ΠΑΣ Γιάννινα - Π.Α.Ο.Κ. 13/02 19:00 novasports1
- sidpanos
Re: ΠΑΣ Γιάννινα - Π.Α.Ο.Κ. 13/02 19:00 novasports1
γνώμη μου είναι οτι μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει στη συζήτηση αλλά αν πεί κακό για τον ΠΑΟΚ θα τον φάω...
υγ..προς όλους...το ΠΑΟΚ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
- Caballo Viejo
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.obanebane έγραψε:Εδω μανιακε μπαινω για να μαθω και να διαβασω για ΠΑΟΚ αν ηθελα κατι αλλο εμπαινα αλλου εδω ειναι οπαδικο σαιτ του ΠΑΟΚ και ετσι πρεπει να μεινει.
Υ.Γ εξω οι αλλοθρησκοι απο το Paokmania και ας ειναι οι καλυτεροι συζητητες του κοσμου.
Τέλος πάντων, όπως και να' χει φαίνεται πως ήδη την έκανε ο τζες. Μάλιστα, από αύριο που θα είναι με το ένα πόδι στην Β΄ θα τον χάσουμε οριστικά...
ΟΧΙ......Eγω τους θελω και εδω!!!!Να τους ρωταω και να λενε αλλα αντι αλλων!!!!Δεν εχουν καταλαβει οτι ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ σεβεται οποιον τον σεβεται!Οταν,ομως,καποιος σταματησει να σεβεται τον ΠΑΟΚΤΣΗ.....τοτε πρεπει να ξερει πως θα αρχισει να τον ΦΟΒΑΤΑΙ!!!!
sidpanos έγραψε:γνώμη μου είναι οτι μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει στη συζήτηση αλλά αν πεί κακό για τον ΠΑΟΚ θα τον φάω...
Αδερφέ, καθαρά άποψη εξέφρασα και όχι πρόταση.Εγώ εδώ θέλω να διαβάζω μόνο για ΠΑΟΚ και να μοιράζομαι με τα αδέρφια μου τις αγωνίες ,τα όνειρα ,τις χαρές και τις πίκρες .Συμφωνώ ότι μπορεί με κάποιους να γίνουν σωστές και επικοδομητικές συζητήσεις αλλά όχι εδώ.Εδώ μόνο ΠΑΟΚ και όχι καφενείο φιλάθλων. Δεν γουστάρω παραμονές κάθε αγώνα να μπαίνουν έκαστοι καμιά 10αριά αλλόθρησκοι και να τετραγωνίζουν το κύκλο? Το ξαναλέω για μένα μόνο ΠΑΟΚ.
- sidpanos
και για μένα thoumas...όπως και για την συντριπτική πολυψηφία εδώ μέσα....
Συμφωνώ,τώρα για το αυριανό ούτε εκδίκηση θέλω,ούτε με ενδιαφέρει αν θα πέσει και στα π@π@ρια μου τον γράφω τον espressos .
Μαμάω τα Γιάννινα τρεις πόντους και τέλος .
Μαμάω τα Γιάννινα τρεις πόντους και τέλος .
Πρώτον, προβλέπεται καταιγίδα και γίδια..
http://meteo.gr/cf.asp?city_id=31
Δεύτερον, αν δεήσει ο Υψιστος και γίνει το ματς, ένα πράγμα θέλουμε..
Αυτό που είδαμε πριν από 12 μέρες να μην το ξαναδούμε!
Θέλουμε να δούμε έναν ΠΑΟΚ να μην αφήνει ακάλυπτο σημείο..
Να πιέζει από ψηλά και να κάνει τον αντίπλαο να εξαφανιστεί..
Θέλουμε να δούμε ψυχή, πάθος, αποφασιστικότητα, δύναμη και φυσικά να παίξουμ όλοι για αυτούς που λείπουν και κυρίως για τον Πάμπλο..
Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πέραν του διπλού!
http://meteo.gr/cf.asp?city_id=31
Δεύτερον, αν δεήσει ο Υψιστος και γίνει το ματς, ένα πράγμα θέλουμε..
Αυτό που είδαμε πριν από 12 μέρες να μην το ξαναδούμε!
Θέλουμε να δούμε έναν ΠΑΟΚ να μην αφήνει ακάλυπτο σημείο..
Να πιέζει από ψηλά και να κάνει τον αντίπλαο να εξαφανιστεί..
Θέλουμε να δούμε ψυχή, πάθος, αποφασιστικότητα, δύναμη και φυσικά να παίξουμ όλοι για αυτούς που λείπουν και κυρίως για τον Πάμπλο..
Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πέραν του διπλού!
-
obanebane έγραψε:Εδω μανιακε μπαινω για να μαθω και να διαβασω για ΠΑΟΚ αν ηθελα κατι αλλο εμπαινα αλλου εδω ειναι οπαδικο σαιτ του ΠΑΟΚ και ετσι πρεπει να μεινει.
Υ.Γ εξω οι αλλοθρησκοι απο το Paokmania και ας ειναι οι καλυτεροι συζητητες του κοσμου.
Ετσι ακριβως... ΠΑΟΚ ΡΕ ΟΧΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ
-
Εκει ηθελα να καταλήξω πριν πεσετε και με φατε μερικοι... εδω μεσα πως να το κανουμε θελω να μιλαω με αδερφια, να αρπαζομαστε να τα βρισκουμε να διαφωνουμε κτλ...
Δε θελω να συζηταω με γιαννιωτη μετα απο τεσσαρα... δε θελω να μιλαω με ηρακληδεα... καλα για τους αλλους δεν το συζητω...
Καταλαβαινω οτι πρεπει να ειμαστε λιγο πιο ανοιχτομυαλοι αλλα πως να το κανουμε ρε μαγκες? Οπαδικο φορουμ ειναι! Πιστευω πως η πλειοψηφεια συμφωνει.
Δε θελω να συζηταω με γιαννιωτη μετα απο τεσσαρα... δε θελω να μιλαω με ηρακληδεα... καλα για τους αλλους δεν το συζητω...
Καταλαβαινω οτι πρεπει να ειμαστε λιγο πιο ανοιχτομυαλοι αλλα πως να το κανουμε ρε μαγκες? Οπαδικο φορουμ ειναι! Πιστευω πως η πλειοψηφεια συμφωνει.
Οκ, αλλά χωρις εκφράσεις, τη στιγμή που το παιδί από την αρχή συστήθηκε και είπε μερικα πράγματα ήπια και ήρεμα!
Ναι, εντάξει, έχουμε πλέον ένα μίσος, αλλά δε νομίζω ότι πρέπει όπου σταθούμε κι όπυ βρεθούμε να το κραυγάζουμε!
Ναι, εντάξει, έχουμε πλέον ένα μίσος, αλλά δε νομίζω ότι πρέπει όπου σταθούμε κι όπυ βρεθούμε να το κραυγάζουμε!
- Alessandro
αν αναβληθει ο αγωνας σημερα και (λογικα)οριστει για αυριο ποσο καλυτερες αναμενονται να ειναι οι συνθηκες του γηπεδου?κι αν δεν ειναι τι γινετε θα παει για την δευτερα και παει λεγοντας?