση από univ1 »

κουκλα η ανακοινωση
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

To εύκολο είναι να ρίχνουμε τα τόσα χρόνια ανυπαρξίας και ανυπολυψίας της ομάδας στους συνδέσμους.
Το δύσκολο είναι να αναλάβουμε κι εμείς τις ευθύνες και να πούμε ''εμείς πού είμασταν;''
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ρε αυτοι θελουν να μας διωξουν απο το γηπεδο.....εχουν μια πλακα οι "συνδεσμητες"......

παντως ο συντονισμος τους ειναι οπως το γηπεδο...
ο μπελλος ξεκιναει μετα απο 30 λεπτα συνεχιζει η 4 και δευτερα πρωι οι υπολοιποι.....

ας κανουν και ενα γηπεδο στα ασπρα χωματα να φωλιασουν τους 150 χωρατατζηδες και ας βριζουν 90 λεπτα τον θερμοσιφωνα και οποιον γουσταρουν...αν θελουν ας παιζουν και παραταση σε καθε ματς για να βριζουν περισσοτερο....

αρα λοιπον αν ερθει ο επαγγελματιας αυτοι δεν θα φωναζουν υπερ του ΠΑΟΚ...αλλα κατα του επαγγελματια και υπερ των ναρκωτικων.....ακουγεστε που ελεγε ο αθανατος

στο μικρο και φοβικο ΠΑΟΚ ησασταν μπροσταρηδες....
στον μεγαλο ΠΑΟΚ που κοιταει στα ματια την Αθηνα ουραγοι.....

ο ΠΑΟΚ θελει προεδρο μς @@....απλα ευνουχο 8-) 8-) 8-) 8-)
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”