Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Αν χαναμε απο το παγουρι, θα ειχε παρει φωτια το τοπικ με καταρες και αναθεματισμους...Τωρα ..."λουφα" απο ορισμενους..Βρε πως αλλαζουν οι καιροι..!!! Ολα καλα, ... 

- PABLO GARCIA1
εδώ είμαι εχέμυθε...με ήθελες κάτι??ehemithos 199 έγραψε:που ειναι ο ανθρωπος της φαρμας?
υ.γ. με ένα συγκεκριμένο κομπλεξικό παιδάκι δεν πρόκειται να ασχοληθώ όσο και να χτυπιέται....
- Caballo Viejo
+ όσα θεςkass4 έγραψε:Μπα παραπας είναι...
Κολλύριο, άγιον όρος και ξέρω γω θέλουμε...
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΗΧΑΝΙΚΕ !

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Ωρε Αρχοντα Ελ Μεκάνικο σε προσκυνώ!
Θοδωρή και Ζήση, ....αργείτε....πιο γρήγορα την ανανέωση, pleaaaaaase!
Υ.Γ..επειδή τώρα τελευταία τυχαίνει και ακούω μίρτσο στα ερτζιανά, είμαι περίεργος τι θα πει ο γάβρος πάλι για σένα. ρε κομπλεξικέ αποτυχημένε τερματοφύλακα, άντε στην ομαδούλα στο λιμάνι .....ρε συ
.... τίποτα εις την τίποτα είσαι!
Θοδωρή και Ζήση, ....αργείτε....πιο γρήγορα την ανανέωση, pleaaaaaase!

Υ.Γ..επειδή τώρα τελευταία τυχαίνει και ακούω μίρτσο στα ερτζιανά, είμαι περίεργος τι θα πει ο γάβρος πάλι για σένα. ρε κομπλεξικέ αποτυχημένε τερματοφύλακα, άντε στην ομαδούλα στο λιμάνι .....ρε συ
.... τίποτα εις την τίποτα είσαι!

Ένα πολύ ενδιαφέρον γκάλοπ στην ιστοσελίδα fcpaok.gr
Μετά τη συνέντευξη του Φερνάντο Σάντος και με δεδομένους τους "όρους" του, η διοίκηση της ΠΑΕ πρέπει:
Α]Να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του και να κάνει σεβαστό άνοιγμα στον προυπολογισμό.
53.7%
Β]Να προσπαθήσει να τον πείσει να παραμείνει με τα τωρινά δεδομένα.
34.4%
Γ]Να μην ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του και να συνεχίσει την συντηριτική πολιτκή εξυγίανσης.
8.8%
Δ]Να κάνει μεν άνοιγμα, αλλά χωρίς αυτόν στη θέση του προπονητή.
3.1%
Αριθμός Ψηφοφόρων : 904
-------------------------
Μετά τη συνέντευξη του Φερνάντο Σάντος και με δεδομένους τους "όρους" του, η διοίκηση της ΠΑΕ πρέπει:
Α]Να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του και να κάνει σεβαστό άνοιγμα στον προυπολογισμό.
53.7%
Β]Να προσπαθήσει να τον πείσει να παραμείνει με τα τωρινά δεδομένα.
34.4%
Γ]Να μην ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του και να συνεχίσει την συντηριτική πολιτκή εξυγίανσης.
8.8%
Δ]Να κάνει μεν άνοιγμα, αλλά χωρίς αυτόν στη θέση του προπονητή.
3.1%
Αριθμός Ψηφοφόρων : 904
-------------------------
+87moican4 έγραψε:Η σημερινη εμφανιση της ομαδας εδειξε για αλλη μια φορα ,το ποσο "δουλεια" εχει κανει αυτος ο ανθρωπος ολα αυτα τα χρονια στην ομαδα..Και για να εξηγουμαι, το οτι στο παιχνιδι με την γρια παιζει ο Κοντρερας σεντερ φορ, στο σημερινο βουρκο ο Σναουτσερ σεντερ μπακ , μονο τυχαιο δεν ειναι..Οσοι εχουν παιξει ποδοσφαιρο καταλαβαινουν οτι κανενα απο τα δυο δεν ειναι ευκολο να γινει και κυριως να εχεις καλη παρουσια στην θεση που καλεισαι να καλυψεις.
Η ομαδα εχει δουλευτει παρα πολυ απο τον Σαντος, και οπως ειχα πει παλια, ξερει ο καθε ενας οταν θα μπει στο γηπεδο ΤΙ θα κανει ΚΑΙ ΠΩΣ να το κανει, ακομα και οταν δεν παιζει στην φυσικη του θεση, οπως π.χ σημερα..
Δεν θα μου κανει καθολου εκπληξη να δω καποια στιγμη και τον Μουσλι σεντερ μπακ ( εβγαλε σημερα με τακλιν ενα σουτ σε αδειο τερμα)και οποιον αλλον επιλεξει..
Το οτι πηγαμε υποψιασμενοι οφειλεται και στην σφαλιαρα του κυπελλου και στα λογια που τους τριβελίζε το μυαλο ολη την εβδομαδα οτι το γηπεδο θα ειναι βουρκος και θα πρεπει να δωσουμε ΜΑΧΕΣ για την νικη...Οπως ειπε και ο ιδιος "ειχαμε την νοοτροπια που θελουμε"...
υγ. με την ανανεωση τι γινεται, αργει ακομα..?![]()
Ο Σάντος είναι σίγουρος ότι δεν αντέχουμε να κάνουμε άλλη υπομονή. Εμείς το ξέρουμε;
Δεν θέλει να είναι μπροστά όταν σκάσει το καζάνι. Και οι ΖΖ δεν έχουν αρκετά βαριές τσέπες για να κρατήσουν το καπάκι κλειστό.
Παίζει και το ενδεχόμενο να μη θέλει και ο ίδιος να κάνει άλλο υπομονή. Τα βραβεία του "καλύτερου προπονητή" δεν τα βάζει στο σύνθετο στο σαλόνι. Εκεί κρατάει χώρο για το πρωτάθλημα.
Δεν θέλει να είναι μπροστά όταν σκάσει το καζάνι. Και οι ΖΖ δεν έχουν αρκετά βαριές τσέπες για να κρατήσουν το καπάκι κλειστό.
Παίζει και το ενδεχόμενο να μη θέλει και ο ίδιος να κάνει άλλο υπομονή. Τα βραβεία του "καλύτερου προπονητή" δεν τα βάζει στο σύνθετο στο σαλόνι. Εκεί κρατάει χώρο για το πρωτάθλημα.
Συμφωνώ με τους προ λαλήσαντες..
Ο Σάντος έχει το γνώρισμα να παίρνει από κάθε παίκτη το απόλυτο..
Σήμερα αποσουσίαζαν τα 3/4 της άμυνας, οι 2 μας κόφτες του παιχνιδιού κι όμως, με ομαδική δουλειά και σωστή νοοτροπία, όχι μόνο δε δεχτήκαμε γκολ, αλλά ούτε απειληθήκαμε..
Είδαμε τους εξαφανισμένους Σορλέν και Φωτακη να κάνουν απίστευτο παιχνίδι.
Είδαμε τον Κριστιάνο να παίξει έξυπνα κι όπως πρέπει..
Είδαμε τον Μούσλι να παίζει όλες τις θέσεις του γηπέδου!
Είδαμε όλη την ομάδα να ρολάρει εκπληκτικά και να αντιδρά σε ένα γήπεδο που πριν καλά καλά συμπληρωθούν 15 μέρες είχε φάει ένα στραπάτσο δίχως τελειωμό, και να παίρνει, σχεδόν περπατώντας (κι αποδίδοντας θαυμάσια στο βούρκο) ένα διπλό, που άλλη ομάδα, με τόσες απουσίες, τέτοιο δεδικασμένο (αποκλεισμός με διασυρμό) και διαφορετικό προπονητη δε θα έπαιρνε κι αυτό είναι έργο Σάντος!
Ο Σάντος έχει το γνώρισμα να παίρνει από κάθε παίκτη το απόλυτο..
Σήμερα αποσουσίαζαν τα 3/4 της άμυνας, οι 2 μας κόφτες του παιχνιδιού κι όμως, με ομαδική δουλειά και σωστή νοοτροπία, όχι μόνο δε δεχτήκαμε γκολ, αλλά ούτε απειληθήκαμε..
Είδαμε τους εξαφανισμένους Σορλέν και Φωτακη να κάνουν απίστευτο παιχνίδι.
Είδαμε τον Κριστιάνο να παίξει έξυπνα κι όπως πρέπει..
Είδαμε τον Μούσλι να παίζει όλες τις θέσεις του γηπέδου!
Είδαμε όλη την ομάδα να ρολάρει εκπληκτικά και να αντιδρά σε ένα γήπεδο που πριν καλά καλά συμπληρωθούν 15 μέρες είχε φάει ένα στραπάτσο δίχως τελειωμό, και να παίρνει, σχεδόν περπατώντας (κι αποδίδοντας θαυμάσια στο βούρκο) ένα διπλό, που άλλη ομάδα, με τόσες απουσίες, τέτοιο δεδικασμένο (αποκλεισμός με διασυρμό) και διαφορετικό προπονητη δε θα έπαιρνε κι αυτό είναι έργο Σάντος!
Θέλω κολλύρια για τα μάτια μου!
Αποκλείεται να είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που θυμάμαι και έβλεπα!
Πλάκα πλάκα δεν είχε καμία διαφορά ο ΠΑΟΚ που είδαμε με την εμφάνιση με την γριά.
Ότι είδα στο παιχνίδι με την γριά είδα και σήμερα.
Μετά την αποβολή ''που μόνο τυχαία δεν ήταν'' το παιχνίδι γύρισε καρμπόν και είδαμε μια απο τα ίδια.
Μακάρι και το εύχομαι να είναι στα ΠΟ να δούμε μια φορά μόνο αλλά μια φορά την ομάδα φούλ και πλήρη πως θα κατέβει και όχι σε γήπεδα όπως αυτό που είναι για άλλες κατηγορίες.
Για μένα ο προπονητής Φερνάντο Σάντος δεν μας αξίζει και πρέπει να κοιτάξει την καριέρα του πλεον.
Βαρύ αλλά πραγματικότητα.
Αν μείνει θα χαρώ πολύ αν φύγει απλά θα παραμείνω θαυμαστής του και θα αποδειχτεί κατόπιν εορτής το τι χάσαμε.
Σαν gash το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να του αποδώσω τα συγχαρητήρια μου για αυτά που παρατηρώ και μαθαίνω συνεχώς.
Να σαι καλά Φερνάντο Σάντος όπου και αν είσαι...
Αποκλείεται να είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που θυμάμαι και έβλεπα!
Πλάκα πλάκα δεν είχε καμία διαφορά ο ΠΑΟΚ που είδαμε με την εμφάνιση με την γριά.
Ότι είδα στο παιχνίδι με την γριά είδα και σήμερα.
Μετά την αποβολή ''που μόνο τυχαία δεν ήταν'' το παιχνίδι γύρισε καρμπόν και είδαμε μια απο τα ίδια.
Μακάρι και το εύχομαι να είναι στα ΠΟ να δούμε μια φορά μόνο αλλά μια φορά την ομάδα φούλ και πλήρη πως θα κατέβει και όχι σε γήπεδα όπως αυτό που είναι για άλλες κατηγορίες.
Για μένα ο προπονητής Φερνάντο Σάντος δεν μας αξίζει και πρέπει να κοιτάξει την καριέρα του πλεον.
Βαρύ αλλά πραγματικότητα.
Αν μείνει θα χαρώ πολύ αν φύγει απλά θα παραμείνω θαυμαστής του και θα αποδειχτεί κατόπιν εορτής το τι χάσαμε.
Σαν gash το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να του αποδώσω τα συγχαρητήρια μου για αυτά που παρατηρώ και μαθαίνω συνεχώς.
Να σαι καλά Φερνάντο Σάντος όπου και αν είσαι...
- sidpanos
η διαφορά του ματς με την γριά ήταν οτι ο σορλέν έπαιζε στον άξονα και ο μούσλι αντικαταστάθηκε..και όχι κάποιος παίχτης του κέντρου όπως τότε....ο βλάνταν όταν μένουμε με δέκα παίζει καλύτερα κορυφή..
- navigator11
ABOLEYTOI έγραψε:Ο Σάντος είναι σίγουρος ότι δεν αντέχουμε να κάνουμε άλλη υπομονή. Εμείς το ξέρουμε;
εγω νομιζω οτι ο σαντος με τον ΠΑΟΚ θα ειναι αμαρτια να μην εχει παρει τροπαιο,ισως και το βαρυτιμοτερο,φευγοντας απο την ομαδα.αλλα η αληθεια ειναι οτι,επιθυμωντας το εργο του να βρει επιτελους ανταποκριση,δικαιως ζητει απο τη διοικηση το κατι παραπανω.περισσοτερο η δικη του υπομονη αρχιζει να σωνεται παρα του κοσμου.μακαρι οι αγωνιστικες συνθηκες της τρεχουσας χρονιας να "συνωμοτησουν" ωστε να ανανεωσει με την ομαδα.νομιζω πως η δουλεια του στον ΠΑΟΚ και τα συνεχη αποτελεσματα αυτης δινουν απαντησεις σε διαφορους!
και σημερα για ακομα μια φορα διαχειριστηκε αψογα τις συνθηκες του αγωνα.φοβερο στησιμο της ομαδας,πολυ καλη νοοτροπια απο τους παιχτες,αμυντικη συμπεριφορα ομαδας σχεδον αψογη και επιθετικα δημιουργια ευκαιριων και γι'αλλα γκολ.καλουτσικα τα πηγε το βλαχακι ........
κατι πρεπει να γινει να μεινει ο μεγαλος αυτος προπονητης.....ειναι μεγαλο το οφελος της παρουσιας του για την
ομαδα μας σε ολα τα επιπεδα......
ομαδα μας σε ολα τα επιπεδα......
-
Όπως σεβάστηκε η διοίκηση τον Santos όταν όλοι σκούζανε, έτσι ας σεβαστεί και αυτός τη διοίκηση και τις αποφάσεις της. Έχω εκφράσει το σεβασμό μου προς το άτομό του ουκ ολίγες φορές, έδειξα και δείχνω εμπιστοσύνη στο πλάνο της ομάδας όπως μου ζητήθηκε πριν τρία χρόνια, δε θα δεχτώ όμως ως αιτία μη-ανανέωση τις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας. Όταν υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο, ο ΠΑΟΚ δε βρισκόταν σε καλύτερη μοίρα, ήξερε που ερχόταν και τι θα αντιμετωπίσει. Προφανώς τα περίμενε χειρότερα, και αφού είδε ότι υπάρχει μια κάποια βελτίωση των οικονομικών, θέλει το κάτι περισσότερο, το κάτι παραπάνω. Δικαιολογημένα, εν μέρει, αφού επιζητάει προσωπική καταξίωση και δόξα. Άψογος επαγγλματίας.ABOLEYTOI έγραψε:Ο Σάντος είναι σίγουρος ότι δεν αντέχουμε να κάνουμε άλλη υπομονή. Εμείς το ξέρουμε;
Εγώ όμως δεν είμαι επαγγελματίας οπαδός. Η αεκ44 είναι τρανό παράδειγμα προς αποφυγή. Εκεί ήταν Νικολαϊδης, Santos, συσπείρωση, πλάνο.. Οι καταστάσεις μοιάζουν υπερβολικά. Δε θέλω παράλογα ανοίγματα, ούτε Rivaldoυς, δε θέλω να γίνω ΠΑΟΚ44 (που και να'θελα δηλαδή..). Θέλω συμμάζεμα και τακτοποίηση. Μικρά και σταθερά βήματα παρά άλματα στο κενό. Όχι τίποτε άλλο, αλλά έχουμε δείξει αρκετές φορές τις αυτοκαταστροφικές μας τάσεις, είμαστε ικανοί να διχαστούμε και να τα κάνουμε όλα γιάμπαλο σε χρόνο ρεκόρ. Εδώ με μια ήττα και κοντέψαμε..
Απλώνουμε τα πόδια μας μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα! Αν το δέχεται και ο Santos, για μένα θα είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή, και σταματάω εδώ. Ελπίζω να το δει και ο ίδιος έτσι, και να μην πετάξει τρία χρόνια υπομονής και επιμονής αμφότερων, μαζί και τα όνειρά μας.
Θα έρθει και η δική σου αναγνώριση Fernando μου, λίγη υπομονή ακόμη. Εμείς κάναμε και κάνουμε εδώ και 25 χρόνια..
Ασχέτως με το πόσο χαζες κοκκινες φάγαμε, ενα μεγαλο μπραβο στο Δον για την επικοινωνιακή διαχείρηση τους και την διατηρηση του καλού κλίματος. Προστάτεψε τους παίχτες-προστατεψε την ομάδα. ρισπεκτ απο μενα.
ειναι τρελος ο αγγελός
ειναι τρελος ο αγγελός

- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
«Ηταν μια πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη. Για 70-75 λεπτά ήμασταν ξεκάθαρα καλύτεροι, είχαμε καλή λειτουργία. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν περισσότερο ομάδα. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες να βάλουμε γκολ. Σε ένα γήπεδο πάρα πολύ βαρύ που ήταν πολύ δύσκολο να παίξεις. Εμείς ήμασταν η ομάδα που θέλαμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας οπότε θεωρητικά εμάς έπρεπε να μας επηρεάσει ο κακός αγωνιστικός χώρος», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.
Και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα στα πρώτα 20 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε φάσεις να τελειώσουμε το ματς αλλά δεν το κάναμε. Μείναμε στην συνέχεια με δέκα παίκτες μετά από ένα παιδικό και ανώριμο λάθος, που θα μπορούσε να μας στοιχίσει. Στην συνέχεια οι παίκτες μου είχαν πολύ καλή νοοτροπία, έδωσαν πάνω από το 100% των δυνατοτήτων τους.
Σε κάθε περίπτωση δεν χάσαμε το μυαλό μας, ούτε τον στόχο μας να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να μας απειλήσει μετά από κάποιες στιγμές σύγχυσης στην περιοχή μας. Ωστόσο εμείς είχαμε πάλι μεγαλύτερη ευκαιρία για το δεύτερο τέρμα. Ο ΠΑΟΚ ήταν ο δίκαιος νικητής του αγώνα».
Ο Σάντος δεν είχε στη διάθεσή του τον Πάμπλο Γκαρσία, που έφυγε για την Ουρουγουάη λόγω του θανάτου της μητέρας του και δεν ξέχασε τον παίκτη του: «Θέλουμε να αφιερώσουμε αυτήν τη νίκη στον Πάμπλο Γκαρσία και την οικογένεια του που περνάει δύσκολες στιγμές».
Για τις συχνές αποβολές παικτών του, επεσήμανε: «Είναι κάτι που συζητήσαμε αλλά θα συζητήσουμε πάλι με τους παίκτες. Ίσως από τον υπερβολικό ενθουσιασμό, ίσως από την πίεση του αγώνα να οφείλονται αυτά. Ο Αραμπατζής είναι ένας παίκτης που τα δίνει όλα στο παιχνίδι και παίζει με πάθος».
Για το ματς με τον Παναθηναϊκό σημείωσε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως ήταν και αυτό με τον ΠΑΣ και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».
Οσο για το αν θα προτιμούσε τη νίκη στον προημιτελικό του Κυπέλλου αντί για το σημερινό παιχνίδι; «Εγώ θα ήθελα και στα δύο ματς να κερδίσουμε».
Και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα στα πρώτα 20 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε φάσεις να τελειώσουμε το ματς αλλά δεν το κάναμε. Μείναμε στην συνέχεια με δέκα παίκτες μετά από ένα παιδικό και ανώριμο λάθος, που θα μπορούσε να μας στοιχίσει. Στην συνέχεια οι παίκτες μου είχαν πολύ καλή νοοτροπία, έδωσαν πάνω από το 100% των δυνατοτήτων τους.
Σε κάθε περίπτωση δεν χάσαμε το μυαλό μας, ούτε τον στόχο μας να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να μας απειλήσει μετά από κάποιες στιγμές σύγχυσης στην περιοχή μας. Ωστόσο εμείς είχαμε πάλι μεγαλύτερη ευκαιρία για το δεύτερο τέρμα. Ο ΠΑΟΚ ήταν ο δίκαιος νικητής του αγώνα».
Ο Σάντος δεν είχε στη διάθεσή του τον Πάμπλο Γκαρσία, που έφυγε για την Ουρουγουάη λόγω του θανάτου της μητέρας του και δεν ξέχασε τον παίκτη του: «Θέλουμε να αφιερώσουμε αυτήν τη νίκη στον Πάμπλο Γκαρσία και την οικογένεια του που περνάει δύσκολες στιγμές».
Για τις συχνές αποβολές παικτών του, επεσήμανε: «Είναι κάτι που συζητήσαμε αλλά θα συζητήσουμε πάλι με τους παίκτες. Ίσως από τον υπερβολικό ενθουσιασμό, ίσως από την πίεση του αγώνα να οφείλονται αυτά. Ο Αραμπατζής είναι ένας παίκτης που τα δίνει όλα στο παιχνίδι και παίζει με πάθος».
Για το ματς με τον Παναθηναϊκό σημείωσε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως ήταν και αυτό με τον ΠΑΣ και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».
Οσο για το αν θα προτιμούσε τη νίκη στον προημιτελικό του Κυπέλλου αντί για το σημερινό παιχνίδι; «Εγώ θα ήθελα και στα δύο ματς να κερδίσουμε».