Πάντως πρέπει όντως να'ναι σιχασιάρης... Θυμάμαι και το βιντεάκι σε μια συνέντευξη τύπου (ως προπονητής της Μπενφίκα) που προσπαθεί ένας βλαμμένος να τον φιλήσει και ο Σάντος τραβιέται και των απωθεί ("βίαια" όπως θα έγραφε και ο Ντάκος ατο φύλλο αγώνα μπάς και τιμωρηθεί) και κλαίω απο τα γέλια...
Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Στο στόμα τον είχε φιλήσει ο Καραγεωργίου...?? 
Πάντως πρέπει όντως να'ναι σιχασιάρης... Θυμάμαι και το βιντεάκι σε μια συνέντευξη τύπου (ως προπονητής της Μπενφίκα) που προσπαθεί ένας βλαμμένος να τον φιλήσει και ο Σάντος τραβιέται και των απωθεί ("βίαια" όπως θα έγραφε και ο Ντάκος ατο φύλλο αγώνα μπάς και τιμωρηθεί) και κλαίω απο τα γέλια...
+++
βγάζει χαρακτήρα
βγάζει μέταλλο
αρχίσε να παίρνει τα ντέρμπυ...οπότε και επί της ουσίας, δύναται ο ΠΑΟΚ να κάνει πρωταθλητισμό
με αναγκάζει να του βγάλω το καπέλλο και να καταπιώ την γλώσσα μου
ελπίζω και όχι μόνο να συνεχίσει έτσι
τον στηρίζουμε, αφού κερδίζει τον σεβασμό βήμα-βήμα
βγάζει χαρακτήρα
βγάζει μέταλλο
αρχίσε να παίρνει τα ντέρμπυ...οπότε και επί της ουσίας, δύναται ο ΠΑΟΚ να κάνει πρωταθλητισμό
με αναγκάζει να του βγάλω το καπέλλο και να καταπιώ την γλώσσα μου
- Isaak the Greek
keep_paokizein έγραψε:Δεν απέχουν καθόλου φίλε μου... αυτά που τόνισες μεταξύ τους !!!
Και στους φίλους τα χώνουμε άγρια όταν χρειάζεται για να συνέρχονται...![]()
Γιατί τώρα... δεν μπορώ να διαφωνήσω πουθενά μαζί σου !!!
Και κανείς δε νομίζω ότι διαφωνεί!!!
Και ξέρεις γιατί...?
γιατί παρέλειψες το κομμάτι του κειμένου που προκάλεσε τις αντιδράσεις...
Orwell έγραψε: Γι' αυτό και προσυπογράφω μέχρι τελείας το σχόλιο του Gash από πάνω ειδικά σε ότι αφορά την επιθετική λειτουργία,καθώς προχθές δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζαμε απέναντι σε ένα "βαριά άρρωστο" αντίπαλο και ότι δεν έπαθε αυτό που ακριβώς θα έπρεπε να πάθει.....γι' αυτό χαμηλά η μπάλα και συνεχίζουμε.
Mαλιστα........οταν θα παραδιδεις μαθημα "πως να κανω ενα τοπικ πουτ@ν@ και μετα να στριβω δια του αραβωνος" φωνα με.Οτι η μικροτητα καποιων θα εφτανε μεχρι εδω , δεν το περιμενα.
Μπαινω κι εγω στο τοπικ για να κανουμε το χαβαλε μας και βλεπω τα παραπανω......Παντα πρεπει να μας χαλανε το παρτυ καποιοι...δυστυχως!
Αααααα.οσο για το ποιος περιμενε στη γωνια , το ειδε ολος ο κοσμος κι ο ντουνιας!!!!Καλα ρε δεν ντραπηκατε να βγειτε και να μιλατε για χωσιματα τετοιες μερες?????Ουστ μωρη μιζερια!!!!!!
εγω απλα θα πω οτι ο γαυρος ηταν το ιδιο αρρωστος οταν φιλοδωρησε 2 τεμαχια τον βαζελο...την επιτυχια ευκολα τη μειωνουμε...την αποτυχια ευκολα την κανουμε καταστροφη...η νικη για μενα σημαινει πολλα και τπτ...αυτο που με κανει να παραδεχομαι τον σαντος ειναι οτι η ομαδα που εχει φτιαξει κανει πλεον και τους αθηναιους να μας υπολογιζουν πραγματικα σαν αντιπαλους τους στη διεκδικηση του τιτλου....

Re:
το κείμενο αυτό γράφηκε 12/1/09 μετά από την ήττα απο την αεκ στο ΟΑΚΑ. Άξιζε τελικά η υπομονήkoskir έγραψε:Εγω πιστεύω παρ' ολη την πίκρα μας για το χθεσινό παιχνίδι τα εξής :
1) Ο Σάντος ήρθε εδώ πέρισυ και μαζί με Ζαγοράκη-Βρύζα βάλαν ένα τριετές πλάνο στο οποίο το τηρούν με θρησκευτική ευλάβια. Δεν έταξαν νομίζω περισυ πρωταθλήματα και champions leage. Μέχρι στιγμής είναι μέσα στο πλάνο που έφτιαξαν πέρισυ μιας και έταξαν για φέτος UEFA.
2) O Σάντος είναι ένας μεθοδικός προπονητής (ίσως σε εκνευριστικό βαθμό αλλά αυτός είναι) και ξεκίνησε φέτος το χτίσημο μιας τελείως διαλυμένης ομάδας που εαν είχε άλλο όνομα και όχι ΠΑΟΚ θα είχε σίγουρα πέσει στη Β' Εθνική. Εχτισε πρώτα την άμυνα και έφτιαξε μια συμπαγή αμυντική γραμμή και έφερε έναν σπουδαίο σέντερ φορ εξ' αιτίας της οποίας φέτος παιρνουμε όλα αυτά τα θετικά αποτελέσματα. Μην τρέφουμε όμως αυταπάτες αυτή η ομάδα δεν έχει ποιοτικότερο υλικό (στο σύνολο) όυτε από γαύρο ουτε απο βάζελο ισως ουτε και απο το χανούμι. Είναι όμως πιο ομάδα και απο τις τρεις και αυτό είναι έργο Σαντος.
3) Το ότι στον πρώτο γύρο ήταν εμφανής η έλειψη ποιοτικών ποδοσφαιριστών στην οργάνωση του παιχνιδιόυ ήταν επίσης εμφανές.Ενας Conceicao και ένας Veron τράβηξαν όλο το κουπί και ήδη βρίσκονται σε οριακό σημείο και οι δύο. Σε αυτό νομίζω δεν φταιει ο Σάντος γατί πως να κάνεις παιχνίδι με τις σαρδέλες Κωνσταντινίδη και Λάκη και να χτυπήσεις τους τρεις του ΠΟΚ. Η έλευση όμως των Sorlen kai Lino και ίσως μιας τρίτης ποιοτικής μεταγραφής θα μας δώσει λύσεις στο παραπάνω πρόβλημα και τότε ίσως μπορούμε να κρίνουμε τον κύριο Σάντος.
Για το λόγο αυτό λίγη αυτοσυγκράτηση και υπόμονή δεν βλάπτει. Του χρόνου εδώ θα είμαστε για να κρίνουμε τους πάντες. Ας φτιάξουμε ομάδα για πρωτάθλημα και μακάρι το πρόβλημα μας να είναι ο Santos. Μην ξεχνάτε ότι περισυ μετα την ήττα στην Τούμπα απο την αεκ υπήχε μια μερίδα φιλάθλων που προπιλάκιζε την ομάδα και ήθελε να τον διώξει.
![]()
![]()
- DimisK
- Επικοινωνία:
Αλήθειες....Sera4 έγραψε:Την επιτυχια ευκολα τη μειωνουμε...την αποτυχια ευκολα την κανουμε καταστροφη...
Απλά μου αρέσει να το βλέπω!!!shark4 έγραψε:+0-1. Αληθειες λες , αδερφε
- keep_paokizein
Δεν υπάρχει λόγος να επανέλθουμε δε νομίζεις?Isaak the Greek έγραψε:keep_paokizein έγραψε:Δεν απέχουν καθόλου φίλε μου... αυτά που τόνισες μεταξύ τους !!!
Και στους φίλους τα χώνουμε άγρια όταν χρειάζεται για να συνέρχονται...![]()
Γιατί τώρα... δεν μπορώ να διαφωνήσω πουθενά μαζί σου !!!
Και κανείς δε νομίζω ότι διαφωνεί!!!
Και ξέρεις γιατί...?
γιατί παρέλειψες το κομμάτι του κειμένου που προκάλεσε τις αντιδράσεις...
Orwell έγραψε: Γι' αυτό και προσυπογράφω μέχρι τελείας το σχόλιο του Gash από πάνω ειδικά σε ότι αφορά την επιθετική λειτουργία,καθώς προχθές δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζαμε απέναντι σε ένα "βαριά άρρωστο" αντίπαλο και ότι δεν έπαθε αυτό που ακριβώς θα έπρεπε να πάθει.....γι' αυτό χαμηλά η μπάλα και συνεχίζουμε.
Mαλιστα........οταν θα παραδιδεις μαθημα "πως να κανω ενα τοπικ πουτ@ν@ και μετα να στριβω δια του αραβωνος" φωνα με.Οτι η μικροτητα καποιων θα εφτανε μεχρι εδω , δεν το περιμενα.
Μπαινω κι εγω στο τοπικ για να κανουμε το χαβαλε μας και βλεπω τα παραπανω......Παντα πρεπει να μας χαλανε το παρτυ καποιοι...δυστυχως!
Αααααα.οσο για το ποιος περιμενε στη γωνια , το ειδε ολος ο κοσμος κι ο ντουνιας!!!!Καλα ρε δεν ντραπηκατε να βγειτε και να μιλατε για χωσιματα τετοιες μερες?????Ουστ μωρη μιζερια!!!!!!
- Pegasus1589
Δεν έχω κανέναν απολύτως λόγο να του πω μπράβο, άσε που και να έλεγα ο συγκεκριμένος μάλλον δε θα νοιαζόταν και πολύ πολύ. Έκανε αυτό που έκανε και τις άλλες φορές απλά τώρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μάς βγήκε: βάλαμε γκολ στην πρώτη σοβαρή μας φάση και η αλυσίδα της άμυνας δεν έσπασε πουθενά.
Θέλει να μείνει μόνο αν η ομάδα χτυπήσει του χρόνου πρωτάθλημα. Για να χτυπήσουμε πρωτάθλημα από την αρχή (μακάρι και φέτος αλλά δε θέλω να ανεβάζω τόσο ψηλά τον πήχη), θα πρέπει να κάνουμε 2-3 ακριβές μεταγραφές. Ακριβές μεταγραφές άρα λεφτά, λεφτά άρα διακανονισμός των χρεών...
Οπότε για να έχουμε Φερνάντο Σάντος, θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με αυτό το θέμα, τα χρέη. Μη βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων... Ο ΠΑΟΚ ακόμα έχει αρνητική καθαρή θέση και αυτό, για όσους ξέρουν λογιστικά, λέει πολλά...
Όχι, δεν είμαι εκτός θέματος.
Θέλει να μείνει μόνο αν η ομάδα χτυπήσει του χρόνου πρωτάθλημα. Για να χτυπήσουμε πρωτάθλημα από την αρχή (μακάρι και φέτος αλλά δε θέλω να ανεβάζω τόσο ψηλά τον πήχη), θα πρέπει να κάνουμε 2-3 ακριβές μεταγραφές. Ακριβές μεταγραφές άρα λεφτά, λεφτά άρα διακανονισμός των χρεών...
Οπότε για να έχουμε Φερνάντο Σάντος, θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με αυτό το θέμα, τα χρέη. Μη βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων... Ο ΠΑΟΚ ακόμα έχει αρνητική καθαρή θέση και αυτό, για όσους ξέρουν λογιστικά, λέει πολλά...
Όχι, δεν είμαι εκτός θέματος.
Είπες μεγάλη κουβέντα φίλε... Ο ΠΑΟΚ έπαιξε την Κυριακή με το ίδιο σύστημα και την ίδια τακτική που παίζει πάντα... Με πολύ μικρές διαφοροποιήσεις... Άλλαξε λίγο το ύψος της πίεσης και ένα-δύο πρόσωπα (Εντίνιο, άντε δύο με το Βιτόλο αν και έπαιξε ήδη σε 3-4 ντέρμπι)... Με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε αποτύχει να κερδίσει τις προηγούμενες 18 φορές... Και αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα... Ένας απο τους λόγους που με ώθησαν να αλλάξω την άποψή μου για τον προπονητή είναι και το ότι παρά τα 18 χαστούκια δεν άλλαξε την προσέγγισή του... Τόσο πολύ το πίστευε... Το αν δικαιώθει θα φανεί σύντομα μιας και έρχονται 8 μαζεμένα ντέρμπυ... Αυτό που συνέβη μέχρι τώρα όμως είναι το γεγονός ότι μόλις οι παίκτες έκαναν σωστάαυτό που τους ζητήθηκε και εξέλειψαν οι εξωτερικοί παράγοντες (διαιτησία, ατυχία) η ομάδα όχι απλώς νίκησε αλλά έκανε και πειστική εμφάνιση... Και αυτό όπως προείπα είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ζήτημα το οποίο δεν έχουμε επισημάνει... Γι'αυτό περιμένω με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και λαχτάρα τη συνέχεια...Pegasus1589 έγραψε:...Έκανε αυτό που έκανε και τις άλλες φορές απλά τώρα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μάς βγήκε...
Υ.Γ. Ο μάγειρας (Σάντος) μαγείρεψε με τον ίδιο τρόπο (τακτική) και την ίδια συνταγή (σύστημα)... Αυτά που άλλαξαν ήταν μερικά μπαχαρικά (Εντίνιο, Βιτόλο) και η κουζίνα (εξωτερικοί παράγοντες όπως διαιτησία, ατυχία)...
Υ.Γ.2. Μάλλον είδα κάτι ηλίθιο στην tv με μαγειρική και κουζίνες και επηρρεάστηκα... Γι'αυτό δεν βλέπω σχεδόν ποτέ tv...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Τετ 27 Ιαν 2010, 22:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η διαφορά η μεγάλη ήταν το δέσιμο του κέντρου μας με την προσθήκη του υπερπαικταρά βιτόλο σε σχέση με τα προηγούμενα ντέρμπι.Όπως φυσικά και όλης της ομάδας,αλλά κυρίως γι αυτό το λόγο..

Καλά το είπες... Έβαλε λίγο αλεύρι για να δέσει η σάλτσα... 
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
topic locked!!Pepermint έγραψε: με αναγκάζει να του βγάλω το καπέλλο και να καταπιώ την γλώσσα μου