ΠΑΣ Γιάννενα - Π.Α.Ο.Κ. 02/02 17:00 alpha
Re: ΠΑΣ Γιάννενα - Π.Α.Ο.Κ. 02/02 17:00 alpha
καποιοι απ αυτους μαλιστα μεχρι προσφατα καναν κουμαντο στη λιγκα κι ειναι μονιμοι πρωταθλητες τα τελευταια χρονια..fidel έγραψε:Όταν σε αυτή την χώρα οι δωσίλογοι φίλοι τον Γερμανών δεν τιμωρήθηκαν ποτέ
μπορει καποιος να πει και σε μας τους υπολοιπους πως νομιμοποιειται η σταση της αστυνομιας;
ΠΕΣΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΠΕΣΤΑ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΦΛΩΡΕΨΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙgate4mitsos έγραψε:Ακουω και διαβαζω αποψεις συμφωνα με τις οποιες δεν πρεπει ο λαος μας να βρεθει στα γιαννενα η στο καυτατζογριο γιατι ακολουθει το παιχνιδι με τον βαζελο στον Ναο.Δηλαδη να αφησουμε μονη της την ομαδα σε 3 παιχνιδια γιατι υπαρχει μια πιθανοτητα να ειναι κεκλεισμενων το ντερμπι?Ο λαος του ΠΑΟΚ παει οπου ειναι δυνατον και δεν δεχεται διαταγες ουτε απο τους μπατσους ουτε απο κανεναν,προτιματε δηλαδη να ειμαστε οπως οι γαυροι που δεν πηγανε νεα σμυρνη ή οπως τα σκουληκια που πηγαν 50 ατομα στην ξανθη?
ΠΑΟΚ ρε
ΟΛΟΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, AdminTeam
Και αν πάνε να τα φορτώσουν στους αστυνομικούς ΛΑΘΟΣ είναι. Οι αστυνομικοί έχουν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ και αυτούς τις εντολές εκτελούν.
και εγω παρέθεσα ενα μεγάλο κείμενο που λεει τη ακριβός γίνετεjacarta έγραψε:ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ MAILS στην εκπομπή του Λαζόπουλου altsantiri@alphatv.gr ζητώντας να αναφέρει για το θέμα αυτό στην επόμενη εκπομπή του.
Βομβαρδίστε με MAILS.
http://sport24.gr/html/ent/988/ent.341988.asp
ας ελπίσουμε να το πει μιας και τον βλεπουν εκατομμύρια κοσμου.
Μέσα Μίρο, Παπάζογλου, Φωτάκης και Κούτσια... πάγκο μούσλι,Σορλέν και Κριστιάνο, εκτός αποστολής ο Αραμπατζής...
- ezln-gate4
Τί είναι αυτά ρε? Πόσο ξεφτίλες είστε? Δεν έχω δικαίωμα να πα΄ρω το αυτοκίνητό μου και να πάω σε πόλη της επικράτειας? Να πάω σε όποιο γήπεδο της επικράτειας και να αγοράσω εισητήριο...Αυτή είναι ρατσιστική - φασιστική συμπεριφορά...Συμπεριφέρονται στους οπαδούς του ΠΑΟΚ λες και είναι σκυλιά... ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΩΣΟΥΜΕ...
Ρισπέκτ στα παοκτσάκια που ταξίδεψαν,
ώστε να επαληθευτεί το ρητό :
ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ !

ώστε να επαληθευτεί το ρητό :
ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ !

Μπλόκα κάνουν οι αγρότες, μπλόκα οι μπάτσοι, να κάνουμε και μεις κανά μπλόκο που είναι της μόδας?

Πιλότε εσύ μπλόκο στον εναέριο χώρο και εγώ στη στεριά.
- Maximus
Οπως ειπε και ενα παλληκαρι πιο πριν...να ξεκιναμε καμια μηνυσούλα, τι λετε; Ως ποτε θα περιμενουμε;
Και κανενα μπλοκο φιλε pilote, δεν ειναι ασχημη ιδεα...Αλλα οχι στην Θεσσαλονικη....Οχι...Εδω κατω στην Αθηνα θελει μπλοκο! Να ποναει περισσοτερο...
Και κανενα μπλοκο φιλε pilote, δεν ειναι ασχημη ιδεα...Αλλα οχι στην Θεσσαλονικη....Οχι...Εδω κατω στην Αθηνα θελει μπλοκο! Να ποναει περισσοτερο...
κανονικά στο επόμενο εντός θα πρεπει να στίσουμε μπλοκα ολα τα ΠΑΟΚΙΑ στους δρόμους και όποιος δεν εχει διακριτικά του ΠΑΟΚ δεν περνάει απο κανεναν δρομο σε απόσταση 2 χιλιομέτρων απο την τουμπα.
οσοι μπατσοι ειναι εκει δεν πλησιάζει κανεις στο γήπεδο.
οσοι μπατσοι ειναι εκει δεν πλησιάζει κανεις στο γήπεδο.
Όσα αμάξια δεν έχουν βορειοελλαδίτικες πινακίδες ή έστω οι οδηγοί τους δε φοράνε διακριτικά ομάδος από τη Θεσσαλονίκη (ΠΑΟΚ, Αρης, Ηρακλής) δεν θα περνούν τα τέμπη... Τι λέτε???
Κάτι άκουσα για μπλοκο σε στεριά κι αέρα πιο πάνω.... Εγώ πιάνω τη θάλασσα...
Ξέρω και να κολυμπάω...
Κάτι άκουσα για μπλοκο σε στεριά κι αέρα πιο πάνω.... Εγώ πιάνω τη θάλασσα...

- Maximus
Αντε ρε καμεραμαν! Δειξε καμια Γιαννιωτισα σεκιουριτι!