Και βάλε μέσα τέσσερις υποψηφιότητες και σαν τέταρτη επιλογή :
‘ Μετά τον Σαντος το χάος ’ .
Να δούμε τι θα πει ο κόσμος...
Προτείνω 3 υποψήφιους:
Εγώ πάντως ψηφίζω την αλλαγή με Γ.Χ.!

Υπαρχει και προπονητης των μη μπατζετ? Μαλλον κανενας μαγος θα ειναι με το μαγικο ραβδι, οπως αυτος που εχουν στο αεκ44 και κανει θαυματα.Fantomas έγραψε:Ποιος Κούπερ ρε...από τον Σάντος στον Κούπερ...Δηλαδή από τον ένα προπονητή των μπάτζετ στον άλλο...Αυτοί είναι προπονητές του στιλ ...no money…no funny… Άσε που θέλουν και τουλάχιστον κανένα εκατομμύριο τον χρόνο σε έξοδα μόνο για πάρτι τους....![]()
Στο επίπεδο που έχει φτάσει ο Π.Α.Ο.Κ. τι χρειάζεται για να μπορεί να διεκδικήσει του χρόνου μεγάλους στόχους;
"Ο Π.Α.Ο.Κ. χρειάζεται χρήματα....
.....Εγώ δεν πουλάω όνειρα, λέω την αλήθεια. Με τα δεδομένα που υπάρχουν όταν ξεκινάει το πρωτάθλημα λέμε ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν από 40% πιθανότητες να το πάρουν, ο Π.Α.Ο.Κ. το 15%, η ΑΕΚ το υπόλοιπο. Εγώ θέλω όταν θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του Π.Α.Ο.Κ. να είναι από 33%. Είναι εύκολο να λέω άλλα, για να φανώ αρεστός στον κόσμο, να λένε «ωραία τα λες, ρε μάγκα», αλλά εγώ αυτά δεν μπορώ να τα κάνω".
Σωστα ολα αυτα, αλλα με προκαλεις να αναφερω και εγω οτι και επι Αγγελου σε ομιλους δεν μπηκες, επαιξες με κατι αγνωστους Εβραιους και οχι μονο αποκλειστηκες αγωνιστικα αλλα εγινες και ο περιγελος ολης της Ελλαδος εξωαγωνιστικα.Fantomas έγραψε:Ναι το ξέρω ο Σαντος με έβγαλε δεύτερο πέρσικαι έπαιξα προκριματικά ΤΣΟΥ ΛΟΥ με την Αθλέτικο και με απέκλεισε αυτός ο κακός ο Ουρουγουανός που έχει όνομα απορρυπαντικού...Φορλάν... τον λέγανε νομίζω....Α.. αυτή την βδομάδα παίζω και στο ΟΥΕΦΑ με ΡΟΜΑ νομίζω! Λέτε να πάρει ο Σαντος και το ΟΥΕΦΑ.....
![]()
παππου το "μαγαζακι" δεν κλεινει οσα "mall" κι αν ανοιξουν!!Maximus έγραψε:τοτε καλυτερα να το κλεισουμε το μαγαζακι...