σοβαροι να ειστε..........

ναι η διοικηση ειναι υποχειριο του γουμενου.....αντε ας το παμε ως εκει.....thegrayscaleart έγραψε:εδω συνεργαζονται με τον συγγενη του γουμενου και το γιο του γκαγκατση...
Συμφωνώ με τον φίλτατο...αλλά εγώ ξέρω ότι ο Γκαρσία έχει άλλο μάνατζερ ρε σεις...τες παντων μπορεί να είναι σε γραφείο μανατζερ ο συγκεκριμένος...για το γιαννόπουλο που έκανε οπαδική εκπομπή μια φορά κι ένα καιρό για τον ΠΑΟΚ γύρω στο 1994 με 1996-97 ξέρω ότι έχει τον Λεάλ του τέλη...Orwell έγραψε:καλά ρε μάγκες δεν είναι και συνεργάτες των ναζί...έλεος δλδ...από μιά κ@λοαποχή τι στο διάολο ήταν το έχουμε τραβήξει μέχρι εκεί που δεν πάει παραπέρα...Λάμψη το κάναμε....φτάνει....μην το γαμήσουμε στο τέλος.
Αρκετές φορές έχω κάτσει να ακούσω τον Σπυρόπουλο και πραγματικά μερικές φορές τον απολαμβάνω όσον αφορά την προσέγγιση που έχει στο ποδόσφαιρο. Προφορικά σαν δημοσιογράφος και σαν σχολιαστής νομίζω ότι είναι από τους καλύτερους και τους πιο ψύχραιμους στον χώρο του, σε αντίθεση ίσως με το γραπτό του λόγο ο οποίος δεν διαβάζεται και πραγματικά απορώ ποτς γένεν αυτό. Κι όταν λέω δεν διαβάζεται εννοώ καθαρά συντακτικά, η συνοχή κι η ροή του λόγου του ο οποίος είναι καθαρά προφορικός και φυσικά δεν μπορεί να μεταφερθεί αυτούσιος στο χαρτί. Τέσπα αυτό που ήθελα να πω είναι πως θα ήθελα πραγματικά τέτοιους ανθρώπους με αυτές τις γνώσεις να βρίσκονται σε κάποιο πόστο κι ας μην είναι ΠΑΟΚτσήδες. Εξάλλου από ΠΑΟΚτσηλίκι χορτάσαμε τόσα χρόνια. Και μιας και το ανέφερε η κουβέντα ηΠΑΟΚοφροσύνη δεν πρέπει να είναι το κριτήριο πρόσληψης κάποιου στην ομάδα (όπως και τα κονέ ή οι γνωριμίες) αλλά οι γνώσεις του η κατάρτισή του κι ικανότητα τουOlorin έγραψε:
Πλεον ο μονος λογος ΙΣΩΣ για να ακουσει καποιος λιμπερο ειναι ο Αλεξης Σπυροπουλος που βγαινει το απογευμα, αλλα και τοτε δυσκολα αντεχεται αφου "συζηταει" με αυτον που κανει το διευθυντη του σταθμου. Συντομα θα καταλαβει και αυτος περι τι ατομου μιλαμε και θα την κανει.
Σιγα σιγα η ευχη μου να διαλυθει ο σταθμος γινεται πραγματικοτητα!