10. Olivier Sorlin
- PABLO GARCIA1
Re: 10. Olivier Sorlin
Εγώ τον Σορλέν και τον περίμενα να ξεκινήσει και τον ήθελα για να είμαι ειλικρινής αντί του Κούτσια.
Θεωρούσα ότι αμυντικά τουλάχιστον δεν θα μας άφηνε εκτεθειμένους....και σ' αυτό έτσι έγινε και θα ήταν και έκπληξη αν δεν συνέβαινε.Και με τον όγκο του και με την τακτική του παιδεία δεν ξεχάστηκε ποτέ και αμυντικά έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει.
Από κει και πέρα περίμενα κάτι καλύτερο επιθετικά,που δεν το πρόσφερε σε καμιά περίπτωση...όντως είδικά στην αρχή δεν μπορούσε να κάνει μιά καλή πάσα στα 2 μέτρα...ως εκ τούτου ήταν ο χειρότερος ή έστω ο λιγότερο καλός απ' όσους έπαιξαν.
Το γιατί φέτος δεν έχει θυμίσει ούτε το 1/3 όσων μας έδειξε πέρυσι (θέλω να) πιστεύω ότι οφείλεται στους πολλούς τραυματισμούς και στο ότι εξ' αυτού δεν έχει βρεί ρυθμό...είναι μαζί με τον Μούσλι και τον Φιλομένο ο παίκτης που έχει μείνει εκτός τον περισσότερο καιρό...έτσι (θέλω να ) πιστεύω για να μην απογοητευτώ περισσότερο.
Θα δούμε εν καιρώ....
Θεωρούσα ότι αμυντικά τουλάχιστον δεν θα μας άφηνε εκτεθειμένους....και σ' αυτό έτσι έγινε και θα ήταν και έκπληξη αν δεν συνέβαινε.Και με τον όγκο του και με την τακτική του παιδεία δεν ξεχάστηκε ποτέ και αμυντικά έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει.
Από κει και πέρα περίμενα κάτι καλύτερο επιθετικά,που δεν το πρόσφερε σε καμιά περίπτωση...όντως είδικά στην αρχή δεν μπορούσε να κάνει μιά καλή πάσα στα 2 μέτρα...ως εκ τούτου ήταν ο χειρότερος ή έστω ο λιγότερο καλός απ' όσους έπαιξαν.
Το γιατί φέτος δεν έχει θυμίσει ούτε το 1/3 όσων μας έδειξε πέρυσι (θέλω να) πιστεύω ότι οφείλεται στους πολλούς τραυματισμούς και στο ότι εξ' αυτού δεν έχει βρεί ρυθμό...είναι μαζί με τον Μούσλι και τον Φιλομένο ο παίκτης που έχει μείνει εκτός τον περισσότερο καιρό...έτσι (θέλω να ) πιστεύω για να μην απογοητευτώ περισσότερο.
Θα δούμε εν καιρώ....
- Pegasus1589
Ο Βερόν δεν κατάντησε έτσι επειδή δεν του κάναμε κριτική αλλά επειδή δε δούλεψε. Εγώ πάλι λέω μακάρι ο Σορλέν να είναι ο χειρότερός μας παίχτης. Έτοιμοι για πρωτάθλημα θα είμαστε τότε.
Το ξανάπαμε.
Είναι μόνο ψυχολογικό το πρόβλημα.
Θέμα χρόνου να επανέλθει μη τα γκρεμίσετε όλα πάλι.
Επίσης αμυντικά ήταν καλός στο Β.
Είναι μόνο ψυχολογικό το πρόβλημα.
Θέμα χρόνου να επανέλθει μη τα γκρεμίσετε όλα πάλι.
Επίσης αμυντικά ήταν καλός στο Β.
- Pegasus1589
gash04 έγραψε:μη τα γκρεμίσετε όλα πάλι.
Η θέση του είναι πολύ σημαντική κ αυτός λίγος.Ακόμη και πέρσι που ήταν φοβερός στα δύσκολα παιχνίδια φαινόταν η διαφορά.Καλός για πάγκο.
Ολιβιέ κοιτα να ξεπερασεις γρηγορα τα προσωπικα σου θεματα και να παρουσιαστεις οπως ησουν περυσι. Γιατι με το θεμα των καρτων σε Βιτολο, Γκαρσια, Ιβιτς θα εχουμε μεγαλο προβλημα αν κανεις παλι εμφανιση Σερρων.
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω πως έχει ήδη αρχίσει να βρίσκει κάποιο ρυθμό. Θα το δούμε καλύτερα το Σάββατο.
Δεν μπορώ να καταλάβω δεδομένης και της κακής αγωνιστικής κατάστασής του με ποιά λογική μπορεί να ξεκινήσει βασικός αριστερός εξτρέμ στην Τούμπα απέναντι στον Ατρόμητο αλλά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να αποδέχομαι (σχεδόν) τα πάντα απο ανθρώπους που με έχουν πείσει ότι έχουν την διάθεση αλλά και την ικανότητα να φτάσουν τον ΠΑΟΚ εκεί που του αρμόζει, οπότε δεν θα μιλήσω, ας μου βάλουν και φόρ το σκουριασμένο γαλλικό κλειδί...
Μόνο το Μπαλάφα δεν θέλω πίσω...
Πλάκα κάνω Μπαλαφικοί... 
Μόνο το Μπαλάφα δεν θέλω πίσω...
- ΑποστόληςΑ
Τι λες πως δεν θα μιλήσεις, αφού τα είπες όλα! Κάθε παίκτης έχει ένα συγκεκριμένο ρόλο μέσα στο παιχνίδι, που άλλες φορές είναι πιο ευδιάκριτος και άλλες λιγότερο. Ο Sorlin δεν είναι από τους εντυπωσιάζοντες εν γένει. Έπειτα είναι καλύτερα δεμένος με το υπόλοιπο κέντρο της ομάδας απ' ότι ο Cristiano και ανώτερος ανασταλτικά απ' ότι ο Κουτσια.
Μπρε Άρη εδώ μπήκε αλλαγή ο Κόνδορας στο τελευταίο λεπτό και χρίστηκε και σκόρερ τι ψάχνεις να βρεις 
Gash δίκιο έχεις, αφού ο άνθρωπος έχει άστρο, τι να λέμε...
Αποστόλη όντως είναι ο καλύτερος ανασταλτικά... Αλλά παίζεις εντός έδρας με τον Ατρόμητο και όχι εκτός έδρας με τον ολυμπιακό... Θέλω να πιστέύω ότι ο εξτρέμ μου την Κυριακή θα έχει ώς στόχο να σκοράρει ή να πασάρει και όχι να μαρκάρει το αντίπαλο δεξί μπάκ...
Τέλοσπάντων, μαλακία μου που το έγραψα κιόλας, ούτως ή άλλως δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να συμφωνήσω με τέτοιες αντιλήψεις, αυτό που έχω να κάνω είναι απλά όπως προείπα να στηρίξω και εγώ απο το μετερίζι μου στο γήπεδο τους ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι θέλουν και μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα μας...
Υ.Γ. Και με το Ρεχάγκελ διαφωνώ σχεδόν σε ότι και αν κάνει αλλά δεν μπορώ παρά να τον αναγνωρίσω ώς μεγάλο προπονητή αφού έφερε Ευρωπαϊκό τίτλο στην μικροσκοπική ποδοσφαιρικά Ελλάδα, την πήγε σε 2 EURO και MUNDIAL... Επομένως απλά respect...
Αποστόλη όντως είναι ο καλύτερος ανασταλτικά... Αλλά παίζεις εντός έδρας με τον Ατρόμητο και όχι εκτός έδρας με τον ολυμπιακό... Θέλω να πιστέύω ότι ο εξτρέμ μου την Κυριακή θα έχει ώς στόχο να σκοράρει ή να πασάρει και όχι να μαρκάρει το αντίπαλο δεξί μπάκ...
Τέλοσπάντων, μαλακία μου που το έγραψα κιόλας, ούτως ή άλλως δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να συμφωνήσω με τέτοιες αντιλήψεις, αυτό που έχω να κάνω είναι απλά όπως προείπα να στηρίξω και εγώ απο το μετερίζι μου στο γήπεδο τους ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι θέλουν και μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα μας...
Υ.Γ. Και με το Ρεχάγκελ διαφωνώ σχεδόν σε ότι και αν κάνει αλλά δεν μπορώ παρά να τον αναγνωρίσω ώς μεγάλο προπονητή αφού έφερε Ευρωπαϊκό τίτλο στην μικροσκοπική ποδοσφαιρικά Ελλάδα, την πήγε σε 2 EURO και MUNDIAL... Επομένως απλά respect...
Καλά μην τρελένεστε δηλ. αν γράψουμε κάποιο κακό σχόλιο και στην ελάχιστη πιθανότητα να το δει αυτός ο παίκτης θα του δημιουργήσουμε ψυχολογικό πρόβλημα?
Ε, τότε θα είναι ήδη πολύ μικρός παίκτης.
Ε, τότε θα είναι ήδη πολύ μικρός παίκτης.