11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
slidar

Re: 11. Zlatan Muslimović

Δημοσίευση από slidar »

Ετσι σε θελω ΚΥΝΙΚΟ και KILLER . Την μιση ευκαιρια γκολ. Για να κατεβασεις 50αρα μπαλια και να την κολησεις στο ποδι με το μυτακι πρεπει να ξερεις πολλα κανταρια μπαλα.Οι πληροφοριες οτι μετα το ματσακιον κατεβασε 1 μπουκαλακι τζονυ(μπλε παντα) ελεγχονται ως ανακριβεις. :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ρε μεθυστακα ακομα στον ΠΑΟΚ μας είσαι;
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Μπραβο Ζλαταν! Αν εισαι σε τετοια κατασταση σε κανενα μας δεν πεφτει λογος τι κανεις εξω. Το ξεκαθαρισα πριν παιξεις καλα.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Τελικά το γυάλινος το λένε γιατί τραυματίζεται εύκολα ή γιατί κατεβάζει τα μπουκάλια σα φίδι;
Ας απαντήσουν οι ειδικοί του φόρουμ...
Κελαηδήστε τώρα να ακουσουμε...
fanatikos

Δημοσίευση από fanatikos »

Παιδια, ο Μουσλι ειναι επιθετικος μεγαλης κλασης. Πολλοι βιαστηκαν να τον βγαλουν αχρηστο, αλλα οποιος ξερει απο μπαλα καταλαβαινει ποσο παικταρας ειναι.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

mkpaok έγραψε:
Realcon έγραψε:Παλικαρε... Μην ξεχάσεις το χτύπημα στο στήθος σου σήμερα, εκεί που βρίσκεται ο Δικέφαλος Αετός.

Θέλω να το δωωωωω μα πόσο θέλω να το δω!!!
Δυο φορές Μουσλι... Δυο φορές!!!
+35 και οτι αλλο θες ρε αδελφε
Το πρωτάθλημα, άντε και στην χειρότερη... το CL :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

paok nafplio έγραψε:
gash04 έγραψε:
Και ο πανηγυρισμός σου εκείνος με το δάχτυλο στον στόμα σαν να πίνεις απο το φλασκί μπροστά στην 4 η καλύτερη σου απάντηση θύμισε Σάλπι με το Σσσσσσ κάποτε.

Όλα τα λεφτά στους τεσσαράκιδες.

υ.γ
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων όχι τους συνδεσμίτες που σε φέρανε και σε πιστεύουν ακόμα και συχνάζουν στην συγκεκριμένη θύρα.
Αλλά στους μοδάτους τεσσαράκιδες προπονητάρχες ντερμπάκιδες γκρινιάριδες και Κατίνες.
Εχω την εντυπωση οτι ειναι πιπιλα κ οχι μπουκαλι το δαχτυλο στο στομα μαλλον παει για τη κορη του χωρις να θελω να σε απογοητευσω...
Ετσι είναι..
Αφιερωμένο στην κοράκλα και τη γυναίκα του!
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

γκολ μαγικο σαν Lagavulin.....ευγε (θυμισε ανρι)
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

fanatikos έγραψε:Παιδια, ο Μουσλι ειναι επιθετικος μεγαλης κλασης. Πολλοι βιαστηκαν να τον βγαλουν αχρηστο, αλλα οποιος ξερει απο μπαλα καταλαβαινει ποσο παικταρας ειναι.

Μόλις ξανατραυματιστεί(μακρυά από αυτόν βέβαια) ή όταν κάνει πάλι 5-6 παιχνίδια να βάλει γκολ μπες ξανά σε αυτό το τόπικ να δεις πως ξανά γίνεται παλτό κατευθείαν. Άλλωστε είμαστε γνωστοί για τις υπέροχες κωλοτούμπες μας. :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παλικάρι μου, σε χαίρομαι, και το λέω εγώ που ο Σάκης είναι το πουλέν μου! Όμως σε παρακαλώ, στην Ξάνθη, μετά τα πρώτα δύο γκολ που θα βάλεις, ζήτησε να βγεις και να δούμε και λίγο τον μικρό μας, να σκοράρει κι αυτός!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ξέφυγε ο Αποστόλης.... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καιρός του ήτανε...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Διαβάζοντας τις τελευταίες μέρες μπαίνω σε σκέψεις...

Ο Ζλάταν είναι ένας πάρα πολύ καλός επιθετικός... Και αυτό εννοείται πως δεν φαίνεται μόνο απο το γκόλ που έβαλε... Αυτό είναι το τελευταίο... Φαίνεται απο χίλια-δυο άλλα πράγματα και σίγουρα όχι μόνο απο ένα γκόλ... Για μένα το κυριότερο είναι το πόσο διαφορετική φαίνεται η επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ όταν παίζει ο Μουσλίμοβιτς, κάτι που γίνεται πιο εύκολα αντιληπτό όταν μπαίνει αλλαγή και βλέπεις σε αντιδιαστολή το πόσο νιώθει η αντίπαλη άμυνα το Μουσλίμοβιτς...

Στο θέμα της κωλοτούμπας όμως... Επαναλαμβάνω την πάγια αρχή μου... Όσο γελοίο είναι να κράζεις έναν παίκτη όταν είναι στα κάτω του, άλλο τόσο γελοίο είναι να αποθεώνεις έναν παίκτη όταν είναι στα πάνω του...

Ο Μουσλίμοβιτς είναι ένας πολύ καλός διεθνής επιθετικός με πολύπλευρη προσφορά στο παιχνίδι της ομάδας και πέραν του γκόλ (άσχετα που οι πολλοί δεν το βλέπουν) αφού πιέζει την άμυνα και την αναγκάζει να υποπέσει σε λάθη, ανεβάζει την ομάδα ψηλότερα, κρατάει και "σπάει" τη μπάλα σωστά, ανοίγει διαδρόμους, τραβάει όλη την άμυνα πάνω του και κρατάει τα αντίπαλα μπάκ πίσω...

Ταυτόχρονα όμως, ο Μουσλίμοβιτς είναι και η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή μας και ο παίκτης με το υψηλότερο ετήσιο συμβόλαιο (ή το δεύτερο) στην ομάδα... Και ο παίκτης με το υψηλότερο συμβόλαιο δεν είναι δυνατόν να χάνει κάθε σεζόν τα μισά ματς λόγω τραυματισμών (12 έπαιξε και 11 έχασε φέτος στο πρωτάθλημα και καμιά δεκαριά έχασε πέρισυ)... Ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια... Φανταστείτε στην αρχή της σεζόν (που σε 5 αγωνιστικές μείναμε 10 βαθμούς πίσω απο τον πρώτο) που ταλαιπωρούσαμε τα μάτια μας με την επίθεση που βλέπαμε να αγωνιζόταν ο Μουσλίμοβιτς που είχε ξεκινήσει τη σεζόν φορτσάτος και δυνατός... Κατα πάσα πιθανότητα θα ήμασταν εμείς αυτή τη στιγμή στη θέση του Παναθηναϊκού... Αλλά ας μην μπούμε σε αυτή την υποθετική λογική...

Επομένως ας αφήσουμε στην άκρη την κακοπροαίρετη κριτική και ταυτόχρονα όμως και τα μεγάλα λόγια και τις κορώνες που θα αναιρεθούν στην πρώτη στραβή απο τους ίδιους ανθρώπους...

Αυτοί που είναι στη διοίκηση πλεόν έχουν αποδείξει και στον πιο δύσπιστο ότι ξέρουν τι κάνουν... Ας τους αφήσουμε λοιπόν ήσυχους να κάνουν τη δουλειά τους όπως εκείνοι ξέρουν... ;)

Υ.Γ. Είμαι 300 ετών και κατα συνέπεια το πρωτάθλημα του '85 δεν έχω τη χαρά να το θυμάμαι... Η πιο μακρινή μου μνήμη είναι απο το Eurobasket του '87 και το πρωτάθλημα που κατέκτησε η αελ (και απο αυτά μετα βίας και με το ζόρι θυμάμαι κάτι)... Επομένως είναι η πρώτη φορά που βλέπω την ομάδα να διεκδικεί (στην πραγματικότητα) τον τίτλο... Δεν μπορώ καν να φανταστώ πόσο μεγάλη μπορεί να είναι αυτή η χαρά... Ελπίζω να το ζήσω... Ζλάταν κάνε κάτι... :D
dimitris1408

Δημοσίευση από dimitris1408 »

Προφανως αφου εισαι 300 ετων και δεν το θυμασαι... πασχεις απο αμνησια
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

arisk έγραψε: Υ.Γ. Είμαι 300 ετών και κατα συνέπεια το πρωτάθλημα του '85 δεν έχω τη χαρά να το θυμάμαι...
Όχι ρε συ! 300 χρόνια έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα, το ματς της τριακοσαετίας ήταν τελικά! :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”