3. Bryce Daren Moon
Re: 3. Bryce Daren Moon
Μια που το έχετε ψηλά (το τόπικ), ας πω κι εγώ τη σοφία μου.
Στις 14 Φεβρουαρίου (κρατήστε την ημερομηνία) θα δείτε ένα νέο Moon.
Στις 14 Φεβρουαρίου (κρατήστε την ημερομηνία) θα δείτε ένα νέο Moon.

γιατι αραγε υπαρχει αυτο το τοπικ? στο τοπικ ανεκδοτα τουλαχιστον περναμε καλυτερα...

Ωραίος ρε! Κι εγώ περίμενα να έρθει η 14/02 και να παρουσιάσω αυτό:teratios έγραψε:και στις 28 Φεβρουαρίου θα δείτε ένα φουλ Moon....

Να μην γράφετε βλακείες παρακαλώ.. Ακούς εκεί γιατί υπάρχει το τόπικ.. Αμα δεν υπήρχε θα θυμόταν κανείς ότι έχουμε εναν παίκτη δανεικό από το βάζελο ονόματι Μουν; Οχι πείτε μου θα το θυμόταν κανείς;dolphinto έγραψε:![]()
![]()
![]()
teratios...
γιατι αραγε υπαρχει αυτο το τοπικ? στο τοπικ ανεκδοτα τουλαχιστον περναμε καλυτερα...![]()
![]()

- ΑποστόληςΑ
Ο παίκτης αυτός είναι το Νο 2 poulain μου, μετά τον Σάκη. Γράψτε ό,τι θέλετε κακεντρεχείς και χαιρέκακοι! Δεν μας πτοείτε! Αυτό όμως που είμαι σίγουρος ότι θα συμβεί, είναι τον Ιούνη, όταν θα παρακαλάτε την διοίκηση να τον κρατήσει! Τότε θα είναι η σειρά μου να γελάσω αν και δεν θα έπρεπε...
κορυφαίο πόστ στο τόπικ.SATANAS έγραψε:Δεν μου αρέσει να κάνω υποδείξεις σε αλλα αδέρφια του φόρουμ, αλλά τους παρακαλώ θερμά να σταματήσουν τα απαξιωτικά σχόλια για εναν παίχτη που ματώνει τη φανέλα που φοράει (μία φορα το μήνα). τουιστεδ

- Alessandro
Ο παικτης ηθελε ευκαιριες και παιχνιδια για να βρει ρυθμο και να βοηθησει, δεν ειναι κακος παικτης ισα ισα αλλα ειναι δανεικος...οποτε....
αν ο παιχτης δεν ηταν δανεικος ή ειχε προοπτικη καλης αγορας θα ειχα αλλη αποψη για αυτον...ειναι καλυτερος απο σναουτσερ και αραμπατζη παντως να το ξερετε....
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ... (κάποιο Σαββατοκύριακο) ... ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΟΝ ... 

ριχνουμε τη τιμη του ρε παιδια για να τον αγορασσουμε τζαμπα...ειναι σατανικο το σχεδιο του δον.....αλλιως δεν θα διαμαρτυροταν ο μουν?
λετε να εχει αφησει καμια αφανα τοσο καιρο που εχουμε να τον δουμε???
λετε να εχει αφησει καμια αφανα τοσο καιρο που εχουμε να τον δουμε???
- paok nafplio
Sera4 αδερφε πρωτη φορα θα διαφωνισουμε
νομιζω οτι εχεισ αδικο εχει κανει μονο ενα καλο παιχνιδι στη καριερα του στη Ελλαδα αυτο στο τσαμπιονς λιγκ με την Ιντερ κ σε ολα τ'αλλα που επαιξε περσυ γιατι επαιξε αρκετα ηταν για γελια πηγαινε οπου να ναι δεν κραταγε τη θεση του δεν γυριζε πισω γενικα μεχρι κ τον Γκαμπριελ εβαζαν οι βαζελοι μολις τον πηραν χαμπαρι...

Ο παικτης εχει κερδισει το σεβασμο με τη σταθερη αποδοση του παρα τις αντιρρησεις που υπηρχαν στην αρχη χωρις μαλιστα να πουλαει οπαδιλικι......Μακαρι ολοι οι παικτες που παιρναμε να παιζανε ετσι.....Ελπιζω πραγματικα να καταφερουμε να τον κρατησουμε και να παρει και το περιβραχιονιο του χρονου.....Πολυ μεγαλος παικτης και τεραστια προσωπικοτητα.....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Πέμ 11 Φεβ 2010, 20:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.