Συζήτηση πολιτισμένη
Re: Ανακοινώσεις συντονιστικής συνδέσμων και γενικά νέα
Προσωπικά δεν έχω σβήσει κανένα ποστ κανενός.
Αν το χει κάνει άλλος δεν γνωρίζω.
Κάποτε ναι το έκανα όμως μπας και μιλήσουμε πολιτισμένα κάποια στιγμή.
Τελικά μετά απο τόσο καιρό συμβαίνουν τα ίδια ξανά υπέροχα γιατί μας είχε λείψει αυτή η ένταση όταν δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε.
Επίσης έχω ακούσει τα χειρότερα περί χούντας αν σβήνω ποστ και αν δεν σβήνω που είναι οι αντμίνς.
Ο σεβασμός κερδίζεται με τα λεγόμενα σας και την συμπεριφορά μεταξύ σας όταν μιλάτε.
Σας παρακαλώ για άλλη μια φορά να μιλάτε όμορφα και πολιτισμένα χωρίς ειρωνείες κλπ.
Όλοι με τα ασπρόμαυρα χρώματα αν θυμάστε είμαστε.
Αν το χει κάνει άλλος δεν γνωρίζω.
Κάποτε ναι το έκανα όμως μπας και μιλήσουμε πολιτισμένα κάποια στιγμή.
Τελικά μετά απο τόσο καιρό συμβαίνουν τα ίδια ξανά υπέροχα γιατί μας είχε λείψει αυτή η ένταση όταν δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε.
Επίσης έχω ακούσει τα χειρότερα περί χούντας αν σβήνω ποστ και αν δεν σβήνω που είναι οι αντμίνς.
Ο σεβασμός κερδίζεται με τα λεγόμενα σας και την συμπεριφορά μεταξύ σας όταν μιλάτε.
Σας παρακαλώ για άλλη μια φορά να μιλάτε όμορφα και πολιτισμένα χωρίς ειρωνείες κλπ.
Όλοι με τα ασπρόμαυρα χρώματα αν θυμάστε είμαστε.
gash πρέπει να βγει ο Ζαγοράκης και να τους πει παιδάκια εγώ σας χαιρετάω. ελάτε αφού θέλετε να κουμάντο ποιος θα έρθει στην ομάδα και ποιος όχι πάρτε την ΠΑΕ και φέρτε όποιον θέλετε.εγώ θέλω να σας κάνω ομάδα και εσείς έχετε τον νταλκά σας ...ορίστε πάρτε τα κλειδιά και ξεκινήστε την δουλειά όπως εσείς ξέρετε..αλλά θέλω να τους πει κιόλας εσείς που βγάλατε την ανακοίνωση αυτήν τον Αγγελίδη τον Γκαγκαλούδη τον Γεωργιάδη και πολλούς άλλους δεν τους χειροκροτούσατε όταν έπαιζαν στην ομάδα? τώρα ξυπνήσατε? αν ξυπνήσατε τώρα και δεν με εμπιστεύεστε εγώ σας κουνώ το μαντήλι. γεια σας.gash04 έγραψε:Λίγο πολιτισμός απο όλους δεν βλάπτει.
Χαρακτηρισμοί είτε σε συνδέσμους είτε σε φιλάθλους είτε σε οπαδούς είτε μεταξύ χρηστών= ban απο εδώ και πέρα.
Για λίγο ηρεμία.
Στο θέμα μας.
Μπορείτε να μου εξηγήσετε με αυτή την ανακοίνωση τι πετυχαίνεται λέγοντας
Ζαγοράκη διαμαρτυρόμαστε για τον δσ γιατί θα φέρει την διχόνοια αν τον φέρεις για αυτό πρέπει να υποχωρήσεις γιατί αλλιώς θα τα διαλύσουμε όλα?
θα το χαρώ πολύ προσωπικά να γίνει αυτό. για να καταλάβουν κάποιοι ποιον άνθρωπο έχουμε επάνο και θέλουμε να παρέμβουμε και στο έργο του. και μην μου αρχίσετε τώρα εμείς βάζουμε λεφτά και άλλα τέτοια. είμαστε υποχρεωμένοι να βάζουμε τα λεφτά για τον σύλλογο που αγαπάμε.
καληνύχτα τους.
νομιζω το θεμα το ξεφτιλισαμε..Απο μια ανακοινωση καναμε αναλυση που ουτε ξερουμε που μας βγαζει..
Προσωπικα, οποιος θελει ας παρει διαρκειας η οχι, οποιος θελει να μην χειροκροτησει, Σιγα τα ωα..Ο καθενας κρινεται απο τις πραξεις του,'
Και καποιοι αλλοι θα βρεθουν να χειροκροτησουν και καποιοι αλλοι να αγορασουν τα διαρκειας..Αν μη τι αλλο εχουμε τεραστιο Λαο..Τι καθομαστε τωρα και χαλιομαστε..?
οχι εκαναν καλα ,οχι εκαναν ασχημα..Ο ΠΑΟΚ εχει διοικηση ,αυτη αποφασιζει και τελος..Δεκτες ολες οι αποψεις αλλα αλλοι αποφασιζουν ευτυχως η δυστυχως...
Προσωπικα, οποιος θελει ας παρει διαρκειας η οχι, οποιος θελει να μην χειροκροτησει, Σιγα τα ωα..Ο καθενας κρινεται απο τις πραξεις του,'
Και καποιοι αλλοι θα βρεθουν να χειροκροτησουν και καποιοι αλλοι να αγορασουν τα διαρκειας..Αν μη τι αλλο εχουμε τεραστιο Λαο..Τι καθομαστε τωρα και χαλιομαστε..?
οχι εκαναν καλα ,οχι εκαναν ασχημα..Ο ΠΑΟΚ εχει διοικηση ,αυτη αποφασιζει και τελος..Δεκτες ολες οι αποψεις αλλα αλλοι αποφασιζουν ευτυχως η δυστυχως...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Πέμ 27 Μάιος 2010, 16:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- emeissaspsirizoume4
πουθενα δεν λεει οτι θελουνε να κανουνε κουμαντο
πουθενα δεν λεει μην τον φερνεις προεδρε
ο καθενας ερμηνευει την ανακοινωση οπως θελει και οπως τον συμφερει
Πάνε λίγο από το τόπικ του Ζαγοράκη και δες τι γράφει ο Γκάς...
Και απάντησε μας...
Και απάντησε μας...
Γκικας εγω σου απαντησα για την περιφρουρηση και τα προστιμα τι παιζει αλλα καποιος μοντ εκρινε σκοπιμο να το σβησει ενας θεος ξερει γιατι.με ολη την καλη διαθεση θα στα ξαναγραψω και ελπιζω να προλαβεις να τα διαβασεις για να καταλαβεις 5 πραγματα.
- Η περιφρουρηση αποτελειτε απο συνδεσμιτες που σε καθε ματς και ειδικα στα ντερμπυ δεχετε μπουκαλια,αντικειμενα και τραμπουκο απο διαφορους μπερδεμενου που πολυ αμφιβαλλω αν ανηκουν σε ΣΦ.Ειλικρινα απορω με την ψυχραιμια τους που περα απο μεμονομενα περιστατικα δεν ειχαμε εξαρση.Τα παλικαρια με τα μεσα που εχουν κανουν οτι μπορουν και γλιτωνουν την ΠΑΕ απο επιπλεον εξοδα για αλλα 30 σεκιουριτι τουλαχιστον.
-Το γηπεδο,οι λιγες θυρες αλλα και ο κακος σχεδιασμος των τουρνικε δυστυχως καθιστουν αναποφεκτο να μπαινουν τζαμπατζητζες που εκμεταλλευοντε τον συνοστισμο λογω των παραπανω ελλειψεων-παραλειψεων.
-Εχουμε ενα ποσοστο κοσμου που δυστυχως δεν νιωθει και δεν εχει θπομονη και νοοτροπια να μπει νορμαλ στο γηπεδο.
-Γινοντε συναντησεις με την ΠΑΕ για θεματα σφαλειας εντος και εκτος και να ξες ειναι πολυ ευχαριστημενοι στην ΠΑΕ απο το εργο των ΣΦ.2 χρονια τωρα ειχαμε μονο μικρα μεμονομενα περιστατικα ειδικα εντος γηπεδου.
-Τα προστιμα που τρωμε ειναι αδικα και δυσαναλογα με αυτα που γινοντε και κυριως σε σχεση με αλλες παε.Κανε μια συγκριση πρωτα και μην κατηγορεις αμεσως τον οπαδο αδερφο σου.Ο συνδεσμιτης δεν ειναι υπαλληλος για την καψουρα του κανει οτι κανει.
Αυτα και αν εχεις αλλες αποριες ευχαριστως να στις λυσω.
- Η περιφρουρηση αποτελειτε απο συνδεσμιτες που σε καθε ματς και ειδικα στα ντερμπυ δεχετε μπουκαλια,αντικειμενα και τραμπουκο απο διαφορους μπερδεμενου που πολυ αμφιβαλλω αν ανηκουν σε ΣΦ.Ειλικρινα απορω με την ψυχραιμια τους που περα απο μεμονομενα περιστατικα δεν ειχαμε εξαρση.Τα παλικαρια με τα μεσα που εχουν κανουν οτι μπορουν και γλιτωνουν την ΠΑΕ απο επιπλεον εξοδα για αλλα 30 σεκιουριτι τουλαχιστον.
-Το γηπεδο,οι λιγες θυρες αλλα και ο κακος σχεδιασμος των τουρνικε δυστυχως καθιστουν αναποφεκτο να μπαινουν τζαμπατζητζες που εκμεταλλευοντε τον συνοστισμο λογω των παραπανω ελλειψεων-παραλειψεων.
-Εχουμε ενα ποσοστο κοσμου που δυστυχως δεν νιωθει και δεν εχει θπομονη και νοοτροπια να μπει νορμαλ στο γηπεδο.
-Γινοντε συναντησεις με την ΠΑΕ για θεματα σφαλειας εντος και εκτος και να ξες ειναι πολυ ευχαριστημενοι στην ΠΑΕ απο το εργο των ΣΦ.2 χρονια τωρα ειχαμε μονο μικρα μεμονομενα περιστατικα ειδικα εντος γηπεδου.
-Τα προστιμα που τρωμε ειναι αδικα και δυσαναλογα με αυτα που γινοντε και κυριως σε σχεση με αλλες παε.Κανε μια συγκριση πρωτα και μην κατηγορεις αμεσως τον οπαδο αδερφο σου.Ο συνδεσμιτης δεν ειναι υπαλληλος για την καψουρα του κανει οτι κανει.
Αυτα και αν εχεις αλλες αποριες ευχαριστως να στις λυσω.
plato6 έγραψε: gash πρέπει να βγει ο Ζαγοράκης και να τους πει παιδάκια εγώ σας χαιρετάω.
πρωτη φορα θα'ναι...
sidpanos έγραψε:bakunin ξεκίνησα να διαβάζω απο την σελίδα 2..αναφέρομαι σε όλους απο κει...οχι μόνο σε σένα...
το τι είδα μαζεμένο δεν λέγεται...
υγ..πάλι στον κοντό πάμε χειμώνα καλοκαίρι...
τεσπα...μαλακία της παε που μέχρι τώρα δεν τον ανακοίνωσε τώρα...
φειγ βολάν κ αηδίες...μόνο εγωισμό βλέπω εγώ απο 300 άτομα
ολόκληρο το γήπεδο πλην αυτών,όταν φωνάζουν κατά,τους γιουχάρει..
κλείνοντας για άλλη μια φορα...αφού θεωρούν οτι διαφωνούν,του χρόνου,να κατέβουν στις εκλογές..Να ορίσουν αρχηγό και να διεκδηκήσουν αυτό που θεωρούν σωστή προεδρία...
αυτο που λες λεγεται φασισμος της πλειοψηφιας.
- sidpanos
χαχαχαχα...καλό...
δηλαδή ένας [1] θιβετιανός στην ισλανδία είναι μειονότητα...
μπορεί να κάνει και σύλλογο θιβετιανών ισλανδών,να είναι ταμίας,διεθ.σύμβουλος και πρόεδρος ταυτόχρονα,και να διεκδηκεί την παράδοση θιβετιανής γλώσσας στα σχολεία της ισλανδίας...
αλλιώς είναι φασισμός της πλειοψηφίας...
καλο....πραγματικα....
δηλαδή ένας [1] θιβετιανός στην ισλανδία είναι μειονότητα...
μπορεί να κάνει και σύλλογο θιβετιανών ισλανδών,να είναι ταμίας,διεθ.σύμβουλος και πρόεδρος ταυτόχρονα,και να διεκδηκεί την παράδοση θιβετιανής γλώσσας στα σχολεία της ισλανδίας...
αλλιώς είναι φασισμός της πλειοψηφίας...
καλο....πραγματικα....
καλή δεν λέει αυτό αλλά λέει μην τολμήσεις να τον φέρεις πίσω. ρε φίλε με τις λέξεις θα παίζουμε τώρα.emeissaspsirizoume4 έγραψε:πουθενα δεν λεει οτι θελουνε να κανουνε κουμαντο
Εγώ βλέπω ότι τόση ώρα μαλώνουμε για μ@λακίες...
Πάντως έχω ακόμα μία απορία για την περιφρούριση.
Πως γίνεται σε κάθε ματς να υπάρχουν χιλιάδες τζαμπατζήδες;;;
Πως μπαίνουν όλοι αυτοί;;
Πάντως έχω ακόμα μία απορία για την περιφρούριση.
Πως γίνεται σε κάθε ματς να υπάρχουν χιλιάδες τζαμπατζήδες;;;
Πως μπαίνουν όλοι αυτοί;;
αν θελεις να στο αναλυσω ευχαριστως αλλα δεν ειναι της ωρας.Μαλλον δεν το επιασες αλλα με τον ορο αυτον χαρακτηριζεις πολες καταστασεις εκτος ΠΑΟΚ στις μερες μας
Ειδικα στον ΠΑΟΚ αν μιλαμε για πλειοψηφιες και μειονοτητες χανουμε το δασος,δεν υπαρχουν παιδια και αποπαιδια στον ΠΑΟΚ μας φιλε.

Ειδικα στον ΠΑΟΚ αν μιλαμε για πλειοψηφιες και μειονοτητες χανουμε το δασος,δεν υπαρχουν παιδια και αποπαιδια στον ΠΑΟΚ μας φιλε.
- emeissaspsirizoume4
ουτε λεει μην τολμησεις να τον φερεις πισω
και δεν παιζουμε με τις λεξεις Plato
και δεν παιζουμε με τις λεξεις Plato
gika μπαινουν για τους λογους που σου ανεφερα και επειδη κανεις δεν εχει τις αντοχες να παιζει καθε κυριακη μαπες στον ΝΑΟ.επισης πολλες φορες ανοιγουν οι πορτες γιατι δημιουργονται επικινδυνες καταστασεις απο τον συνοστισμο και σε αυτο ειναι ενημερη η ΠΑΕ.
bakunin4 έγραψε:sidpanos έγραψε:bakunin ξεκίνησα να διαβάζω απο την σελίδα 2..αναφέρομαι σε όλους απο κει...οχι μόνο σε σένα...
το τι είδα μαζεμένο δεν λέγεται...
υγ..πάλι στον κοντό πάμε χειμώνα καλοκαίρι...
τεσπα...μαλακία της παε που μέχρι τώρα δεν τον ανακοίνωσε τώρα...
φειγ βολάν κ αηδίες...μόνο εγωισμό βλέπω εγώ απο 300 άτομα
ολόκληρο το γήπεδο πλην αυτών,όταν φωνάζουν κατά,τους γιουχάρει..
κλείνοντας για άλλη μια φορα...αφού θεωρούν οτι διαφωνούν,του χρόνου,να κατέβουν στις εκλογές..Να ορίσουν αρχηγό και να διεκδηκήσουν αυτό που θεωρούν σωστή προεδρία...
αυτο που λες λεγεται φασισμος της πλειοψηφιας.
O φασισμος της πλειοψηφιας λεγεται δημοκρατια,η οποια ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει ΠΟΛΛΕΣ φορες στους συνδεσμους!!!
Α.....και ο φασισμος της μειοψηφιας λεγεται ΧΟΥΝΤΑ........Αυτα.....