6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Άβαταρ μέλους
arisk

Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από arisk »

Ακριβώς Αποστολη... Να πει ο κάθε ένας τη μαλακία του... Να μην πούμε και εμείς οι υπόλοιποι τη γνώμη μας για το μαλάκα...?? Να την πούμε... :mrgreen:
paok_4_ έγραψε:
Και κάτι άλλο... Ο Βολταίρος προάσπισε το δικαίωμα του καθενός να εκφράζει και να υπερασπίζεται τη γνώμη του... Ok... Mήπως προάσπισε και κάποιο δικαίωμα να εκφράζουν και οι υπόλοιποι τη γνώμη τους για αυτόν...?? Λογικό δεν ακούγεται...?? Λέω εγώ τώρα... Μήπως...??
Τελικά ποιος είναι ο μ@λ@κ@ς της υπόθεσης? Καλά που έχουμε σπουδαγμένους σαν εσένα να μας εξηγούνε τί είπε ο Βολταίρος.
Ποιός είναι... Κάνε ένα poll και θα δούμε ποιός είναι... Θα βγει παμψηφεί... :lol:
Και αν αυτό σε ενδιαφέρει τόσο π[ολύ, ναι είμαι σπουδασμένος... Ίσως για το επίπεδο ορισμένων κάτι τέτοιο να είναι κακό βέβαια... Αλλά τι να κάνουμε... Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι τέλειοι σαν εσένα... :D

3.1 Το Paokmania.gr/Forum παρέχει στους επισκέπτες /χρήστες τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε συζητήσεις με την αποστολή γραπτών μηνυμάτων. Οι επισκέπτες /χρήστες του Paokmania.gr/Forum οφείλουν να τηρούν τους κανόνες της καλής συμπεριφοράς και της ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Φτάνει....
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

φτάνει και δεν πάμε τον βολταίρο...ήταν παρι σεν ζερμεν...

πάμε παρακάτω..
γ@μηστε τους...

και μετά καθαρό νερό στις πηγές στα ζαγοροχώρια..
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

Αν και θα στεναχωρησω τους υπευθυνους του Φορουμ θα το συνεχισω εγω λιγο ακομη.
Μπηκα στον πειρασμο να διαβασω τα τελευταια ποστ του "paok_4" για να δω τι ρολο βαραει.
Μολις 2 βδομαδες πριν αφησε ξανα υπονοουμενα οτι ο Βιερινια αποβληθηκε στο ματς με Αστερα για να μην παιξει με τον Ολυμπιακο!!!!!!!!!!! Βεβαια τελικα ο Βιερινια επαιξε με γαυρο οποτε την ξεχναμε την σαχλαμαρα που γραψαμε αλλα νατος πετιεται και επανερχεται δρυμητερος! Και ο Βιτολο στημμενος! (Ακομα κ το πιο πιθανο, περα απο το τυχαιο, να βγαζουν πιο ευκολα οι διαιτητες μια κοκκινη καρτα σε παιχτες μας πριν απο ντερμπυ μαλλον δεν περναει απο το μυαλουδακι τους.)
Πιο πριν αφησε ξανα υπονοουμενα για το Σαντος επειδη εβαλε τον Μουν στο ματς με Βαζελο!
Δε με νιαζει τι λεει ο καθε Βολτεζος. Αυτο που ξερω ειναι οτι αυτα κι αυτα μας πληγωνουν τοσα χρονια. οσο αφηνεται αυτο το δηλητηριο να χυνεται μονο στον ΠΑΟΚ γινεται ζημια. Τετοια δημοκρατια να τη χεσω! και στην τελικη θα προασπιστω το δικαιωμα σου να λες οτι θες ΑΝ ξερω ποιος εισαι! Που ξερω εγω ποιος κρυβεται πισω απο ενα ονομα σε ενα Φορουμ και με ποιους σκοπους το κανει?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ναι όλοι είναι ύποπτοι για στήσιμο εκτός από μας που γράφουμε
τέτοιες κοτσανες που ούτε ο κοντης θα έλεγε.....
ΚΟΥΊΖ Ποιος θα είναι ο επόμενος στημενος κατα τον ΡΑΟΚ_4 ;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε παιδιά, εγώ έφαγα μπαν, αν και δεν υποστήριξα ότι πουλήθηκε στον βαζελο αλλά για άλλους λόγους. Μάλλον αυτή η άποψη απαγορεύεται οπότε δεν το συνεχίζω. Ίσως να έχω κι άδικο... Βασικα το να έχω άδικο έχει πιο πολλές πιθανότητες!

Αλλά φτάνει με τις ειρωνίες οι μεν, με τα "κατηγορώ" οι δε... Ας κουλάρουμε και οι δύο "πλευρές"... Αυτοί που πρέπει να ξέρουν, ξέρουν τι και πως... Τόσα χρόνια μπάλα παίζουν και μπορούν να κρίνουν...

Όσο για μένα (γιατί δεν προλαβα να γράψω τίποτα άλλο πέραν απ' αυτά που έγραψα την ώρα του ματς) νοιώθω ότι μία μ@λακία αυτού του παίκτη (σκοπιμή ή μη- δεν με ενδιαφέρει- κι ας έγινε άθελα του όπως ισχυριζεται ο ίδιος) με κρέμασε (σαν ΠΑΟΚ κι όχι εμένα προσωπικά) κάνοντας με να χάσω βαθμούς από τη γριά, αλλά και να τον στερηθώ από τα επόμενα δύο παιχνίδια. Τέτοιες αστείες κάρτες πρέπει να κοπούν απο όλους, μιας και δεν είναι ο μονος.

Όταν οι παίκτες (Βιειρινια, Γκαρσία, Αραμπατζής, Βιτόλο) μάθουν να μην κάνουν λάθη τα οποία βλάπτουν τόσο σοβαρά μια ομάδα, ο ΠΑΟΚ θα πάρει πρωτάθλημα...

Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να μη φάω κανα μπαν πάλι... Βεβαια αν φάω μπαν και για αυτό, σίγουρα δεν θα έχουμε δημοκρατία γιατί πιστεύω ότι δεν είπα τίποτα το ακραίο...

ΥΓ: Κριτικές σαν το "χοντρος μακάκας" γινονται δεκτές... Συζήτηση και κριτική επι του ποστ επίσης!

6.4 Οι απαντήσεις σε ήδη υπάρχοντα θέματα συζήτησης είναι ευπρόσδεκτες εφόσον περιέχουν ουσιώδεις και μη παραπλανητικές πληροφορίες. Αν και δεν απαγορεύονται, οι μονολεκτικές ή/ και «μη ολοκληρωμένες» ή/ και «ανούσιες» απαντήσεις καλό θα είναι να αποφεύγονται. Σε περιπτώσεις “spamming” από χρήστες, θα γίνεται σύσταση μέσω pm από τους administrators/moderators και στη συνεχεια σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα ακολουθούνται οι κανονισμοί ποινών.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Δεν είπα εσένα χοντρό μακάκα ρε!! Εσύ είσαι το πουλέν μου, δεν σε κράζω ποτέ!! :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Το ξέρω ρε... Απλά επειδή είχα εκφράσει παρόμοιου τύπου άποψη....
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

paok4 μεγάλη η χάρη σου ρε συ...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Άλλο να γκρινιάξουμε για την π@παρια ενός παίκτη μας και άλλο να πετάμε τις μ@λακίες μας για στημένα και γω δε ξέρω τι ακόμα... 3 μέρες τωρα ασχολούμαστε με κυριολεκτικά ότι να ναι.... φτάνει πλέον...
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Παντως ο Βολταιρος, που εχει την τιμητικη του. αν ακουγε Ραπτοπουλο αμφιβαλλω αν θα ελεγε το ιδιο...
Αηδιασα με τις θεωριες συνωμοσιας! Απορω πως καποιος που τα πιστευει αυτα -ή εστω εχει υπονοιες- συνεχιζει να ασχολειται με το "αθλημα"! Βιτολακο μη μασας, ολοι κανουμε μ@λακιες και μαλιστα χειροτερες!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Orwell έγραψε:paok4 μεγάλη η χάρη σου ρε συ...

Όντως γιατί μας άφησε χρόνους ο μακαρίτης.
:(

Υ.Γ
gika άρπαξες κίτρινη καλά το πας.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Sorry παίδες, τόσο καιρό φοβόμουν να το πω αλλά εγώ φταώ. Τον πέτυχα Σάββατο βράδυ μετά το ματς με τον Ατρόμηχτο και του έδωσα συγχαρήκια. Μέτα μέσα σε μια βδομάδα χάνουμε πρώτη φορά από χωριό μετά 2 χρόνια και σούπερ-κόκκινη την Κυριακή. Και σαν να μην έφτανε αυτό τον πέτυχα και σήμερα και ξαναμιλήσαμε. Δυστυχώς δεν παίζει γιατί ο άσσος στα 3,75 για το ματσάκι με τα παγούρια
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

όλα τα λεφτά στο διπλό λοιπόν όπως πρέπει....
αν δεν θες να τα βάλεις,απλά δεν το ακουμπάς... :| :|
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

gash04 έγραψε:
Orwell έγραψε:paok4 μεγάλη η χάρη σου ρε συ...

Όντως γιατί μας άφησε χρόνους ο μακαρίτης.
:(

Υ.Γ
gika άρπαξες κίτρινη καλά το πας.
Γεια σου gash,
Συγνωμη για να καταλαβω...οποιος λεει οτι ο Βιτολο εκανε βλακεια ειναι υποψηφιος για μπανακι? Και εγω για βλακεια του Βιτολο εγραψα και οχι για στησιματα και αλλες αστειοτητες. Δηλαδη ηταν εξυπνο δηλαδη αυτο που εκανε δηλαδη?

Εκτος και αν μπανιαριστικα για το αλλο ποστ που εκανα εκεινη την καταραμενη μερα, μονο ετσι το δικαιολογω. Δηλαδη το χωσιμο στον Καφου...ε τον αραμπατζη εννοω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”