Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
shark4

Re: Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Δημοσίευση από shark4 »

Kαι την ανθισμενη αμυγδαλια -που λεει και το τραγουδι - καποιος την τιναξε επειδη την ειδε ωραια και μετα εμεινε μετα κλωναρια γυμνη.
Ακολουθει νεο παιχνιδι το Σαββατο που ισως να συνοδευτει και με επιπλεον βαθμολογικες ανατροπες την επομενη.. ;)
Οι επικριτες - ειτε της καλοπροαιρετης ειτε της κακοπροαιρετης κριτικης - ας περιμενουν τον Μαιο. Εγω οταν βαζει γκολ η ομαδα μου στο τηγανι και τελικα κερδιζει τον αγωνα με τον πιο μισητο αντιπαλο νιωθω ευφορια . Οποιος την στιγμη εκεινη η' μετα παρουσιαζει τασεις σκεπτικισμου και εντονου εσωτερικου προβληματισμου για τα μελλουμενα της ομαδας , καλο ειναι να το ψαξει και να μην το αφησει ετσι ;)
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Κeep paokizein
Τα "Φίλε" και τα "Αντιπαρατεθήκαμε και στο παρελθόν σε κόσμιο επίπεδο και με ποιοτικό θα έλεγα διάλογο, έχοντας προφανώς διαφορετικές απόψεις για το πως βλέπουμε τα όσα γίνονται στην ομάδα τα τελευταία δυόμισι χρόνια."
με τα
"Γιατί τότε θα έχει χοντρό "χώσιμο"...
Σας βαρεθήκαμε πια... "
έχουν μεγάλη διαφορά και απέχουν όσο η μέρα με τη νύχτα....

Το περιεχόμενο του post μου ήταν απλό,απλούστατο.....
"Πέρα από πλάκα πάντως,για όποιον είναι δίκαιος όλη αυτό το αριστοτεχνικό στήσιμο της ομάδας,θα πρέπει να αναγνωρίσει ότι είναι έργο Σάντος 100%...και γω επειδή είμαι δεν έχω κανένα πρόβλημα να του το αναγνωρίσω.
Στα τελευταία ματς άλλωστε φαινόταν η δουλειά ενός προπονητή που κανείς δεν μπορεί να του αρνηθεί ότι δουλεύει και δεν κοροιδεύει.
Οταν η ομάδα θα φτάσει επιθετικά, το επίπεδο λειτουργίας που έχει και αμυντικά-το οποίο προχθές ειδικά στο α'-ήταν για σεμινάριο,τότε θα μπορούμε πλέον να μιλάμε για άλμα και όχι για βηματάκια...το οποίο βέβαια εξαρτάται και απ' τον μάστορα αλλά και απ' τα υλικά που θα του δοθούν."

Μόνο προκατειλλημένος θα θεωρούσε ότι αυτό είναι αιχμή για τον Σάντος και όλα αυτά τα ωραία που συμπέρανες.
Η ομάδα φανερά-για μένα- τουλάχιστον έχει πλησιάσει στο 100% στην αμυντική λειτουργία ΑΛΛΑ και στην κυκλοφορία μπάλας και στο pressing του αντιπάλου...επιθετικά νομίζω ότι απέχουμε ακόμα απ' αυτό που παρουσιάζουμε στην άμυνα αλλά αυτό είναι και θέμα άλλων και όχι μόνο του Σάντος όπως είπα και ΠΟΥ ΠΑΡΕΒΛΕΨΕΣ.

Λοιπόν νομίζω ότι και μιλάω και γράφω καλά Ελληνικά...αν κάποιος θέλει να ανακαλύπτει κρυφά νοήματα είναι πρόβλημα του και όχι δικό μου.

Οσο για τα πανηγύρια...στο γήπεδο πανηγυρίζω και γω όπως όλοι,άντε και λίγο μετά...αλλά μετά καλά είναι να ξέρουμε ποιοί είμαστε και που πρέπει να φτάσουμε...και για μένα έχουμε δρόμο ακόμα όπως και υπομονή και ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ περισσότερη που η ομάδα δείχνει πράγματα....
Κανέναν δεν πιάνω απ' το χέρι να μην πανηγυρίσει...στην Αθήνα(την γαμημένη) έχει και ένα συντριβάνι...όποιος θέλει μπορεί να πάει να ξεβρακωθεί και να πέσει μέσα.
Αυτά.....
Υ.Γ. σ' αυτά που έγραψες στην κεντρική,δεν διαφωνώ ούτε στο "και"...
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Δεν απέχουν καθόλου φίλε μου... αυτά που τόνισες μεταξύ τους !!!
Και στους φίλους τα χώνουμε άγρια όταν χρειάζεται για να συνέρχονται... :opaokara:

Γιατί τώρα... δεν μπορώ να διαφωνήσω πουθενά μαζί σου !!!
Και κανείς δε νομίζω ότι διαφωνεί!!!

Και ξέρεις γιατί...?
γιατί παρέλειψες το κομμάτι του κειμένου που προκάλεσε τις αντιδράσεις...
Orwell έγραψε: Γι' αυτό και προσυπογράφω μέχρι τελείας το σχόλιο του Gash από πάνω ειδικά σε ότι αφορά την επιθετική λειτουργία,καθώς προχθές δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζαμε απέναντι σε ένα "βαριά άρρωστο" αντίπαλο και ότι δεν έπαθε αυτό που ακριβώς θα έπρεπε να πάθει.....γι' αυτό χαμηλά η μπάλα και συνεχίζουμε.
Stelios80

Δημοσίευση από Stelios80 »

Άρρωστος Ολυμπιακός; Οι πρωταθλήτριες ομάδες όταν είναι πληγωμένες είναι πιο επικίνδυνες. Για τον ΠΑΟΚ οι συνθήκες του αγώνα ήταν από τις χειρότερες που έχω δει τα τελευταία 15 χρόνια στα εκτός με τον Ολυμπιακό και αυτό για τους εξής λόγους:
- Οι παίκτες του γαύρου είχαν κάθε κίνητρο να παίξουν καλά: (α) ελλείψει Ζίκο, έπρεπε να αποδείξουν ότι δεν έφταιγαν αυτοί για τις κακές τους εμφανίσεις, (β) μετά από καιρό πήγε σε αγώνα ο Κόκκαλης, ενώ πριν τον αγώνα είχε πάει να τους μιλήσει και (γ) ο Παναθηναϊκός μόλις είχε στραβοπατήσει.
- Δεν υπήρχε περίπτωση να τους πιάσουμε στον ύπνο. Ήταν υποψιασμένοι και έβλεπαν το παιχνίδι ως πραγματικό ντέρμπι. Δεν μπορούσαν να μας υποτιμήσουν γιατί ήδη είχαν υποτιμήσει Άρη και ΑΕΚ και την πάτησαν. Τον Παναθηναϊκό που δεν τον υποτίμησαν τον κέρδισαν εμφατικά. Επίσης, ήμασταν σε κοντινή βαθμολογική θέση με αυτούς πριν τον αγώνα. Αυτό ξανασυνέβη πέρυσι και δύο σεζόν κοντά στο 2000 (τελικά σκορ 3-2 και 4-3). Όλες τις άλλες φορές δεν μας ένιωθαν ως απειλή.

Άλλο θέμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουμε καλή εμφάνιση εναντίον του ΠΟΚ. Πέρυσι, και στα δύο ματς στο Καραϊσκάκη (πρωτάθλημα/κύπελλο) ήμασταν καλύτεροι από αυτούς στο πρώτο ημίχρονο. Απλά οι Μπακαγιόκο και Ίβιτς δεν ευστόχησαν όπως έκανε ο Εντίνιο, ενώ τη μία φορά φάγαμε γκολ στο 44 και την άλλη στο 46. Φέτος στην Τούμπα νομίζω ότι ήμασταν ελαφρώς καλύτεροι, αλλά αυτοί έβαλαν δύο γκολ στο 44 και στο 90. Επίσης, στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι αντίστοιχα με προχθές. Έχασε το άχαστο ο Μουσλίμοβιτς στο 44 και φάγαμε αυτό που δεν τρώγεται στο 48. Πέρυσι πλέι οφ στην Τούμπα με βάζελο ήμασταν καλύτεροι, αλλά μείναμε αδίκως με 10 και το φάγαμε στο 90.

Άλλο θέμα. Ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει λιθαράκι λιθαράκι. Προχθές τοποθετήθηκε ένα λιθαράκι το οποίο είχαμε καιρό στα χέρια μας, απλά μόλις ακούμπησε πάνω στο προηγούμενο λιθαράκι ακούστηκε ο κρότος. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Είμαστε πάντως τυχεροί που διοίκηση και προπονητής γνωρίζουν ότι προτού προχωρήσουμε στο επόμενο λιθαράκι χρειάζεται να στερεωθεί καλά το τρέχον. Η διαχείριση της επιτυχίας είναι μεγάλης σημασίας.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

+4
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

shark4 έγραψε: Εγω οταν βαζει γκολ η ομαδα μου στο τηγανι και τελικα κερδιζει τον αγωνα με τον πιο μισητο αντιπαλο νιωθω ευφορια . Οποιος την στιγμη εκεινη η' μετα παρουσιαζει τασεις σκεπτικισμου και εντονου εσωτερικου προβληματισμου για τα μελλουμενα της ομαδας , καλο ειναι να το ψαξει και να μην το αφησει ετσι ;)
Μεγαλη κουβεντα είπες Καρχαρια,
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Maximus έγραψε:Καλα...μονο εγω ειδα τον Αγγελαρα να ειναι κρυμμενος στην γωνιτσα στον παγκο και να δινει εντολές μυστικα στον Σαντος;
:lol: :lol: :lol: :lol:
Και έλεγα ποιον μου θυμίζει εκείνος ο τύπος δίπλα στον πάγκο με το κομποσκίνι... :D
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Τελικά από δω το πας από κει το πας θέλεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι ο Ron(που νόμιζα), αλλά ο Alex.
Μακάρι...
Respect.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Στην ενδελεχή ομολογουμένως ανάλυσή σας περί Σάντος ξεχάσατε μια μικρή λεπτομέρεια.
Στον αγώνα εναντίον του Εργοτέλη ο προπονητής του ΠΑΟΚ έφτυσε κάτω μετά το τέλος του αγώνα. Πολλοί απέδωσαν αυτή του την κίνηση στον ασπασμό που είχε δεχθεί στιγμές πριν από τον αντίπαλο προπονητή.
Στον αγώνα εναντίον του ΟΣΦΠ λίγες μέρες πριν, επανέλαβε την ίδια κίνηση, χωρίς όμως να έχει προηγηθεί ασπασμός αυτή τη φορά.
Συμπεραίνω λοιπόν, καλώντας σας να συμφωνήσετε, ότι άδικα κατηγορήθηκε ο συμπαθής προπονητής του Εργοτέλη ως βρωμόστομος. Μάλλον πρόκειται για κάποιο χούι του υπαλλήλου της αγαπημένης μας ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Στο στόμα τον είχε φιλήσει ο Καραγεωργίου...?? :lol:

Πάντως πρέπει όντως να'ναι σιχασιάρης... Θυμάμαι και το βιντεάκι σε μια συνέντευξη τύπου (ως προπονητής της Μπενφίκα) που προσπαθεί ένας βλαμμένος να τον φιλήσει και ο Σάντος τραβιέται και των απωθεί ("βίαια" όπως θα έγραφε και ο Ντάκος ατο φύλλο αγώνα μπάς και τιμωρηθεί) και κλαίω απο τα γέλια... :D
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

+++

βγάζει χαρακτήρα
βγάζει μέταλλο

αρχίσε να παίρνει τα ντέρμπυ...οπότε και επί της ουσίας, δύναται ο ΠΑΟΚ να κάνει πρωταθλητισμό

με αναγκάζει να του βγάλω το καπέλλο και να καταπιώ την γλώσσα μου
ελπίζω και όχι μόνο να συνεχίσει έτσι

τον στηρίζουμε, αφού κερδίζει τον σεβασμό βήμα-βήμα
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

keep_paokizein έγραψε:Δεν απέχουν καθόλου φίλε μου... αυτά που τόνισες μεταξύ τους !!!
Και στους φίλους τα χώνουμε άγρια όταν χρειάζεται για να συνέρχονται... :opaokara:

Γιατί τώρα... δεν μπορώ να διαφωνήσω πουθενά μαζί σου !!!
Και κανείς δε νομίζω ότι διαφωνεί!!!

Και ξέρεις γιατί...?
γιατί παρέλειψες το κομμάτι του κειμένου που προκάλεσε τις αντιδράσεις...
Orwell έγραψε: Γι' αυτό και προσυπογράφω μέχρι τελείας το σχόλιο του Gash από πάνω ειδικά σε ότι αφορά την επιθετική λειτουργία,καθώς προχθές δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζαμε απέναντι σε ένα "βαριά άρρωστο" αντίπαλο και ότι δεν έπαθε αυτό που ακριβώς θα έπρεπε να πάθει.....γι' αυτό χαμηλά η μπάλα και συνεχίζουμε.

Mαλιστα........οταν θα παραδιδεις μαθημα "πως να κανω ενα τοπικ πουτ@ν@ και μετα να στριβω δια του αραβωνος" φωνα με.Οτι η μικροτητα καποιων θα εφτανε μεχρι εδω , δεν το περιμενα.

Μπαινω κι εγω στο τοπικ για να κανουμε το χαβαλε μας και βλεπω τα παραπανω......Παντα πρεπει να μας χαλανε το παρτυ καποιοι...δυστυχως!

Αααααα.οσο για το ποιος περιμενε στη γωνια , το ειδε ολος ο κοσμος κι ο ντουνιας!!!!Καλα ρε δεν ντραπηκατε να βγειτε και να μιλατε για χωσιματα τετοιες μερες?????Ουστ μωρη μιζερια!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εγω απλα θα πω οτι ο γαυρος ηταν το ιδιο αρρωστος οταν φιλοδωρησε 2 τεμαχια τον βαζελο...την επιτυχια ευκολα τη μειωνουμε...την αποτυχια ευκολα την κανουμε καταστροφη...η νικη για μενα σημαινει πολλα και τπτ...αυτο που με κανει να παραδεχομαι τον σαντος ειναι οτι η ομαδα που εχει φτιαξει κανει πλεον και τους αθηναιους να μας υπολογιζουν πραγματικα σαν αντιπαλους τους στη διεκδικηση του τιτλου.... :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

+0-1. Αληθειες λες , αδερφε :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
koskir

Re:

Δημοσίευση από koskir »

koskir έγραψε:Εγω πιστεύω παρ' ολη την πίκρα μας για το χθεσινό παιχνίδι τα εξής :

1) Ο Σάντος ήρθε εδώ πέρισυ και μαζί με Ζαγοράκη-Βρύζα βάλαν ένα τριετές πλάνο στο οποίο το τηρούν με θρησκευτική ευλάβια. Δεν έταξαν νομίζω περισυ πρωταθλήματα και champions leage. Μέχρι στιγμής είναι μέσα στο πλάνο που έφτιαξαν πέρισυ μιας και έταξαν για φέτος UEFA.
2) O Σάντος είναι ένας μεθοδικός προπονητής (ίσως σε εκνευριστικό βαθμό αλλά αυτός είναι) και ξεκίνησε φέτος το χτίσημο μιας τελείως διαλυμένης ομάδας που εαν είχε άλλο όνομα και όχι ΠΑΟΚ θα είχε σίγουρα πέσει στη Β' Εθνική. Εχτισε πρώτα την άμυνα και έφτιαξε μια συμπαγή αμυντική γραμμή και έφερε έναν σπουδαίο σέντερ φορ εξ' αιτίας της οποίας φέτος παιρνουμε όλα αυτά τα θετικά αποτελέσματα. Μην τρέφουμε όμως αυταπάτες αυτή η ομάδα δεν έχει ποιοτικότερο υλικό (στο σύνολο) όυτε από γαύρο ουτε απο βάζελο ισως ουτε και απο το χανούμι. Είναι όμως πιο ομάδα και απο τις τρεις και αυτό είναι έργο Σαντος.
3) Το ότι στον πρώτο γύρο ήταν εμφανής η έλειψη ποιοτικών ποδοσφαιριστών στην οργάνωση του παιχνιδιόυ ήταν επίσης εμφανές.Ενας Conceicao και ένας Veron τράβηξαν όλο το κουπί και ήδη βρίσκονται σε οριακό σημείο και οι δύο. Σε αυτό νομίζω δεν φταιει ο Σάντος γατί πως να κάνεις παιχνίδι με τις σαρδέλες Κωνσταντινίδη και Λάκη και να χτυπήσεις τους τρεις του ΠΟΚ. Η έλευση όμως των Sorlen kai Lino και ίσως μιας τρίτης ποιοτικής μεταγραφής θα μας δώσει λύσεις στο παραπάνω πρόβλημα και τότε ίσως μπορούμε να κρίνουμε τον κύριο Σάντος.

Για το λόγο αυτό λίγη αυτοσυγκράτηση και υπόμονή δεν βλάπτει. Του χρόνου εδώ θα είμαστε για να κρίνουμε τους πάντες. Ας φτιάξουμε ομάδα για πρωτάθλημα και μακάρι το πρόβλημα μας να είναι ο Santos. Μην ξεχνάτε ότι περισυ μετα την ήττα στην Τούμπα απο την αεκ υπήχε μια μερίδα φιλάθλων που προπιλάκιζε την ομάδα και ήθελε να τον διώξει.

:evil: :evil: :evil:
το κείμενο αυτό γράφηκε 12/1/09 μετά από την ήττα απο την αεκ στο ΟΑΚΑ. Άξιζε τελικά η υπομονή
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”