10. Olivier Sorlin
Re: 10. Olivier Sorlin
Ο χειρότερος παίκτης του ΠΑΟΚ στην επική εμφάνιση της ομάδας μας... Στα πρώτα 30 λεπτά έκανε πάρα πολλά λάθη, σχεδόν κάθε φορά που έπιανε τη μπάλα... Έπειτα μαζεύτηκε και κάθε φορά που έφτανε σε αυτόν η μπάλα τη γύριζε προς τα πίσω για να μην εκτίθεται... Τουλάχιστον όμως ήταν μαχητικότατος και καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα (αν και δεν είχε να αντιμετωπίσει και τον Ρομπέρτο Κάρλος ή τον Καφού, τον Γκαλίτσιο είχε απέναντί του)...
Σε παρακαλώ Ολιβιέ μην γίνεις ο νέος Βερόν... Δεν θα αντέξω και δέυτερη συμπάθεια να γίνει αντιπάθεια...
Υ.Γ. Όταν τον είδα στη βασική ενδεκάδα έπαθα σόκ... Δεδομένων των 7-8 συνεχόμενων απο μέτριων έως κακών εμφανίσεών του, της κακής εικόνας του ακόμα και απέναντι σε ομάδα β'εθνικής την τετάρτη, της απουσίας του τόσο καιρό λόγω τραυματισμού, ξύπνησαν μέσα μου μνήμες 0-18... Ενώ πίστευα στη νίκη, είχα στοιχηματίσει και σε αυτήν (με φίλο γαύρο για σκόρ 0-2 και κίτρινες κάρτες Γκαρσία-Βιτόλο), είχα τηρήσει όλα τα (προσωπικά μου) γούρια (κλειστά τηλέφωνα, συγκεκριμένη θέση, κανένας ξένος στο σπίτι όταν παίζουμε μάτς, πιτζάμα την ώρα του αγώνα ακόμα και αν έχω στο σπίτι μου τον πρωθυπουργό, λές και επηρεάζουν όλα αυτά την απόδοση της ομάδας, έλεος...
), μόλις είδα τον Σορλέν ήμουν βέβαιος ότι θα χάσουμε (μάρτυράς μου ο Θεός και ο sidpanos...
), σκέτη απογοήτευση... Έχασα τη γη κάτω απο τα πόδια μου... Ευτυχώς όχι μόνο κερδίσαμε, αλλά παίξαμε και μπαλάρα και η ομάδα έδειξε ότι έχει τεράστιες δυνατότητες... 
Σε παρακαλώ Ολιβιέ μην γίνεις ο νέος Βερόν... Δεν θα αντέξω και δέυτερη συμπάθεια να γίνει αντιπάθεια...

Υ.Γ. Όταν τον είδα στη βασική ενδεκάδα έπαθα σόκ... Δεδομένων των 7-8 συνεχόμενων απο μέτριων έως κακών εμφανίσεών του, της κακής εικόνας του ακόμα και απέναντι σε ομάδα β'εθνικής την τετάρτη, της απουσίας του τόσο καιρό λόγω τραυματισμού, ξύπνησαν μέσα μου μνήμες 0-18... Ενώ πίστευα στη νίκη, είχα στοιχηματίσει και σε αυτήν (με φίλο γαύρο για σκόρ 0-2 και κίτρινες κάρτες Γκαρσία-Βιτόλο), είχα τηρήσει όλα τα (προσωπικά μου) γούρια (κλειστά τηλέφωνα, συγκεκριμένη θέση, κανένας ξένος στο σπίτι όταν παίζουμε μάτς, πιτζάμα την ώρα του αγώνα ακόμα και αν έχω στο σπίτι μου τον πρωθυπουργό, λές και επηρεάζουν όλα αυτά την απόδοση της ομάδας, έλεος...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Τρί 26 Ιαν 2010, 14:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
και εγω μια απο τα ιδια ευτυχως καλυφθηκε η χαλια παρουσια του απο τους αλλους...
Αμυντικά ήταν καλός και επιθετικά ελαφρώς καλύτερος από τις τελευταίες εμφανίσεις του.
- Pegasus1589
Αμυντικά έκανε πάρα πολλά. Επιθετικά υστέρησε μόνο. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα. Η πλευρά εκείνη ήθελε προσοχή.
Το πρόβλημα είναι ότι ο φετινός Σορλέν δεν θυμίζει σε τίποτα τον καλό Σορλέν που είδαμε πέρισυ στους 4 μήνες που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ... Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το "γαλλικό κλειδί" με την πολύπλευρη προσφορά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού (μάρκαρε, έκλεβε, πάσαρε, σέντραρε, έδινε ρυθμό, απειλούσε, ήταν απο τα βαρόμετρα της ομάδας) που θαυμάσαμε πέρισυ... Και όταν ένας παίκτης σε μια ομάδα που δεν λειτουργεί πάρα πολύ καλά (περσινός ΠΑΟΚ) είναι μόνιμα διακριθέντας, δεν γίνεται σε μια ομάδα που λειτουργεί ρολόι (φετινός ΠΑΟΚ και ειδικά τους 2,5 τελυταίους μήνες) να είναι κατα πολύ χειρότερος και ουδέποτε στους διακριθέντες... Αυτό είναι πρόβλημα...
Σε σχέση με την απόδοσή του στο Κυριακάτικο μάτς, το πρόβλημα είναι ότι έπαιζε αριστερό χαφ-εξτρέμ και όχι αριστερό μπάκ... Επομένως δεν ήταν η μοναδική του υποχρέωση να τα πάει καλά στην άμυνα (απέναντι όχι στον Καφού, αλλά στον Γκαλίτσιο) αλλά να βοηθήσει και επιθετικά την ομάδα, κάτι που δεν έκανε καθόλου, το αντίθετο... Και ο Βιερίνια μάρκαρε σαν σκύλος αλλά δεν ήταν αόρατος επιθετικά... Δεν αρμόζει σε έναν παίκτη της κλάσης του (και 400.000 ευρώ συμβόλαιο) σε όλο το παιχνίδι να κάνει με το ζόρι μια καλή ενέργεια επιθετικά (μια πάσα έξω απο την περιοχή προς τα δεξιά στον Ίβιτς που σούταρε και κοντραρίστηκε)... Σε μια ομάδα που απέδωσε καταπληκτικό ποδόσφαιρο με όλους τους παίκτες (ειδικά απο τη μέση και μπροστά) να βρίσκονται με κλειστά μάτια, δεν γίνεται ένα απο τα βασικά γρανάζια της να κάνει 7-8 λάθη (τα περισσότερα αβίαστα) στα 30 πρώτα λεπτά του αγώνα (η στατιστική έγραψε μόλις 4 αλλά όποιος θέλει μπορεί να δει ξανά τα 30 πρώτα λεπτά του αγώνα και θα τα μετρήσει)...
Το παλικάρι έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει πολύ καλή μπάλα... Το θέμα είναι να το επαναλάβει... Αφού το έκανε πέρισυ, μπορεί να το ξανακάνει, ένα παραπάνω μέσα σε ένα καλύτερο σύνολο, το φετινό... Αυτό που χρειάζεται είναι στήριξη και όχι αποδοκιμασία (στήριξη που την έχει και με το παραπάνω) και δουλειά... Και σίγουρα όχι να κλείνουμε τα μάτια και να λέμε οτι όλα πάνε καλά... Το κάναμε με το Βερόν και να που κατάντησε...
Σε σχέση με την απόδοσή του στο Κυριακάτικο μάτς, το πρόβλημα είναι ότι έπαιζε αριστερό χαφ-εξτρέμ και όχι αριστερό μπάκ... Επομένως δεν ήταν η μοναδική του υποχρέωση να τα πάει καλά στην άμυνα (απέναντι όχι στον Καφού, αλλά στον Γκαλίτσιο) αλλά να βοηθήσει και επιθετικά την ομάδα, κάτι που δεν έκανε καθόλου, το αντίθετο... Και ο Βιερίνια μάρκαρε σαν σκύλος αλλά δεν ήταν αόρατος επιθετικά... Δεν αρμόζει σε έναν παίκτη της κλάσης του (και 400.000 ευρώ συμβόλαιο) σε όλο το παιχνίδι να κάνει με το ζόρι μια καλή ενέργεια επιθετικά (μια πάσα έξω απο την περιοχή προς τα δεξιά στον Ίβιτς που σούταρε και κοντραρίστηκε)... Σε μια ομάδα που απέδωσε καταπληκτικό ποδόσφαιρο με όλους τους παίκτες (ειδικά απο τη μέση και μπροστά) να βρίσκονται με κλειστά μάτια, δεν γίνεται ένα απο τα βασικά γρανάζια της να κάνει 7-8 λάθη (τα περισσότερα αβίαστα) στα 30 πρώτα λεπτά του αγώνα (η στατιστική έγραψε μόλις 4 αλλά όποιος θέλει μπορεί να δει ξανά τα 30 πρώτα λεπτά του αγώνα και θα τα μετρήσει)...
Το παλικάρι έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει πολύ καλή μπάλα... Το θέμα είναι να το επαναλάβει... Αφού το έκανε πέρισυ, μπορεί να το ξανακάνει, ένα παραπάνω μέσα σε ένα καλύτερο σύνολο, το φετινό... Αυτό που χρειάζεται είναι στήριξη και όχι αποδοκιμασία (στήριξη που την έχει και με το παραπάνω) και δουλειά... Και σίγουρα όχι να κλείνουμε τα μάτια και να λέμε οτι όλα πάνε καλά... Το κάναμε με το Βερόν και να που κατάντησε...

- PABLO GARCIA1
Εγώ τον Σορλέν και τον περίμενα να ξεκινήσει και τον ήθελα για να είμαι ειλικρινής αντί του Κούτσια.
Θεωρούσα ότι αμυντικά τουλάχιστον δεν θα μας άφηνε εκτεθειμένους....και σ' αυτό έτσι έγινε και θα ήταν και έκπληξη αν δεν συνέβαινε.Και με τον όγκο του και με την τακτική του παιδεία δεν ξεχάστηκε ποτέ και αμυντικά έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει.
Από κει και πέρα περίμενα κάτι καλύτερο επιθετικά,που δεν το πρόσφερε σε καμιά περίπτωση...όντως είδικά στην αρχή δεν μπορούσε να κάνει μιά καλή πάσα στα 2 μέτρα...ως εκ τούτου ήταν ο χειρότερος ή έστω ο λιγότερο καλός απ' όσους έπαιξαν.
Το γιατί φέτος δεν έχει θυμίσει ούτε το 1/3 όσων μας έδειξε πέρυσι (θέλω να) πιστεύω ότι οφείλεται στους πολλούς τραυματισμούς και στο ότι εξ' αυτού δεν έχει βρεί ρυθμό...είναι μαζί με τον Μούσλι και τον Φιλομένο ο παίκτης που έχει μείνει εκτός τον περισσότερο καιρό...έτσι (θέλω να ) πιστεύω για να μην απογοητευτώ περισσότερο.
Θα δούμε εν καιρώ....
Θεωρούσα ότι αμυντικά τουλάχιστον δεν θα μας άφηνε εκτεθειμένους....και σ' αυτό έτσι έγινε και θα ήταν και έκπληξη αν δεν συνέβαινε.Και με τον όγκο του και με την τακτική του παιδεία δεν ξεχάστηκε ποτέ και αμυντικά έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει.
Από κει και πέρα περίμενα κάτι καλύτερο επιθετικά,που δεν το πρόσφερε σε καμιά περίπτωση...όντως είδικά στην αρχή δεν μπορούσε να κάνει μιά καλή πάσα στα 2 μέτρα...ως εκ τούτου ήταν ο χειρότερος ή έστω ο λιγότερο καλός απ' όσους έπαιξαν.
Το γιατί φέτος δεν έχει θυμίσει ούτε το 1/3 όσων μας έδειξε πέρυσι (θέλω να) πιστεύω ότι οφείλεται στους πολλούς τραυματισμούς και στο ότι εξ' αυτού δεν έχει βρεί ρυθμό...είναι μαζί με τον Μούσλι και τον Φιλομένο ο παίκτης που έχει μείνει εκτός τον περισσότερο καιρό...έτσι (θέλω να ) πιστεύω για να μην απογοητευτώ περισσότερο.
Θα δούμε εν καιρώ....
- Pegasus1589
Ο Βερόν δεν κατάντησε έτσι επειδή δεν του κάναμε κριτική αλλά επειδή δε δούλεψε. Εγώ πάλι λέω μακάρι ο Σορλέν να είναι ο χειρότερός μας παίχτης. Έτοιμοι για πρωτάθλημα θα είμαστε τότε.
Το ξανάπαμε.
Είναι μόνο ψυχολογικό το πρόβλημα.
Θέμα χρόνου να επανέλθει μη τα γκρεμίσετε όλα πάλι.
Επίσης αμυντικά ήταν καλός στο Β.
Είναι μόνο ψυχολογικό το πρόβλημα.
Θέμα χρόνου να επανέλθει μη τα γκρεμίσετε όλα πάλι.
Επίσης αμυντικά ήταν καλός στο Β.
- Pegasus1589
gash04 έγραψε:μη τα γκρεμίσετε όλα πάλι.

Η θέση του είναι πολύ σημαντική κ αυτός λίγος.Ακόμη και πέρσι που ήταν φοβερός στα δύσκολα παιχνίδια φαινόταν η διαφορά.Καλός για πάγκο.
Ολιβιέ κοιτα να ξεπερασεις γρηγορα τα προσωπικα σου θεματα και να παρουσιαστεις οπως ησουν περυσι. Γιατι με το θεμα των καρτων σε Βιτολο, Γκαρσια, Ιβιτς θα εχουμε μεγαλο προβλημα αν κανεις παλι εμφανιση Σερρων.
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω πως έχει ήδη αρχίσει να βρίσκει κάποιο ρυθμό. Θα το δούμε καλύτερα το Σάββατο.