Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από DimisK »

Eγώ πιστεύω ότι με μια καλή εμφάνιση με τη γριά και μια νίκη καθαρή, μπορεί και να τους χαρίσει το πρόστιμο. Ή ακόμα και αν επιμείνει στο πρόστιμο, μπορεί να είναι πολύ μικρότερο απο αυτό που ακούγεται, τα 105.000 ευρώ....

Για να δούμε...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

fuzztone έγραψε:Δε είμαι και πολύ βέβαιος για το τι ακριβώς συνέβη σήμερα. Πιθανολογώ (χωρίς εσωτερική πληροφόρηση) ότι ο Ζαγοράκης προσπάθησε να τους ταρακουνήσει λίγο στοχεύοντας στο φιλότιμο και νομίζω σε σχετικά φιλικό τόνο.

Ευτυχώς που οι φωστήρες των τοπικών ΜΜΕ, οι οποίες με τόοοοση βεβαιότητα προκαταλάμβαναν πρόστιμα, τιμωρίες, καρατομήσεις και αυστηρά μέτρα, διαψεύστηκαν οικτρά.

Ας ελπίσουμε τώρα πως η ομιλία του Ζαγοράκη θα επαναφέρει το καλό κλίμα στα αποδυτήρια γιατί αλλιώς προβλέπεται πολύ πιο δύσκολο απ 'ότι είναι το ματς της Κυριακής.

Υ.Γ. φυσικά οι "φωστήρες" και τα "θινκ τανκς" θα σου πούνε ότι "άλλαξε την τελευταία στιγμή απόφαση ο πρόεδρος". Καμιά ντομάτα δεν υπάρχει πρόχειρη γμτ...
φιλότιμο???
χαχαχαχαχαχα...πας πας γιάννινα ου άγιαξ της ηπείρ-ΠΑΟΚ 4-0
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Σε όλες τις ομάδες ανα του κόσμου συμβαίνει να μην παίρνουν όλο το πόσο των χρημάτων. Από επίσημα χείλη ακούς ότι... Ένα μεγάλο μέρος των οφειλών σας το πήρατε την Παρασκευή. Δεν κατάλαβα γιατί όλοι αυτή η κουβέντα στην προπόνηση της Δευτέρας. Ενώ είχαμε την άλλη μέρα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Από όλα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν, αυτό ήταν το πιο μελανό σημείο στο οποίο ο Θ. Ζαγορακης αναφέρθηκε. Με δώσανε θλίψη οι ποδοσφαιριστές για την στάση τους. Όχι γιατί ζήτησαν τα χρήματα τους. Δεν είναι κακό κάποιος να διασφαλίσει το μισθό του. Αυτό που με συντάραξε είναι ότι δεν είχαν δικαιολογία και δεν αντέδρασαν γιατί το κάνανε. Ο Θ. Ζαγορακης για άλλη μια φορά μου δίνει περίτρανα ότι είναι ο ηγέτης ο οποίος μπορεί την ομάδα να την οδήγηση ακόμη πιο ψηλά.

Ένα ακόμη σημείο το οποίο που πρέπει να σταθούμε, είναι... Ο ΠΑΟΚ μας να είναι πιο πάνω από τους παίκτες και οι παίκτες να έχουν την αμέριστη εμπιστοσύνη μας και την υποστήριξη μας.

Από όλη αυτήν την ιστορία... Ο ΠΑΟΚ πάνω απ´ όλα!!!
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

DimisK έγραψε:Eγώ πιστεύω ότι με μια καλή εμφάνιση με τη γριά και μια νίκη καθαρή, μπορεί και να τους χαρίσει το πρόστιμο. Ή ακόμα και αν επιμείνει στο πρόστιμο, μπορεί να είναι πολύ μικρότερο απο αυτό που ακούγεται, τα 105.000 ευρώ....

Για να δούμε...
Όχι, θέλει πρόστιμο και 7 να βάλουν στον Ηρακλή. Δεν αφήνεις την ομάδα να φάει 4 γκολ από τέτοιον αντίπαλο όσο σκ@τ@ και αν είναι ο αγωνιστικός χώρος, η ψυχολογία σου ή τα άστρα...

Δεν είμαι υπέρ των εξοντωτικών ποινών, άλλωστε είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Θέλει όμως ένα τσίμπημα εκεί που όλοι πονάμε, στο πορτοφόλι, όπως θέλει και πριμ σε επιτυχίες (το τι συνιστά επιτυχία θέλει κουβέντα φυσικά). Δώσε τα σωστά κίνητρα να πάρεις τη σωστή συμπεριφορά... Ακόμα και οι γονείς το κάνουν αυτό με τα παιδιά τους.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Εμένα στα παπάρια μου αν μπει πρόστιμο (δηλ.να τους κρατήσουν από κάποιο πριμ).
Μήπως αν χάναμε 1-0 στα Γιάννενα θα ήταν καλύτερα? Το κύπελλο ή το παίρνεις ή δεν το παίρνεις.Δε με νοιάζει αν θα αποκλειστώ από τους 32, τους 8, στο τελικό, στα πέναλτι ή με 4-0.Γι αυτό και δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός στόχος το Κύπελλο.Μια κακή μέρα και χαιρετάς.Ή μήπως νομίζετε πως είχαμε εύκολες κληρώσεις? Και τελικό να πηγαίναμε θα είχαμε παίξει μόνο μια φορά στην έδρα μας και αυτή σε διπλούς με το βάζελο.
Το θέμα είναι ότι χωρίς λόγο χάλασε το κλίμα στα αποδυτήρια σε μια κρίσιμη περίοδο.Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας? Η μόνη γιατρειά είναι η νίκη αύριο.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Επειδη ενδεχομενως η κατασταση εχει ξεφυγει, Θοδωρε βαλε κουστουμι και ριξε το προστιμο και οτι αλλο θελεις. Τα τελευταια περιστατικα ( αποχη απο την προπονηση και συζητηση για τα οικονομικα ενω ηξεραν ολοι ποτε θα πληρωθουν, αποκλεισμος -αδιαφορια απο το Κυπελλο, αντιδραση ΚΟυτσια λες και ειναι στο χωριο του , μπουνιες σημερα και νευρα, ηλιθιες ενεργειες οπως η αποβολη που μονον ο ΘΕΟΣ ξερει για ποιο λογο εγινε) δειχνουν οτι η ηρεμια- ομοψυχια και το καλο κλιμα εχει χαθει...Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ανηκει σε κανεναν και σαν Προεδρος οφειλεις να εισαι αυστηρος για το καλο της ομαδας...Ριξε το προστιμο ,και σκληρυνε και αλλο την θεση σου...Δεν γινεται ο Γκαρσια π.χ που ανανεωσε για 2 χρονια με ΜΕΙΩΣΗ αποδοχων την επομενη να ρωταει για τα οικονομικα και να μην προπονειται...!!!!!!!

Απο καποιον υποκεινειται το ολο θεμα ,ψαξτον ,βρες τον, και στειλτον στο διαολο....Πολλες "περιεργες" συμπεριφορες που μονο τυχαιες δεν ειναι..Μηπως στελνουν καποιο μηνυμα.? Μακαρι να λεω ενα σωρο μαλακιες αλλα δεν εχω ουτε ΕΝΑ ποστ στο σαιτ που να δειχνω απογοητευση και προβληματισμο..
Μακαρι να μην ερθουν τα χειροτερα στα επομενα παιχνιδια γιατι δεν το αξιζουμε...Ξερεις τι εννοω...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Νομιζω ειναι ιδανικος ντικαταστατης του Βιτολο ταιριαζει με Γκαρσια..........
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Δεν κρατιεμαι αλλο , θα το πω....

Μα τι γκαντεμοσαυρος εισαι αδερφε μου!!!!!!!Αμαν αυτο το ματι σου!!!!! :twisted:
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

Ζαγόρ βάζε κάθε βδομάδα πρόστιμο στους παίχτες, δεν βγαίνουμε απ' την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου...

Υ.Γ.
πλάκα πλάκα αν πληρώνονταν οι παίχτες με ποσοστά από τα έσοδα της ομάδας την επόμενη χρονιά και όχι ένα στάνταρ ποσό και θα τους δίναμε ένα κίνητρο παραπάνω και θα ήμασταν σίγουροι πως δεν θα μπούμε μέσα...ρε λέτε να γίνεται;

μη βαράτε, μια μαλακία είπαμε...
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

Αν δεν γίνει τώρα το άλμα, η στασιμότητα θα οδηγήσει στην κατάρρευση του οικοδομήματος.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Μια απορία έχω. Ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα με τον λαό και μόνο έκανε μεγάλη προσπάθεια και συνεχίζει. Ακούστηκε
ότι οι παίκτες απλήρωτοι κτλπ. Ένας αδελφός εδώ έδωσε την πιο σωστή λύση. Είπε... 100·000 ΠΑΟΚτσήδες από 150 ευρώ το χρόνο, είναι 15,000,000 ευρώ. Ο Γιγαντας λαός δεν είναι μόνο στην Θεσσαλονίκη. Ζαγορακη βγες και πες το. Θα γίνει. Οι σύνδεσμοι αυτό πρέπει να κάνουν και όχι να βγαζουν ανακοινώσεις μιλάω ανα τον κόσμο. Τα διαρκείας θα πουληθούν να είστε σίγουροι. Όταν ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται σε τροχιά πρωτάθλημα και CL.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

blackfox έγραψε:Αν δεν γίνει τώρα το άλμα, η στασιμότητα θα οδηγήσει στην κατάρρευση του οικοδομήματος.

Αρκεί να μην είναι άλμα στο κενό.

Για να μην είναι πρέπει να στηρίζεσαι γερά στα πόδια σου. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από μια πλατιά οργάνωση χιλιάδων μελών κι όχι μέσα από τις δονκιχωτικές αναζητήσεις "επενδυτών". Αυτό το σύστημα δουλεύει πολύ καλά. Παράδειγμα τρανό κι εξαιρετικά επιτυχημένο η Μπαρτσελόνα, η οποία νομίζω ότι κάνει και κανονικές εκλογές για την εκλογή του προέδρου της από όλα τα μέλη της.

Το έχω γράψει ξανά και το έγραψε και ένα αδέρφι πιο πάνω. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για την ομάδα μας. Θέλει όμως υπομονή και όχι άλματα. Σιγά - σιγά. Η αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ θα μας δώσει την υπομονή που χρειάζεται.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Αδέρφια σαν ΠΑΟΚμάνια πρέπει να αναλάβουμε μια πρωτοβουλία και να το γνωστοποιήσουμε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αν αυτό είναι εφικτό.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πρέπει να ανοίξει λογαριασμό σε όποια τράπεζα η να γίνεται κατάθεση στην Τούμπα η και τα δυο. (το πρώτο θέλω εγώ μιας και είμαι εξωτερικό ) έτσι ώστε εμείς ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ που είμαστε ΧΙΛΙΑΔΕΣ, θα αναλάβουμε τις μεταγραφές. Βέβαια και δεν θα τις κάνουμε, αλλά θα ενισχύσουμε οικονομικά.

Πρέπει να γίνουμε οικονομικοί πνεύμονες για τον ΠΑΟΚ μας. Μην περιμένουμε τα διαρκείας και την ΑΜΚ. ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ είναι το μυστικό.

Παρακαλώ τα παιδιά που χειρίζονται το ΠΑΟΚμάνια να ανοίξουν τοπικ το οποίο να έχει σχέση με την οικονομική βοήθεια ανά πάσα στιγμή.

Είμαστε χιλιάδες και στο εξωτερικό.

Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα!!!
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ως προσθηκη στο ποστ του συνΑυστραλου ΠΑΟΚτση Realcon , θα ηθελα να καταθεσω τη δικη μου αποψη , ως προς το ερωτημα "απο που θα βρουμε πορους?".

Βασικα , το σκεπτικο μου αφορα τη δημιουργια ενος ΠΑΟΚ internet channel απο το οποιο θα μπορει ο καθενας να παρακολουθει παιχνιδια του ΠΑΟΚ ζωντανα ή και σε επαναληψη (τουλαχιστον για τη διαρκεια μιας βδομαδας μετα απο τη διεξαγωγη του αγωνα).Φανταστητε ενα σαιτ , στο οποιο θα μπορεις να κανεις λογαριασμο , θα εχεις την επιλογη αγορας πακετου ολης της σεζον ή αγορα καθε παιχνιδιου ξεχωριστα.Κι επισης για πλευ οφφ και Ευρωπη θα υπαρχει μια μικρη εξτρα χρεωση.Ακριβως οπως λειτουργουν τα διαρκειας!Θα μπορουσαν να υπαρχουν (ως ενδειξη καλης θελησεως) και καποιοι αγωνες χωρις χρεωση (οπως φιλικα προετοιμασιας).Γιατι οχι , με την αγορα πακετου ολοκληρης σεζον , να μην υπαρχει και μπονους καποιων ιστορικων αγωνων ή διαφορων βιντεο που αφορουν τον ΠΑΟΚ?Η ακομη και μια μικρη εκπομπη , που θα αναφερετε στα υπολοιπα ματς της αγωνιστικης?Οι επιλογες ειναι απειρες!!!

Πειτε μου τωρα εσεις , ποιος ΠΑΟΚτσης (κυριως του εξωτερικου) θα ψαχνεται στο ιντερνετ να βρει λινκς που πεφτουν καθε τρεις και λιγο και δε θα παει κατευθειαν στο συγκεκριμενο σαιτ?

Βεβαια τα παραπανω ως σκεψη , ειναι λιγο πολυ του ποδαριου.Υπαρχουν αρκετες παραμετροι που πρεπει να ληφθουν υποψη.Μεχρι στιγμης οι 2 βασικοτεροι που μου ερχονται στο κεφαλι ειναι οι εξης:

1)Δικαιωματα αναμεταδοσης....Απ' οτι εχω πληροφορηθει απο παιδια εδω μεσα , τα τηλεοπτικα δικαιωματα με τα δικαιωματα μεταδοσης μεσω ιντερνετ δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους!Πραγμα που σημαινει πως η ΠΑΕ μπορει να τα διεκδικησει οτι ωρα θελει.(Εδω νομιζω πως η βοηθεια του Γκας ειναι απαραιτητη για να αποσαφηνισει καποια πραγματα , μιας και σκαμπαζει απ αυτα).

2)Κοστος δημιουργιας και συντηρησης του παραπανω διαδυκτιακου καναλιου....Εδω πραγματικα δεν ξερω την τυφλα μου.Εδω χρειαζομαστε ειδικο για να μας πει που κυμαινονται τα εξοδα ενος τετοιου εγχειρηματος.

Δεν ξερω....ισως να ειναι εντελως ηλιθιο αυτο που προτεινω , αλλα ηθελα να το μοιραστω με τους υπολοιπους.

Υ.Γ.:Κατι που μολις μου ηρθε στο μυαλο.....Θα μπορουσε το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ή καποιο αλλο σαιτ που δεν εχει σχεση με την ΠΑΕ , παρα μονο με τους οπαδους , να κανει αυτη τη δουλεια και να δινει τα εσοδα στην ΠΑΕ??? :roll:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μετά το κλείσιμο της ΑΜΚ θέλω να μας ανακοινώσεις το νέο πλάνο αρχηγέ και τους στόχους αυτού.

Θα ήθελα να ακούσω

1. θα πάρουμε το πρωτάθλημα

2. θα πάρουμε και το κύπελλο

3. θα σηκώσουμε και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι ώστε να ξέρουμε τους λόγους που θα σε κυνηγάμε.
Να είναι ποιο ξεκάθαρο το πράγμα αρχηγέ μου.

Υ.Γ
:lol: :lol: :lol: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”