Συζήτηση πολιτισμένη
Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα
Φίλε Γονίδη διαβάζω πάντα όλες τις σελίδες πριν αποφασίσω να γράψω κάτι. Όχι το τι πιστεύεις ότι θα γίνει αλλά το τι σημαίνει σε ρωτάω και δεν το έχεις απαντήσει πουθενά. Τα γέλια και οι προστακτικές όταν μιλάς με κάποιον που δεν ξέρεις σίγουρα δεν βοηθούν στο να διορθωθεί ότι εδώ μέσα δεν υπάρχει επικοινονία (με όμικρον) όπως έγραψες.
- emeissaspsirizoume4
το ομικρον σε πειραξε ε? μαλισταolivares έγραψε:Φίλε Γονίδη διαβάζω πάντα όλες τις σελίδες πριν αποφασίσω να γράψω κάτι. Όχι το τι πιστεύεις ότι θα γίνει αλλά το τι σημαίνει σε ρωτάω και δεν το έχεις απαντήσει πουθενά. Τα γέλια και οι προστακτικές όταν μιλάς με κάποιον που δεν ξέρεις σίγουρα δεν βοηθούν στο να διορθωθεί ότι εδώ μέσα δεν υπάρχει επικοινονία (με όμικρον) όπως έγραψες.
αχα το κατσε διαβασε το πηρες αρνητικα οκ δικαιωμα σου
απλα πρεπει να κατανοησεις και εσυ οτι εδω ανταλασσουμε αποψεις και δεν με δικαζετε για να καθεται ο καθενας και να μου κανει συνεχεια ερωτησεις
το λαθος μου ειτανε οτι δεν σου ειπα να ψαξεις σε αλλο τοπικ
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 94#p339394
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... start=2955emeissaspsirizoume4 έγραψε:οι πραξεις μπορει να ειναι απο ενα μη χειροκροτημα του δ.σ. εως και μη αγορα διαρκειας (και φυσικα αυτα ειναι δικαιωματα του καθενος και δεν ειναι κατακριτεα)
τιποτα παραπανω τιποτα πιο ακραιο πιστευω
απλα το θεμα ειναι οτι ο καθενας ερμηνευει τα πραματα οπως θελει η οπως τον βολευουνε
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... start=2970emeissaspsirizoume4 έγραψε:δεν ειναι καμια απειλη αυτοgika έγραψε:Σου κάνει;;;ΥΓ.2 Για ακόμη μια φορά η έννοια Περηφάνια βεβηλώνεται. Τα υπόλοιπα σε πράξεις.
το εγραψα κα σε αλλο τοπικ,ο καθενας το ερμηνευει οπως θελει και οπως τον βολευει
οι πραξεις μπορει να ειναι απο μη χειροκροτημα στον δ.σ. εως μη αγορα διαρκειας(που αυτα ειναι δικαιωμα του καθενος)
emeissaspsirizoume4 έγραψε:λεει ''Τα υπόλοιπα σε πράξεις.''
10 φορες το εχω γραψει οτι πραξεις ενοουνε ειτε π.χ. μη χειροκροτημα του δ.σ. ειτε μη αγορα διαρκειας(που ειναι δικαιωνμα του καθενος)ειτε κατι παραπλησιο
ελπιζω να μην ξαναρωτησεις το ιδιο πραγμα
Αυτό αδερφέ είναι δικιά σου εκτίμηση για το τι σημαίνει αλλά δεν υπάρχει πουθενά στην ανακοίνωση. Όταν τελειώνεις μία ανακοίνωση με τέτοιο ύφος αφήνοντας φλου το τι εννοείς με τις "πράξεις" που είναι η τελευταία λέξη κατ'εμέ έχεις κάνει μεγάλη πατάτα και τα αδέρφια που τη συνέταξαν την πάτησαν με αυτό. Από εμένα δεν πρόκειται να ακούσεις ούτε ΠΑΟΚόμετρα ούτε τι έχω κάνει κλπ. αλλά επειδή έχω συμμετάσχει αρκετές φορές στη σύνταξη ομαδικής ανακοίνωσης και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί κατάλληλη φόρμουλα έκφρασης που να αντιπροσωπεύει αυτούς που την προσυπογράφουν κατανοώ απόλυτα τη τζαναμπετιά του εγχειρήματος αλλά δεν μπορώ και να μην πω ότι η τελευταία λέξη που επιλέχθηκε δεν είναι άστοχη. Από εκεί και πέρα δεν μου κάνει καλή εντύπωση η χρήση του "εσείς εδώ" και του "εμείς" στα σχόλια που γράφτηκαν από αρκετά παιδιά στο συγκεκριμένο thread και οι ομαδοποιήσεις για το αν "εμείς εδώ" καταλάβαμε την ανακοίνωση. Θα προτιμούσα μιας και γράφτηκες σήμερα πριν γράψεις να κάνεις μια έρευνα τι έχει ειπωθεί εδώ μέσα 3 χρόνια για το συγκεκριμένο θέμα ψάχνοντας παλιά threads πριν βγάλεις συλλήβδην συμπεράσματα. Επίσης θα ήθελα να σε βλέπω και εσένα και τα άλλα παιδιά να συμμετέχετε και σε άλλα θέματα και όχι μόνο στου κοντού και του Θόδωρα γιατί όπως καταλαβαίνεις αυτό φανερώνει πόλωση. Κατά τα άλλα όπως ξέρεις καλά οι πάντες κρίνονται από τα γραφόμενα και τις πράξεις τους.
- emeissaspsirizoume4
φιλε δεν εβγαλα συμπερασμα για ολο το φορουμ ουτε για ολα τα μελη του φορουμolivares έγραψε:ομαδοποιήσεις για το αν "εμείς εδώ" καταλάβαμε την ανακοίνωση. Θα προτιμούσα μιας και γράφτηκες σήμερα πριν γράψεις να κάνεις μια έρευνα τι έχει ειπωθεί εδώ μέσα 3 χρόνια για το συγκεκριμένο θέμα ψάχνοντας παλιά threads πριν βγάλεις συλλήβδην συμπεράσματα.
οτι εγραφα πηγαινε μονο στα μελη με τα οποια συζητουσα
οποτε δεν χρειαζεται να κατσω να διαβασω τιποτα
α και δεν συμμετεχω σε καμια ομαδοποιηση,γραφω μονο για την παρτη μου
καταρχας δεν με ενδιαφερει για κανενα αλλο παιδι,οτι εχεις να πεις λεγε το σε εμεναΕπίσης θα ήθελα να σε βλέπω και εσένα και τα άλλα παιδιά να συμμετέχετε και σε άλλα θέματα και όχι μόνο στου κοντού και του Θόδωρα γιατί όπως καταλαβαίνεις αυτό φανερώνει πόλωση
το οτι γραφτηκα χθες δεν σημαινει οτι δεν ειμουνα παλαιοτερα μελος εδω
εφαγα ενα μπανακι απο καποιον vaggt και το προβλημα δεν ειτανε το μπαν το μεγαλο προβλημα ειτανε οτι εσβησε ολα μου τα ποστ
καμια 250 ποστ,τα περισοτερα στην κατηγορια multimedia
αυτο ξερεις δεν ειτανε και οτι καλυτερο για το σαιτ και το φορουμ
ειτανε ενα μεγαλο ξεφτιλικι για το φορουμ
και φυσικα θα ποσταρω σε οποιο τοπικ εγω θελω
το μονο σιγουροΚατά τα άλλα όπως ξέρεις καλά οι πάντες κρίνονται από τα γραφόμενα και τις πράξεις τους.
- sidpanos
αν έγινε κάτι ενάντια στο φόρουμ..συντονισμένα και με κάποιο σκοπό,καλά έπραξε ο vaggt...
- sidpanos
γιατί ΠΑΟΚμανια είναι και όχι γραφείο τύπου... 
- emeissaspsirizoume4
τιποτα δεν εγινε απο μερους μου
μαλλον δεν διαβασες οτι εσβησε 250 ποστ μου ακομα και φωτογραφιες στο τοπικ ρετρο
αλλα πες και τι μενοιαζει αφου το εκανε μοντ του φορουμ δικιο εχει δε γαμιεται τι μας νοιαζουνε τα ποστ οι φωτο τα wallpaper
μαλλον δεν διαβασες οτι εσβησε 250 ποστ μου ακομα και φωτογραφιες στο τοπικ ρετρο
αλλα πες και τι μενοιαζει αφου το εκανε μοντ του φορουμ δικιο εχει δε γαμιεται τι μας νοιαζουνε τα ποστ οι φωτο τα wallpaper
- sidpanos
τώρα έξησες μεγάλη πληγή...
τα ποστς που χάθηκαν είναι απο διαδοχικές αλλαγές σέρβερ....
ειδικά τα ρετρό...ποδοσφαίρου και μπάσκετ...
έγιναν με πολύ κοπο...και χάθηκαν μάλλον εξαιτίας της αλλαγής...
τα ποστς που χάθηκαν είναι απο διαδοχικές αλλαγές σέρβερ....
ειδικά τα ρετρό...ποδοσφαίρου και μπάσκετ...
έγιναν με πολύ κοπο...και χάθηκαν μάλλον εξαιτίας της αλλαγής...
- emeissaspsirizoume4
αυτο που λες ειναι αλλο
τα ποστ μου χαθηκαν μαζι με την διαγραφη του λογαριασμου μου την ιδια ημερα
τα ποστ μου χαθηκαν μαζι με την διαγραφη του λογαριασμου μου την ιδια ημερα
Τα υπόλοιπα τα απάντησες και τα παρέθεσες αλλά για την ταμπακιέρα για το κλείσιμο της ανακοίνωσης για να είμαστε και στο θέμα δεν είδα να γράφεις κάτι συμφωνώντας ή διαφωνώντας με αυτά που είπα.
- emeissaspsirizoume4
οσοι ξερουνε την ιστορια των δυτικων σε καμια περιπτωση δεν θα ερμηνευαν το υστερογραφο ως απειλη για ακραιες πραξεις
για αυτο δεν το ανελυσαν περισσοτερο,δεν ξερανε οτι υπαρχει τοσος πολυς κοσμος που δεν ξερει καν τι ειναι οι δυτικες και αν υπαρχει ποτε περιπτωση οι δυτικες να κανουνε πραγματικο κακο στην ομαδα
ελπιζω να σε καλυψα
για αυτο δεν το ανελυσαν περισσοτερο,δεν ξερανε οτι υπαρχει τοσος πολυς κοσμος που δεν ξερει καν τι ειναι οι δυτικες και αν υπαρχει ποτε περιπτωση οι δυτικες να κανουνε πραγματικο κακο στην ομαδα
ελπιζω να σε καλυψα
Μάλιστα. Δηλαδή τι μου λες; Ότι Βγάζω μια ανακοίνωση στα ΜΜΕ, στο ίντερνετ και παντού που αντιπροσωπεύει 18 συνδέσμους αλλά την άστοχη έκφραση μου στο τέλος δεν πρέπει να την παρεξηγήσετε γιατί οφείλετε όλοι που τη διαβάζετε να ξέρετε την ιστορία των Δυτικών και όσοι δεν την ξέρετε δε μας ενδιαφέρετε. Και όλα αυτά για να μη μου πεις απλώς "ναι, ρε oli ήταν άστοχη η λέξη και το κλείσιμο" λες και αν το κάνεις χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Και φυσικά μετά θα βρεθούν οι άλλοι από την απέναντι που θα σου πουν βάσει αυτής της τακτικής να μην αναγνωρίζεις ένα λάθος καθαρά και ΠΑΟΚτσήδικα ότι "πρώτα είστε ο σύνδεσμος σας και μετά Π.Α.Ο.Κ." και συνεχίζετε έτσι η παπαριά μεταξύ μας και δώστου και άλλα σχόλια μισαλλοδοξίας για να τρωγόμαστε μεταξύ μας τη στιγμή που βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική ευκαιρία που μπορεί να αλλάξει το μέλλον μας μια και καλή. Αν θέλουμε να λέμε ότι πρεσβεύουμε την αλήθεια και την ηθική όλοι μας ως ΠΑΟΚτσήδες θα πρέπει να ξεκινήσουμε παραδεχόμενοι πρώτα τα δικά μας λάθη (ακόμα και τα πιο μικρά όπως μια άτυχη λέξη σε μια ανακοίνωση) και αυτό να το κάνουμε αδιάλειπτα και τότε κατ'εμέ θα μπορούμε να μιλάμε και για τα λάθη των άλλων.
Όσο για την προσωπική σου ιστορία με τον Βαγγέλη δεν ξέρω τι έχει γίνει και είναι πιθανό να έχει κάνει και λάθος με το ban και τα post αλλά πρέπει να ξέρεις ότι μία περίοδο είχε φορτώσει άσχημα με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος πάνω από το κεφάλι του να απειλεί με μηνύσεις για διάφορα σχόλια λογιών-λογιών μελών οπότε μαζί με τα ξερά μπορεί να χάθηκαν και κάποια χλωρά. Από εκεί και πέρα δε θα ήθελα να το κουβεντιάσουμε αυτό άλλο εδώ γιατί είναι και off topic (υπάρχει αντίστοιχο αν θες να μιλήσεις) και ο Βαγγέλης δεν είναι πια στο site για να πει τη γνώμη του οπότε η κουβέντα θα είναι μονόπλευρη.
Όσο για την προσωπική σου ιστορία με τον Βαγγέλη δεν ξέρω τι έχει γίνει και είναι πιθανό να έχει κάνει και λάθος με το ban και τα post αλλά πρέπει να ξέρεις ότι μία περίοδο είχε φορτώσει άσχημα με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος πάνω από το κεφάλι του να απειλεί με μηνύσεις για διάφορα σχόλια λογιών-λογιών μελών οπότε μαζί με τα ξερά μπορεί να χάθηκαν και κάποια χλωρά. Από εκεί και πέρα δε θα ήθελα να το κουβεντιάσουμε αυτό άλλο εδώ γιατί είναι και off topic (υπάρχει αντίστοιχο αν θες να μιλήσεις) και ο Βαγγέλης δεν είναι πια στο site για να πει τη γνώμη του οπότε η κουβέντα θα είναι μονόπλευρη.
Τα σημερινά Σπορ του Βορρά μιλούν για ανακοίνωση ακόμη τεσσάρων συνδέσμων... Αλλά δεν είδα κάτι σχετικό... Ισχύει...??
θα φανει με πραξεις τι ενοουσε ο συγραφεας στο τελος πιστευω οτι κατα βαθος ουτε εσυ ξερεις τι εννοειemeissaspsirizoume4 έγραψε:οσοι ξερουνε την ιστορια των δυτικων σε καμια περιπτωση δεν θα ερμηνευαν το υστερογραφο ως απειλη για ακραιες πραξεις
ο συγγραφεας απλα ευχεσε να μην ειναι πραγματικα τιποτε απειλητικο.....
ελπιζω ΑΝ Ο ΖΑΓΟΡ ΚΑΙ ΒΡΥΖΑΣ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ
ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΓΛΑΣΤΡΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΑΟΥΡΙΔΗΣ
ΔΙΟΙΚΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ.......
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΟΣΟ "ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ" Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ. ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΗΡΕΜΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ (ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ - ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΙΕΣΤΕ ΑΛΛΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΧΩΡΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 10 ΜΥΡΙΑ.
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΟΙΠΟΝ!!! ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΟΣΟ "ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ" Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ. ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΗΡΕΜΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ (ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ - ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΒΙΕΣΤΕ ΑΛΛΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΧΩΡΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 10 ΜΥΡΙΑ.
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΟΙΠΟΝ!!! ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.