Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Δημοσίευση από free4 »

Εσύ της Αθήνας κι εγώ της Θεσσαλονίκης, ένα δέμα με περιμένει με κάτι ροζ χαρτάκια που νομίζω γράφουν επάνω κάτι που μοιάζει σαν 500!
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Μήπως είναι μοβ?
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Λοιπόν, αν και θα μπορούσα να κρατήσω όλα τα χρωματάκια των χαρτονομισμάτων για πάρτη μου και να θρέψω καμιά 10αριά γενεές μετά από μένα, παρ'όλα αυτά σκέφτομαι τους συνοδοιπόρους μου σε αυτόν το δύσκολο αγώνα που κάνουμε για την καταξίωση και έχω να δηλώσω τα εξής:

Αν το ποσοστό μας στις βολές είναι 65% και πάνω, αν δεν επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα και ελέγχουμε εμείς τον ρυθμό..τότε το ματς θα το κερδίσουμε με 69-76..!!! Δε ξέρω γιατί αλλά το 69 για τους πόντους που θα δεχτούμε από τον συμπολίτη μου γυρνάει από το πρωί στο μυαλό! Έκτος κι αν σκεφτόμουν τίποτα άλλο.. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχα. είναι ανοιχτές οι τράπεζες να πάω τώρα για ανάληψη (και απευθείας κατάθεση στον vista betατζή...)??? παρεμπιπτόντως το 69-76 μου θυμίζει score από τα παλιά (όλα καπου εκεί δεν έρχονταν κάποια περίοδο?? - κάποια άλλη πάλι ήταν η περίοδος του 81-80 και κάτι τέτοια συναφή που δεν θέλω ούτε να τα θυμάμαι!!!!!)
Trikaliotis

ΌΧΙ ΌΧΙ Palok μη το λες αυτό το σκορ μου θυμίζεις αυτόματα λάθος πάσα καταραμένου, Σέλερς, καλάθι και φάουλ, χαμένο σουτ Παπαχρόνη, απώλεια πρωταθλήματος και fade in στην ανθυγιεινή φάτσα του σάχλα του Μιχάλη Κυρίτση που χασκογελούσε στην κάμερα κι εγώ κλασσικά πεσμένος στο μπορδοροδοκόκκινο χαλί του σαλονιού μου και...."κλάαααααμα η κυρία"..!!!
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Αντιμέτωπη με την πιθανότητα της αποβολής της από το πρωτάθλημα της Α1 βρίσκεται η ΓΣ Ολύμπια Λάρισας, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της ομάδας.
Η εγγυητική επιστολή του Γ.Σ. Ολύμπια κατέπεσε για χρέη προς τους Μίρσα Κούρτοβιτς και Κώστα Τότσιο και οι Θεσσαλοί δεν προχώρησαν -όπως έπρεπε- σε ανανέωση με αποτέλεσμα ο σύλλογος να κινδυνεύει με άμεση αποβολή από το πρωτάθλημα.
Η διοίκηση της ομάδας έχει δεκαπέντε ημέρες προθεσμία ώστε να πληρώσει το ποσό της μερικής κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής, διαφορετικά θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=57935
Άβαταρ μέλους
kostasff

ΑΕΚ-Πανιώνιος: 89-56
Κολοσσός-Τρίκαλα:82-58
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

όποιος είδε το ματς αεκ-νιώνιος πίστεψε... το αλλάζω στο ημίχρονο βλέπω 28-28 το αφήνω και μιλάω για μπάσκετ με τον κολλητό μου στο msn. κοιτάω κάποια στιγμή και είναι 71-41 (τελικά φάγανε 61 πόντους σε έαν ημίχρονο από την αεκ!!!)!!!! τι έγινε ρε παιδιά??? απλήρωτοι και οι παίκτες του νιώνιου...??? ;)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δεν υπήρχε νιόνιος ρε συ..
Μια αυτό, μία το σκουλήκι έβλεπα..
Άβαταρ μέλους
kostasff

Εμένα με ενδιέφερε η Λάρισα (Ολύμπια-Ηλυσιακός: 87-78) Δεν θέλω να χάσω τον μοναδικό ματς του ΠΑΟΚ στην έδρα μου... Πρέπει να σωθεί ;)
Trikaliotis

Trikaliotis έγραψε:Δε ξέρω γιατί αλλά το 69 για τους πόντους που θα δεχτούμε από τον συμπολίτη μου γυρνάει από το πρωί στο μυαλό! Έκτος κι αν σκεφτόμουν τίποτα άλλο.. :lol: :lol: :lol:
Ρε μήπως να το γυρνούσα σε τηλε-μαντείες τύπου Χορταρέα και Βίκυ Παγιατάκη..? Δε δάγκωνα τη γλώσσα μου καλύτερα..! Κρίμα πάντως, αλλά δε χάθηκε τίποτα, ο Πανιώνιος μας έκανε δώρο σήμερα, οπότε και στην ισοβαθμία πάλι πάνω από άρη και νιώνιο είμαστε! Όλοι με το Μαρούσι να διατηρήσουμε την έδρα μας απόρθητο φρούριο!!!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Τρικαλιώτη 6νούμερα θέλω και θα σε φέρω άσσο να τρίβεις τα μάτια σου... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ούτε η Πυθεία τέτοια πράματα :oops:
Trikaliotis

Χαχαχα..Μόνο σκορ του ΠΑΟΚ (και δη του μπάσκετ!) είμαι προγραμματισμένος να λέω guys..Μετά την αναβάθμιση κάτι μπορεί να γίνει.. ;) Λοιπόν νίκη με Μαρούσι με σκορ 67-62!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ελπίζω, γιατί μία ενδεχόμενη ήττα μας φέρνει σε δύσκολη θέση για 5η-6η θέση
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”