Συζήτηση πολιτισμένη
- sidpanos
Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα
αραγια καλώς...
συμμετέχεις όπως και όποτε θεωρείς εσυ...
συμμετέχεις όπως και όποτε θεωρείς εσυ...
- emeissaspsirizoume4
δεν παει ετσι ρε φιλε
οι ερωτησεις σου ειτανε ατελειωτες
νταξει βαρεθηκα να ποσταρω και να εξηγω
παντως ειδες κραταω ενα επιπεδο ασχετα με τι nick εχω
α και παντως και ο πιο χαζος θα καταλαβε οτι το nick παει για τους αλλοθρησκους

οι ερωτησεις σου ειτανε ατελειωτες
νταξει βαρεθηκα να ποσταρω και να εξηγω
παντως ειδες κραταω ενα επιπεδο ασχετα με τι nick εχω
α και παντως και ο πιο χαζος θα καταλαβε οτι το nick παει για τους αλλοθρησκους

- emeissaspsirizoume4
εισαι θεος ρε,ειπες τον Γονιδη Χαριτοδιπλωμενο
χαχαχαχ εδω μπερδεψες τα 2 ιερα τερατα της ελληνικης μουσικης σκηνης λογικο ειναι να παρερμηνευσες και την ανακοινωση

χαχαχαχ εδω μπερδεψες τα 2 ιερα τερατα της ελληνικης μουσικης σκηνης λογικο ειναι να παρερμηνευσες και την ανακοινωση

- sidpanos
κρατάς επίπεδο όντως...γι'αυτο και κουβεντιάζουμε τόσες σελίδες...
αλλιώς θα πήγαινες για μπανακι,και όλα αυτά θα ήταν ένα υποθετικό σενάριο στη φαντασία κάποιου...
όσο για το username....αφού είναι τόσο πασιφανές οτι με έβγαλε πιο χαζό απ'ολους...τότε θα πάρω τον τίτλο μου..
μπορώ να κάνω και αλλιώς..?
αλλιώς θα πήγαινες για μπανακι,και όλα αυτά θα ήταν ένα υποθετικό σενάριο στη φαντασία κάποιου...

όσο για το username....αφού είναι τόσο πασιφανές οτι με έβγαλε πιο χαζό απ'ολους...τότε θα πάρω τον τίτλο μου..
μπορώ να κάνω και αλλιώς..?

- sidpanos
πμ γιατί θα κράζουν για οφ-τοπικ και θα έχουν και δίκιο....
Αφού όλοι εδώ μέσα παρερμηνεύουμε την ανακοίνωση για εξήγησε μου λοιπόν φίλτατε ψειριστή των άλλων η τελευταία φράση της ανακοίνωσης "τα υπόλοιπα με πράξεις" τι σημαίνει ακριβώς και το ξεκινάμε από εκεί.
- emeissaspsirizoume4
ξεχνα τα μπανακια κυριε
ηρθα για να μεινω και δεν θα μεινει τιποτα αναπαντητο γενικοτερα εδω
θα παιξω με τους κανονες του φορουμ και οπου βγει
α το χαζος δεν το ελεγα για σενα γενικα το ειπα,απλα βρηκα και ευκαιρια να εξηγησω το nick γιατι σιγουρα και αλλοι δεν θα το καταλαβανε
ηρθα για να μεινω και δεν θα μεινει τιποτα αναπαντητο γενικοτερα εδω
θα παιξω με τους κανονες του φορουμ και οπου βγει
α το χαζος δεν το ελεγα για σενα γενικα το ειπα,απλα βρηκα και ευκαιρια να εξηγησω το nick γιατι σιγουρα και αλλοι δεν θα το καταλαβανε
- emeissaspsirizoume4
χαχαχααχαχ οποιος βρει ποσες φορες απαντησα στο φορουμ για αυτην την φραση κερδιζει ενα κομματι της αρεσκειας του του σταματαρου γονιδηolivares έγραψε:Αφού όλοι εδώ μέσα παρερμηνεύουμε την ανακοίνωση για εξήγησε μου λοιπόν φίλτατε ψειριστή των άλλων η τελευταία φράση της ανακοίνωσης "τα υπόλοιπα με πράξεις" τι σημαίνει ακριβώς και το ξεκινάμε από εκεί.

περα απο την πλακα κατσε διαβασε προηγουμενες σελιδες και σε αυτο το τοπικ και στο τοπικ του ζαγορακη
Φίλε Γονίδη διαβάζω πάντα όλες τις σελίδες πριν αποφασίσω να γράψω κάτι. Όχι το τι πιστεύεις ότι θα γίνει αλλά το τι σημαίνει σε ρωτάω και δεν το έχεις απαντήσει πουθενά. Τα γέλια και οι προστακτικές όταν μιλάς με κάποιον που δεν ξέρεις σίγουρα δεν βοηθούν στο να διορθωθεί ότι εδώ μέσα δεν υπάρχει επικοινονία (με όμικρον) όπως έγραψες.
- emeissaspsirizoume4
το ομικρον σε πειραξε ε? μαλισταolivares έγραψε:Φίλε Γονίδη διαβάζω πάντα όλες τις σελίδες πριν αποφασίσω να γράψω κάτι. Όχι το τι πιστεύεις ότι θα γίνει αλλά το τι σημαίνει σε ρωτάω και δεν το έχεις απαντήσει πουθενά. Τα γέλια και οι προστακτικές όταν μιλάς με κάποιον που δεν ξέρεις σίγουρα δεν βοηθούν στο να διορθωθεί ότι εδώ μέσα δεν υπάρχει επικοινονία (με όμικρον) όπως έγραψες.
αχα το κατσε διαβασε το πηρες αρνητικα οκ δικαιωμα σου
απλα πρεπει να κατανοησεις και εσυ οτι εδω ανταλασσουμε αποψεις και δεν με δικαζετε για να καθεται ο καθενας και να μου κανει συνεχεια ερωτησεις
το λαθος μου ειτανε οτι δεν σου ειπα να ψαξεις σε αλλο τοπικ
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 94#p339394
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... start=2955emeissaspsirizoume4 έγραψε:οι πραξεις μπορει να ειναι απο ενα μη χειροκροτημα του δ.σ. εως και μη αγορα διαρκειας (και φυσικα αυτα ειναι δικαιωματα του καθενος και δεν ειναι κατακριτεα)
τιποτα παραπανω τιποτα πιο ακραιο πιστευω
απλα το θεμα ειναι οτι ο καθενας ερμηνευει τα πραματα οπως θελει η οπως τον βολευουνε
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... start=2970emeissaspsirizoume4 έγραψε:δεν ειναι καμια απειλη αυτοgika έγραψε:Σου κάνει;;;ΥΓ.2 Για ακόμη μια φορά η έννοια Περηφάνια βεβηλώνεται. Τα υπόλοιπα σε πράξεις.
το εγραψα κα σε αλλο τοπικ,ο καθενας το ερμηνευει οπως θελει και οπως τον βολευει
οι πραξεις μπορει να ειναι απο μη χειροκροτημα στον δ.σ. εως μη αγορα διαρκειας(που αυτα ειναι δικαιωμα του καθενος)
emeissaspsirizoume4 έγραψε:λεει ''Τα υπόλοιπα σε πράξεις.''
10 φορες το εχω γραψει οτι πραξεις ενοουνε ειτε π.χ. μη χειροκροτημα του δ.σ. ειτε μη αγορα διαρκειας(που ειναι δικαιωνμα του καθενος)ειτε κατι παραπλησιο
ελπιζω να μην ξαναρωτησεις το ιδιο πραγμα
Αυτό αδερφέ είναι δικιά σου εκτίμηση για το τι σημαίνει αλλά δεν υπάρχει πουθενά στην ανακοίνωση. Όταν τελειώνεις μία ανακοίνωση με τέτοιο ύφος αφήνοντας φλου το τι εννοείς με τις "πράξεις" που είναι η τελευταία λέξη κατ'εμέ έχεις κάνει μεγάλη πατάτα και τα αδέρφια που τη συνέταξαν την πάτησαν με αυτό. Από εμένα δεν πρόκειται να ακούσεις ούτε ΠΑΟΚόμετρα ούτε τι έχω κάνει κλπ. αλλά επειδή έχω συμμετάσχει αρκετές φορές στη σύνταξη ομαδικής ανακοίνωσης και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί κατάλληλη φόρμουλα έκφρασης που να αντιπροσωπεύει αυτούς που την προσυπογράφουν κατανοώ απόλυτα τη τζαναμπετιά του εγχειρήματος αλλά δεν μπορώ και να μην πω ότι η τελευταία λέξη που επιλέχθηκε δεν είναι άστοχη. Από εκεί και πέρα δεν μου κάνει καλή εντύπωση η χρήση του "εσείς εδώ" και του "εμείς" στα σχόλια που γράφτηκαν από αρκετά παιδιά στο συγκεκριμένο thread και οι ομαδοποιήσεις για το αν "εμείς εδώ" καταλάβαμε την ανακοίνωση. Θα προτιμούσα μιας και γράφτηκες σήμερα πριν γράψεις να κάνεις μια έρευνα τι έχει ειπωθεί εδώ μέσα 3 χρόνια για το συγκεκριμένο θέμα ψάχνοντας παλιά threads πριν βγάλεις συλλήβδην συμπεράσματα. Επίσης θα ήθελα να σε βλέπω και εσένα και τα άλλα παιδιά να συμμετέχετε και σε άλλα θέματα και όχι μόνο στου κοντού και του Θόδωρα γιατί όπως καταλαβαίνεις αυτό φανερώνει πόλωση. Κατά τα άλλα όπως ξέρεις καλά οι πάντες κρίνονται από τα γραφόμενα και τις πράξεις τους.
- emeissaspsirizoume4
φιλε δεν εβγαλα συμπερασμα για ολο το φορουμ ουτε για ολα τα μελη του φορουμolivares έγραψε:ομαδοποιήσεις για το αν "εμείς εδώ" καταλάβαμε την ανακοίνωση. Θα προτιμούσα μιας και γράφτηκες σήμερα πριν γράψεις να κάνεις μια έρευνα τι έχει ειπωθεί εδώ μέσα 3 χρόνια για το συγκεκριμένο θέμα ψάχνοντας παλιά threads πριν βγάλεις συλλήβδην συμπεράσματα.
οτι εγραφα πηγαινε μονο στα μελη με τα οποια συζητουσα
οποτε δεν χρειαζεται να κατσω να διαβασω τιποτα
α και δεν συμμετεχω σε καμια ομαδοποιηση,γραφω μονο για την παρτη μου
καταρχας δεν με ενδιαφερει για κανενα αλλο παιδι,οτι εχεις να πεις λεγε το σε εμεναΕπίσης θα ήθελα να σε βλέπω και εσένα και τα άλλα παιδιά να συμμετέχετε και σε άλλα θέματα και όχι μόνο στου κοντού και του Θόδωρα γιατί όπως καταλαβαίνεις αυτό φανερώνει πόλωση
το οτι γραφτηκα χθες δεν σημαινει οτι δεν ειμουνα παλαιοτερα μελος εδω
εφαγα ενα μπανακι απο καποιον vaggt και το προβλημα δεν ειτανε το μπαν το μεγαλο προβλημα ειτανε οτι εσβησε ολα μου τα ποστ
καμια 250 ποστ,τα περισοτερα στην κατηγορια multimedia
αυτο ξερεις δεν ειτανε και οτι καλυτερο για το σαιτ και το φορουμ
ειτανε ενα μεγαλο ξεφτιλικι για το φορουμ
και φυσικα θα ποσταρω σε οποιο τοπικ εγω θελω
το μονο σιγουροΚατά τα άλλα όπως ξέρεις καλά οι πάντες κρίνονται από τα γραφόμενα και τις πράξεις τους.

- sidpanos
αν έγινε κάτι ενάντια στο φόρουμ..συντονισμένα και με κάποιο σκοπό,καλά έπραξε ο vaggt...
- sidpanos
γιατί ΠΑΟΚμανια είναι και όχι γραφείο τύπου... 

- emeissaspsirizoume4
τιποτα δεν εγινε απο μερους μου
μαλλον δεν διαβασες οτι εσβησε 250 ποστ μου ακομα και φωτογραφιες στο τοπικ ρετρο
αλλα πες και τι μενοιαζει αφου το εκανε μοντ του φορουμ δικιο εχει δε γαμιεται τι μας νοιαζουνε τα ποστ οι φωτο τα wallpaper
μαλλον δεν διαβασες οτι εσβησε 250 ποστ μου ακομα και φωτογραφιες στο τοπικ ρετρο
αλλα πες και τι μενοιαζει αφου το εκανε μοντ του φορουμ δικιο εχει δε γαμιεται τι μας νοιαζουνε τα ποστ οι φωτο τα wallpaper