Συζήτηση πολιτισμένη
- sidpanos
Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα
το λέω για όποιον συμφωνεί 100 % με την ανακοίνωση...
τι πάει να πεί τα υπόλοιπα με πράξεις...
ποιές είναι οι πράξεις αυτές?
τι πάει να πεί τα υπόλοιπα με πράξεις...
ποιές είναι οι πράξεις αυτές?
Αφου ρε φιλε δεν παιζεσαι..
το πρωι λες δεκα φορες γτ οι συνδεσμοι δεν κανανε μηνυση στον τζον γου και εκανε η παε.Σε λεω οτι αν δεν κανει αυτη ποιος θα κανει,αφου το πετας καμμια δεκαρια φορες το πνιγεις
μετα λες για χαντμπολ και που ειναι οι συνδεσμοι κτλ.σε λεει το παιδι για εκδρομη ρουμανια,σου λεμε οτι ειμαστε ετοιμοι για λαμια σε ρωταω αν θα ερθεις(αφου μιλας και κραζεις) το πνιγεις
τωρα λες γιατι δεν βγαλαμε ανακοινωση για τον ασλανιδη
τι ελειψη επιχειρηματων και πρασινα αλογα..
το πρωι λες δεκα φορες γτ οι συνδεσμοι δεν κανανε μηνυση στον τζον γου και εκανε η παε.Σε λεω οτι αν δεν κανει αυτη ποιος θα κανει,αφου το πετας καμμια δεκαρια φορες το πνιγεις
μετα λες για χαντμπολ και που ειναι οι συνδεσμοι κτλ.σε λεει το παιδι για εκδρομη ρουμανια,σου λεμε οτι ειμαστε ετοιμοι για λαμια σε ρωταω αν θα ερθεις(αφου μιλας και κραζεις) το πνιγεις
τωρα λες γιατι δεν βγαλαμε ανακοινωση για τον ασλανιδη
τι ελειψη επιχειρηματων και πρασινα αλογα..
- emeissaspsirizoume4
αν και δεν ειμαι μεντιουμ πιστευω οτι το πιο ακραιο που θα γινει ειναι να ακουστουνε καποια συνθηματα στην πρωτη προπονηση και μετα πιστευω δεν θα γινει τιποτα αλλοsidpanos έγραψε: ΑΝ ο ζαγοράκης κάνει το ¨λάθος¨ και τον φέρει πίσω...
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ?[ας δεχτώ οτι η τελευταία πρόταση δεν ήταν απειλητικη]
και αυτο με το δεδομενο οτι δεν θα βγει να μιλησει και δεν θα παραδεχτει ολα οσα εγιναν στο παρελθον
αλλα τελευταιες πληροφοριες λενε οτι μπορει να ζητησει συγγνωμη δημοσια κτλ η κατι τετοιο τελοσπαντων
θα δειξει φιλε
ρε sid μας ζαλισεις ρε φιλε 35χιλιαδες ερωτησεις εχεις κανει,τι εισαι ανακριτης?
- sidpanos
πες οτι έχω λάθος...τόσο που θεωρώ οτι οι σύνδεσμοι πρέπει να βρίσκονται παντού και σε όλα τα αθλήματα όταν οι δουλειές και τα οικονομικά τους,τους επιτρέπουν...
αυτό πιστεύω πως είναι συνδεσμίτης...
εσύ τι θεωρείς συνδεσμίτη και γιατί έγινες?
και σε καμία περίπτωση τώρα δεν σε κρίνω...
όσο για το άλλο...βγαίνει ανακοίνωση για κοντο...
έχει βγει και παλιότερα...
δεν είδα να βγαίνει για γχ,δεν είδα να βγαίνει για ασλ@νιδη...
βγήκε μόνο για τον γκαγκάτση...αλλά σε συνδιασμο με την όλη στάση,ήταν τόσο σοφτ,σαν διακοπες...
αυτό πιστεύω πως είναι συνδεσμίτης...
εσύ τι θεωρείς συνδεσμίτη και γιατί έγινες?
και σε καμία περίπτωση τώρα δεν σε κρίνω...
όσο για το άλλο...βγαίνει ανακοίνωση για κοντο...
έχει βγει και παλιότερα...
δεν είδα να βγαίνει για γχ,δεν είδα να βγαίνει για ασλ@νιδη...
βγήκε μόνο για τον γκαγκάτση...αλλά σε συνδιασμο με την όλη στάση,ήταν τόσο σοφτ,σαν διακοπες...
Βασικα μιλησα και με τα δικα μου επιχειρηματα. Δε με πειραζει οποιος τα καταλαβαινει αλλιως. Αλλωστε κι εγω δε σας καταλαβαινω. Σε απαντησα και για το τελευταιο σου ερωτημα στο μεγαλο μου ποστ. Δεν ειμαι εδω μεσα για διαλογο. Τον επικροτω ναι, αλλα οχι σε αυτη τη σελιδα. Σε ειπα, δεν ειμαι χθεσινος, μαζι γραφτηκαμε εδω μεσα. Ξερω και παλια ατομα και γενικα πολλες καταστασεις. Και φυσικα και την πολιτικη της σελιδας (οπως εγραψες, δεν ειναι τιποτα υβριστικο-προσβλητικο). Γι αυτο και δε γραφω συχνα. Καλημερα σας κυριοι.
- sidpanos
χχαχαχαχα..εσύ με τέτοιο username και με τον wannabe χαριτοδιπλωμένο στο αβατάρ,δεν έπρεπε να μιλάς για ανακρίσεις...
το τι θα κάνει είναι δικό του θέμα...αν θεωρεί οτι είναι λάθος απέναντι τους..να το κάνει...
εμένα στα @@ μου...
για την ομάδα νοιάζομαι...να είναι έτοιμη...
πέρα απο την πλάκα τώρα...εκτός του ότι θέλω πάντα να ακούω την διαφορετική γνώμη απο την δική μου,είναι και τέτοια η θέση μου στο σαιτ που ισως "πρέπει" να κάνω και τον ανακριτή,και ας μην το θέλω...
το τι θα κάνει είναι δικό του θέμα...αν θεωρεί οτι είναι λάθος απέναντι τους..να το κάνει...
εμένα στα @@ μου...
για την ομάδα νοιάζομαι...να είναι έτοιμη...
πέρα απο την πλάκα τώρα...εκτός του ότι θέλω πάντα να ακούω την διαφορετική γνώμη απο την δική μου,είναι και τέτοια η θέση μου στο σαιτ που ισως "πρέπει" να κάνω και τον ανακριτή,και ας μην το θέλω...
- sidpanos
αραγια καλώς...
συμμετέχεις όπως και όποτε θεωρείς εσυ...
συμμετέχεις όπως και όποτε θεωρείς εσυ...
- emeissaspsirizoume4
δεν παει ετσι ρε φιλε
οι ερωτησεις σου ειτανε ατελειωτες
νταξει βαρεθηκα να ποσταρω και να εξηγω
παντως ειδες κραταω ενα επιπεδο ασχετα με τι nick εχω
α και παντως και ο πιο χαζος θα καταλαβε οτι το nick παει για τους αλλοθρησκους

οι ερωτησεις σου ειτανε ατελειωτες
νταξει βαρεθηκα να ποσταρω και να εξηγω
παντως ειδες κραταω ενα επιπεδο ασχετα με τι nick εχω
α και παντως και ο πιο χαζος θα καταλαβε οτι το nick παει για τους αλλοθρησκους
- emeissaspsirizoume4
εισαι θεος ρε,ειπες τον Γονιδη Χαριτοδιπλωμενο
χαχαχαχ εδω μπερδεψες τα 2 ιερα τερατα της ελληνικης μουσικης σκηνης λογικο ειναι να παρερμηνευσες και την ανακοινωση

χαχαχαχ εδω μπερδεψες τα 2 ιερα τερατα της ελληνικης μουσικης σκηνης λογικο ειναι να παρερμηνευσες και την ανακοινωση
- sidpanos
κρατάς επίπεδο όντως...γι'αυτο και κουβεντιάζουμε τόσες σελίδες...
αλλιώς θα πήγαινες για μπανακι,και όλα αυτά θα ήταν ένα υποθετικό σενάριο στη φαντασία κάποιου...
όσο για το username....αφού είναι τόσο πασιφανές οτι με έβγαλε πιο χαζό απ'ολους...τότε θα πάρω τον τίτλο μου..
μπορώ να κάνω και αλλιώς..?
αλλιώς θα πήγαινες για μπανακι,και όλα αυτά θα ήταν ένα υποθετικό σενάριο στη φαντασία κάποιου...
όσο για το username....αφού είναι τόσο πασιφανές οτι με έβγαλε πιο χαζό απ'ολους...τότε θα πάρω τον τίτλο μου..
μπορώ να κάνω και αλλιώς..?
- sidpanos
πμ γιατί θα κράζουν για οφ-τοπικ και θα έχουν και δίκιο....
Αφού όλοι εδώ μέσα παρερμηνεύουμε την ανακοίνωση για εξήγησε μου λοιπόν φίλτατε ψειριστή των άλλων η τελευταία φράση της ανακοίνωσης "τα υπόλοιπα με πράξεις" τι σημαίνει ακριβώς και το ξεκινάμε από εκεί.
- emeissaspsirizoume4
ξεχνα τα μπανακια κυριε
ηρθα για να μεινω και δεν θα μεινει τιποτα αναπαντητο γενικοτερα εδω
θα παιξω με τους κανονες του φορουμ και οπου βγει
α το χαζος δεν το ελεγα για σενα γενικα το ειπα,απλα βρηκα και ευκαιρια να εξηγησω το nick γιατι σιγουρα και αλλοι δεν θα το καταλαβανε
ηρθα για να μεινω και δεν θα μεινει τιποτα αναπαντητο γενικοτερα εδω
θα παιξω με τους κανονες του φορουμ και οπου βγει
α το χαζος δεν το ελεγα για σενα γενικα το ειπα,απλα βρηκα και ευκαιρια να εξηγησω το nick γιατι σιγουρα και αλλοι δεν θα το καταλαβανε
- emeissaspsirizoume4
χαχαχααχαχ οποιος βρει ποσες φορες απαντησα στο φορουμ για αυτην την φραση κερδιζει ενα κομματι της αρεσκειας του του σταματαρου γονιδηolivares έγραψε:Αφού όλοι εδώ μέσα παρερμηνεύουμε την ανακοίνωση για εξήγησε μου λοιπόν φίλτατε ψειριστή των άλλων η τελευταία φράση της ανακοίνωσης "τα υπόλοιπα με πράξεις" τι σημαίνει ακριβώς και το ξεκινάμε από εκεί.
περα απο την πλακα κατσε διαβασε προηγουμενες σελιδες και σε αυτο το τοπικ και στο τοπικ του ζαγορακη