Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από fuzztone »

tigon4 έγραψε: Υ.Γ.3 πρεπει κινησεις οπως αυτες των ultras να ακουγοντε
Συμφωνώ κι εγώ αδερφέ tigon4. Πρέπει να ακούγονται και να μαθαίνονται, έτσι ώστε οι ΠΑΟΚτσήδες να πράξουν ότι επιθυμούν γνωρίζοντας 100% τι παίζεται.

Επειδή δεν έχω ακούσει πάνω από 5-10 λεπτά τους συγκεκριμένους, δεν μπορώ να γνωρίζω αν έχουν ενημερώσει για το ακριβές ποσό που θα πάει στην ΑΜΚ από κάθε μήνυμα, όπως και σε ποιου το όνομα θα αγοραστούν οι μετοχές.

Αν έχουν ενημερώσει τους ακροατές τους, όσο και αν διαφωνώ με την πρακτική τους αναγνωρίζω ότι είναι ειλικρινείς. Αν δεν έχουν ενημερώσει για τα παραπάνω, τότε....
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

Ρε αδρφια να ρωτησω κατι γιατι με φαινεται οτι με πιασαν κοτσο.....

Πηγα και πηρα 150 μετοχες δλδ 50 ευρω! Και μολις τελειωσα εκει με τα στοιχεια με λεει πανε στο ταμειο και δωσε τα λεφτα!
Παω τα δινω και περνω ενα αποδεικτικο οτι εδωσα 50 ευρω στην marfin....
Φευγωντας ρωταω στο γραφειο που εκανε τα χαρτια ειμαι εντξει δεν παιρνω κανενα χαρτι? και μ λεει οχι....

Δηλαδη οσοι πηρατε μετοχες δν σας δωσαν απ την τραπεζα καποιο εγγραφο με τα στοιχεια σας οτι αγορασατε τοσες μετοχες με αυτο το ποσο ή κατι τετοιο τελως παντων?

Πειτε μου παρακαλω μην παω την δευτερα και τα κανω ολα πουτ@ν@!!!!!

Υ.Γ. Μαλλον ειμαι πρωτος που πηγα γιατι δν ηξερε τι επρεπε να κανει! Αντε ρε ασπρομαυρη ελευσινα καντε τους ενα ντου να τρελαθουν!!!! :opaokara:
angelos4a

Δημοσίευση από angelos4a »

Κοίτα εγώ πήρα ένα δισέλιδο (το ίδιο όπως την πρώτη φορά) που γράφει Αίτηση συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών κ μπλα μπλα..δεξιά έχει τα στοιχεία του επενδυτή
πιο κάτω το μέσο συμμετοχής / πληρωμής.στο πίσω φύλλο είναι η υπογραφή σου λογικά.επίσης μπορεί να υπάρχει συραμμένο κ η απόδειξη κατάθεσης στο ταμείο.μια κανονική.τουλάχιστον εγώ αυτά πήρα.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5y9QbPHbYoc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5y9QbPHbYoc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DDneEiZCRio&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DDneEiZCRio&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Άβαταρ μέλους
speed_fire

Δημοσίευση από speed_fire »

angelos4a έγραψε:Κοίτα εγώ πήρα ένα δισέλιδο (το ίδιο όπως την πρώτη φορά) που γράφει Αίτηση συμμετοχής στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών κ μπλα μπλα..δεξιά έχει τα στοιχεία του επενδυτή
πιο κάτω το μέσο συμμετοχής / πληρωμής.στο πίσω φύλλο είναι η υπογραφή σου λογικά.επίσης μπορεί να υπάρχει συραμμένο κ η απόδειξη κατάθεσης στο ταμείο.μια κανονική.τουλάχιστον εγώ αυτά πήρα.
Αυτά ακριβώς μου δώσανε και εμένα. Την αίτηση την έβγαλε αρκετές φορές φωτοτυπία γιατί υπέγραψα σε πολλές σελίδες μπρός και πίσω και μια από αυτές κράτησα εγώ. Οπότε φίλε "ilias4_koufalia" μάλλον δεν βγάλανε φωτοτυπία την αίτηση συμμετοχής για να στην δώσουν (κάτι που έστω και ενημερωτικά καλό είναι να έχεις). :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

Θα παω να τους μαμισω οτι εχουν και δεν εχουν!!!!!

Τι να περιμενεις ρε φουστη μου.... κολοαθηνα!!!!!

Ευχαριστω αδερφια!
Άβαταρ μέλους
sarkofagoktinos

Δημοσίευση από sarkofagoktinos »

ilias4_koufalia έγραψε:Ρε αδρφια να ρωτησω κατι γιατι με φαινεται οτι με πιασαν κοτσο.....

Πηγα και πηρα 150 μετοχες δλδ 50 ευρω! Και μολις τελειωσα εκει με τα στοιχεια με λεει πανε στο ταμειο και δωσε τα λεφτα!
Παω τα δινω και περνω ενα αποδεικτικο οτι εδωσα 50 ευρω στην marfin....
Φευγωντας ρωταω στο γραφειο που εκανε τα χαρτια ειμαι εντξει δεν παιρνω κανενα χαρτι? και μ λεει οχι....

Δηλαδη οσοι πηρατε μετοχες δν σας δωσαν απ την τραπεζα καποιο εγγραφο με τα στοιχεια σας οτι αγορασατε τοσες μετοχες με αυτο το ποσο ή κατι τετοιο τελως παντων?

Πειτε μου παρακαλω μην παω την δευτερα και τα κανω ολα πουτ@ν@!!!!!

Υ.Γ. Μαλλον ειμαι πρωτος που πηγα γιατι δν ηξερε τι επρεπε να κανει! Αντε ρε ασπρομαυρη ελευσινα καντε τους ενα ντου να τρελαθουν!!!! :opaokara:
φιλαρακι τη δευτερα εξω απ'το καταστημα με μολοτωφ!!εκτος απ'την αποδειξη σου δινουν κι'ενα αντιτυπο της αιτησης που γραφει τα στοιχεια σου κ που πανε τα ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ !κ διαφορες αλλες νομικηστικες μαλακιες
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Ικανοποιημένοι στον ΠΑΟΚ για τη μέχρι τώρα πορεία της ΑΜΚ

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για την πορεία της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ. Ήδη μέχρι στιγμής περίπου 180 χιλιάδες ευρώ έχουν εισρεύσει στα ταμεία, ενώ στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης περιμένουν ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα το ποσό θα αυξηθεί κατακόρυφα. Μάλιστα, άνθρωποι του «δικεφάλου» βρίσκονται ήδη στη Γερμανία για να προωθήσουν και εκεί την αύξηση, καθώς περιμένουν πολλά από την ομογένεια.

Αναλυτικά, τα μέλη της διοίκησης Παναγιώτης Ποικιλίδης και Σπύρος Μηλιωρίδης ξεκίνησαν τις συναντήσεις τους από το Μόναχο, όπου χθες το βράδυ είχαν την πρώτη τους συνάντηση με οπαδούς του «δικεφάλου», οργανωμένους και μη. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε σήμερα το μεσημέρι στη Στουτγκάρδη (12) και το απόγευμα στη Νυρεμβέργη (7), ενώ την Κυριακή η αντιπροσωπεία θα επισκεφτεί το Βούπερταλ, τη Δευτέρα το Ανόβερο και την Τρίτη το Βερολίνο, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν την ερχόμενη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη.

Αναμφίβολα, οι διοικούντες την ΠΑΕ αναμένουν στήριξη και από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, αφού, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο Θοδωρής Ζαγοράκης, δεν υπάρχει αυτό το διάστημα κάποιος επιχειρηματίας για να βάλει ένα μεγάλο ποσό. -

http://www.sportime.gr/View.aspx?ArticleID=12651
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

tad έγραψε:Αδιάβαστο Novito πρώτη φορά βλέπω.

Τι 1 ευρώ ρε Νοβίτο ?

Από κάθε μήνυμα των 1,19 ευρώ των χρημάτων του παοκτσή θα πάει στη ΑΜΚ τα 0,35-0,36 ευρώ. Ούτε το 1/3 των χρημάτων δηλαδή. Πλάκα μου κάνετε ? Απαράδεκτη κίνηση και κοροιδία του παοκτσή είναι η ιστορία με τα SMS. Είναι πανάκριβα και τα περισσότερα λεφτά πάνε σε μία εταιρεία η οποία σίγουρα δεν υποστηρίζει ΠΑΟΚ αλλά κανέναν γαύρο ή βάζελο.

Το μικρότερο όριο συμμετοχής στην ΑΜΚ είναι 10 ευρώ. Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί άνετα.

Άσε και το χειρότερο. Μία συμμετοχή με SMS δημιουργεί την αυταπάτη ότι μπήκες στην ΑΜΚ και αποτρέπει πολλούς να πάνε στις τράπεζες.

Απαράδεκτη κίνηση. Απαράδεκτοι οι Ultras, απαράδεκτος και ο Βασιλόπουλος.
tad τα ίδια λέμε, απλά δε ξέρω το ακριβές ποσό που κρατάει ο πάροχος, γι αυτο και δε το συνεχισα. Το ποσο εξακριβωμενο ή στο περιπου...?

υ.γ. συγνώμη κύριε... δε θα με ξαναβρείτε αδιάβαστο... :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Στην εκπομπή τους οι ultras έχουν αναφέρει ότι ένα ποσοστό από το sms το κρατάει η εταιρεία και τα υπόλοιπα που είναι του σταθμού θα μπουν στην ΑΜΚ. Δεν ανέφεραν όμως συγκεκριμένο ποσό.
thegrayscaleart

Δημοσίευση από thegrayscaleart »

Απο οτι ακουσα παει sms και μετοχη..
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

χαρατσι κανονικοτατο αμα ισχυει .... 86λεπτα γ@μησιατικα...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

thegrayscaleart έγραψε:Απο οτι ακουσα παει sms και μετοχη..

Θα μπορούσαν να ακολουθήσουν το παράδειγμα του ΣΦ ΠΑΟΚ Επανομής.
Τα υπόλοιπα είναι απλώς π@π@ριές.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κυριακή 07/02/2010
Πόλη: Βούπερταλ (Wuppertal)

12:00 η ώρα, Berliner Straße 206, 42277 Wuppertal, Germany, Restaurant Taverne Zorbas
Θα έρθουν σύνδεσμοι από Ντούισμπουργκ, Λούντενσαϊντ , Σόλιγκεν, Τρόιστορφ, Άαχεν , Ντίσελντορφ, Ντόρτμουντ, Χάγκεν και τις γύρω περιοχές.

Δευτέρα 08/02/2010
Πόλη: Ανόβερο (Hannover)

18:00 η ώρα, Playworld Hannover GmbH, Volgersweg 4, 30175 Hannover, Germany

Τρίτη 09/02/2010
Πόλη: Βερολίνο (Berlin)

19:00 η ώρα, Ελληνική Κοινότητα Steglitz

Συνάντηση για τη νέα Α.Μ.Κ.

Στις 07-02-2010 στο Wuppertal
O Σύνδεσμος Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Μέγας Αλέξανδρος Lüdenscheid ενημερώνει όλους τους φίλους του Δικεφάλου της περιοχής του Maerkischer Kreis οτι στις 07 Φεβρουαρίου 2010 θα υπάρχουν στην διάθεση του κόσμου έως και 2 λεωφορεία για την μετακίνησή τους στην συγκέντρωση στο Wuppertal.

Taverne Zorbas, Berliner Straße 206 , 42277 Wuppertal, Germany

Η συνάντηση θα γίνει στο καφέ Μετροπόλ Wilhelmstraße, 58511 Lüdenscheid στις 10:00, ενώ η ώρα αναχώρησης για το Wuppertal είναι στις 11.00. Tο email είναι sf@paok-luedenscheid.deΑυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Όσοι θέλουν τα τηλέφωνα, παρακαλούνται να αποστείλουν email στο παραπάνω.

Με τιμή,

Δ.Σ. του ΣΦ Π.Α.Ο.Κ. Μέγας Αλέξανδρος Lüdenscheid
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Δυστυχώς όπως σας είχα αναφέρει και σε άλλη ενότητα ας κρατάμε μικρό καλάθι..
Μερικοί όμως, όπως πάντα υπέρβαλλαν σημαντικά για τους ομογενείς της Γερμανίας και για το ποσό που μπορούν να συγκεντρώσουν...
Για τις 2 πρώτες μέρες λένε ότι το ποσό είναι κοντά στις 15-20 χιλιάδες..
Αστεία ποσά. Ο κόσμος δεν ανταποκρίνεται..
Πολλοί λένε δεν δίνω, γιατί δεν είναι στο όνομα μου, άλλοι λένε δεν δίνω γιατί για να κάνω τις εξουσιοδοτήσεις θέλει 20€ ενώ εγώ θα έβαζα μόνο 20€... Ο ΠΑΟΚτσής δυστυχώς είναι παντού ο ίδιος...
Ψάχνει δικαιολογίες και για να δώσει κάτι πρέπει να πάρει και αυτός..
Εγώ έχω πλέον ήσυχη την συνείδησή μου, απέναντι στην μεγάλη μου αγάπη και είχα πολλές βραδιές να κοιμηθώ τόσο καλά όσο εχθές..
Τα πράγματα όμως και απο την άλλη ούτε εδώ είναι τόσο όμορφα... Ανεργία στο φούλ, ειδικά μετανάστες και προπάντων Έλληνες...
Εμείς σαν ΔΣ του Συνδέσμου της Νυρεμβέργης κάναμε ότι μπορούσαμε για να φέρουμε κόσμο, όσοι ήρθαν πιστεύω να ένοιωσαν και αυτοί την ικανοποίηση που μπόρεσαν έστω και με ένα ελάχιστο ποσό να βοηθήσουν...
Πάντα μπορείς και καλύτερα...
Τιμή μας πάντως που βρέθηκαν στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον σχετικά νέο Σύνδεσμο μας (2009 ιδρύθηκε), που με αυτόν τον τρόπο έδειξε και έμπρακτα ότι υπάρχει συνεργασία ανάμεσα μας και αυτό μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε να κρατάμε την σημαία του ΠΑΟΚ ψηλά..
Ακόμα πιο ψηλότερα απο εδώ και πέρα...
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”