Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;

Δημοσίευση από gika »

Βγάλε το Σκοκο και τον Τσεζαρεκ και φερε τους άλλους δύο... Ο ένας έλληνας, ο άλλος ο συμπληρωτής του Βιτολο!!
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Οντως ο Κουμορτζι ο πιο επικυνδυνος παικτης του νιωνιου.Αυτη την παλτουδια τον Μπαλαμπαν απορω που καποιοι τον ηθελαν στον ΠΑΟΚ!!!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο Μπαλαμπαν σε αλλα παιχνιδια που τον εχω δει ειναι καλος...οχι κτ σουπερ καλος ομως αλλα σημερα επαιζε και απεναντι στην καλυτερη αμυνα του πρωταθληματος
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τον Σικαμπάλα έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο η Νάπολι. Η ιταλική ομάδα έκανε πρόταση τριών εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει από την Ζάμαλεκ τον πρώην μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ο 24χρονος Αιγύπτιος είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπιονάτο με την φανέλα των «παρτενοπέι», όπως δήλωσε ο μάνατζερ του, Αχμέτ Σοβεϊλάμ: «Θα ταξιδέψω στην Ιταλία την Παρασκευή (σ.σ. σήμερα) για να ολοκληρώσω τις διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι. Σύντομα θα γίνει επίσημη πρόταση που θα φτάνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας είναι διατεθειμένη να αποκτήσει τον πελάτη μου».

Τελικα επιβεβαιεωθηκα δυστηχως οτι συντομα θα παιξει παλι σε ομαδα της ευρωπης αλλα οχι στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ο μιλανο του ηρακλη ειναι εξαιρετικος παιχτης αλλα αντιστοιχη περιπτωση με τον αραμπατζη
με 2 χιαστους σε 2 χρονια πλεον αρχιζει να βρισκει πατηματα
νομιζω εκανε προσφυγη και μπορει να μεινει ελευθερος..

ειναι ενα ρισκο αλλα με λιγα χρηματα(100 χιλιαρικα συμβολαιο εχει) αλλα αν δεν ξαναπαθει κατι παρομοιο ειναι μεγαλη παιχταρα με χαρακτηριστικα παρομοια του βιειρινια(ισως και πιο εκρηκτικος στα καλα του πριν τραυματιστει)
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

βλέποντας το ματς ερπετού-γριάς στο α' ημιχ.παίκτη Μιλάνο δεν έχω δει...ούτε με 50 χιλ. στην κατάσταση του.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ναι δικιο εχεις αλλα και πριν ενα τριμηνο δεν εβλεπες και παιχτη αραμπατζη
δεν επανερχεσαι ευκολα απο 2 χιαστους
θα επανερθει ομως αν ολα πανε καλα ειναι ενα ρισκο με λιγα χρηματα
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Βλέποντας το ματς της θυγατρικής σήμερα, απλά επιβεβαίωσα την θετική μου άποψη για δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι νομίζω ότι θα ταίριαζαν πάρα πολύ στο στυλ του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τους Κάμπορα και Κάλβο, με τον πρώτο να έχει ένα στοιχείο που γουστάρω πάρα πολύ, ότι είναι αθόρυβος, ωστόσο κάνει πάρα πολύ καλά την δουλειά του. Έχει την κίνηση χωρίς την μπάλα, είναι ευέλικτος και ταυτόχρονα παίρνει πάρα πολύ καλές τοποθετήσεις και προσωπικά θα τον έβρισκα πιο χρήσιμο στην ομάδα από ότι έναν παίκτη του τύπου Σαλπιγγίδης (τυχαία η αναφορά…). Από την άλλη ο Κάλβο νομίζω ότι μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο ακραίων, μαζί με τον Βιερίνια, βγάζει σέντρες πατάει περιοχή, έχει ταχύτητα, είναι καλός με την μπάλα στα πόδια, ενώ φυσικά το κίνητρο που δίνει το σκαλί παραπάνω που λέγεται ΠΑΟΚ, ασφαλώς μπορεί να τον κάνει καλύτερο (όπως συνέβη και με άλλους παίκτες που πήραν το 30 κι ανέβηκαν στην Τούμπα. Κρίμα ίσως που δεν κινηθήκαμε πιο μπροστά προτού ανανεώσει, αν κι είχε ακουστεί αρκετά το όνομα του. Ωστόσο του δεύτερου το συμβόλαιο σύμφωνα με το transfermarkt λήγει το καλοκαίρι οπότε αν ξεκολούσαμε από την σαλπιγγιδιολογία να ανοίγαμε τα μάτια μας σε πραγματικές Value for money περιπτώσεις
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Και ο Ναφτι ειναι καλος αν και σ αυτη τη θεση εχουμε
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Λοιπόν, επειδή είδα και γω τα ερπετά ο Κάλβο όντως σήμερα έκανε πάρτυ,έχοντας όμως απέναντι και ένα αστείο αρ. μπακ της γριάς βλ. Ιωαννίδη...παρόλα αυτά νομίζω ότι είναι όντως ένας καλός παίκτης και κυρίως νεαρός άρα έχει ακόμα προοπτικές εξέλιξης...νομίζω όμως ότι το συμβόλαιο του με τα ερπετά έχει ανανεωθεί από πέρυσι οπότε ας μην τρέφουμε ελπίδες....εξάλλου θα έπρεπε να είναι πολύ χαζοί-περισσότερο απ' όσο είναι- για να μην το κάνουν.

ο δε Κάμπορα από μπάλα δε βλέπω να σκαμπάζει και πολύ, ούτε συμμετέχει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού αλλά είναι μιά σβούρα και είναι διαρκώς μέσα στην αντίπαλη περιοχή και κυρίως είναι πάντα εκεί που πρέπει....δλδ θα εκμεταλλευτεί την οποιαδήποτε κόντρα, ριμπάουντ ή μπαλιά που θα γίνει μέσα στην περιοχή...δλδ το χει το γκολ ο άνθρωπος....για μένα είναι ένας παίκτης τύπου Μπλάνκο....παίζεις με έναν παίκτη λιγότερο στην ανάπτυξη αλλά έχεις μιά μόνιμη απειλή μέσα στην αντίπαλη περιοχή που δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να τον ξεχάσει...ιδανικός όχι για βασικός αλλά για περιπτώσεις που θες οπωσδήποτε να σκοράρεις και το γυρνάς λίγο στο ηρωικό κάτι σαν τα γκολ του Μπάκα πέρυσι.
Εννοείται σύγκριση με τον κοντό δεν υπάρχει...η μέρα με τη νύχτα...εξάλλου ο Κάμπορα αν έμενε ελεύθερος δε νομίζω ότι θα ενδιαφερόταν ομάδα από 5-6 θέση και πάνω, οπότε εύκολα μπορούν να γίνουν και οι απαραίτητες συγκρίσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PABLO GARCIA1 την Κυρ 10 Ιαν 2010, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
El Left

Δημοσίευση από El Left »

Scocco θα ήθελα αλλά δυστηχώς δύσκολα...
Άβαταρ μέλους
El Left

Δημοσίευση από El Left »

nyxteridas έγραψε:Βλέποντας το ματς της θυγατρικής σήμερα, απλά επιβεβαίωσα την θετική μου άποψη για δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι νομίζω ότι θα ταίριαζαν πάρα πολύ στο στυλ του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τους Κάμπορα και Κάλβο, με τον πρώτο να έχει ένα στοιχείο που γουστάρω πάρα πολύ, ότι είναι αθόρυβος, ωστόσο κάνει πάρα πολύ καλά την δουλειά του. Έχει την κίνηση χωρίς την μπάλα, είναι ευέλικτος και ταυτόχρονα παίρνει πάρα πολύ καλές τοποθετήσεις και προσωπικά θα τον έβρισκα πιο χρήσιμο στην ομάδα από ότι έναν παίκτη του τύπου Σαλπιγγίδης (τυχαία η αναφορά…). Από την άλλη ο Κάλβο νομίζω ότι μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο ακραίων, μαζί με τον Βιερίνια, βγάζει σέντρες πατάει περιοχή, έχει ταχύτητα, είναι καλός με την μπάλα στα πόδια, ενώ φυσικά το κίνητρο που δίνει το σκαλί παραπάνω που λέγεται ΠΑΟΚ, ασφαλώς μπορεί να τον κάνει καλύτερο (όπως συνέβη και με άλλους παίκτες που πήραν το 30 κι ανέβηκαν στην Τούμπα. Κρίμα ίσως που δεν κινηθήκαμε πιο μπροστά προτού ανανεώσει, αν κι είχε ακουστεί αρκετά το όνομα του. Ωστόσο του δεύτερου το συμβόλαιο σύμφωνα με το transfermarkt λήγει το καλοκαίρι οπότε αν ξεκολούσαμε από την σαλπιγγιδιολογία να ανοίγαμε τα μάτια μας σε πραγματικές Value for money περιπτώσεις

Σωστός!Ο Κάμπορα πιό πολύ για πάγκο αλλά πολύ καλός!
Και ο Κάλβο όντως μαζί με Vieirinha θα ήταν πολύ καλό δίδυμο..
Να δούμε όμως και τον Κριστιάνο μπορεί να είναι καλύτερος..
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

αυτός που θα μπορούσε να δώσει λύσεις στο φετινό ΠΑΟΚ και ήταν και πολύ προσιτός ήταν το καλοκαιρινό αποκλειστικό του Μετρομουστάκη δλδ ο Ριέρα αλλά ποντάραμε στον Μέσι και μάλιστα με πολλά παραπάνω.....
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλα φίλε μου και σαφώς η μέχρι τώρα παρουσία του Ριέρα στο πρωτάθλημα όντως αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ και σε μία φαντασιακή προβολή αυτής τους της εικόνας στην ομάδα μας, σαφώς και θα βγαίναμε ωφελημένοι. Ωστόσο δεν ξέρουμε το κατά πόσο αν αποκτούσαμε τον Ριέρα, ο παίκτης θα έκανε τις ανάλογες εμφανίσεις, αφού ο πανιώνιος αποτελεί ένα σκαλί για τον ίδιο το οποίο και μπορεί να ανέβει, σε αντίθεση ίσως με τον ΠΑΟΚ. Όσων αφορά την σύγκριση με τον Κουτσιανικούλη, οι δύο παίκτες δεν παίζουν στην ίδια θέση, ενώ φυσικά και το ότι ο ένας είναι Έλληνας, παίζει σαφώς και κάποιο ρόλο. Τώρα μιας και αναφερθήκαμε έμμεσα στον Πανιώνιο, νομίζω ότι ο Κουμουρτζί θα αποτελούσε μία πάρα πολύ καλή λύση στον άξονα, μιας και πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πληθωρικό και πλουραλιστικό παίκτη, ο οποίος ανταποκρίνεται εξίσου και αμυντικά και επιθετικά, φέρνοντας μου λίγο(ντάξει πολύ λίγο μην υπερβάλουμε ) στο μυαλό τον Βιερά. Στα συν ηλικία του (24), στα μείον το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2012
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Σίγουρα ισχύει το "εκ του αποτελέσματος" όπως και δεν είναι σίγουρο τι θα έκανε ο Ριέρα αν ερχόταν στον ΠΑΟΚ.
Αυτό πάντως που λέω είναι ότι στην οικονομική κατάσταση που είναι ο ΠΑΟΚ ενδείκνυται πολύ περισσότερο για κινήσεις τύπου Ριέρα παρά για κινήσεις τύπου Κούτσια...
Στην πρώτη περίπτωση δεν υπάρχει ρίσκο ή έστω είναι πολύ μικρό,ενώ στη δεύτερη αν δεν βγεί κλαίς με μαύρο δάκρυ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”