Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
tigon4

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από tigon4 »

με τον βαζελο αυτο που μου εκνανε εντυπωση οσο αφορα την κερκιδα ειναι οτι οι πυρσοι αναψαν πριν μπει η ομαδα αλλα μιλαμε για τεραστια διαφορα συγχρονισμου.........αλλα ΠΑΟΚ εισαι και εχουμε πολυ τρελα για να περιμενουμε.

δευτερον στο 2ο ημιχρονο η τουμπα εβγαζε φωτιες.

τριτον μου αρεσε πολυ που οταν κολουσε η 4 ξεκινουσαν συνθηματα απο τους επισημους ή απο την 5-6

ελπιζω εκει στην 7 που πηγαινουμε εμεις να ειμαστε λιγο πιο ''μεσα'' στον χορο της τουμπας.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

free4 έγραψε:
gash04 έγραψε:Αν έγιναν τότε free4 δεν νομίζω να έχασε κανείς μετά απο όλα αυτά :mrgreen:
Δε σε έπιασα, για κάντο λίγο πιο λιανό!
Περί θετικής σκέψης που λέγαμε.
Η πίστη σώζει με ότι συνεπάγεται αυτό...
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Αλήθεια, ποιοι πήραν φέτος διαρκείας για την 4; Τροφή για σκέψη.
vasilis17

Δημοσίευση από vasilis17 »

παιδια μια ερωτηση θελω να κανω

που μπορω να βρω πυρσους?

εχω βρει καποιους αλλα ειναι λιγο μουφα....θελω απ τους κανονικους που βγαζουν μεγαλη φλογα και σπιθες

ευχαριστω ;)
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

Σε ναυτιλιακά είδη θα πας εκεί έχουν... ;)
vasilis17

bob έγραψε:Σε ναυτιλιακά είδη θα πας εκεί έχουν... ;)
ναι μου εχουν πει οτι εχει σε αυτα τα μαγαζια...δεν ξερω αν δινουν ομως στον οποιοδηποτε ή αν χρειαζεται καποια αδεια ψαρεματος κτλπ
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Σε οποιον ζητησει δινουν φιλε...
vasilis17

gate4mitsos έγραψε:Σε οποιον ζητησει δινουν φιλε...
οκ....ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Αρκεί να μην τους χρησιμοποιήσεις την Τετάρτη :opaokara:

Είμαι σίγουρος ότι η Θύρα 4 θα δώσει καλό ρυθμό στον αγώνα με τον Άγιαξ. Και στις άλλες θύρες υπάρχουν τρελοί, μια δυνατή 4 τούς παρασέρνει όλους στο "χορό" :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Στα κρίσιμα παιχνίδια η κερκίδα είναι πάντα εκεί έτοιμη!
Το μόνο που θέλω είναι να μην έχουμε παιδιαρίστικες συμπεριφορές των περασμένων ετών με πιτσιρίκια με τις φωτογραφικές και τα κινητά και τα ρολ όβερ με τις γκομενίτσες..

ΦΩΝΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΗ!!
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Μεταφέρω εδώ ένα σχόλιο που έκανα στο ΠΑΟΚ Άγιαξ γιατί είναι πιο κατάλληλη η ενότητα αν και, καλώς ή κακώς, η κουβέντα για την κερκίδα γίνεται κυρίως σε εκείνο το νήμα και όχι εδώ.

ΠΑΟΚ- Άγιαξ 4 Αυγούστου. Στο Α ημίχρονο ήταν από τις καλύτερες που έχουμε κάνει σε παιχνίδι με τόσο μεγάλη παρουσία κόσμου. Η γιούχα έφερε αποτέλεσμα κατά τη γνώμη μου. Τα συνθήματα τα έλεγαν σχεδόν όλοι.

Στο Β ημίχρονο η γιούχα μειώθηκε, ξεκίνησε νωθρά η κερκίδα και μετά το 1-3 κάποιοι όχι απλά σιώπησαν αλλά κίνησαν να φύγουν. Φταίξιμο ρίχνω στον κόσμο που νιώθω ότι δεν το πίστεψε όσο το πίστεψε η ομάδα (στο 3-3 πήρε λίγο φωτιά η κερκίδα αλλά ήταν αργά) αλλά και στους οργανωτές που έδιναν νωθρά συνθήματα και δίχαζαν καμιά φορά την κερκίδα την ώρα που γιούχαρε τον Άγιαξ. Ναι ξέρω, η κριτική πίσω απ' το πληκτρολόγιο είναι εύκολη, και ποιος είσαι εσύ ρε μάγκα, έλα πες τα μας από κοντά κτλ. . Δεκτά όλα αυτά, είμαι ένας ανώνυμος. Όμως αυτό δεν αλλάζει το ότι τα περισσότερα συνθήματα ήταν χαμηλής "έντασης" και όχι ξεσηκωτικά σε στιγμές που η κερκίδα ήθελε ξεσήκωμα. Βέβαια, για να τα λέμε και όλα, κάποια στιγμή στο 1-3 ή 2-3 φωνάχτηκε "ΠΑΟΚ εσύ εσύ εσύ θα προκριθείς" και το σύνθημα δε μεταδόθηκε ιδιαίτερα στο υπόλοιπο γήπεδο.

Έχουμε και φωνή και παλμό και ακόμα και στα χειρότερά μας το κάνουμε το γήπεδο ζεματιστό αλλά με σωστότερη διαχείριση καταστάσεων τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα. Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης σε αυτό. Σημειωτέον ότι όσοι είναι σε μεγάλη ηλικία ή δεν μπορούν να φωνάζουν μπορούν απλά να τραγουδάνε με φυσιολογική φωνή ή και να ψιθυρίζουν ακόμα. Πιστέψτε με, 5.000 ψιθυριστές κάνουν πολύ περισσότερο και πιο παραγωγικό θόρυβο από 5.000 μουγκούς ή 5.000 γκρινιάρηδες.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Χθες η Τούμπα ήταν Τούμπα από τα παλιά, ιδίως στο πρώτο μέρος!
Στο δεύτερο τολμώ να πω ότι μετά το τρίτο γκολ λύγισα..
Δεν είχα όρεξη να δω τίποτα μετά, ούτε φυσικά να φωνάξω..
Λογικό κι ανθρώπινο όταν βλέπεις να χάνεις σε 10 λεπτά όσα ονειρευόσουν και είχες μέχρι τότε!

Ξαναξύπνησα στο πέναλτι, αλλά.. μάταια!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Συγνωμη φρεε, αλλα αυτο ειναι καταντια... Κατρακυλα για το λαο μας... Όταν πηγαίνει καλά η ομάδα και νικάμε είναι το μόνο εύκολο να φωνάξεις... Ο καθένας μπορεί αν το κάνει.... Η μαγκιά είναι να ξελαρυγγιαστείς όταν στραβώνει το παιχνίδι... Εκεί πραγματικά πρέπει να τα δώσεις όλα... Όταν απ την ισοφάριση ακόμα, άρχισαν οι μουρμούρες, πως να εχω απαιτησεις απ την ομαδα??
Άβαταρ μέλους
koutsg4

Δημοσίευση από koutsg4 »

οποιος πιστευει οτι χθες η κερκιδα ηταν καλη απλα δεν ξερει τι σημαινει ΤΟΥΜΠΑ και λαος του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

ένα παραδειγματάκι από μία καλή κερκίδα του ΠΑΟΚ, μπορείς να μας πεις?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”