Σχόλια για Liberofm

tigon4

Re: Σχόλια για Liberofm

Δημοσίευση από tigon4 »

οκ μαγκες αλλα κοφτε το γιατι σιγα σιγα εκει που το πατε.............θα πειτε καμια χοντρη μ@λακια.

σοβαροι να ειστε.......... :evil:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

thegrayscaleart έγραψε:εδω συνεργαζονται με τον συγγενη του γουμενου και το γιο του γκαγκατση...
ναι η διοικηση ειναι υποχειριο του γουμενου.....αντε ας το παμε ως εκει.....
ας βαλουμε ΜΕΛΒΑ ΧΡΥΣΟΥΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ και σια να διοικησουν να κανουν αυτα που θελουμε
απο υποψηφιους προεδρους του ΠΑΟΚ εχουμε πολλους κανενας που να ενωνει τον λαο του ΠΑΟΚ υπαρχει εκτος
απο ζαγορ-βρυζα......? :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

καλά ρε μάγκες δεν είναι και συνεργάτες των ναζί...έλεος δλδ...από μιά κ@λοαποχή τι στο διάολο ήταν το έχουμε τραβήξει μέχρι εκεί που δεν πάει παραπέρα...Λάμψη το κάναμε....φτάνει....μην το γαμήσουμε στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Τώρα που το γαμήσαμε και ψόφισε?
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Orwell έγραψε:καλά ρε μάγκες δεν είναι και συνεργάτες των ναζί...έλεος δλδ...από μιά κ@λοαποχή τι στο διάολο ήταν το έχουμε τραβήξει μέχρι εκεί που δεν πάει παραπέρα...Λάμψη το κάναμε....φτάνει....μην το γαμήσουμε στο τέλος.
Συμφωνώ με τον φίλτατο...αλλά εγώ ξέρω ότι ο Γκαρσία έχει άλλο μάνατζερ ρε σεις...τες παντων μπορεί να είναι σε γραφείο μανατζερ ο συγκεκριμένος...για το γιαννόπουλο που έκανε οπαδική εκπομπή μια φορά κι ένα καιρό για τον ΠΑΟΚ γύρω στο 1994 με 1996-97 ξέρω ότι έχει τον Λεάλ του τέλη...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο κ. Διονύσης Γιαννόπουλος, μάνατζερ του Πάμπλο Γκαρσία και είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία με τους συντελεστές της εκπομπής για το ιστορικό της παραμονής του Γκαρσία στον ΠΑΟΚ αλλά και την προσωπικότητα του Ουργουγουανού άσσου, ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε πως ήταν πολύ εύκολες οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ καθώς και οι 2 πλευρές ήταν θετικές ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια και για τον άνθρωπο Γκαρσία τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ....... κλπ κλπ κλπ..

http://www.libero.fm/details.asp?id=6488
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ti να πω...ήξερα ότι με άλλο μανατζερ είχε πάει στη Θύρα4 όταν τον καλέσαν. Για αυτό μίλησα για γραφείο μάνατζερ....
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Σιγα μην πηγαινε ο Γιαννοπουλς στην Θ4. :lol:

Οσο για το λιμπεροφμ...απο το καλοκαιρι εχουν μπει στην μαυρη λιστα, εξαιτιας του υπογειου πολεμου που εκαναν στον ΠΑΟΚ (ομαδα, διοικηση, προπονητη). Κυριως ο εμετικος διευθυντης του σταθμου. Τωρα επαναλαβαμανεται νεα επικοινωνιακη επιθεση κατα της ομαδας και ο εμετικος τυπος που κανει τον διευθυντη συμμετεχει εκ νεου απο την πρωτη γραμμη. Γι' αυτο πιστευω οτι φευγει και ο Κολκας και χαιρομαι πολυ που το κανει.

Πλεον ο μονος λογος ΙΣΩΣ για να ακουσει καποιος λιμπερο ειναι ο Αλεξης Σπυροπουλος που βγαινει το απογευμα, αλλα και τοτε δυσκολα αντεχεται αφου "συζηταει" με αυτον που κανει το διευθυντη του σταθμου. Συντομα θα καταλαβει και αυτος περι τι ατομου μιλαμε και θα την κανει.

Σιγα σιγα η ευχη μου να διαλυθει ο σταθμος γινεται πραγματικοτητα!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μακάρι να διαλύσει...Ένας λιγότερος τόσο το καλύτερο...

:pano:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

"...Το ρεκόρ θα σπάσει μεταθάνατον"

Ο Κόλκας αναφερόμενος στην 7ετίαα του στο σταθμό, τη στιγμή που ο μέσος όρος παραμονής παραγωγών στον σταθμό είναι τα 2 έτη..
Προαναγγελία ενός θανάτου? Ισως!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μάλλον για το δικό του έλεγε,τάχα πως δεν θα ξαναπάει τόσο μακρυά σε μέσο μαζικής ενημέρωσης... :opaokara: :opaokara:

Άβαταρ μέλους
scorpio4

Δημοσίευση από scorpio4 »

για να το κλεισουμε το θεμα,ο γκαρσια εχει δυο μανατζερ.ο ενας ειναι ο γιαννοπουλος και ο αλλος(που δε θυμαμαι πως τον λενε) ειναι αυτος εκανε τη μεταφραση στις δηλωσεις του γκαρσια μετα τη προσφατη ανανεωση του συμβολαιου του..
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Είναι γραφείο μάνατζερ βασικά που έχουν αυτοί.Πρέπει δηλαδή να είναι συνεταιρισμός...

Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Για αυτό το ραδιόφωνο έχω πει πολλές φορές ότι, ένα μέσο το οποίο δεν είναι σαν το μετρό και σπορ του Βορρά που έχουν εφημερίδα και ραδιόφωνο. Συνεχίζει να μην δίνει είδηση. Καταναλώνει αυτά που γράφουν οι εφημερίδες. Αυτό για μένα από μόνο του είναι αποτυχία.

Οι συντελεστές ενός ραδιοφώνου που έχει ως κύριο θέμα τον αθλητισμό, λογικά πρέπει να έχει δημοσιογράφους οι οποίοι βγάζουν καλούς τα πόδια τους από τρέξιμο για την σωστή και έγκυρη είδηση προς τους ακροατές αυτού του ραδιοφώνου.

Εγώ αν και είμαι μακριά έχω ακούσει αρκετές φορές το ραδιόφωνο αυτό και με λύπη το γεγονός μα ακούω την συνηθισμένη κουβέντα ( εδώ στην πόλη ακούγεται αυτό...) δεν μπορεί κύριοι να μου μεταφέρεται κοτσομπολια από την στιγμή που δεν έχετε εφημερίδα. Είναι σαφές ότι τα μέσα τα οποία έχουν εφημερίδα λένε αερολογίες απλά για να πουλήσουν την άλλη μέρα. Σου δίνουν δόλωμα και μετά αερολογια και σου πετάνε αποκλειστικό ρέορταζ στην εφημερίδα αύριο. Το λιμπερο έχει 80 με 90% την ίδια τακτική και ας μην έχει εφημερίδα.

Επόμενος σε τι αποσκοπεί αυτό το μέσο όταν δεν δίνεις σχεδόν ποτέ την πρώτη είδηση. αναπτύσσεται ένα ραδιόφωνο όταν έχει να δώσει. Όταν δεν μπορεί απλά μένει στάσιμο και στην πρώτη ποιότητα που είχε όταν ξεκίνησε. Αυτό είναι λυπηρό για ένα μέσο το οποίο προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα ερτζιανα κύματα των fm.

Αν κοιτάξεις τους μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς BBC κλπ θα καταλάβεις ότι πρώτων η προσφορά εργασίας γίνετε με τι προσόντα έχεις. Και δεύτερον η ευχέρεια λόγου. Με αλλά λόγια δεν παίρνουν τον γνωστό του γνωστού.
Όχι τι δεν γίνετε και έξω, αλλά τα ποσοστά είναι παρα πολύ μικρά σε αντίθεση με την Ελλάδα.

Εσείς που ζείτε εκεί σίγουρα θα έχετε διαπιστώσει ότι τρία η παραπάνω άτομα κάνουν βόλτες στα ραδιόφωνα. Αυτό δείχνει περίτρανα ότι ακόμη ζούμε στην εποχή αυτοί ξέρουν. Ενώ στην πραγματικότητα καταναλώνουν τα ίδια και τα ίδια. Δεν μπορεί βέβαια να υπάρχει είδηση κάθε μέρα. Αλλά υπάρχει η ενημέρωση που δεν λείπει ποτέ.

Δυστηχως και στο λιμπερο αυτό συμβαίνει.
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Olorin έγραψε:
Πλεον ο μονος λογος ΙΣΩΣ για να ακουσει καποιος λιμπερο ειναι ο Αλεξης Σπυροπουλος που βγαινει το απογευμα, αλλα και τοτε δυσκολα αντεχεται αφου "συζηταει" με αυτον που κανει το διευθυντη του σταθμου. Συντομα θα καταλαβει και αυτος περι τι ατομου μιλαμε και θα την κανει.

Σιγα σιγα η ευχη μου να διαλυθει ο σταθμος γινεται πραγματικοτητα!
Αρκετές φορές έχω κάτσει να ακούσω τον Σπυρόπουλο και πραγματικά μερικές φορές τον απολαμβάνω όσον αφορά την προσέγγιση που έχει στο ποδόσφαιρο. Προφορικά σαν δημοσιογράφος και σαν σχολιαστής νομίζω ότι είναι από τους καλύτερους και τους πιο ψύχραιμους στον χώρο του, σε αντίθεση ίσως με το γραπτό του λόγο ο οποίος δεν διαβάζεται και πραγματικά απορώ ποτς γένεν αυτό. Κι όταν λέω δεν διαβάζεται εννοώ καθαρά συντακτικά, η συνοχή κι η ροή του λόγου του ο οποίος είναι καθαρά προφορικός και φυσικά δεν μπορεί να μεταφερθεί αυτούσιος στο χαρτί. Τέσπα αυτό που ήθελα να πω είναι πως θα ήθελα πραγματικά τέτοιους ανθρώπους με αυτές τις γνώσεις να βρίσκονται σε κάποιο πόστο κι ας μην είναι ΠΑΟΚτσήδες. Εξάλλου από ΠΑΟΚτσηλίκι χορτάσαμε τόσα χρόνια. Και μιας και το ανέφερε η κουβέντα ηΠΑΟΚοφροσύνη δεν πρέπει να είναι το κριτήριο πρόσληψης κάποιου στην ομάδα (όπως και τα κονέ ή οι γνωριμίες) αλλά οι γνώσεις του η κατάρτισή του κι ικανότητα του
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ραδιόφωνα”