Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
brigate4

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από brigate4 »

Oι βλάκες οι βάζελοι κάνουν κερκίδα στο κλειστό της Κυψέλης με τηλεβόα σε μια κερκίδα που έχει 5 σειρές. :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αν εξαιρέσουμε το κομμάτι μεταξύ 15-40, νομίζω ότι η χθεσινή κερκίδα αξίζει τουλάχιστον ένα μπράβο κι ένα βραβείο..
Δεν ξέρω αν ξεπεράσαμε τα ντεσιμπέλ της Μπεσίκτας, ξέρω όμως ότι σε κάποιο σημείο, αισθάνθηκα τον θόρυβο πολύ πιο δυνατό από κάθε άλλη φορά..

Φανταστείτε να είχε παντού σκέπαστρο κι ο ήχος να αντανακλούσε και να έβγαινε πιο δυνατός τι θα γινόταν!
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Δεν τρελλαθηκα κιολας απο το αποτελεσμα μας. Στο α' ειμασταν λιγοι. Στο β' με το που αρχισαμε να φωναζουμε βαλαμε το βαζελο στα καρε του με αποτελεσμα το γκολ. Υπαρχουν στιγμες που αν κ το ταιμινγκ ειναι καλο αγωνιστικα ο κοσμος πραγματικα σπρωχνει την ομαδα. Παρα την ισοφαριση ο παλμος παρεμεινε ψηλα και εσπρωξε την ομαδα στο 2ο γκολ. Προς το τελος ολη η κερκιδα (μαζι κι εγω) ειχε χασει τα μεγαλυτερα αποθεματα δυναμης. Αφου επιζησαμε το χθεσινο, ολα καλα....
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Επικρατουσε παρα πολυ αγχος στον κοσμο και στο 1ο ημιχρονο δεν ειμασταν αυτοι που θα επρεπε.Αυτο,ομως που εγινε,απο τη στιγμη που μπηκε ο Μουσλι και μετα...μονο στην ΤΟΥΜΠΑ μπορει να συμβει!!

ΥΓ.Με τους καραγκιοζηδες που μπαινουν στο γηπεδο μετα το τελος καθε αγωνα κατι πρεπει να γινει....
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

Τωρα ρε παιδια μιλαμε σοβαρα?Αυτη ειναι η κερκιδα και η φωνη που εχει ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ???Ηταν κατι τυπακια διπλα μου που χαλαρα κουτσομπολευαν ολο το πρωτο ημιχρονο με μια γκομενα εντελως ασχετη 10000%...Ενας τυπας κομματια που δεν μπορουσε να περπατησει,και ενας ασχετος που πεταξε ενα πυρσο μεσα στον κοσμο,απορω γιατι υπαρχουν κατι τετοιοι στον ΝΑΟ???Και οταν πηγε ο οργανωτης να μιλησει στο ημιχρονο ολοι τον γραφανε...Και μν μου πειτε πως πρεπει να εμπνεει ο οργανωτης,γιατι δν φωναζουμε για τον οργανωτη αλλα για τον ΠΑΟΚ!!!Αν δν ξυπνησουν καποιοι μαλλον θα γινουμε η χειροτερη κερκιδα...ΕΛΕΟΣ με τις γκομενες,τους μαστουρωμενους και τους ασχετους...Και αμα πουμε και τιποτα θα μας την πεσουν και οι υπολοιποι,μην πειραζεις τα παιδια κτλ...ΕΛΕΟΣ :redcard:
araya4

Δημοσίευση από araya4 »

+1926 kai apo mena
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Σποράκια, κάμερες, γκομενίτσες και γελάκια...όχι μόνο στη θύρα με το νούμερο 4 αλλά σε όλο το γήπεδο..
respect στον τεράστιο λαό μας....
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Αυτό το Π-Α-Ο-Κ (με τα χέρια ψηλά) θα το πούμε ποτέ σωστά?
Παλιά με 40000 κόσμο και γινόταν απόλυτη ησυχία.Και με το ΠΑΟΚ σου σηκωνόταν η τρίχα κάγκελο...
Τώρα όλο φωνές, σφυρίγματα...γτπ...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Συνεπώς απο όσα λέτε καμία βελτίωση απο όσα λέγαμε όλη την 7μάδα για μερικά πράγματα.
Άρα ο ΠΑΟΚτσής είναι μοδάτος πλεον.
Μόστρα λιγούρα και φιγούρα και κράξιμο με κλαψουρίσματα.
Μετά όταν έρχεται ο Μουσλίμοβιτς και κάνει τον μπεκρή στους πανηγυρισμούς να μην θίγονται μερικοί καρνάβαλοι που πάνε στην 4 για να δουν τα βεγγαλικά.
Γιατί αυτοί που πάνε και φέρονται καθ αυτό τον τρόπο (τα νηπιαγωγεία) είναι που ξεκατινιάζονται με ότι σενάριο άσχετο και το διαδίδουν μετά και σε ραδιόφωνα.
Εθισμένοι στην παπαρολογία και στα δελτία του Σταρ τσάνελε.
Emoκαταστάσεις...

Πάλι καλά που αυτή την φορά ΥΠΗΡΞΕ θετική ενέργεια απο όλους σας και πίστη για την νίκη και ήρθε μεταφυσικά.
Βοήθησε και η μαμά κάποιου για αυτό.
Η ομάδα το έχει και έκανε προσπέραση και τον λαό της.

Και αυτό με τις θετικές ενέργειες κλπ ας το εξηγήσω και ποιο απλοϊκά πριν κάποιος το γελοιοποιήσει.
Βλέπεις μια Μάντσεστερ Γιουνάιτετ (μπλιαχ) που έχει 100000 οπαδούς που είναι σίγουροι για την νίκη και δεν σκέφτονται οτιδήποτε άλλο.
Υπάρχει περίπτωση μωρέ να μην κερδίσει?
Ξεχνάνε πότε χάσανε αυτοί και αποτελεί είδηση η ήττα της Μάντσεστερ και χαρά για μερικούς άλλους.
Βλέπεις αντίστοιχα εμάς που ποντάρουμε για παράδειγμα στις άλλες ομάδες τι θα κάνουν και τις παίζουμε και διπλό και άσσο και νίκη πάντα λες και είναι η μοίρα τους μια ζωή να κερδίζουν.
Όσο για τον ΠΑΟΚτση κανείς δεν αισθάνεται έτοιμος για υπέρβαση.
Λες θα πάμε στην Ξάνθη και μπορεί να έρθουμε Χ ή να χάσουμε.
Φυσικά και μπορεί να γίνει.
Αλλά που είναι η πίστη στην ομάδα σας ωρέ?
Μόνο σενάρια...

Άντε να δούμε αν θα ακολουθήσουμε και εμείς το μεγαλείο της.

υ.γ
Όσο για τους συνδεσμίτες επαναλαμβάνω αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με τα παραπάνω.
Όπως η Νεάπολη για παράδειγμα που είναι η μόνη που φωνάζει απο το 1ο εως το 90ο λεπτό.
Ούτε η Θύρα 4 ο σύνδεσμος έχει σχέση με το παραπάνω αλλά φέρει ευθύνη στον μη συγχρονισμό το ίδιο και η Νεάπολη βέβαια.
Αλλά οι 4ράκιδες που αφήνουν και κάτι 7-8 για να μπουν να στριμωχτούν εκεί μέσα εκεί χτυπάει το δημοσίευμα μου.
Αλλάξτε το μάγκες.
Δεν σας ταιριάζει...
Μέτωπο ψηλά γιατί είναι καθαρό να κοιτάει τον ουρανό να βλέπει 8 κεφάλια αντί 2.
Τρέλα και ΠΑΟΚ με φωνή και πίστη.

Θέλουμε πολλά ακόμα για να αλλάξουμε σαν κόσμος και να φύγουμε απο τα πανηγύρια...
Και η νίκη με τον λαγό?
Τίποτα σπουδαίο δεν ήταν.
3 βαθμούς μας έδωσε όσους χρειαζόμαστε σε κάθε αγώνα όποιος και αν είναι ο αντίπαλος.
Δεν είναι μόνο τα ντέρμπι αλλά όλη η παρουσία που πας ταμείο στο τέλος ή κουβά...
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Έτσι ακριβώς, όσο φλερτάρουμε με την κορυφή τόσο θα έρχονται και χειρότερης ποιότητας φίλαθλοι στο γήπεδο γιατί όσοι είναι καλής ποιότητας (με την έννοια να φωνάζουν, να γκρινιάζουν σε λογικά πλαίσια κτλ.) δεν άφησαν ποτέ την ομάδα ή έστω ήρθαν κοντά της πολύ πιο νωρίς.

Επίσης δε γίνεται να πηδάνε δεκάδες κόσμου τα κάγκελα της 7 για να έρθουν προς την 4 και η μόνη έγνοια των σεκιουριτάδων να είναι μην τυχόν και... πατήσουν τα πανό αυτοί που πηδάνε τα κάγκελα!! Έχω στείλει ήδη e-mail στην ΠΑΕ, δεν είναι κατάσταση αυτή.

Φανταστείτε πόσο απαιτητικοί είμαστε (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ). Όλοι λένε για την κερκίδα μας, όχι μόνο για τους πυρσούς κτλ. , και παρόλα αυτά θέλουμε ΚΑΙ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Παιδιά από το σημείο που είμασταν (και είμαστε τα τελευταία 2 χρόνια μόνιμα) στο Κυριακάτικο ματς είδα κάτι διαφορετικό συγκριτικά με τις άλλες φορές.. Την πίστη στο αποτέλεσμα, την έλλειψη μουρμούρας από τις κερκίδες, τη φωνή και το ρυθμό, στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως, καθώς στο πρώτο είμασταν ουσιαστικά μετά το πρώτο τέταρτο σχεδόν νεκροί..
Από το 55' κι έπειτα, όταν η κερκίδα ξύπνησε για τα καλά, ο ΠΑΟΚ έκλισε το βάζελο πίσω και τολμώ να πω ότι το γκολ του Γκαρσία με θύμησε πολύ εκείνο του Μαλεζά πέρυσι στο Καυτατζόγλειο όπου όλοι λέγαμε ότι το γκολ το έβαλε ο κόσμος! Σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτιωσης, αν και νομίζω ότι αν υπάρξει συντονισμών μεταξύ των παιδιών στα κάγκελα όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα!

Tip1 Επιτέλους στο Π Α Ο Κ που φωνάζουμε στην έναρξη ας σταματήσουν οι καγκουριές τύπου "τίποτα, πιο δυνατά. φωνάξτε ρε" κλπ που χαλάνε τη δουλειά..

Tip2 Χθες το βράδυ κατάλαβα ότι και η νεκρή κερκίδα της Τούμπας, είναι μύριες φορές καλύτερη από αυτή το Καραισκάκη. Εκει όπου μόνος του ο Τσουκαλάς και η ντουντούκα του ακούγονταν! :lol: :lol: :lol: :lol: Πόσο ρεζίλια είναι? :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αν έγιναν τότε free4 δεν νομίζω να έχασε κανείς μετά απο όλα αυτά :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Πάντα στα μικρότερα παιχνίδια και με λιγότερο κόσμο έχει καλύτερη κερκίδα.Τα χουμε ξαναπεί αυτά.Αλλά νομίζω πως όντως η θετική αύρα μετράει πάρα πολύ φέτος πχ το ματς με Ατρόμητο,βάζελο κ.ά. Αυτό το κέρδισε η ομάδα μόνη της.Και θα νικήσουμε και στη Ξάνθη...
free4 έγραψε: Tip1 Επιτέλους στο Π Α Ο Κ που φωνάζουμε στην έναρξη ας σταματήσουν οι καγκουριές τύπου "τίποτα, πιο δυνατά. φωνάξτε ρε" κλπ που χαλάνε τη δουλειά..

Tip2 Χθες το βράδυ κατάλαβα ότι και η νεκρή κερκίδα της Τούμπας, είναι μύριες φορές καλύτερη από αυτή το Καραισκάκη. Εκει όπου μόνος του ο Τσουκαλάς και η ντουντούκα του ακούγονταν! :lol: :lol: :lol: :lol: Πόσο ρεζίλια είναι? :opaokara: :opaokara:
Συμφωνώ απόλυτα και με τα δυο.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

gash04 έγραψε:Αν έγιναν τότε free4 δεν νομίζω να έχασε κανείς μετά απο όλα αυτά :mrgreen:
Δε σε έπιασα, για κάντο λίγο πιο λιανό!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

paokovia έγραψε:Αυτό το Π-Α-Ο-Κ (με τα χέρια ψηλά) θα το πούμε ποτέ σωστά?
Παλιά με 40000 κόσμο και γινόταν απόλυτη ησυχία.Και με το ΠΑΟΚ σου σηκωνόταν η τρίχα κάγκελο...
Τώρα όλο φωνές, σφυρίγματα...γτπ...
free4 έγραψε: Tip1 Επιτέλους στο Π Α Ο Κ που φωνάζουμε στην έναρξη ας σταματήσουν οι καγκουριές τύπου "τίποτα, πιο δυνατά. φωνάξτε ρε" κλπ που χαλάνε τη δουλειά..
και μένα μου τη δίνει αυτό.
δεν καταλαβαίνουν που βρίσκονται κάποιοι, εντελώς στη κοσμάρα τους.
άσε που γελάνε σα χαζά, λες και είναι σε παιδική χαρά.
θα αρχίσουν οι φάπες μου φαίνεται, μπας και στρώσουν μερικά παιδάκια....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”