Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
Εσύ της Αθήνας κι εγώ της Θεσσαλονίκης, ένα δέμα με περιμένει με κάτι ροζ χαρτάκια που νομίζω γράφουν επάνω κάτι που μοιάζει σαν 500!
-
Trikaliotis
Λοιπόν, αν και θα μπορούσα να κρατήσω όλα τα χρωματάκια των χαρτονομισμάτων για πάρτη μου και να θρέψω καμιά 10αριά γενεές μετά από μένα, παρ'όλα αυτά σκέφτομαι τους συνοδοιπόρους μου σε αυτόν το δύσκολο αγώνα που κάνουμε για την καταξίωση και έχω να δηλώσω τα εξής:
Αν το ποσοστό μας στις βολές είναι 65% και πάνω, αν δεν επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα και ελέγχουμε εμείς τον ρυθμό..τότε το ματς θα το κερδίσουμε με 69-76..!!! Δε ξέρω γιατί αλλά το 69 για τους πόντους που θα δεχτούμε από τον συμπολίτη μου γυρνάει από το πρωί στο μυαλό! Έκτος κι αν σκεφτόμουν τίποτα άλλο..

Αν το ποσοστό μας στις βολές είναι 65% και πάνω, αν δεν επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα και ελέγχουμε εμείς τον ρυθμό..τότε το ματς θα το κερδίσουμε με 69-76..!!! Δε ξέρω γιατί αλλά το 69 για τους πόντους που θα δεχτούμε από τον συμπολίτη μου γυρνάει από το πρωί στο μυαλό! Έκτος κι αν σκεφτόμουν τίποτα άλλο..
χαχα. είναι ανοιχτές οι τράπεζες να πάω τώρα για ανάληψη (και απευθείας κατάθεση στον vista betατζή...)??? παρεμπιπτόντως το 69-76 μου θυμίζει score από τα παλιά (όλα καπου εκεί δεν έρχονταν κάποια περίοδο?? - κάποια άλλη πάλι ήταν η περίοδος του 81-80 και κάτι τέτοια συναφή που δεν θέλω ούτε να τα θυμάμαι!!!!!)
-
Trikaliotis
ΌΧΙ ΌΧΙ Palok μη το λες αυτό το σκορ μου θυμίζεις αυτόματα λάθος πάσα καταραμένου, Σέλερς, καλάθι και φάουλ, χαμένο σουτ Παπαχρόνη, απώλεια πρωταθλήματος και fade in στην ανθυγιεινή φάτσα του σάχλα του Μιχάλη Κυρίτση που χασκογελούσε στην κάμερα κι εγώ κλασσικά πεσμένος στο μπορδοροδοκόκκινο χαλί του σαλονιού μου και...."κλάαααααμα η κυρία"..!!!
Αντιμέτωπη με την πιθανότητα της αποβολής της από το πρωτάθλημα της Α1 βρίσκεται η ΓΣ Ολύμπια Λάρισας, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της ομάδας.
Η εγγυητική επιστολή του Γ.Σ. Ολύμπια κατέπεσε για χρέη προς τους Μίρσα Κούρτοβιτς και Κώστα Τότσιο και οι Θεσσαλοί δεν προχώρησαν -όπως έπρεπε- σε ανανέωση με αποτέλεσμα ο σύλλογος να κινδυνεύει με άμεση αποβολή από το πρωτάθλημα.
Η διοίκηση της ομάδας έχει δεκαπέντε ημέρες προθεσμία ώστε να πληρώσει το ποσό της μερικής κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής, διαφορετικά θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=57935
Η εγγυητική επιστολή του Γ.Σ. Ολύμπια κατέπεσε για χρέη προς τους Μίρσα Κούρτοβιτς και Κώστα Τότσιο και οι Θεσσαλοί δεν προχώρησαν -όπως έπρεπε- σε ανανέωση με αποτέλεσμα ο σύλλογος να κινδυνεύει με άμεση αποβολή από το πρωτάθλημα.
Η διοίκηση της ομάδας έχει δεκαπέντε ημέρες προθεσμία ώστε να πληρώσει το ποσό της μερικής κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής, διαφορετικά θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=57935
όποιος είδε το ματς αεκ-νιώνιος πίστεψε... το αλλάζω στο ημίχρονο βλέπω 28-28 το αφήνω και μιλάω για μπάσκετ με τον κολλητό μου στο msn. κοιτάω κάποια στιγμή και είναι 71-41 (τελικά φάγανε 61 πόντους σε έαν ημίχρονο από την αεκ!!!)!!!! τι έγινε ρε παιδιά??? απλήρωτοι και οι παίκτες του νιώνιου...??? 
Δεν υπήρχε νιόνιος ρε συ..
Μια αυτό, μία το σκουλήκι έβλεπα..
Μια αυτό, μία το σκουλήκι έβλεπα..
Εμένα με ενδιέφερε η Λάρισα (Ολύμπια-Ηλυσιακός: 87-78) Δεν θέλω να χάσω τον μοναδικό ματς του ΠΑΟΚ στην έδρα μου... Πρέπει να σωθεί 
-
Trikaliotis
Ρε μήπως να το γυρνούσα σε τηλε-μαντείες τύπου Χορταρέα και Βίκυ Παγιατάκη..? Δε δάγκωνα τη γλώσσα μου καλύτερα..! Κρίμα πάντως, αλλά δε χάθηκε τίποτα, ο Πανιώνιος μας έκανε δώρο σήμερα, οπότε και στην ισοβαθμία πάλι πάνω από άρη και νιώνιο είμαστε! Όλοι με το Μαρούσι να διατηρήσουμε την έδρα μας απόρθητο φρούριο!!!Trikaliotis έγραψε:Δε ξέρω γιατί αλλά το 69 για τους πόντους που θα δεχτούμε από τον συμπολίτη μου γυρνάει από το πρωί στο μυαλό! Έκτος κι αν σκεφτόμουν τίποτα άλλο..![]()
![]()
Τρικαλιώτη 6νούμερα θέλω και θα σε φέρω άσσο να τρίβεις τα μάτια σου...

-
Trikaliotis
Χαχαχα..Μόνο σκορ του ΠΑΟΚ (και δη του μπάσκετ!) είμαι προγραμματισμένος να λέω guys..Μετά την αναβάθμιση κάτι μπορεί να γίνει..
Λοιπόν νίκη με Μαρούσι με σκορ 67-62!
ελπίζω, γιατί μία ενδεχόμενη ήττα μας φέρνει σε δύσκολη θέση για 5η-6η θέση